Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ramada, Riika

Matkalle67

Auttakaapas kokeneemmat Riikan kävijät.

Onko Ramada hotellina ok? Entä sen alue?
Olisiko muita suositeltavia hotelleja?

Tarkoitus on mennä maaliskuun lopussa pitkäksi viikonlopuksi vaimon kanssa.

Olisiko joitakin muita vinkkejä? Ostospaikoja, ravintoloita? Lentoasemalta varmaankin kannattaa myöhäiseen ilta-aikaan mennä taksilla hotellille? Vai meneekö busseja vielä klo 22 jälkeen.

5

1300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riikassa

      en siis ole mikään kovin kokenut matkailija, mutta ainakin hotelli Riga oli siisti ja tosi hyvällä paikalla. Tärkeimpänä pitäisin hotellin sijaintia, ihan keskustasta kannattaa ottaa, ei välttämättä vanhan kaupungin puolelta, koska sinne ei ihan joka paikkaan pääse taksilla ovelle. Taksiajelu ei oo mitään kallista. Nälkäisenä ei kannata ravintolaan mennä, koska palvelu on vähän hitaan puoleista. Oopperatalon vierestä lähtee kiertoajelu, kannattaa käydä, niin näkee vähän muutakin kuin pelkän keskustan. Ostamista ei mun mielestäni kovin ole. Hyvät kengät mukaan ja avoin mieli. Hauskaa matkaa!

    • Riiassa

      Kokemusta on hotelli Avalonista ja Riversidestä. Avalon loistavalla paikalla ja hieman isompi hotelli ja hieno. Riverside hieman kaupungin laidalla n. 10-15 min kävelymatkan päässä keskustasta. Riverside pienehkö, kotoisa ja todella siisti hotelli. Erittäin ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Neuvoo reitit/yhteydet eri paikkoihin..Booking.comin kautta nuo varasin. Ostospaikoista suosikkini on Domina ostoskeskus. Mols myös hyvä. Taksilla menty molemmilla kerroilla Raikun lennoilta. Vaivatonta noin myöhäisenä ajankohtana. Maksoi n. 10 latia molempiin hotelleihin suunta.

    • Suomiporo

      Taksilla on illalla tietty mukava ajella, mutta kyllä Ryanairin lennolta ehtii ihan hyvin esim. bussiin 22 jolla pääsee keskustaan.

    • mymmmeli

      Olet varmaan jo hotellin varannut, mutta kirjoitanpa nyt kuitenkin, jos vaikka jollekulle muulle olisi tästä tiedosta hyötyä.

      Eli Ramada hotellista Riiassa ei ole kyllä juurikaan pahaa sanottavaa. Huoneemme oli tilava ja _todella_ siisti. Aamupala oli ok, ehkä olisin kaivannut enemmän hedelmiä/muita kasviksia. Asiakaspalvelu todella ystävällistä ja englanninkieli sujuvaa!
      Kävelymatka hotellilta keskustaan (esim. rautatieasemalle) oli aivan kohtuullinen , vajaa 10min ja n. 2km. Ramadaa vastapäätä, kadun toisella puolella, on ränsistyneitä autiotaloja, mutta niitä näkee kaupungissa muuallakin. Hotellin ympäristö oli muuten ok. Pieni Ruokakauppa löytyy n. 200 metrin päästä, mutta ravintolaa joutuu jo vähän kauempaa hakemaan. Taksikuskit eivät lentokentällä olleet varmoja hotellin sijainnista, joten kannattaa osoite ottaa lapulle ylös. Meille majoittuminen Ramadassa oli ainakin todella hyvä valinta, suosittelen myös muille, jotka eivät pientä kävelymatkaa hätkähdä! :)

      • Hesus

        ...ehdottomasti suosittelen hotellia kaikille. Hinta oli ebookersin kautta ke 11.3.-la 14.3. 115 euroa ja rapiat.

        Ja mitä tulee hintatasoon yleisesti, niin kyllä siellä nyt näkee tuon talousahdingon. Kaupoissa hurjia aleja ja jos vaan jaksaa kiertää muitakin kauppoja kun ostareissa olevia, ni saa vielä halvemmalla. Ostin 2:t farkut, talvitakin, 3 t-paitaa. Hintaa noihin meni semmoset 45 euroa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe