Heipä hei

Maaliskuu16

Jos jollain kokemuksia hotellista nimeltä Flamenco ottaisin ilolla vastaan. Sekä positiivisia, että negatiivisia. Kiitos etukäteen, jos joku viitsisi vastata.

3

889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • T&P

      Olimme Tjären listoilla olevassa Flamencossa joulukuun alussa.
      Kausi oli vasta aluillaan, joten jotkut asiat ovat ehkä toisin jos esim. keväällä sinne menet.
      Hotelli on meistä juuri sen 2 arvion mukainen. Rento, vähän kulahtanut paikka, jossa muut vieraat ovat pohjoismaista (pääosin ruotsalaisia), joitakin kanadalaisia ja paljon paikallisia nuoria perheitä mantereelta.

      Rantaan pääset kun ylität kadun, mutta kaupoille ( myös market Johnnyyn ) onkin sitten pidempi matka ja paikallinen "tori" ja linja-autoasema ovat kylän ihan toisessa päässä.

      Rantavahti pitää hyvää huolta asiakkaista ja rantatuolit ja -varjot ovat ilmaisia. Paikalla on eräänlaisessa katoksessa heti aamusta lähtien aina myös hierontaa ja esim. manikyyriä jne tarjoavia naisia. Kannattaa kunnolla tinkiä, eikä maksaa sitä ensimmäistä hintaa, minkä pyytävät.
      Rantapyyhkeen saat panttia vastaan respasta ( 20,-/kpl ) ja sen jälkeen voit vaihtaa sen rantarakennuksessa puhtaaseen päivittäin klo 9 - 12.30 välisenä aikana.

      Huoneet siivotaan ja pyyhkeet vaihdetaan päivittäin. Huoneissa on ilmastointi ja lisäksi "valaisintuuletin" katossa. Torakoita oli jonkun verran. Joskus öisin ei vessaan tullut vettä. Ihan ymmärrettävääkin, koska saarella ei ole lainkaan makeaa vettä vaan se tuodaan mantereelta ja jaetaan rakennuksiin säiliöautoilla.

      Ota tallelokeron avain heti kun kirjaudut hotelliin ja käytä tallelokeroa! Maksaa 80,- 84,- pantti, jonka saa takaisin kun palauttaa avaimen.

      Ruokailuista: aamiainen, lounas ja päivällinen tarjotaan katetussa ravintolassa päärakennuksessa.
      Osan ruuasta henkilökunta annostelee tiskistä sinulle valintasi mukaan. Aamiaisella oli yksi laji juustoa ja kinkkuleikettä, vihanneksia, hedelmiä ja erilaisia paikallisia aamiaisruokia.
      Leipä ei ole ihmeellistä. Ravintolan toisessa päässä on kokki paistamassa munakkaita täytevalintasi mukaan. Kahvi oli paikallista pöntöstä tai sitten murukahvia. Aamiainen on tarjolla klo 7.30 - 10, lounas klo 12 - 14.30 ja päivällinen klo 19 - 21.30.

      Yleensä aterioilla oli tarjolla ainakin kalaa ja kanaa erilailla valmistettuna. Paljon esim. kaalisalaatteja ja kypsiä vihanneksia. Keitot olivat kuumia ja maukkaita. Kerran kahden viikon aikana oli tuotu grilli esiin ja kokit valmistivat lihaa ja makkaroita.

      Kirjautuessasi hotelliin saat kaksi á la carte kuponkia. Varaus sinne on mahdollista ravintolan "puhujapöntössä" klo 12 - 14. A la carte-ruokailu tapahtuu illalla rannan baarissa, jossa oli 2 hengen pöytiä kerrallaan vain 4 -5 /ilta, joten monet eivät päässeet kuin kerran syömään sinne.
      Allasbaarista sai ma, ti ja ke iltaisin pitsaa klo 19 - 21. Tätä ei kovasti mainostettu, joten vähän oli siellä ainakin silloin ruokailijoita.

      All inclusive oli vaatimaton, mutta ihan riittävä. Nälkää ei nähty eikä minkäänlaisista vatsavaivoista kärsitty, vaikka kaikkea syötiinkin. Huom! Linnut ovat todella röyhkeitä, joten ravintolassa ei kannata lautastaan yksin jättää.

      Matkatoimisto mainostaa myös hotellin aktiviteetteja. Allasalueen toiminta oli se, että altaalle viritettiin palloverkko klo 10 ja se poistettiin klo 17 kun allasbaari suljettiin ja tarjoilu siirtyi aulabaariin, joka oli auki klo 23 saakka. Rannan baarissa oli tanssiesityksiä iltaisin klo 21.30 lähtien tunnin verran ja sen jälkeen tilasta tuli disko ja tarjoilu alkoi.

      Rahaa voit vaihtaa kätevästi tervetulotilaisuuden yhteydessä. Rantabaarissa on tuolloin mukana rahanvaihtajat, joiden kurssi oli ihan käypänen.
      Hotellin sisäänkäynnin vasemmalla puolella on seinässä pankkiautomaatti.
      Aulasta löytyy myös pieni kauppa, jossa myydään kaikenlaista tavaraa. Postikortit leimataan DHL:n leimalla ja ne jätetään sinne kauppaan omaan "postilaatikkoonsa".
      Hotellin edessä on rannan puolella taksiasema, jossa on yleensä aina autoja ja jos ei ole niin ovivahti tilaa taksin.
      Meillä oli yhden päivän ajan taksi varattuna ja kuljettaja kierrätti saaren nähtävyyksiä. Hinta oli 180,- blv / 6 tuntia.

      Opas kehuu paljon Manzanillon kalastajakylää ravintoloineen. Kalaruuat olivatkin hyviä monessa ravintolassa, mutta meistä ihanampi ranta on hieman pidemmällä oleva Zaragosan ranta. Siellä voi kunnolla uida, meri on tyyni ja rannan asiakkaista pidetään huolta. Ravintoloissa oli sielläkin hyvä ruoka. Taksimatka 30,-/suunta ja pyydä kuljettajaa hakemaan sinut takaisin.

      Jos haluat erilaista ajankulua voit mennä Laberinto Tropical Parque Ecologicoon, joka on ihan Asuncionin kaupungin vieressä. Taksi sinne 40,- ja pääsyliput 20,-/hlö. Maanantaisin suljettu. Aamupäivä on ehkä se paras vierailuajankohta. Puistossa on paikallisia eläimiä: mm. papukaijoja, liskoja, käärmeitä, apinoita jne. Myös kasveja ja fiikuslabyrintti.

      (Hinnat tekstissäni ovat bolivareja ja huonon muistimme varaisia:-))


      Tämmöisiä kokemuksia oli meillä. Oikein hyvää lomaa teille.

      • helmikuun 23

        Hei ja kiitos selkeästä ja ennen kaikkea asiallisesta kirjoituksesta. Tästä hotellista ei ole kauheasti tietoa saanut ulkomaisiltakaan sivustoilta.

        Lähdemme tosiaan helmikuun lopulla ko. paikkaan ja pari kysymystä tuli heti mieleen: all inclusivesta; hotelliesittelyssä sanotaan, että ilmaiset juomat vain tiettynä aikana päivästä. Muistatko mihin aikaan ja/tai kuinka lyhyen ajan?

        Oliko saarella paljon hyttysiä? Myrkyt otetaan tietty mukaan, mutta jos niitä paljon lentelee niin ohuet pitkät housut pakkaan myös =D tietty tilanne voi olla nyt toinen kun muutama kuukausi on välissä mutta jos näihin vielä viitsit vastata niin olen kiitollinen!

        Laitan omat kokemukseni hotellista tänne kunhan ne on ensin koettu...


      • T&P
        helmikuun 23 kirjoitti:

        Hei ja kiitos selkeästä ja ennen kaikkea asiallisesta kirjoituksesta. Tästä hotellista ei ole kauheasti tietoa saanut ulkomaisiltakaan sivustoilta.

        Lähdemme tosiaan helmikuun lopulla ko. paikkaan ja pari kysymystä tuli heti mieleen: all inclusivesta; hotelliesittelyssä sanotaan, että ilmaiset juomat vain tiettynä aikana päivästä. Muistatko mihin aikaan ja/tai kuinka lyhyen ajan?

        Oliko saarella paljon hyttysiä? Myrkyt otetaan tietty mukaan, mutta jos niitä paljon lentelee niin ohuet pitkät housut pakkaan myös =D tietty tilanne voi olla nyt toinen kun muutama kuukausi on välissä mutta jos näihin vielä viitsit vastata niin olen kiitollinen!

        Laitan omat kokemukseni hotellista tänne kunhan ne on ensin koettu...

        Alkoholia sai allas-, ja rantabaarista päivittäin klo 11 - 17 välisenä aikana. Aulabaarista klo 17 - 23 ja sen jälkeen taas rantabaarista, joka oli muuttunut tuolloin diskoksi.
        Lounaalla ja päivällisellä voi pyytää tarjoilijoita, jotka siivoavat pöytiä tuomaan esim. olutta, viiniä tai limua. Tarjolla on tuolloin tietysti aina myös automaatista vettä ( siitä kannattaa vesipullotkin täyttää ) ja yleensä aterioilla kahta eri mehutyyppiä.

        Hyttysiä ei nimeksikään ollut, mutta kannattaa varoiksi esim. Offia ottaa mukaan. Hotellin aidatun alueen ympärillä on rakentamatonta maata, rehevä aluskasvillisuus ja tuolloiset sadekuurot saattoivat niitä synnyttää. Iltaisinkin on sen verran lämmintä, että ohuet pitkät housut voivat olla ok, muttei kovin paksu vaatetus tunnu miellyttävältä. Kuuman aistimus on tietysti hyvin yksilöllistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1868
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      240
      1749
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      92
      1562
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      110
      1368
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      168
      1131
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1093
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      932
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      926
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      866
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      97
      860
    Aihe