Mustaa magiaako?

hulluksi tulossa

Olen seurustellut kaksi vuotta miesystäväni kanssa.Koko tuon ajan olen tuntenut aika ajoin jotain "ylimääräistä" kipua itsessäni, paikat ovat vaihdelleet laidasta laitaan.

Mieheni entinen ei halua laskea hänestä irti. On ilmoittanut, että odottaa vaikka lopun ikää miestä ja minua hän on ilmoittanut vihaavansa enemmän kuin ketään koskaan.

Olen perusterve,eikä minulla ole ollut koskaan tälläisiä kipuja kuin tämän seurustelusuhteen aikana. Välillä tuntuu kuin joku löisi puukolla kirjaimellisesti niskaan tai selkään, kipu on kamala.Ja huom. minulla EI ole ollut ko vaivoja. Mutta tuo hetkellinen kipu tuntuu siltä kuin se tulisi jostain "ulkoapäin".

Sama on tapahtunut vatsassani ja rinnassani. Repivä,viiltävä kipu ettei saa henkeä... Olen joutunut jopa sairaalaankin kipujen vuoksi, eikä mitään ole löydetty.
Veriarvoja myöten olen terve kuin pukki suomen kielellä.

Siksi epäilenkin,että mieheni ex:llä voisi olla sormensa pelissä jollain lailla. Mikä kylläkin kuulostaa itsellekin utopialta,mutten löydä muutakaan järkevää syytä asiaan.
Haluaisin jotenkin suojella itseni tuolta.Onko se mahdollista?Ja miten, etten leimautuisi ihan hulluksi.

Kiitos kun jaksoit lukea.

6

1034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Indrid

      En tosiaan ole mikään spesialisti, mutta kun ei tässä muitakaan nyt näemmä liiku niin... Jos alkaa ajatella että toisen ihmisen tahto vaikuttaa omassa elämässä epänormaalein tavoin eli siis tavoin joita voidaan kutsua "pahaksi silmäksi", kiroukseksi, magiaksi jne. (taikka vaikka ihan vaan pahan tahtomiseksi, voihan tavallinen mistään magiasta mitään tietämätön ihminenkin omata voimallisen _tahdon_) niin jo se että itse päättää uskoa tällaiseen vaikutukseen antaa myös itselle mahdollisuuden vaikuttaa samalla kanavalla.

      Toisin sanoen jos uskoo että itseen kohdistuu negatiivista energiaa, kannattaa visualisoida mielessään tällaista energiaa ehkäisevä tai muuntava suojaus oman kehonsa ympärille. Ehkäisevä on suojakalvo, muuntava ottaa energian vastaan ja muuttaa sen harmittomaksi tai positiiviseksi. Äkkiseltään tulee mieleen että kannattaisi kuvitella itselleen suojakalvo joka antaa itseen kohdistuvien energioiden valua maahan, sillä maaelementti ja Maa-planeetta ovat kuulema luontaisia muuntimia jotka kestävät näitä neg. energioita ja käyttävät niitä hyödykseen.

      Perinteen mukaan suojaavia värejä joita voi visualisoida (kuvitella) ympärilleen esim. pallon muotoiseksi suojakentäksi ovat violetti tai lila, turkoosi ja hopea. Kultakaan ei ole pahitteeksi. Pallon lisäksi voi myös kuvitella miten nämä värit muodostavat spiraalikehiä itsen ympärille, tai mikä muoto nyt sitten itseään miellyttääkin.

      Varmasti netistä löytyy sopivilla engl.kielisillä hakusanoilla paljonkin hyödyllistä materiaalia. En tiedä onko suojausmenetelmiä suomenkielellä lainkaan missään tarjolla. Mutta yksi juttu tietysti voi olla syynä jos tuntuu ettei mikään ala auttaa: karminen syy. Mikäli olet karmavelassa tuolle ihmiselle joka siellä nyt kiukuttelee, niin silloin tietysti saattaa olla ettei oikein mistään ole apua. Mutta silloin kannattaa kai turvautua siihen että suhtautuu peijooniin neutraalisti tai tuntee häntä kohtaan rakkautta - sittenhän ainakin vika on täysin hänen, jos vieläkin yrittää järjestää hankaluuksia.

      Rohkean ihmisen valinta on tietenkin tavata tuo ihminen ja yrittää puhua avoimesti asiasta hänen kanssaan. Siis siitä että miksi hän kuvittelee saavansa kumppanisi ja miksi on niin lapsellinen että roikkuu omassa fantasiassaan yhteisestä tulevaisuudesta jne. Ei siitä että tekeekö hän jotain maagisia jäyniä, koska siitä seuraa kumminkin vain naurunräkätystä ja epäilys kysyjän mielenterveydestä... Kun emme kuitenkaan hoodoota käyttävässä kulttuurissa elä. :P

    • seonse!

      Juu! Klamydia se vaan on.Ei sen kummenpaa magiaa,Ei näy veriarvoissa(ellei erikseen vaadi).Ja särkee joka paikkaa just tolleen.Voi olla myös tippuri.Juttelehan ukkos kans,mut älä puhu magioista mitään.Muuten voit päästä levähtään johonkin kivaan laitokseen sen klamydian kanssa!

    • Noita-Nainen.

      Kasittaakseni tuo ON mahdollista, jos miehesi ex harjoittaa tosiaan mustaa noituutta.

      Han saattaa joko "temppuilla" sen kuuluisan woodoo-nuken kanssa tai sitten muuten vaan "aktivoida" demonistista energiaa.

      Tietysti sinun pitaa ensin kysya itseltasi, miten ylipaansa reagoit STRESSIIN? Onko sinulla taipumusta vatsakipuihin jne...?

      Mutta jos koet, etta kaikki on aika luonnotonta (siis nuo oireet), niin mustan magian osuus saattaa tulla kysymykseen.

      Sinun kannattaisi varmaan ihan RUKOILLA Jumalaa ja varsinkin Arkkienkeli Mikaelia avuksesi, jotta han kehittaisi tietynlaisen "suojakilven" ymparillesi, jonka lapi negatiivinen energia ei paase.

      • jumalauta!

        joo just noin kannattaakin tehdä.KUULOSTAA TOSI JÄRKEVÄLTÄ.Ja sitten kun tuo ei TOSIAANKAAN auta ni käy ihan oikealla lääkärillä!


      • Noita-Nainen.
        jumalauta! kirjoitti:

        joo just noin kannattaakin tehdä.KUULOSTAA TOSI JÄRKEVÄLTÄ.Ja sitten kun tuo ei TOSIAANKAAN auta ni käy ihan oikealla lääkärillä!

        No itsella kylla ON vastattu rukouksiin, etta sillaviisii..:)

        Mutta kuten sanottu - ap:n kannattaa ensin sulkea pois kaikki ns. "elimellinen". (siis laaketieteen kannalta)


    • jossu3231

      Jos sinulla on ITSELLÄSI jokin epäilys, niin siitä johtuen voi tuntea lähes mitä vaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe