hankalaa

laitoin vielä rahaa

Laitoin vielä viimeisen kerran rahaa(lainattua) pokeritilille eilen ja pelailin pitkälle aamuyöhön, koska ei tarvinnut töihin mennä aamulla. Jonkun verran jäin voitolle, mutta jossain vaiheessa alkoi näyttämään siltä, että hyvätkään korttini eivät enää oikein pidä ja lopetin siltä erää. Herättyäni kävin katselemassa pöytiä ja luonnollisesti piti hieman vielä kokeilla. Shortti-pöytään(0,25-0,50) menin 30 stäkillä, joka edusti noin puolta eilisistä voitoista. Ensimmäinen käsi QJo, mutta panostus oli niin rajua, että päätin odottaa parempaa. Seuraava käsi 89s ja isossa blindissa passaamalla sisään. Floppi 567 ja kaikki eri maata. Panostin potillisen, koska halusin varmistella voittoa. Vihu löi kaikki sisään(32 rahaa) ja luonnollisesti olin tilanteessa, josta en voinut poistua maksamatta. Minullahan oli epäilemättä pöydän paras käsi sillä hetkellä. Kortit esiin ja vihulla epäilemäni QQ ylipari, jota slowaili pre-flopissa. Turn Q. River Q...

Vaihdoin pöytää hieman epäuskoisena, mutta tilttiä ei kuitenkaan tullut. Seuraava shortti pöytä samoilla blindeilla ja samalla stäkillä. Muutaman käden jälkeen taskuun KK ja potillinen panoksia. Kaksi muuta lähtee mukaan ja floppiin 58Ko. Mietin hetken ja nyt päätin varmistaa potin saannin huolella, joten vedin kaikki keskelle. Ensimmäinen maksaa ja toinen... Maksaa!? Ekalla AKo ja toisella AA, joka valaa jo melkoisesti epäuskoa mieleeni. Siis kolmella monsterit shorttipöydässä... Turn T, river... A. Onnekseni AA:n omistaja oli pienempi stäkkinen ja pääsen suurin piirtein omilleni AK:n rahoilla. Taas 5-7 kättä eteenpäin ja käteen 45s isossa blindissa. Pääsen taas passaamalla sisään, joka sopii, koska olen päättänyt pelata tiukasti ja panostaa voimakkaasti vain todellisilla pelikäsillä. Floppi 67As ja vieläpä minun maatani. Panostan puoli pottia, koska suuremman värin mahdollisuus on aina olemassa. Maksu kahdelta. Turn 8s ja edelleen samaa maata, joten voin todeta omaavani värisuoran. Nyt panostan potillisen, joka aiheuttaa sen, että yksi vihu luopuu ja toinen laittaa kaikki keskelle. Mietin hetken ja epäusko alkaa taas näyttää päätään. Voiko olla niin!? Värisuoran saa pokerissa harvoin ja verkkopokerissa "hieman" useammin, joten päätän kuitenkin maksaa. Vihu näyttää KTs ja samaa maata. River 9s ja edelleen samaa. Nyt menee koko stäkki.

Tässä vaiheessa tiltti alkaa jo nostaa päätään ja laitankin laina 50:sen(loput) seuraavaan shorttipöytään(0,50-1,00 rahaa). Muutama jako kippaillen ja AA käteen. Panokseksi potillinen ja vihulta kaikki sisään(98 rahaa). Maksan tiltin ja sen takia, että parempiakaan kortteja ei tässä pelissä voi alkuun saada. Kortit esiin ja vihulla AA. Floppi 278, joista kaksi samaa maata, joilla vihu saa "takaoven" värin vedon. Turn J ja nyt vihulla värin veto. River... No kai sen jo arvasikin.

Seuraavana oli vuorossa pokeriohjelman poisto ja s-posti palveluntarjoajalle, jotta tilin saa nyt lopettaa. Vastausta odotellessa.

13

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pebax

      Tuo on se pokerin huonoin puoli. Tuuri. Itse olen hävinnyt varmasti 4/5 kerroista kun ollut AA alkukätenä. Ja sen viidennen kerran sitten riverillä joku vetää ohi. Onhan se kiva itse vetää riverillä ohi, mutta tunteena häviö ja pettymys on paljon voimakkaampi siinä tilanteessa kun on lyötynä osapuolena.

      Kovat pelaajat pääsevät bad beattien ja river-ohivetojen yli. En siis ole kova pelaaja.

      • jos häviit

        4kertaa viidestä nauloilla. oliko joka kerralla HU tilanne? meinaan että jos joka kerta oli kyseessä ruuhkapotti niin häviö omaa syytäsi.


    • kahvitnäppikselle

      Tätä lukiessa lensi taas kahvit näppikselle. Ei voi mitään. Jos tämä oli tosissaan kirjoitettu, niin sinulla on kyllä hyvin omituiset perustelut noissa tilanteissa.

      "Seuraava käsi 89s ja isossa blindissa passaamalla sisään. Floppi 567 ja kaikki eri maata. Panostin potillisen, koska halusin varmistella voittoa. Vihu löi kaikki sisään(32 rahaa) ja luonnollisesti olin tilanteessa, josta en voinut poistua maksamatta."

      Halusit varmistella voittoa. Halusit siis, että vihut kippaavat, että voittasit edes pienen potin? Sulla on nutsit kädessä! Niillä halutaan mahdollisimman plajon rahaa pottiin. vastentahtoisesti jouduit maksamaan vihun all inin nutseillasi. LOL :D

      "Muutaman käden jälkeen taskuun KK ja potillinen panoksia. Kaksi muuta lähtee mukaan ja floppiin 58Ko. Mietin hetken ja nyt päätin varmistaa potin saannin huolella, joten vedin kaikki keskelle."

      Uskomatonta. Sulla on taas nutsit ja haluat "varmsitaa voiton" lyömällä hirveän overbetin, ettei vain kukaan maksa ja vedä ohi. Nyt satuit saamaan peräti 2 maksua, kun vihuilla sattui olemaan myös monsterit, mutta ei se hyvin ollut silti pelattu.

      "Taas 5-7 kättä eteenpäin ja käteen 45s isossa blindissa. Pääsen taas passaamalla sisään, joka sopii, koska olen päättänyt pelata tiukasti ja panostaa voimakkaasti vain todellisilla pelikäsillä. Floppi 67As ja vieläpä minun maatani. Panostan puoli pottia, koska suuremman värin mahdollisuus on aina olemassa. Maksu kahdelta. Turn 8s ja edelleen samaa maata, joten voin todeta omaavani värisuoran. Nyt panostan potillisen, joka aiheuttaa sen, että yksi vihu luopuu ja toinen laittaa kaikki keskelle. Mietin hetken ja epäusko alkaa taas näyttää päätään. Voiko olla niin!? "

      Floippat värin. Panostat puoli pottia kun "isompi väri on mahdollinen". Joopa joo. Hyvä perustelu. LOL :D No saat värisuoran ja vihu lyö kaikki keskelle. Ei tässä tarvi edes miettiä, mitä sillä on. Sulla on käytännön nutsit. Instacall.

      "Värisuoran saa pokerissa harvoin ja verkkopokerissa "hieman" useammin"

      LOL :D

      "Muutama jako kippaillen ja AA käteen. Panokseksi potillinen ja vihulta kaikki sisään(98 rahaa). Maksan tiltin ja sen takia, että parempiakaan kortteja ei tässä pelissä voi alkuun saada."

      Heh no nyt alkaa olla jo liian paksua. Maksu preflop AA:lla tiltin takia. :D Ilman tilttiä olisit vissin kipannut. :D


      No joo taisin mennä trolliin. Ei kukaan voi tosissaan näin pelata.

      • Kun ei voi

        saatana voittaa millään kädellä. Toi on niin vitun tyypillistä nettipokassa. Ja porukka makselee millä sattuu, kun ne tietää, että takaa tullaan ohi, kädellä kuin kädellä. Kyllä viimestään tolla AA:lla meikäläinenkin olisi alkanut epäilemään. Toi alkaa muuten oleen todennäköisyydeltään sitä lottovoiton luokkaa, siis käänteisesti tietysti, kun tappioita tulee.


      • luuletko sä
        Kun ei voi kirjoitti:

        saatana voittaa millään kädellä. Toi on niin vitun tyypillistä nettipokassa. Ja porukka makselee millä sattuu, kun ne tietää, että takaa tullaan ohi, kädellä kuin kädellä. Kyllä viimestään tolla AA:lla meikäläinenkin olisi alkanut epäilemään. Toi alkaa muuten oleen todennäköisyydeltään sitä lottovoiton luokkaa, siis käänteisesti tietysti, kun tappioita tulee.

        apina että ne jotka pelaa korteilla ku korteilla ja vitut välittää mistään.. että ne ovat voitollisia pelaajia? sillä jos et luule niin, mietippä mitä höpiset..


      • no kerro lisää

        Referoit onnistuneesti tekstiä ja ilkuit sitten peliliikkeitä, koska niissä perustelu ei ollut mieleisesi? Miten olisit tehnyt toisin? Ja missä vaiheessa noissa peleissä flopattiin nutsit? Nutsit nimittäin tarkoittaa kättä, jota ei enää voida ohittaa. Jos käsi on vielä ohitettavissa, niin se ei ole nutsit. Käsi voi olla paras sillä hetkellä, mutta jos kortteja on jakamatta, ei nutseista voida vielä puhua. Mutta kiva kuitenkin kun kerroit juttuja... Oikeinko kahvit lensi näppiselle? Siinä sitä riittääkin kertomista jälkipolville saakka!


    • koopee--79

      Nettipokeri on suurinta kusetusta mitä tiedän: Olen pelannut monta vuotta ja en ole koskaan sellaisia ohivetoja nähnyt viimeisin tapahtui maanantaina: minulla kk pari ja korotin 48e kaveri maksoi floppi 3pata 4ruutu 8risti. minä all in 198e kaveri maksoi ja käänsi j9 herttaa. Turn hertta 10 river hertta 5. seuraava yritys tämän tiltin jälkeen heads up mulla kk ja reissujen jälkeen all in 525e kaveri näyttää 99 ja floppiin pamahtaa 9 ja sitä kautta häviö. Olen lukenut kaikki mahdolliset kirjat ja pelaan oppikirjojen mukaan mutta tämä nettipokeri on kyllä sellaista kusetusta että huh.huh. Olen tyhmä kun olen hakannut näihin peleihin varmasti 5000-10000e. NYT LOPPU.

      • sinua vastustajat

        vai kyseinen saitti? vai kusettaako saitti myös sitä ainaista ohivetävää vihuakin? ai mutta jos ne kusettaa sinua kimpassa ja jakaa voitot!

        LOL!

        Meillä päin tuollaisia jakoja kutsutaan paskaksi säkäksi tai jopa OHIVEDOIKSI!

        tuo ensimmäinen menee vihun kusipäisyyden piikkiin ja toinen KK vs 99 mistä 20% mahdollisuus vihun voittaa. normi tilanne jossa pienempi taskupari tempoo ohi.


      • fsafdaf

        Sähän voitit tuon ekan esimerkin koska kaveri ei saanut mitään joten mitä itket?


      • vihulla J-hai
        fsafdaf kirjoitti:

        Sähän voitit tuon ekan esimerkin koska kaveri ei saanut mitään joten mitä itket?

        Terveisin: NELJÄN SUORA


      • koopee--79

        flopissa yksi hertta ja riverillä tuli hertta 5. Nettipokeri rigged


    • toivotan

      vaan hyvää joulua ja parempaa onnea vuodelle 2009

    • vähän hanka-

      lampaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe