Kumpi hotelli

on parempi

Dunes vai Hesperia isla Margarita ????
Kertokaa mitä hyvää ja huonoa on ko. hotellien kodalla odotettavissa: huoneet, ruoka, ranta, kohtelu ja muut palvelut ?

5

1357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hotellien tasosta

      enkä ole löytänyt juurikaan ko. paikoissa käyneiden kertomuksia.
      Olisi tosi kiinnostavaa, koska pitäisi päättää mennäkkö saarelle vai valta jokkin muu kohde.

    • hyviä kokemuksia

      terveisiä Hesperiasta
      Kirjoittanut: hesperiaisla 10.2.2007 klo 02.48
      Terveiset Hotelli Hesperiasta,
      Tultiin pari päivää sitten mestoille. Hotelli on siisti ja lupauksensa mukaan hyvätasoinen. Ruokaa riittää useista eri ravintoloista päivän aikana ja mikäli haluaa extraa niin hotellista löytyy vielä pari maksullistakin fine dining -ravintolaa, joita tosin ei olla vielä testattu. Yhdessä illallisravintoloista (sisältyy pakettiin) vaihtuu teema eri maiden mukaan, eilen syötiin japanilaista jne. Hotellin alue on todella rauhallinen, pieni ja siisti (myös turvallinen) ranta käytännössä hotellin oma vaikkakin yleinen. Rannalta löytyy hotellin omia tuoleja, extra maksulla voit käydä vaikka vesiskootterilla huristelemassa.

      Palvelu hotellissa on ystävällistä ja mutkatonta.
      Vaikka hotelli on hieman syrjässä niin taksilla pääsee kätevästi ja edullisesti muille rannoille sekä shoppailemaan. Mikäli harrastat golfia, ota mailat mukaan ja aamusta vaan kentälle. Näyttää ihan kivalta kentältä. Muutenkin alku näyttänyt positiiviselta, mikäli tilanne muuttuu pahempaan suuntaan - laitamme viestiä. Pirteitä pakkaspäiviä! :)

      huoneet
      Kirjoittanut: liisa-maija 10.2.2007 klo 16.00
      Hesperia Isla Margarita hotellissa ei ole parvekkeita, onko näin ? Minkä kokoiset huoneet ovat, "ahdistaako" parvekkeiden puuttuminen ?
      Jos olitte 2 viikkoa, niin söittekö aina hotellilla ? Oliko riittävä vaihtelu vai tarjottiinko aina samoja ruokia ? Kuinka pitkä matka on "kylille" Ilmeisesti taksia joutuu käyttämään...

      huoneet & ruoka
      Kirjoittanut: hesperiaisla 11.2.2007 klo 00.29
      Parvekkeita huoneissa ei ole, mutta emme ole ainakaan tähän mennessä kaivanneetkaan. Huoneet ovat kokoluokkaa 20-30m2 eli sisää astuessa parin metrin eteinen jossa vaatekaapit jonka jälkeen yksi iso huone olo- ja makuuhuoneena (kaksi sängyä vierekkäin á 120-140cm), kylppäri jossa kylpyamme ja kaksi käsienpesuallasta isolla tasolla ja peilillä, erillinen wc ja erillinen suihku. Eli mielestäni todella kivasti tilaa, ei paljoa parveketta kaipaa. Pihalla kuitenkin todella viihtyisä allasalue joka suurimmilta osin nurmikko/laatta.

      Ruokaa on riittävästi ja erilaisia vaihtoehtoja. Aamiainen todella kattava ja monipuolinen (buffet). Lounasta voit syödä kolmesta eri ravintolasta; hampurilaisista, pastoista ja pizzoista kana-annoksiin jne. Lisäksi löytyy välipalavaunu jossa pieniä hedelmä- ja salaattiannoksia pikku nälkään. Illallista löytyy kahdesta eri ravintolasta ja lisäksi ainakin kaksi erillistä á la carte ravintolaa jotka tosin eivät kuulu all inclusive -pakettiin. Tosin kerran viikossa voit vaihtaa yhden illallisen toiseen näistä á la carte ravintoloista, mutta tee varaus ajoissa - paikkoja vain 15 per ilta. Kaiken kaikkiaan ruokaan täällä ei pääse kyllästymään, sitä on tarjolla niin moneen makuun et täytyy olla aika nirso mikäli näin käy. Toki jos päivästä toiseen popsii samassa työpaikkaravintolassa, kaipaa kuka tahansa vaihtelua.

      Taksilla kuljetaan paikasta toiseen, hinnat edullisia ja siltä osin kuljetus ei ongelma. Taksit odottelevat asiakkaita hotellin parkkipaikalla joten kauaa ei nokka tuhise kun matka alkaa. Kävimme pari päivää sitten 5h saarikierroksella ja maksoimme siitä kuskille 120.000 paikallista eli n. 30euroa, ei tuntihinta ainakaan päätä paleltanu. Oli kiva ilmastoitu jeeppi ja kuskilla vaihtelun vuoksi myös tuttua englannin kielistä hissimusaa. Sovittiin reitti respan välityksellä ja sit matkaan, mutkaton reissu. Varmasti tehdään useampia.
      Toivottavasti näistä alkuun :)

      yhteydet pelaa
      Kirjoittanut: hesperiaisla 11.2.2007 klo 00.32
      Pitä vielä muistaa mainita erikseen, mikäli joku haluaa ottaa tietokoneen mukaan - toimii Hesperia Isla de Margaritan aulassa langattomat yhteydet todella mukavasti kuten viesteistä voi päätellä. Koneella ainakin itse on tullut katseltua illasta leffoja joita tuli Suomesta mukaan, varsinkin vanhat Uunot on pop! ;)

      Hotellin tallelokero
      Kirjoittanut: kohta lomalle 13.2.2007 klo 08.05
      Onko hotellissa tallelokero huoneessa vai respassa? Onko ollu hyvät ilmat? Käykö siinä hotellissa niitä paikallisia viikonloppuisin. Ja miten on vatsa kestänyt? Oletteko käyneet jo retkillä? Saako hotellista rantapyyhkeen vai raijataanko Suomesta mukaan ja saako sieltä niitä aurinkorasvoja vai kannattaako ostaa Suomesta.
      Terkkuja täältä jo vähän lauhtuneesta Suomesta

      tallelokero & pyyhkeet
      Kirjoittanut: hesperiaisla 14.2.2007 klo 16.26
      Hotellissa on huoneissa tallelokerot, avaimen saa vastaanotosta ja maksaa 3usd per päivä. Viikonloppuisin täällä on paikallisia lomalaisia Venezuelasta, mut eipä ne erotu sen kummemmin muistakaan lomalaisista - ainakaan käytöksen perusteella. Aurinko paistaa päivittäin ja mikäli pilvistä ni taksilla esim. tosikivalle Parquiton rannalle jossa rauhallista mut kivoja ravintoloita ja paistaa varmuudella. Muutenkin jos pohjoisessa on pilvistä (vuorten läheisyyden vuoksi) kannattaa suunnata hieman etelämpään sillä tuolloinkin paistaa aurinkoa. Taksi maksaa 7-10usd per suunta. Retkillä emme ole käyneet joten niistä ei mitään tietoa. Pyyhkeet saa päivittäin uima-altaan vierestä sijaitsevasta kojusta kortilla joka annetaan tullessa hotelliin. Aurinkorasvoja hotellin omasta kaupasta joten siltäkään osin ei tarvitse raahata mitään ylimääräistä. Toki jos menette muille beacheille on suotavaa olla yksi rantapyyhe mukana.

      hotel hesperian kaupasta
      Kirjoittanut: iituli 6.3.2007 klo 19.10
      Sen kaupan rasvavalikoimaan ei sit ole luottamista.Kannattaa ottaa mukaan alkurasvat ja ostaa kaupungilta.Uskokaa matkaopasta kannattaa alkuun tosiaankin käyttää rasvaa jossa isot suojakertoimet.En ole ennen palanut mutta margaritalla vähän kärähdin(lasten nivea suojaker 15)

      Kirjoittanut: la chica latina 9.3.2007 klo 16.23
      Kärähtämisesi ei varmasti johtunut ko. kaupan rasvoista. Mäkään en ole ennen palanut ja olen suomalaisittain tumma, mutta silti nenäni kärähti hesperia isla margaritan rannalla ja suojakerroin oli 25 (oli ostettu Suomesta apteekista, jossa Vichyn edustaja suositteli ko. maahan jopa sk 50 kasvoille)!!!!! palaminen johtuu vaan päiväntasaajan läheisyydestä ja Etelä-Amerikan el niño-vuodesta.

      Lisää kysymyksiä
      Kirjoittanut: business 15.2.2007 klo 20.20
      Varattiin itsekin juuri matka sinne samaan hotelliin. Kuulin, että siellä ympäristö olisi aika kuivaa- ruoho palanutta eikä juurikaan kukkia tms. hotellin ympäristössä. Pitääkö paikkansa? Millainen se kylpyläosasto on, vai onko sitä? Saako siellä hierontaa? Entäs retket siellä, oletteko ottaneet paikallisilta retkiä ja mitä mahtanevat maksaa? Finnmatkojen retket näyttivät olevan todella kalliita! Mukavaa matkan jatkoa teille :)

      ei oo ruoho palanu.. ;)
      Kirjoittanut: hesperiaisla 17.2.2007 klo 00.53
      Moiccis vaan,
      Ei oo ruoho palanu tällä reissulla :) tai no vitsit sikseen, eli pihan ruoho on ihan siisti vaikkakin kuivahko ympäristö kuten koko saarella on. Muuten pihapiiri on erittäin siisti ja kivempi vähän kuivallakin nurtsilla on kävellä kuin laatan päällä. Kylpyläosasto on suomalaisittain aika vaatimaton eli yksi iso allas ja yksi poreammes "puoliteholla". Lisäksi kylpylässä on sauna joka kyllä lämmitetty 80asteeseen mut kivet puuttuu vaikkakin on suomalaista valmistusta eli Helon saunoja Hangosta. Joten jos laukkuun mahtuu ni ottakaa mukaan niitä kevyitä saunakiviä muuta kilo ni johan ovat seuraavat vieraat ihmeissään kun löylytkin on kohdallaan.. :) Hierontaa saa tilata erillistä maksua vastaan, ei pitäisi olla kallista kun parturikin maksoi (mies) vain 17euroa. Retkillä ei olla käyty, aika on valunut tiimalasista ihan tällaisenaan aurinkoa ottaen ja surffaillen. Nastaa matkaa teillekin kunhan vain reissuun pääsette.

      Hei Hesperialaiset
      Kirjoittanut: pian Hesperiaan 21.2.2007 klo 09.40
      Olette vissiin palanneet jo reissulta.
      Kertokaa oliko matka mielestänne onnistunut ja säästyittekö Hesperiassa vatsataudeilta. Missä vaihdoitte rahaa. Ja onko jotain mitä kannattaa ottaa täältä mukaan, muuta kuin saunan kiviä.

      terkut kotosuomesta
      Kirjoittanut: hesperiaisla 21.2.2007 klo 19.22
      Moiccis vaan, tänään palattiin aamu klo 11.00 aikoihin ja kyllähän noi pitkät lennot aina veronsa vaatii. Odotteluun paluumatkalla kannattaa varautua ja varsinkin Polamarin päässä oleva kansainvälinen alue on aika kuumahko, mutta ruokaa ja juomaa siellä oli kivasti tarjolla. Kannattee tuhlata loput polivarit siellä. Pieni vinkki, kun menette lähtöselvitykseen ni tehkää wc-vierailut hotellissa tai ainakin ennen turvatarkastusta sillä kansainvälisellä puolella tarkastuksen jälkeen ainakin lähtiessä kaikki oli niin tukossa et huh huh..Ja jos joutuu kuten mekin, venaamaan 2-3tuntia ni ei välttämättä naurata..
      Ja samalla aiheella jatkaen, vältimme ainakin toistaiseksi kaikki vatsataudit ja söimme Hesperiassa normaalisti buffet-pöydistä & á la cartessa. Pari päivää ennen reissua aloitettu maitohappokuuri saattoi auttaa asiaa.
      Valuutta on saarella arvossaan eli euroja vaan mukaan. Hotellissa toimii pieni matkatoimisto joka vaihtoi 1euro = 3000bolivaria eli hieman virallista parempi, mutta edelleen ainakin 1000bolivaria huonompi kuin eräs taksikuskeistamme jolta vaihdoimme kurssilla 1e = 4000bolivaria. Ero on siis vähintään 250euroa jos matkakassan budjetti on esim. 1000euroa. Näistä rahanvaihtomahdollisuuksista kannattaa lukea muiden kommenteista, nyt vaihtaisin suurimman osan vähintään 4000bolivarin kurssilla jos pystyisin. Toki omat riskinsä siinäkin.

      Sambilissa on erittäin hieno koru- ja kelloliike josta esim. Tiffany, Cartier, yms. arvobrändejä taxfree hintaan, MUTTA vain jos ostat käteisellä eli dollareissa tai euroissa. Katselimme erästä Tiffanyn sormusta jonka olisimme ostaneetkin, mutta luottokortilla/käteisellä(molemmat veloittuu paikallisvaluutassa) hinta on 2-3kertaa kalliimpi kuin mitä vastaava Euroopassa. Soitin Lontooseen ja Frankfurtiin ja varmistin hintatason. Eli mikäli arvokoruja haluatte ostaa väh. -20% Euroopan tasoon nähden ni sitten euroja reilusti mukaan. Ainahan ne voi voi tuoda takaisinkin :) Ja tallelokero toimi kuten pitikin, hotelli erittäin tasokas eikä pelkoa huijaamisesta.

      Milloin olittekaan lähdössä? Mikäli laitat mailiosoitteesi (esim. [email protected]), voin laittaa pari kuvaakin reissulta jos nyt ei huomenna lähtö ole. Muutoin reissu oli erittäin onnistunut, nähtää jäi vaikka kuinka sillä emme käyneet reissuilla vaan otimme aurinkoa ja surffasimme. Olen aika vakuuttunut, että nautitte paikasta joten siltäkin osin loistavaa reissua! :)

      Mukavaa oli
      Kirjoittanut: JPS 8.1.2008 klo 10.59
      Hotelli on oikein viihtyisä ja siisti. Olimme viimevuoden maaliskuussa ja silloin ainakin ruoka oli oikein hyvää. Söimme hotellissa päivittäin ja ruoat olivat vaihtelevia. Vaihtavat teemaa päivittäin ja tarjoavat eri maiden ruokia. Ruoasta ei voi valittaa. Söimme muutaman kerran muualla ja yhden kerran saimme hieman vatsanpuruja syötyämme rantaravintolassa pizzaa. Hotellin ruuista emme saaneet mitään. Juomapuoli on myös runsas. Sitä tarjoillaan muistaakseni aamu kymmenestä yöhön asti. Minibaarista huoneessa muistaakseni mainittiin finnmatkojen esitteessä mutta sitä emme saaneet pyynnöstä huolimatta. Baareista saa viedä juomia huoneisiin.
      Hotellin uima-allas oli iso ja mikäli halusi viettää päivää altaalla kannatti käydä varaamassa se ajoissa oli usein todella täyttä. Hotellin ranta on tarkoitettu hotellivieraille joten ei siellä muita näkynyt. Oli vain sen verran tuulista, ettei uimaan oikein pystynyt.
      Nautimme rentouttavasta lomasta ja kun lähtee matkaan avoimin mielin ja uutta kokemusta hakemaan lomakin onnistuu varmasti.

      • parempia kokemuksia

        Tuo edellinen kopioviesti on moninpaikoin ajasta jäljessä. En muutenkaan suosittele tuollaista turistirysää, jossa hinnat ovat rysän mukaiset! Kävimme vähän aikaa sitten Caracasissa, Ciudad Bolivarissa, rannikolla jne. Esim miesten parturi maksoi n. 7 euroa (muutettuna) ja valuutta n. 3, tosin sekin on vähän halventunut. Suosittelen kyllä matkaa, mutta en liiallista turistimaisuutta; maa on nopeiden muutosten kourissa ja siellä kannattaa tietää mitä tehdä ja missä. Jos et esim. tiedä missä rahaa kannattaa vaihtaa, etkä tunne kunnolla riskejä, ota vähimmäiskassa mukaan Euroopasta. Caracasin liepeillä, mm. El Avillalla, ei tarvi esim. malariasuojaa, muualla sekin vaanii... Oliko muuta? :)


    • Dunesissa maaliskuu 08

      Ruoka oli hyvää ja riittävästi. Kävimme muutaman kerran rantaravintolassa lounaalla, linnut lentelivät sisään ravintolaan ja menivät ruoka-astioille, nappasivat riisiä suuhunsa ja lensivät pois. Noutopöydästä ruokailu siellä loppui siihen. Pääravintolassa oli hyvää ja monipuolista ruokaa, teemaillat, esim espanjalaista, italialaista. Meillä oli huoneisto, tosi tilava, 2 kylppäriä joissa suihkut ja wc. Olohuone/baarikeittiö jossa parveke,tilava makuuhuone jossa myös parveke. Huoneisto sijaitsi sivummalla päärakennuksesta, 2.kerroksessa joten sai olla rauhassa parvekkeella. Siisti huoneisto ja siivoojat kävivät päivittäin. Pullovettä tuotiin päivittäin. Ranta oli tuulinen, ei kahden viikon aikana ollenkaan vihreätä lippua. Yleinen ranta mutta rauhallinen, kellon ja korumyyjiä siellä liikkui kuin myös hierontaa tarjoavia. Uskoivat kyllä kun sanoi ettei ole kiinnostunut. Rantabaarista sai juomia ja joskus jopa tarjoilijat kävivät kysymässä tilataanko lisää. Henkilökunta oli ystävällistä. Jos osaat espanjaa, helpompaa asioida. Uima-altaalla oli saatavana hampurilaisia ja baaritiski josta sai juotavia. Klo 16.30 aikoihin tarjottiin teetä/kahvia ja snackiä. Puoleen yöhön saakka sai pizzapaloja patnkia, leikkelettä eräästä baarista. Hotellialueella kulki minibussi n 5 min välein. Turvallista, vartijat kulkivat alueella pitkin päivää. Päärakennuksessa oli pieni kauppa josta sai ostaa ruokia ja juomia esim jogurttia limsaa karkkia ja jotain kosmetiikkatuotteita.
      Elokuvateatterissa emme käyneet, jotain iltaohjelmia seurasimme ja discossa kävimme kuuntelemassa ja jammailemassa muutaman kerran. Musiikkibaarissa soi esim Michael Jackson mutta kovin laaja levyvalikoima ei ollut. Kosmetologipalveluja emme käyttäneet.

    • rren

      dunes o//

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      956
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      953
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      850
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      741
    5. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      737
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      702
    8. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      697
    9. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      108
      684
    10. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      650
    Aihe