Ei enää ikinä

Mailmaa kiertäneenä voin sanoa, että pahempaa turistirysää en ole nähnyt kuin Phuket. Missään ei saanut olla rauhassa ja kaikesta piti tinkiä. Mitä lomaa se sellainen on? Olisin ostanut vaikka mitä, mutta maku meni jo ekoina päivinä.

Nähtävää ei juuri ollut, ellei lähtenyt kalliille retkille. Mopoa tai autoa ei uskaltanut vuokrata, joten tuktukilla kuljettiin.
Onneksi oli Phuket Phantasea ja Dinogolf. Todella hyvin tehtyjä ja upeita!

Olihan siellä kuuma, mutta meikäläisen makuun kyllä ihan liiaksi asti. Tavoite oli aina löytää joku ilmastoitu supermarketti tai vaatekauppa, missä pystyi normaalisti hengittämään.

Rannalla ollessamme minun luokseni tuli noin 30 kaupustelijaa ja olimme siellä vain 2 tuntia.
Että sellasta. Tulipahan käytyä.
Ilmoita


taikka sitten olet niin sanottu nirppanokka turisti.
(kalliit retket??, 30 euroa kokopäiväretki merelle, sisältää kyydit hotellilta satamaan, päivällä syömiset, soft juomat ym,ym,,,, ja takaisin kyyti turvallisesti takaisin hotelliin. Onko kallis?.
Pysy perkele pois noin lämpimistä paikoista ja jätä tämä palsta rauhaan!
Vitun narisija!!!!!!
1 VASTAUS:
ihan hyvä teille jotka ette ole muualla thaimaassa käyneet ettekä siis tiedä hyvän päälle...
+Lisää kommentti
"Olisin ostanut vaikka mitä, mutta maku meni jo ekoina päivinä."

Ostoksilleko sinä lomallasi menet? Minä menen lomailemaan; en koskaan osta mitään!
Ilmoita
että tuli käytyä niin ei tollasta marisijaa ainakaan tartte nähdä siellä uudelleen!!!!!
2 VASTAUSTA:
Olisit kysynyt ajoissa, olisin mieluusti kertonut että Phuketiin ei tod. kannata vaivautua.

Mutta jos/kun tinkiminen ahdistaa niin et voi oikein matkustaa mihinkään Aasiassa.

ps. Thaimaassa on paljon upeita paikkoja!
Kyllä arvostella saa, maailma voisi paljon mukavempi, vaikka parempikin, kun marinaa olisi edes hieman enemmän - tosiasioista, siis vakavaa ja vakavasti otettavaa marinaa.

On outoa, että vain kaiken sulkeva positiivisuus muka on hyvä ja hyve. Mutta mihin se on maailmaa vienyt? "Hymyjenmaahan", mutta sen takana voi kyteä vastakkaiuus, mikä myös pitää ottaa huomioon - keltapaidat ja punapaidat. Matonko alle vaan kaikki epäkohdat aina pitäisi lakaista?? Ennen muuta valtaapitävienkö?

Palataan aiheeseen, ei thaimaassa, eikä Pattayalla erityisesti kaikki ole kultaa, mikä "kiiltää"! Hyvin pettyneitäkin siihen kohteeseen tutustuneita on ja saakin olla.

Mutta millainen olisi se "ainaisen itkun, narinan ja marsiojoiden maa"? No kohtuus sentään siinäkin; iloinen mieli ja nariseva kieli, -ko, -kö parempi? Ei sentään, vaan sopivasti molempia.

Turisteille hieman ja suomalaisturisteille kaksinverroin siedätyshoitoa hymyyn ja narinaan.
+Lisää kommentti
Olen ihan samaa mieltä alkuperäisen kirjoittajan kanssa. Joka provoksi kirjoitusta haukkuu, ei varmaan itse ole käynyt Phuketissa, koska sellaistahan siellä juuri on. Paikkana Phuketissa ei ollut mitään nähtävää ja jatkuva tyrkytys kävi hermoille. Minäkin olisin ostanut paljon enemmän, mutta kun mitään ei saanut katsoa rauhassa, niin osotokset jäivät vähiin. Räätälit olivat kaikkein rasittavimpia.

Krabin Ao Nang oli taas viihtyisä paikka, eikä myyjät olleet koko ajan kimpussa. Siellä oli leveät jalkakäytävät ja mukava kävelykatu ranalla, viihtyisiä rantaravintoloita ym.

Kyllä Thaimaasta siis mukaviakin paikkoja löytyy, mutta Phuket ei todellakaan kuulu niihin.
2 VASTAUSTA:
jatkoa tämäkin viesti
!!!!!! kirjoitti:
jatkoa tämäkin viesti
ja taas menossa (tällä kertaa phuketiin). Näitä samoja tyyppyjä on mm. autopalstalla provoilemassa ja vastailemassa omiin viesteihinsä.

Luuliko tää älypää Thaimaan Phuketiin lähtiessään, että siellä on viileät kelit? Ei saaatana! Jos ei lämmöstä pidä, niin suuntaisi jonnekin muualle matkansa. Yksi vaihtoehto voisi olla vaikka Tallinna. Ei ole kaukana, räätälit ei roiku tekstiileissä (siis ostajan), ei ole liioin kuuma jne. jne.
+Lisää kommentti
Me ajelimme moottoripyörällä pitkin saarta, vapaina kuin taivaan linnut. Kävimme 2 viikon aikana vaikka missä.

Tinkiminen on mukavaa, sosiaalista kanssakäymistä, jossa vitsit ja leikinlasku lentää. :D Ostareilla ei voi eikä siis tarvi tinkiä.

Talvella Thaimaassa on lämmintä, mutta ei kuuma. Kesällä on aikuisten oikeasti kuuma.
Ilmoita
ei osaa nauttia,ei siellä mitään tinkiä tarvii maksat sen mitä pyydetään,scooterilla ajo on sitä mitä on ja kuka uskaltaa,minä uskalsin,onhan se vähän villiä menoa,mun luo rannalla koko päivän aikana kävi 2 kaupustelijaa,et silleen
Ilmoita
Kävin kaksi vuotta sitten Phuketissa, ja rakastuin paikkaan totaalisesti. Pakko oli päästä takaisin.

Nyt olimme jouluna siellä, ja kahdessa vuodessa oli tapahtunut valtava muutos: suomalaisia oli lähes yhtä paljon kuin ruotsalaisia (ei sinänsä haitannut), kojujen myyjät sekä räätälien sisäänheittäjät huutelivat suomeksi kaikenlaista, eivätkä lainkaan niin ystävällisestikuin vielä pari vuotta sitten.

Tosiaankaan mitään ei saanut katsella rauhassa, se myös esti omaa ostostentekemisvimmaani - oikeastaan ihan hyvä =)

Nähtävää ei oikeastaan ollut enää lainkaan, ilmeisesti pari vuotta sitten näimme/koimme kaiken mitä katsoimme tarpeelliseksi.

Thaimaahan lähdemme varmaankin vielä joskus, mutta ei Phuketiin enää ikinä.

Siinäkin olen aloittajan kanssa samaa mieltä, että Fantasea oli upea, mutta ei sinnekään kannata mennä kuin sen kerran. Dinoparkin minigolfissa sitä vaston voi käydä useamminkin, ja se oli aivan mahtava paikka.
Ilmoita
lomaltanne?? Itse lähden jo kahdeksatta kertaa Thaimaahan ja 7:s kerta jo Phukettiin. Kyllä siellä riittää tekemistä ja näkemistä kahdeksi viikoksi.
3 VASTAUSTA:
On sullakin huonosti asiat jos pitää joka loma olla vain phuketissa.

Voi järjen köyhyys, en muuta voi sanoa.

Kuulut ilmeisesti siihen porukkaan joka meidänkin töissä ravaa huoraamassa pattiksella.
Aina sama paikka, ikinä ei voi mennä muualle.
Voisi vaikka vahingossa nähdäkin jotain.
sama levy urpoilla kirjoitti:
On sullakin huonosti asiat jos pitää joka loma olla vain phuketissa.

Voi järjen köyhyys, en muuta voi sanoa.

Kuulut ilmeisesti siihen porukkaan joka meidänkin töissä ravaa huoraamassa pattiksella.
Aina sama paikka, ikinä ei voi mennä muualle.
Voisi vaikka vahingossa nähdäkin jotain.
"Huoraamassa" Phuketissa käynyt! Olen Onnellinen aviovaimo ja menen sinne mieheni kanssa, joka ei hänkään tarvitse näitä tyttöpalveluja! Joskus on aikuiset lapsemme olleet mukana ja onhan siellä useampiakin rantoja kuin; patong! Patongilla emme ole kyllä majoittuneet kertaakaan, vaan mm;Karonilla, Kamalalla ja Cape Panwassa. Onpa Katakin tuttu. Nämä marisijat taitaa olla niitä jotka eivät ole hotellia kauempana käyneet!!!(Olen muuten kerran käynyt Pattayallakin, mutta siellä riitti yksi kerta).
ole kertaakaan kirjoitti:
"Huoraamassa" Phuketissa käynyt! Olen Onnellinen aviovaimo ja menen sinne mieheni kanssa, joka ei hänkään tarvitse näitä tyttöpalveluja! Joskus on aikuiset lapsemme olleet mukana ja onhan siellä useampiakin rantoja kuin; patong! Patongilla emme ole kyllä majoittuneet kertaakaan, vaan mm;Karonilla, Kamalalla ja Cape Panwassa. Onpa Katakin tuttu. Nämä marisijat taitaa olla niitä jotka eivät ole hotellia kauempana käyneet!!!(Olen muuten kerran käynyt Pattayallakin, mutta siellä riitti yksi kerta).
kera phukettia.
Sulle riitti kerta pattista, toisille phukettia.

Ymmärrät varmaan pointin.

itse en mene mistään hinnasta Hua Hiniin, en Pattikselle enkä Phukettiin.

Mielummin reissaan muita paikkoja.
+Lisää kommentti
Kyllä nyt sulla on ollut väärä lukujärjestys.
Yhdeksän kertaa Thaimaassa käyneenä( pian kymmenen) voin kertoa että jos menee lomalle, niin se on eri reissu kun mennään ostoksille.
Minun lukujärjestyksessä on lomaa kaikki muu, paitsi viimeistä edellinen päivä.
Silloin ostetaan jos ostetaan jotain, yleensä hyvin vähän kuitenkin.Jos ei osaa muuten lähteä minnekään ruuhkaisimmilta paikoilta, niin aina voi ottaa tuk-tukin. Varmaan huomasit ne söpöt lavataksit. Muutamalla satasella pateja pääsee hijaisille ja kauniille rannoille jossa saa olla lähes rauhassa kauppiailta.
Ilmeisesti sinulla on vielä paljon opittavaa maailmanmatkailusta. Itse olen käynyt kaikki mantereet ja useissa niiden lomakohteista ja kuitenkin Thaimaa on se joka viehättää kaikista eniten. Ja siitä lämmöstä maksan erittäin mielelläni.
1 VASTAUS:
Maailma on täynnä paikkoja, jotka ovat toisten mielestä ihania ja toisten ei. Hyväksytään jooko myös ne ei-ihana-paikka -mielipiteet....
+Lisää kommentti
Vuosi sitten ja piti ostaa paita jossa lukee että no fu*ken tuktuk,massage or suit.
Kimpussa oltiin jatkuvasti.
Lopuksi käveltiin rannalla, että sai olla rauhassa.
Marketista jungceylon, minäkin sitten tuliaiset ostin ja oceanista.
Juuri tuon tuputtamisen vuoksi.
Muutoin olisikin ehkä ollutkin parempi mesta.
retket kivoja ja niille olikin pakko mennä.
Phuketin rannassa kuolleita kaloja, rottia, juu kyllä niitä eteläpäädyssä näki!
Ja oppaat sano, että ölkää missään nimessä jää tähän koiranpaska (joka päivä oli kikkareita vedessä ja hiekalla) veteen uimaan vaan menkää esim freedomille!

Oksettava mesta.

Ymärrän kyllä niitäkin jotka sinne menevät vuodesta toiseen.
Ei uskalleta matkustaa muualle ja pidetään eka paikka on se paraspaikka.
Onnetonta.

Nyt lähden Ao Nangiin ja se on kehuttu joka puolella, jopa täällä.
Ei ole tuputusta ja rannat on siistimmät.
JES
Sopii mulle paremmin.
Phukketti porukat vaan sinne, muille en suosittele kuin niille jotka haluu ekakerralta jotain muuta kuin pattista ja ei uskalla, niin "hiljaiselle" paikalle mennä kuin krabi.
3 VASTAUSTA:
En viitsi ottaa muutoin kantaa edellisen kirjoittajan kirjoitukseen, mutta taitaa hieman pettyä Ao Nangin rantaa, jos kuvittelee sen olevan siistimpi kuin Phuketin rannat. Samaa tasoa lähinnä Chalongin rannan kanssa. Mitä sitten tulee siihen, että pitkähäntä veneellä pääsee Ao Nangista lähisaarille, niin niinhän sitä pääsee Phuketissakin. Phuketista muuten pääsee speedboatilla vaikka Ao Nangiin, jos on tarvetta.
usbyybwey kirjoitti:
En viitsi ottaa muutoin kantaa edellisen kirjoittajan kirjoitukseen, mutta taitaa hieman pettyä Ao Nangin rantaa, jos kuvittelee sen olevan siistimpi kuin Phuketin rannat. Samaa tasoa lähinnä Chalongin rannan kanssa. Mitä sitten tulee siihen, että pitkähäntä veneellä pääsee Ao Nangista lähisaarille, niin niinhän sitä pääsee Phuketissakin. Phuketista muuten pääsee speedboatilla vaikka Ao Nangiin, jos on tarvetta.
Ao Nang on kuitenkin viihtyisä paikka, aivan toista kuin Phuket. Rannat eivät siellä tosiaan olleet niin hyviä kuin Phuketissa, mutta kyllä Ao Nang voittaa paikkana Phuketin 100-0.

Phukettia ei pelasta edes hyvät rannat.
laskee kaupungilta suoraan uimarannalle. Siinä ne koiranpaskat yms. huuntoutuu rannalle. Eipä innostanut uimaan.
+Lisää kommentti
Mailmaa kiertäneenä luulisi sinunkin tietävän että tinkiminen kuuluu eri maiden kulttuuriin. Monessa muussa maassa joutuu samaan pyöritykseen... mutta Maailman Matkaajana sen varmaan jo tiedätkin.

Autoa en minäkään tuolla välttämättä vuokraisi, kun niille on vaikea löytää parkkipaikkaa ym. mutta mikäs ihme siinä mopon vuokrassa on? Kun on itsella aivot mukana vuokraustilanteessa ja käy läpi mopossa jo olevat viat yhdessä vuokraajan kanssa, ottaa niistä kenties kuvat kameralla(nykyään se ei ole homma eikä mikään digikameralla) eikä välttämättä vuokraa mopoa just siltä "lunkkusilmä-asserilta" sivukujalta vaan esim. omalta hotellilta, kun tekee järkeviä valintoja vuokratessa niin ei tarvitse niin stressata.
Liikenteessäkin pärjää hyvin kun ajaa kaikessa rauhassa tien sivussa.

Ja ne retket nyt ei paikallisilta ostaessa maksanut juurikaan mitään.. Toki jos käyttörahaksi on varannut sen 50€ /2 vkoa niin kyllähän ne hinnat sitten kirpasee.

Pakko korjata... Phuket Fantasea ei Phantasea.

Rantakauppiaat ei tule häiritsemään jos et osoita kiinnostusta heitä kohtaan. Toki jos pällistelet heitä jo kaukaa, he olettavat sinun olevan otollinen ostajaehdokas ja tulevat esittelemään tuotteitaan. Jos taas jätät vahtaamatta ja nautit auringosta silmät kiinni/maisemia katsellen tai kirjaan syventyen, eivät he tule roikkumaan siihen viereen kamoinensa.

Ehkä löydät vielä paikan jossa kaikki on paremmin, mutta veikkaan että kannattaa sitä etsiä täältä kalliin euroopan puolelta..
2 VASTAUSTA:
Joopa.Kyllä tämä asia on varmaan selvinnyt jo tälle ns. Maailman Matkaajalle. Totuushan on se, että aina löytyy niitä joille ei mikään kelpaa.
Pitää kuitenkin aina muistaa että me turistit ollaan vieraita vieraalla maalla eikä meidän kuulu muuttaa siellä mitään.
Se siitä, mutta päästinpä pitkän naurun sen "lunkkusilmä Asserin " takia, taidamme molemmat tuntea kyseisen vähemmistökansalaisen.
mieltä kirjoitti:
Joopa.Kyllä tämä asia on varmaan selvinnyt jo tälle ns. Maailman Matkaajalle. Totuushan on se, että aina löytyy niitä joille ei mikään kelpaa.
Pitää kuitenkin aina muistaa että me turistit ollaan vieraita vieraalla maalla eikä meidän kuulu muuttaa siellä mitään.
Se siitä, mutta päästinpä pitkän naurun sen "lunkkusilmä Asserin " takia, taidamme molemmat tuntea kyseisen vähemmistökansalaisen.
No kyseinen ihminen ei ole henkilökohtainen tuttu, mutta työkaverilta joskus olen hänestä kuullut... ja kuten arvata saattaa "nimi" jäi aika helposti mieleen pyörimään.

Ja kyten varmaan huomasitkin tarkoituksena ei ollut ko henkilöä tähän asiaan mitenkään liittää. :)
+Lisää kommentti
Ihme juttu kun kaikki kritisoi pettynyttä matkailijaa. Eihän kaikkien tarvi tykätä samoista asioista ja lomakohteista. Lapsellisia kommentteja monta.

Taitaapi noiden muiden hyökkäyksen syynä olla se että ovat kaikille tutuilleen ehtineet kehua paikkaa paratiisiksi, ja ovat ehkä kaunistelleet kovasti lomamatkojaan, niinkuin monilla on tapana. Ja sitten pelkäävät kun joku erehtyy "paljastamaan" totuuden...;) hih.

Parin viikon loman jälkeen osaa arvostaa kummasti suomalaista kaupankäyntiä.
Ilmoita
pari tuntia koko lomasi aikana? Eiköhän sinne mennä juuri aurinkoon, eikä mihinkään markettiin vilvoittelemaan! Minua ainakin kiehtoo juuri se lämpö ja aurinko mikä Thaimaassa on takuuvarmaa. Näin ei kyllä ole missään Kanarialla. Ja rannallakin saat ihan varmaan olla rauhassa kaupustelijoilta jos et ota hiehin katsekontaktia!!!Ja uskovat kyllä kun sanot; no thank you! Jos et osaa englantia niin puista vaikka päätäsi!
12 VASTAUSTA:
Niin hyvä teille! Näin kerran mustan meren rannalla venäläisturistien makaavan rannalla ottamassa aurinkoa. Makuualustoina oli aukirevittyjä pahvilaatikoita. Muovi- ja lasipulloja rannalla hujan hajan. Vesi oli paskaista ja leväistä. Se riitti heille silloin kun paremmastakaan ei ollut tietoa. Kaupustelijoita ei heidän keskuudessaan juuri liikkunut, johtuineko matkaajan niukasta lomabudjetista?

Nyt tää porukka matkustaa vuosittain teidän kanssa Phukettiin. Nyt se on varmaan hienoin paikka mitä ne tietää... Jotain yhteistä teidän kanssa???

Kertokaa terveisiä!
Phuketiin tyytyväisiä kirjoitti:
Niin hyvä teille! Näin kerran mustan meren rannalla venäläisturistien makaavan rannalla ottamassa aurinkoa. Makuualustoina oli aukirevittyjä pahvilaatikoita. Muovi- ja lasipulloja rannalla hujan hajan. Vesi oli paskaista ja leväistä. Se riitti heille silloin kun paremmastakaan ei ollut tietoa. Kaupustelijoita ei heidän keskuudessaan juuri liikkunut, johtuineko matkaajan niukasta lomabudjetista?

Nyt tää porukka matkustaa vuosittain teidän kanssa Phukettiin. Nyt se on varmaan hienoin paikka mitä ne tietää... Jotain yhteistä teidän kanssa???

Kertokaa terveisiä!
raukka ei ole käynyt lähikauppaa kauempana ja viitsii ruikuttaa ja elvistellä täällä....
vip luokka kirjoitti:
raukka ei ole käynyt lähikauppaa kauempana ja viitsii ruikuttaa ja elvistellä täällä....
Jos Phuket on mielestänne niiiiin kamala paikka, NIIN MIKSI HELVETISSÄ TE TÄÄLLÄ PHUKETIN PALSTOILLA PYÖRITTE???

Aivopesuna ei toimine ja jos toimii niin sehän on vain luonnollista valintaa ;-) ja hyvä meille, jotka siellä tykkäämme käydä!
vip luokka kirjoitti:
raukka ei ole käynyt lähikauppaa kauempana ja viitsii ruikuttaa ja elvistellä täällä....
Nämä Phuketin ylistäjät eivät varmaan ole muualla ulkomailla käyneetkään, kun pitävät sitä jonakin paratiisina.
ankeuden paratiisi kirjoitti:
Nämä Phuketin ylistäjät eivät varmaan ole muualla ulkomailla käyneetkään, kun pitävät sitä jonakin paratiisina.
=)
Sitäpä et saa koskaan tietää... (tosin väittäisin asian olevan noin 80-prosenttisesti juuri päin vastoin)

Mutta sinun maailmanmatkaajan asenteesi paistaa kyllä kauaksi *pyyhkii naurun kyyneleitä silmistään*

Kovasti olet kuitenkin paikaan viehättynyt, kun näitä juttuja jaksat lukea. Ja vielä kommentoida!!

Mielikuvamatkalle Phuketiin siis, hyvää matkaa!
????????? kirjoitti:
Jos Phuket on mielestänne niiiiin kamala paikka, NIIN MIKSI HELVETISSÄ TE TÄÄLLÄ PHUKETIN PALSTOILLA PYÖRITTE???

Aivopesuna ei toimine ja jos toimii niin sehän on vain luonnollista valintaa ;-) ja hyvä meille, jotka siellä tykkäämme käydä!
Pyörin täällä siksi, koska olin pari viikkoa sitten Phuketissa ja halusin kertoa oman mielipiteeni. Täällä ei ilmeisesti saisi kuin kehua paikkaa.

Ei tässä kukaan mitää aivopesua yritä. Minun puolestani menköön Phuketista tykkäävät sinne ja meille muille jää ne oikeat paratiisikohteet Thaimaassa.
qazdr kirjoitti:
=)
Sitäpä et saa koskaan tietää... (tosin väittäisin asian olevan noin 80-prosenttisesti juuri päin vastoin)

Mutta sinun maailmanmatkaajan asenteesi paistaa kyllä kauaksi *pyyhkii naurun kyyneleitä silmistään*

Kovasti olet kuitenkin paikaan viehättynyt, kun näitä juttuja jaksat lukea. Ja vielä kommentoida!!

Mielikuvamatkalle Phuketiin siis, hyvää matkaa!
En ollut kovasti paikkaan viehättynyt, kun olin siellä muutama viikko sitten. Jaksan toki kommentoida, kun omasta reissusta on vain hetki aikaa. Mutta mitään negatiivistahan ei saisi sanoa tai saa haukkumisryöpyt niskaansa.

Asiattomimmat kommentit tulevat kuitenkin aina Phukettia fanittavilta ja se kertookin heistä aika paljon.
????????? kirjoitti:
Jos Phuket on mielestänne niiiiin kamala paikka, NIIN MIKSI HELVETISSÄ TE TÄÄLLÄ PHUKETIN PALSTOILLA PYÖRITTE???

Aivopesuna ei toimine ja jos toimii niin sehän on vain luonnollista valintaa ;-) ja hyvä meille, jotka siellä tykkäämme käydä!
Kuinka paljon tyhmiä Phuketin kehujia löytyy.Thaimaassa on paljon parempiakin paikkoja kuin TURISTIEN PILAAMA Phuket. Phuket oli hyvä paikka 5-7 vuotta sitten EI ENÄÄN.
minä EN! kirjoitti:
En ollut kovasti paikkaan viehättynyt, kun olin siellä muutama viikko sitten. Jaksan toki kommentoida, kun omasta reissusta on vain hetki aikaa. Mutta mitään negatiivistahan ei saisi sanoa tai saa haukkumisryöpyt niskaansa.

Asiattomimmat kommentit tulevat kuitenkin aina Phukettia fanittavilta ja se kertookin heistä aika paljon.
Ei se negatiivisuus täällä ihmisiä ärsytä, vaan se ulosanti..

Jos nyt jokainen virittäisi itsensä asialliselle taajuudelle ja lukisi tuon aloittajan teksin, niin jokainen (myös nämä ihmiset jotka ovat asioissa aloittajan kanssa samaa mieltä) huomaisi kuinka provosoivaan ja tökeröön tapaan teksti on kirjoitettu.

Uskokaa pois, täällä on muutamia sellaisinakin topiceda ollut, joissa palaute negatiivista mutta se on osattu kirjoittaa asiallisesti ilman provosointia. Tällöin se on myös saanut asiallisen keskustelun aikaiseksi.

Nuo on aloittajan omia mielipiteitä.. joskin noista samat asiat toimii myös lähes joka ikiseen aasian maahan, rantakaupusteljoiden määrää lukuunottamatta.

Phuketissa 3 kertaa olleena voin sanoa, että pidin siitä enemmän kuin Koh Changista, joka oli aivan liian hiljainen ja kivirantainen meikäläiselle. Phuket voitti myös San Juanin Puerto Ricossa (Karibia), sillä thaimaan kerjäläiset ei roiku hihassa niin kuin San Juanissa roikkuvat.

Toisaalta taas Krabi, Aruba ja St. Thomas ovat mielestäni mukavempia lomailupaikkoja kuin Phuket. Kaikilla paikoilla on siis puolensa, aloittajalle todennäköisesti sopii parhaiten ns. sivistyksen puolelta löytyvät lomakohteet Euroopan mantereelta, sillä jos ei kestä hihassa roikkuvia kauppiaita, niin ne kerjäläiset vasta ikäviä onkin..
vaan miten! kirjoitti:
Ei se negatiivisuus täällä ihmisiä ärsytä, vaan se ulosanti..

Jos nyt jokainen virittäisi itsensä asialliselle taajuudelle ja lukisi tuon aloittajan teksin, niin jokainen (myös nämä ihmiset jotka ovat asioissa aloittajan kanssa samaa mieltä) huomaisi kuinka provosoivaan ja tökeröön tapaan teksti on kirjoitettu.

Uskokaa pois, täällä on muutamia sellaisinakin topiceda ollut, joissa palaute negatiivista mutta se on osattu kirjoittaa asiallisesti ilman provosointia. Tällöin se on myös saanut asiallisen keskustelun aikaiseksi.

Nuo on aloittajan omia mielipiteitä.. joskin noista samat asiat toimii myös lähes joka ikiseen aasian maahan, rantakaupusteljoiden määrää lukuunottamatta.

Phuketissa 3 kertaa olleena voin sanoa, että pidin siitä enemmän kuin Koh Changista, joka oli aivan liian hiljainen ja kivirantainen meikäläiselle. Phuket voitti myös San Juanin Puerto Ricossa (Karibia), sillä thaimaan kerjäläiset ei roiku hihassa niin kuin San Juanissa roikkuvat.

Toisaalta taas Krabi, Aruba ja St. Thomas ovat mielestäni mukavempia lomailupaikkoja kuin Phuket. Kaikilla paikoilla on siis puolensa, aloittajalle todennäköisesti sopii parhaiten ns. sivistyksen puolelta löytyvät lomakohteet Euroopan mantereelta, sillä jos ei kestä hihassa roikkuvia kauppiaita, niin ne kerjäläiset vasta ikäviä onkin..
Juurikin näin. KIITOS!
Phuketiin tyytyväisiä kirjoitti:
Niin hyvä teille! Näin kerran mustan meren rannalla venäläisturistien makaavan rannalla ottamassa aurinkoa. Makuualustoina oli aukirevittyjä pahvilaatikoita. Muovi- ja lasipulloja rannalla hujan hajan. Vesi oli paskaista ja leväistä. Se riitti heille silloin kun paremmastakaan ei ollut tietoa. Kaupustelijoita ei heidän keskuudessaan juuri liikkunut, johtuineko matkaajan niukasta lomabudjetista?

Nyt tää porukka matkustaa vuosittain teidän kanssa Phukettiin. Nyt se on varmaan hienoin paikka mitä ne tietää... Jotain yhteistä teidän kanssa???

Kertokaa terveisiä!
sinne pahvilaatikoiden ja lasinsirpaleiden sekaan! Toivottavasti sinäkin pääset joskus käymään Phuketissa.
lomaa sinullekin kirjoitti:
sinne pahvilaatikoiden ja lasinsirpaleiden sekaan! Toivottavasti sinäkin pääset joskus käymään Phuketissa.
ja kerro ne kahdella. Unohdin mainita että olin siellä juuri mutta häivyin muualle thaimaaseen kun en viihtynyt.
+Lisää kommentti
On ehdottomasti paras paikka etenkin hinta/laatu suhteeltaan ja ei opelkkää turistia ympäriinsä. Phuket on ehdottomasti OUT täst etiäpäin . hyörinä häiritsevää. iltaelämä pliisua. pohjois thaimaakin on ihan ok. mutta PATTIJOKI is best
Ilmoita
Kaupustelijat valikoivat uhrinsa......
Näyttänet sopivan tyhmältä.....
1 VASTAUS:
Että puhut palturia, sillä kaikille tekevät saman JOS ei osaa torjua niitä.!!
+Lisää kommentti
Taikuissa on paljon hyviä loma kohteita mutta Phuketti on kaikken huonoin vaihto ehto. Olen käynyt Phukettissa 1995 silloin vielä oli rauhallista mutta viime talvella jo kaamee turistirysä missä taikku kusettaa minkä kerkii.Esim koko päivän saari retki 30eur mikä on taikku hintoihin nähden sika hinta.Paikallisen duunarin parin viikon palkka.Kyllä Ilta-sanomissa oli oikein kun sanottiin että Phuketti on Suomalaisten uusi Kanaria sekä suuri turistirysä.
4 VASTAUSTA:
miksi juuri sinua kusetetaan......?
Okei, mä kerron; tyhmää on helppo kusettaa....
juuri sinua.. kirjoitti:
miksi juuri sinua kusetetaan......?
Okei, mä kerron; tyhmää on helppo kusettaa....
mikset itse näe siellä kusetusta tai muitakaan epäkohtia?
Mikään suomalaisten Kanaria! Ei sinne todellakaan mennä millään 500 euroa/ per henkilö! Meillä ainakin maksoi 1500 ekee per nokka! Että silleen!!!
kaukoidässä...vaan heräsit kun olit matkalla lähikauppaan kuppasessa lähiössäsi....
+Lisää kommentti
Mailmaa kiertänyt, niin kuin kirjoitat. Silloin olet varmaan huomannut sen tinkimis kulttuurin muissakin maissa, enkä todellakaan tarkoita Ruotsia. Rannalla oli kimpussasi 30 kauppiasta, ainakin näin kirjoitat, olivatko suorassa jonossa vai muuten vain U mallisessa ringissä.
Sen verran kannattaa Englantia opetella , että osaa sanoa ei kiitos. Itsekkin siellä käyneenä, en voi kuin ihmetellä kirjoitustasi. Menisin heti takas, jos vain työt antais myöten.
Ilmoita
Pysyisit kotona jos ihmiset ahdistaa. Olisit mennyt etelä kärkeen tai pohjoiseen päiviksi jos nyt niin kauhiast otti päähän kaupustelijat. Mene intiaan niin pääset kaupustelijoista tai egyptiin ;)no tasamaan kulkijalle on ehkä se perinteinen kanarian saaret oikea paikka. Ps neljäkertaa eri rannoilla phuketissa ja lauantai yönä viidettä kertaa :)
Ilmoita
TOI SUN JORINAS!
30 KAUPUSTELIJAA RANNALLA HEH HEH!
KUN SELLAISTA MÄÄRÄÄ EI OLE EDES KAIKILLA RANNOILLA YHTEENSÄ!

SAATI SITTEN KADULLAKAAN!

KALLIILLE RETKILLE JA HEH HEH! VASTAAN TUOHONKIN
KOSKA PAIKALLISET RETKET EIVÄT OLE KALLIITA

MUT HYVIN OOT KERÄNNYT PROVOLLASI KUITENKIN ÄÄNIÄ!
1 VASTAUS:
Valitettavasti meidän kokemuksemme jouluna Karonilta tulee tuota 30 kaupustelijaa kahta ensimmäistä tuntia kohti. Niitä oli siis 30 eri käupustelijaa, jokainen myi omia tuotteitaan. Lisäksi samoja Pomeloita, jäätelöitä, donitseja yms. tuotteita myi useampi kaupustelija.

Tuo oli varsinainen sokki heti alkuun. Tosin näyttivät rauhoittuvan tai me totuimme heihin, kun seuraavilla kerroilla näihin ei enää kiinnittänyt huomiota.

Räätälien ja muiden myyjien 'hyökkäävyys' voi johtua myös siitä, että turisteja oli kovin vähön, joten heillä on tulot pudonneet murto-osaan aiemmista vuosista. Thaimaassa ei edes olla samalla lailla 'päällekäyviä' kuin joissakin muissa maissa.

Heidänkin on yritettävä saada kaikki batit irti niistä harvoista, jotka ohi kulkevat. Rasittavaa se silti oli, mutta pakkohan se on sietää, kun sinne menee. (Tosin tiesimme asian jo etukäteen)

Jos tämä oli ensi kosketus Phuketiin, niin ymmärrän kyllä kirjoittajaa. Toivon, että annat Phuketille toisen tilaisuuden joskun myöhemmin, kun maailman tilanne elää taas nousukauttaan ja Phuketissakin on enemmmän turisteja.
+Lisää kommentti
Ensimmäinen kokemus Thaimaasta oli meille juuri Phuketti. Ei hassumpi paikka, kaikkia löytyi mitä täällä ei ole. Aluksi matkan jälkeen tuli fiilis että ei toista kertaa Thaimaaseen, mutta kun oikein ajatteli muita kohteita missä olemme olleet, alkoi hyvätkin puolet tulemaan esille, niitä muita kohteitakin löytyy aika paljon jos kolme kertaa vuodessa matkustamme ulkomaille.
Toinen kokemus Thaimaasta oli sitten neljä päivää Bangokissa ja seitsemän päivää Pattayalla.
Kyllä on vahvistunut tunne että sinne uudelleen, Hua Hin on sitten seuraava paikka minne Thaimaaseen mennään. Kun eläkeikä on täysi niin sinne pysyvästi. Ei siitä paikasta saa mitään käsitystä jos makaat altaalla päivät pitkät ja illalla samaan baariin syömään, silloin voi jäädä tuollainen maku suuhun kun kyseisen otsikon kirjoittaja on paikasta omaksunut.
Ei muutakun sinne vaan kokeilemaan, hinta laatu suhde on mitä mainioin.
Ilmoita
Jos noin vaikeeta on matkalla, niin miksi lähteä edes.
Ilmoita
Mihinkäs nämä suomalaiset kerjäläiset, joita vuosi sitten täällä vielä loisi, ovat nyt kadonneet ?

Onko homma niin, että nyt kun hinnat on nostettu liki Sippilän tasolle, paikka muuttui liian kalliiksi Suomi-Pummeille?
1
Ilmoita
Minä en tuonne menis vaikka maksettas.
1 VASTAUS:
Älä pelkää, ei makseta

Eikä sulla Sika Amalia ole rahaakaan
+Lisää kommentti
Minulle riitti toinen kerta Phukettia, koska ryssät olivat vallanneet paikan ja molotusta kuului joka puolelta. Ryssät eivät osaa käyttäytyä ollenkaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ei enää ikinä

Mailmaa kiertäneenä voin sanoa, että pahempaa turistirysää en ole nähnyt kuin Phuket. Missään ei saanut olla rauhassa ja kaikesta piti tinkiä. Mitä lomaa se sellainen on? Olisin ostanut vaikka mitä, mutta maku meni jo ekoina päivinä.

Nähtävää ei juuri ollut, ellei lähtenyt kalliille retkille. Mopoa tai autoa ei uskaltanut vuokrata, joten tuktukilla kuljettiin.
Onneksi oli Phuket Phantasea ja Dinogolf. Todella hyvin tehtyjä ja upeita!

Olihan siellä kuuma, mutta meikäläisen makuun kyllä ihan liiaksi asti. Tavoite oli aina löytää joku ilmastoitu supermarketti tai vaatekauppa, missä pystyi normaalisti hengittämään.

Rannalla ollessamme minun luokseni tuli noin 30 kaupustelijaa ja olimme siellä vain 2 tuntia.
Että sellasta. Tulipahan käytyä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta