On aika hävittää Illuminaatit ja Vapaamuurarit.

Nimimerkki

Chinese Secret Society Challenges Illuminati
June 29, 2007
http://www.savethemales.ca/002056.html

"I do believe we now have a real chance to end the New World Order and start the New Age. The New Age would be one where war, poverty and environmental destruction would only be found in the history books."

"Italy basically purged itself during the big P2 Masonic lodge scandal back in the 80’s and re-infiltration has only been partly successful."

Italia ja Suomen kamara oli ainakin 2007 vielä täynnä näitä Illuminaatteja ja Vapaamuurareita joiden kuuluu kuolla. Häiritsevät ja manipuloivat ihmisten elämää. Lisäksi nuo henkilöt kuoltuaan toimivat demonitasojen kautta yhteisöllisyyden tuella eli alhaisten henkitasojen kautta ja eläessään saavat opetuksen demonitasoille. Heillä on säännöstö joka pyrkii tasavertaisuuteen eli kaikille sama eli DEMOkratia ja koska heillä on säännöt mitä lukea niin tunteet voi unohtaa ja koska heillä on yhteisöllisyyden tuki niin tahto ei ole oma.

Tuo säännöstö on henkitason hierarkia. Sama säännöstö on hallintopyramidirakenne maanpäällä.

Ihmiset tavallisesti seuraa sääntöjä ja lukee sääntöjä. Tuollaisia sääntöjä ei kuitenkaan tarvita jota ihmisten on vaikea ymmärtää yhtälailla kuin luonnottomia sääntöjä joilla pelataan käänteisyyttä.

Käänteisyys tarkoittaa että saadaan uskoteltua että ihminen on järjestelmälle saatana tai järjestelmä ihmiselle saatana ja sanallisen ilmaisun rajallisuus sitoo ihmistä (jotakin minkä ihminen ymmärtää eli sanat onkin riittämätön selittämään kaikkea [ainoastaan mikäli tieto salattu] ja ellei tiedä niin takertuu ymmärtämään sanoja ja kun takertuu yleistämään kerrotun sanojen pohjalta ei ymmärrä kaikkea [joka on jäänyt huomaamatta koska ei ole kerrottukaan]).

Käänteisyys voidaan saada aikaan millä tahansa uskomuksella tai uskonnolla. Eurooppalaiset uskonnot ovat harhaaskel. Jeesus oli lavastettu ja häiritty (syntymä oli tiedossa paljon ennen syntymää [ennustettavuus - lavastus - ihmisten kusetus ylimaallisen lupauksin - ihmisten kohtalon manipulointi lailla] ja henget häiritsivät autiomaassa [riivattu - ahdisteltu - fyysisesti näivetetty - järjestelmän uhri järjestelmää vahvistavana].

Järjestelmä otti elämän tarinan jota ei Jeesus kirjoittanut ja joka kertoo järjestelmän voittaneen järjestelmänä joka oli jo tuhansia vuosia vanhempi ja ihmisiä manipuloiva monella erilaisella lailla.

Italiassa jatkuvasti pyritään tekaisemaan Jeesuksia toiselle tulemiselle (mikäli löytyy joku riittävästi uskoteltu joka voidaan kohottaa muiden yläpuolelle ja uhrata muiden puolesta - järjestelmä ei muuhun pyri).

Olen ollut paikan päällä näkemässä miten järjestelmä pyrkii tuottamaan uhreja uskontojen kautta uskonnoille uskottelun kautta. Yhteistyössä demonitasojen kautta uhreja pyritään pitämään tietämättöminä maan historiasta ja pitämään tietämättöminä uhreina joita voidaan käyttää pelinappuloina.

Älkää koskaa kumartako henkimaailmalle koska ei ole ainuttakaan syytä. Pitävät teidät tyhmän tietämättöminä vaikka voisivat kertoa kaiken ja heti. Vaarallisimpia ja heikoimpia ovat ne jotka liittoutuvat henkitasojen kautta koska heillä ei ole omaa elämää ja heidän elämä on tavoittelua ja he eivät tunne elävänsä vaan elämä on heille arvotonta ja heillä on vain päämäärä (heille on luvattu että voisivat elää myöhemmin ja yksikään lupaus ei ole täytetty - he uskovat ja unelmoivat ja toivovat ja luopuvat - he myös myöhemmin uskomattovimmat [hermostuvia] ja toivottovimmat [unohdetut] ja luovuttavimmat [tahdottomat ja tunteettomat]).

Taistelu on kaikkialla kaiken aikaa. Ette vain näe taistelua. Rauha on teille uskottava valhe. Järjestelmä myös lupaa rauhan järjestelmän sisällä mutta tilalla on ohjelmoitumista järjestelmälle - rauhattomuus - tekaistu rauha - aiheutunut luonnottomuus olotilan kautta olomuodossa.

7

1907

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Huu

   Vapaamuurarit ?

   Tunnetko sinä "nimimerkki" yhtään vapaamuuraria ? Onko sinulla kenties jonkinlaista Todellista näkemystä muurareihin tai muurariuden sisältöön? Antaako tämä "tietosi" sinulle oikeuden hävittää ihmisen? Olisitko sinä silloin yhtään parempi kun nämä vihasi kohteet ?

   -Huu

   • haata!

    Illuminati on jeesuksen klubi. Jeesus johtaa tätä klubia, ja tappaa Vapaamuur@reit@ (Kirjoitin @ koska Vapaamuur@rit seuraa tätä palstaa, kuten koko inter nettiä, tiedän mitä ajattelette, kai muistit foliohatun, no tottakai) Meidän pitää olla heidän puolellansa! [H@RH@UTUS]

    ja kilo maitoa
    makkaraa
    sokeria ja suolaa.
    Muista mehut.


   • merkitön nimi.........
    haata! kirjoitti:

    Illuminati on jeesuksen klubi. Jeesus johtaa tätä klubia, ja tappaa Vapaamuur@reit@ (Kirjoitin @ koska Vapaamuur@rit seuraa tätä palstaa, kuten koko inter nettiä, tiedän mitä ajattelette, kai muistit foliohatun, no tottakai) Meidän pitää olla heidän puolellansa! [H@RH@UTUS]

    ja kilo maitoa
    makkaraa
    sokeria ja suolaa.
    Muista mehut.

    olinkin jo huolissani...kiva kun oot taas kulmilla....anna tulla vaan,et oo yksin.


   • bettery1982
    haata! kirjoitti:

    Illuminati on jeesuksen klubi. Jeesus johtaa tätä klubia, ja tappaa Vapaamuur@reit@ (Kirjoitin @ koska Vapaamuur@rit seuraa tätä palstaa, kuten koko inter nettiä, tiedän mitä ajattelette, kai muistit foliohatun, no tottakai) Meidän pitää olla heidän puolellansa! [H@RH@UTUS]

    ja kilo maitoa
    makkaraa
    sokeria ja suolaa.
    Muista mehut.

    hahahaaa oot vaan kateellinen ku et ite koskaan tuu kuuluun eliittiin luuseri ja illuminati on ateisien clubi vitun pelle. tissiposki mee äitilles itkee. t:bettery 1982


  • mikä oli lopputulos?

   Satojen miljoonien ihmisten kuolema oli tuloksena.

   Hitler pystyi 20-luvulla osoittamaan monia asioita olevan pielessä kapitalismin "pyramidipolitiikassa" ja saksalaiset alkoivat uskomaan häneen luoden hetkessä valtion jossa kaikille oli töitä ja kaikki tekivät töitä valtion eteen (eikä markkinatalouden eli pyramidihuijauksen pääpiruille). Valtio taas pyrki takaamaan kansalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden mutta epäonnistui koska vastus oli toisessa maailmansodassa liittoutuneiden (pyramidivaltioiden) ansiosta liian suuri. Vuonna 1945 Hitler ampui itsensä valtakuntansa tuhon viime hetkillä. Kapina oli kukistettu.

  • åofdsjhv

   "Italia ja Suomen kamara oli ainakin 2007 vielä täynnä näitä Illuminaatteja ja Vapaamuurareita joiden kuuluu kuolla. Häiritsevät ja manipuloivat ihmisten elämää. Lisäksi nuo henkilöt kuoltuaan toimivat demonitasojen kautta yhteisöllisyyden tuella eli alhaisten henkitasojen kautta ja eläessään saavat opetuksen demonitasoille."

   Uhkailet johonkin yhdistykseen kuuluvia ihmisiä kuolemalla ja alat sen jälkeen höpöttämään jostain demonitaoista. Ei toi ihan terveen ihmisen kirjoittelulta tunnu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   146
   2408
  2. Miehelle tämä

   Voi olla tosi vaikea olla normaalisti kun sinua jos joutuu katsomaan. Olet niin komea.
   Ikävä
   135
   1362
  3. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1232
  4. Pim pom ovikello soi :)

   mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse :)
   Ikävä
   90
   972
  5. Mitä ikävöimäsi sanoi sinulle viimeisen

   Kerran kun juttelitte?
   Ikävä
   47
   964
  6. Miten Putin pystyy elämään hirvittävien tekojensa kanssa?

   Osaako joku sanoa, että miten Putin pystyy elämään kamalien, yli ymmärryksen menevien pahojen tekojensa kanssa? Vielä i
   Maailman menoa
   294
   932
  7. Naisten salibandyn Veera Kauppi on lesbo .

   Ja Ylen toimittajat hehkuttaa yli-sanoin ! YLE on sateenkaari yhtiö joka toimii verorahoin . ! Minkä signaalin sali
   Maailman menoa
   140
   893
  8. Asiat olisivat voineet olla toisin

   jos olisit näyttänyt että välität hänestä. Vain hänestä.
   Ikävä
   40
   794
  9. Olen nyt virallisesti homo

   Tulin juuri firman pikkujouluista. Tämä vanhempi nainen, joka on ahdistellut minua töissä, jatkoi ahdistelemistani pikku
   Sinkut
   70
   708
  10. Minulla on vain yksi jouluntoive

   Toivoisin ihmeen, että nähtäisiin. Mutta jos ei tänä vuonna, niin tuleehan noita jouluja.
   Ikävä
   30
   675
  Aihe