ZED huijaa !!!!!!!!!!!!!!!!!

varokaa clubzediä

tilaat yhden soittoäänen ja sitoudut jäsennyyteen joka maksaa 12 euroa kuussa. Itse olen tietämättäni maksanut vuosia (firman laskuun) ko. jäsennyydestä jota en koskaan ole käyttänyt.
Silloin kun joskus soittoäänen tilasin, ei tilauksessa puhuttu SANAAKAAN siitä että soittoäänen tilaaminen edellyttää jäsennyyttä. Nykyään siellä sentäs asiasta mainitaan.

3

459

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • malliin

      TeliaSonera myi vuonna 2004 tytäryhtiönsä Sonera Zedin espanjalaiselle Wisdom Entertainment -konsernille. Eli vuosia ovat saaneet mainostella suomalaisiakin asiakkaita "koukkuun"..

    • omenaolli

      kuka ees jaksaa vaivautuu murehtimaan jostain soittoäänien tilaamisesta ? turhaa päänvaivaa vaan... ku eikös se nyt oo sama mikä pirinä siit luurista kuuluu ?

    • ja muiltakin

      Jos olette tietämättänne liittyneet Club ZEDiin (tai vastaaviin) ja jo maksaneet tätä kuukausimaksua niin voitte vaatia rahanne takaisin seuraavaan lakiin perustuen.

      Koska kyseessä on kestotilaus tulee tilauksesta toimittaa henkilökohtainen tilausvahvistus tallentamista ja tulostamista varten (KSL 6 luku). Tilausvahvistuksesta tulee mm. selvitä paljonko kyseinen palvelu maksaa, miten sen voi sanoa irti ja mikä on irtisanomisaika.

      Jos kyseistä tilausvahvistusta ei ole tullut (joku epämääräinen tekstiviesti ei ole sellainen) voidaan katsoa että kyseinen kestotilaussopimus ei ole sitova vaan se peruuntuu (KSL 6 luku 20§).

      Tätä kestotilauksen tilausvahvistusta ZED tai kukaan muukaan vastaava kusetusyhtiö ei toimita koska heidän business perustuu nimenomaan siihen että ihmiset ovat tietämättään "kestotilaajia" ja maksavat laskussaan ZED:lle tyhjästä.

      ZED (tai vastaava firma) voi vaatia teiltä "kohtuullista korvausta jo toimitetusta palvelusta" (KSL:n 6: luvun 23.3§). Tämmöiseen "ilmaiseen soittoääneen" narahtaneen asiakkaan osalta tuo "kohtuullinen korvaus" voisi olla esim n. 5eur. --> Vaatikaa kaikki muut mitä olette maksaneet takaisin!

      Itse tappelin pari kuukautta vaimoni puolesta ZED:n kanssa, vaimoni oli ollut tietämättään "kestotilaaja" vuoden verran. Saatiin joka sentti takaisin mutta piti olla "kohtuu" tiukkana.

      Lisään vielä että jos lapsenne (alle 18v) on liittynyt johonkin tämmöiseen "clubiin" niin silloin saatte myös kaikki rahat takaisin koska alle 18 vuotias EI VOI TEHDÄ KESTOTILAUSTA ilman huoltajan suostumusta. Tähänkään tapaukseen ei klubilta tullut viesti "vaaditaan huoltajan suostumus tjsp" riitä vaan sen on oltava kirjallinen.

      Toivottavasti mahdollisimman moni joka tuntee tulleen kusetetuksi ottaa neuvostani vaarin ja vaatii rahansa takaisin. Mutta olkaa tiukkana, teillä on kuluttajansuojalaki tässä takana. ZED voi mussuttaa ihan mitä tahansa mutta häviää joka kerta jos menee oikeuteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1589
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      22
      1269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1069
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1051
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1048
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      938
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      4
      936
    8. 4
      932
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      922
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      914
    Aihe