Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

uudet kuulumiset

menossa tammikuu

kertokaa jotka olette palanneet tai palaamassa saigon - pahn-thiet kokemuksianne?
Kaikenlainen palaute on hyvä saada.
Hinnat hyvät ruokapaikat- missä kannataa käydä jne..

4

1976

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • millitilli

      Palasin juuri kahden viikon Saigon - Phan Thiet matkalta ja ajattelin kirjoittaa vähän kuulumisia koska niitä ei täällä juurikaan löytynyt ennen omaa matkaani.

      Hotellimme Saigonissa oli New World, sijainti oli hyvä Benh Than marketin lähellä jossa teimme aika paljon halpoja ostoksia. Lempi ostoskaduksemme tuli kuitenkin Dong Khoi street jossa oli todella kivoja kauppoja, boutique-tyylisiä eikä ihan halvimmasta päästä, mutta todella kauniita vaatteita. Tuli ostettua vaatteita, lakkatöitä (tauluja), bambukulhoja erilaisia, silkkilaukkuja, kenkiä...
      Teimme kaikki ostokset Saigonissa ja hyvä niin, koska Phan Thietissä ja Ham Thienissä (Mui Nen hotellialue) ei juurikaan ostettavaa ollut.
      Siellä asuimme Oriental Pearlissa joka oli siisti ja rauhallinen hotelli tosin vähän syrjässä kylän keskustasta. Hotellin lähellä on muutamia ravintoloita joissa söi hyvin ja halvalla, mutta aika usein otimme taksin keskustaan, siellä riittää ravintoloissa valinnan varaa vaikka kylä muuten melko pieni onkin, yksi katu jonka rannan puolella hotellit ja toisella puolella ravintoloita ja turistikauppoja.

      Halvin ravintolalaskumme kylässä oli 135.000 dongia kahdelta (sis. kalaruuat riiseineen kahdelle, spring rollseja ja kasviksia isot lautaselliset ja oluet) ja kallein 1,200.000 italialaisessa Sole d'autunno ravintolassa jossa ruoka oli autenttista italialaista saapasmaalaisen kokin ansiosta. Mutta sellainen keskihinta kahdelta hengeltä sis. alkudrinkit, alkuruuan, pääruuan,olutta 2-4 pulloa oli 250.000 - 400.000 dongia. (1 euro = 24.000 dongia). Monet varmaan söivät halvemmalla mutta meille yksi matkan tarkoitus oli hyvä ruoka ja nautiskelimme siitä täysillä koko loman ajan. Ruoka oli todella hyvää, kala ja muut merenelukat herkullisia... aijai sitä jäi ikävä!
      Emme juurikaan retkeilleet, kävimme omin päin Phan Thietissa ja hotellista buukkasimme jeepin ja kuskin Mui Nen hiekkadyyneille jonne heräsimme katsomaan auringonnousua. Samalla reissulla pysähdyimme fairy springillä (aika mitätön puro josta on tehty nähtävyys) ja Mui Nen kalastajakylässä jossa oli kiva käydä aamutuimaan katsastamassa kalastajien äänekästä kaupantekoa.

      Sää oli pääosin puolipilvistä, iltapäivisin pilviä kerääntyi enemmän mutta vettä tuli vain parina päivänä ja sekin vain muutamana pisarana. Aallokko oli usein aika kova ja vesi nousi iltapäivisin melko ylös rannalle, meidän hotellissa onneksi oli rannalle rakennettu "koroke" jonka päällä oli rantatuolit, joten nousuvesi ei haitannut auringon ottoa.
      Kuulin paluumatkalla että Nha Trangissa olisi satanut koko kaksi viikkoa ja sieltä tulleet matkalaiset olivat aika kalvakoita, Phan Thiet on sitten näköjään se aurinkovarmempi paikka tähän aikaan vuodesta. Paikka on rauhallinen, siellä on paljon venäläisiä matkailijoita (vähän ehkä liikaa omasta mielestäni), mutta kaikin puolin meillä oli todella ihana lepoloma ja sitä juuri lähdimme hakemaan. Vietnamiin ehdottomasti uudestaan!

    • JOULUKUUSSA VIETNAMIIN

      hei
      käy kurkkaamassa myös meidän nimimerkin päivitykset

      • ja missä

        ne on???


      • malja69
        ja missä kirjoitti:

        ne on???

        en saatana kerro!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe