Koss PortaPro Red

fotari

Tilasin nettikaupasta Punaiset Koss PortaPro kuulokkeet ja palauttaahan ne piti.Myyjä väitti, että kuulokkeet ovat samat, kuin alkuperäiset siniset, jotka tulivat markkinoille vuonna 1984, vain väri on punainen. Omistan nuo alkuperäiset vuonna 2005 hankitut ja niissä on todella avara, puhdas ja luonnollinen ääni. Pehmeä mahtava basso ja kirkas heleä diskantti. Red-mallissa väri on punainen, muuten sama malli, mutta pistoke on suora, verrattuna siniseen, jossa on kulma mallinen pistoke. Äänenlaadussa olikin sitten iso ero. Ilmeisesti elementit on vaihdettu johonkin halppismalliin. Ääni on tukkoisempi ja herkkyys kadonnut. Kytkin kuulokkeet Greative Zen mp3-soittimeen, eikä volymesäätö tahtonut riittää. No tuossa Zenissä ei potkua niin kovasti olekaan, mutta sinisillä riitti teho asteikolla 16 mainiosti, kun taas punaisissa maximiteholla(20) ei tahtonut puhti riittää. Hintakin on enää 1/3 alkuperäisistä. Maksoin kolme vuotta sitten kuulokkeista 60€, kun nyt niitä myydään 20-30€ välillä. Kyllä noi hakkaa tietysti kaikki sonyt sun muut 50-60 € hintaluokassa, mutta iso on ero alkuperäisiin sinisiin. Kuka on punaiset hankkinut, niin kannatais kysellä kavereilta kenellä on alkuperäiset sininen kulmapistikkeellä yli vuosi sitten hankitut ja verrata äänen laatua. Silloin oli vielä kunnon elementit

8

1330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikka hieman enemmänkin

      Porta Prot on niin hyvät kuulokkeet, että ei tosiaan kannata antaa äänenlaadussa periksi! Ihan turha ostaa ilmeisesti punaisia, vaikka saisikin puoleen hintaan!
      Hyvin riittää volyymi joka tilanteessa myös Creative Zen Nanolla sekä iPod Classicilla. Ja kaikilla muillakin vempaimilla, esim. miniläppärillä. Heppoisen oloiset nuo toki on ja johdon kuparikin on alkanut kovettua kuulokkeiden läheltä. Mutta ehkä hommaan uudet samanlaiset tilalle sitten joskus.

      • Jouneezeh

        just pari päivää sit noi porta prot ja ääni on kyl jotain iha mieletöntä.. väri näyttäis olevan sininen eli kait ne on ne alkuperäset mitkä tuli 2005 myyntii ja ei voi muuta sanoo ku et on ihan mielettömän hyvä äänenlaatu ja bassot sun muut!
        Laadusta kannattaa todellaki maksaa! Mun makso Anttilassa 49,90€


      • jimmissä 25e
        Jouneezeh kirjoitti:

        just pari päivää sit noi porta prot ja ääni on kyl jotain iha mieletöntä.. väri näyttäis olevan sininen eli kait ne on ne alkuperäset mitkä tuli 2005 myyntii ja ei voi muuta sanoo ku et on ihan mielettömän hyvä äänenlaatu ja bassot sun muut!
        Laadusta kannattaa todellaki maksaa! Mun makso Anttilassa 49,90€

        onko näillä kromisilla nyt eroa sinisiin punasiin tai mustiin???????


    • tänään ostin..

      Ostin tänään siniset porta prot paikallisesta Expert-liikkeestä. Olivat sellaisessa uudemmassa vihreässä pakkauksessa ja näissä oli tämä pienemmän mallinen suora pistoke. Omistan myös vanhemman malliset siniset kossit joissa on l-mallin pistoke. Vertasin näitä kahta äsken. Vanhemmat olivat vähän kuluneet ja jtn kosketushäiriötä on jos koskee pistokkeeseen, ja sen takia kävin ostamassa uudet. Vanhemman mallisessa sinisessä ääni on samalla äänenvoimakkuudella paljon korkeampi kuin näissä uusissa. Lisäksi basso on paaaaljon matalampi. Ainoa vain että näitä ei kehtaa päässä pitää kun pehmusteet irti ja niin kärsineen näköiset, ja kuulokkeet putoilevat kokoajan. Kun ostin, kysyin myyjältä vaikuttaako äänenlaatuun tuo pistokkeen muoto, niin hän sanoi että ei vaikuta ollenkaan. Voinko nyt siis mennä vain palauttamaan ja sanoa että ei ole samanlaiset kuin vanhat, että mistä johtuu ja saanko rahat takaisin?

      • gwwr

        voi eemeli 2v vanhoissa jo pehmusteet irti. empä taija.. mullal kyban kuulokkeet kestäny 3v tosin niistäkin toinen mykä ja superlonit riekkaleina.


    • markkinoinnin uhri

      Sama juttu kun ostin sporta prot niin äänenlaatu selkeästi huonompi kuin alkuperäisissä sinisissä.. Paskanmarjat oli sama elementti näissä niinku luvattiin!

    • alkuperäisiä siniset

      mikä noissa väreissä on ero? gigantin ja verkkokaupan siniset 26e ja molemmissa pistoke mutkalla.? onko näitä suorapistokkeisia myynnissä`? entä miks punasen hinta on paljo korkeempi?

    • kjgjgdy

      Oletko varma, että kyseessä ovat aidot Kossit eikä tuoteväärennökset?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2803
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2380
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1944
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1796
    6. 152
      1782
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      131
      1510
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe