JYSKin sohvat?

Suunnitelmissa

Moi,

onko tarjolla edes jossain määrin objektiivista mielipidettä JYSKin sohvista? Olisi aika lailla etsimämme näköinen sohvadivaani (Houston, jos lähemmin tahdotte vilkaista) nyt tarjolla kohtuullisen halvalla, mutta mahtavatko esimerkiksi putkijalat kestää? Pitäisikö hälytyskellojen soida siitä, että alkuperäinenkin hinta on vain 449 euroa? Nelinumeroista summaa ei kuitenkaan ole sohvaan laittaa.

Chef-tuolikatastrofi on koettu, joskin omassa käytössä hajosi selkänoja eikä jalka, mutta olisivatko sohvat kestävämpiä?

13

9666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lködgjöj

      Meille ostettiin Jyskistä pari vuotta sitten Toscana-sohva. Hintaa tarjouksessa 189e, normaalihinta ei tainnut paljon sen enempää olla, en muista. Sohva oli meillä 9 kuukautta. Ensimmäisen kuukauden jälkeen istuinosa irtosi käsinojasta, koska käsinojan puut murtuivat. Paikattiin uudella kakkosnelosen pätkällä, ja muutamalla ruuvilla. Parin kuukauden jälkeen kävi samalla tavalla toiselle puolelle. Paikattiin samalla tavalla. Tuona aikana, kun sohva meillä oli, kerkesimme vaihtamaan siihen aikalailla kaikki puuosat. Kulmarautoja oli sohvan kaatopaikalle lähtiessä reilut 30 (pieniä), ruuveja ja nauloja ihan hemmetisti, ja puuta siihen oli mennyt muutama metri. Eikä siinä tehty sen ihmeempiä kuin maattiin ja istuttiin, ei pompittu, eikä tehty mitään muutakaan. Eikä istujien koko ole mitenkään erityisen suuri.
      Samaisesta Jyskistä ostettiin lasinen tietokonepöytä. Liimaukset irtoili, jalat heilui. Lopulta kaatui koko paska työpäivän aikana. Seurauksena uusi näyttö, tulostin, ja muut pöydällä olevat roinat.
      Meille ei enää IKÄNÄ osteta Jyskistä mitään. Jos ei ole rahaa ostaa muualta, ollaan ilman. Jos muualta ei saa, ollaan ilman.

      • Jysk...

        Moikka!

        Itse olen taaqs ollut tyytyväinen Jyskin tuotteisiin, ostin kaiken tähän silloin kalustamattomaan asuntoon, ja ei kyllä tule nyt mieleen mitään negatiivista..


    • oiioioio

      Jos olette ostamassa sohvaa vain katsottavaksi, ok. Kovin pitkäikäistä oleskelupaikkaa tuosta ei saa. Sisus on soopaa ja päällinen, herranjesta, keinonahkaa! Mitenhän lie puuosat sitten?

      Jotain ostelen Jyskistä, sohvaa en ostaisi. Esim mäntyhyllyt ja -lipastot olleet ihan hyviä.

      Toisaalta ostamistani patjansuojista tuli täytteet ulos ja tikit purkautui alle parissa kuukaudessa. Eipä kyllä paljon maksaneetkaan, mutta hukkaan se raha kuitenkin meni.

      • ostelijaa

        Kyllä Jyskistä hyvää tavaraa löytyy, totuus vain on että missä tahansa ja mikä tahansa saattaa olla a) jo tehtaalla vioittunut kappale jota ei ole huomattu b) itsessä vika.

        Kyllä Jyskistä voi ostaa sohvan aivan hyvillä mielin. Meillä ollut samat sohvat monta vuotta, ainoa mitä on tarvinnut uusia on päälysteet, kun lapset ne menivät ja tuhosivat.

        Voihan se olla, että nykypäivänä laatu on kovastikin heikentynyt, mutta en oikein usko.


    • ......

      Itsellä juuri hajonnut samanlainen sohva. (alle vuodessa)
      suoraan sanoen paska sohva.

      • älä osta

        Itsellä jyskistä ostettu houston sohva...ei kannata, kestää vuoden kunnes keinonahka alkaa repeileen ja kunnolla. EI ole hintansa väärti todellakaan.


    • Ei kannata!

      Meillä JYSKistä ostettu musta nahkasohva (divaani). En suosittelisi kenellekkään. Sohva on kyllä hieno, mutta tämä on jo toinen laatuaan! Molemmat sohvat alkoivat repeilemään divaanin kohdalta. Ensimmäinen sohva vaihdettiin JYSKIssä uuteen ja tämä "uusi" sohva on ehtinyt olla meillä noin 8kk ja se rakoilee myös!

      EN SUOSITTELE!!!!

    • aaka2

      Älkää ostako houstonia(divaani) ostettiin 2009 kun muutettiin ekaan kämppään, kun oli pakko saada äkkiä joku, nyt ollaan kovasti koitettu säästää uuteen sohvaan... Niin on lähdössä kaatopaikalle koko sohva, mielummin ollaan vaikka ilman niin kauan :D keinonahka ei vaan kestä jatkuvaa venymistä/painoa. Kangas tepeilee tai kangas on ehjä mutta nahka on lähtenyt palasina irti kankaasta tuntuu tosi inhottavalta paljaalla iholla tai ohuemmissa vaatteissa. Kasassa on pysynyt ihme ja kumma. Sohva on kova ja puu tuntuu läpi, paikat puutuu jos koittaa esim leffan ajan röhnöttää.

    • Paskalaatu

      Vaikuttaa aika paska laatusilta,kun Täälä lueskelee että nahkasohvatkin ovat olleet huono laatuisia, itse ostin kangas sohva ja on alkanut kangas jo ratkeilemaan alle vuodessa , ei siis kannata ostaa sohvia jyskistä!!!

      • mimmaka

        Mulla kyseinen sohva kesti noin kolme vuotta. Nyt on keinonahka lähtenyt repeilee pahasti ja sohva on ruma kuin mikä. En suosittele kenellekään, hukka osto .


      • Anonyymi
        mimmaka kirjoitti:

        Mulla kyseinen sohva kesti noin kolme vuotta. Nyt on keinonahka lähtenyt repeilee pahasti ja sohva on ruma kuin mikä. En suosittele kenellekään, hukka osto .

        Jysk kaksi sohvaa aivan paskoja todella huonoja kaatopIkka kamaa jo uutena. Juom ! älä osta mitään Jyskystä kaikki kalusteet on sontaa ne haiseekin paskalle monta viikkoa. !


    • Raisanen

      Halvalla EI saa hyvää!!

    • Anonyymi

      Mulla on ollu nyt vuodesta 2010 Jyskin sohva plus keinuva nojatuoli ja ollu tyytyväinen nyt vasta tyyny antanut sohvassa periksi ja kävin kattoon uuttavsohvas heti jyskistä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4874
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3207
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1355
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1176
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      858
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      855
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      478
      690
    Aihe