Onko tietoa?MediLenk?

Skeptikko...

Onko kellään kokemusta tuotteesta MediLenk Natural, joka on tarkoitettu nivelille? Sellainen joka sisältää inkivääriä ja rustotiivistettä syvänmeren kaloista. Pitäisi kuulemma auttaa nivelten terveyteen.

Mietin vaan että kun ottaa niitä kapseleita niin eikö se kollageeni ja rustotiiviste hajoa vatsassa, joten miten se voi vaikuttaa niveliin?...
Miten se voi auttaa uuden ruston muodostumista nivelissä?

Sairastan selkärankareumaa joten särkyjä on nivelissä ja selässä, mietin vaan et voiks tuollaisesta tuotteesta olla apua, että tilaanko?

20

8453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yx pyx vaan

      Aikas myöhässä on tämä vastaus, mutta kuitenkin: Noita samantapaisia puristeita saa ehkä edullisemmin verkosta tilaamalla, jos jaksaa valita tuotteen. Tässä esimerkkiä tuoterunsaudesta:

      http://www.iherb.com/Glucosamine-Chondroitin


      Pääasialliset aineet noissa ovat glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti. Eri valmisteissa on sitten erilaisia lisähyviä, jotka saattavat olla hyödyllisiä. Omien tuntemusteni mukaan tuollaisista valmisteista on ollut pientä apua nivelvaivoihin.

    • utelias mummero

      Hymy-lehti 5/2009 oli erään vanhemman miehen kokemus Medilenk-tuotteesta. Todella postiivinen juttu,
      miten oli auttanut. Oli toinenkin lehti jossa eräs toinen iällinen mies kertoi miten hyvin oli auttanut nivelvaivoihin. Lehti oli Tervepotilas ilmaislehti syys-marraskuu 2009. Lueskelin näitä juttuja paikallisen tk:n
      odotushuoneessa sikaflunssapiikki käynnilläni.
      Uskon että kannattais kokeilla. Itse ainakin kinnostuin reumaatikkona tuotteesta. Aion laittaa tilauksen.
      Ensin tutustumistarjouksen. Sehän jatkuu sitten, jollei ilmoita ettei halua tuotetta jatkossa. Ei tarvitse edes selitellä miksi ei halua tuotetta enää.

    • käyttäjä Pohjoiskarj

      On hyvä tuote se Medilenk olen käyttänyt jo monta vuotta kannattaa kokeilla häviää kolotukset 21.06.2011

    • szxdcfvbnm

      tere nyt kun olet puoli vuotta ja yli syönyt sitä kertaappa vielä hyödyt ja haitat meille epätietoisille

      • hintava kyllä

        Minuakin kiinnostais tietää tuon tuotteen hyödyt. Ja verrattuna muihin niveltuotteisiin, onko miten paljon parempi? Ainakin on kallis.


      • PinkRaidi 67
        hintava kyllä kirjoitti:

        Minuakin kiinnostais tietää tuon tuotteen hyödyt. Ja verrattuna muihin niveltuotteisiin, onko miten paljon parempi? Ainakin on kallis.

        Olen käyttänyt nyt 1½ kk ajan ja polvniveleni ja lonkkaniveleni ovat notkeat kuin nuorella, vaikka on todettu nivelrikko jo vuosia sitten Selkäänikin olen saanut avun, joten nämä Medilenk luonataistuotteet ovat auttaneet ! Selkäsärkyjä ei ole ollut, joista ennen kärsin päivittäin selkäleikkauksen läpikäyneenä ! Suosittelen, sillä itse olen saanut uuden ja paremman elämän Medilenkin avulla! Lääkkeet haisevat kalalle ja suosittelen laittamaan ne johonkin purkkiin heti ! Auringonpaisteista syksyä ja parempaa huomista kaikille toivon ! Hinnan suhteen onneksi jakaantuu 2 kuukaudelle ja näin ei ole niin hintava, hyötyyn nähden!


      • 68 millu
        PinkRaidi 67 kirjoitti:

        Olen käyttänyt nyt 1½ kk ajan ja polvniveleni ja lonkkaniveleni ovat notkeat kuin nuorella, vaikka on todettu nivelrikko jo vuosia sitten Selkäänikin olen saanut avun, joten nämä Medilenk luonataistuotteet ovat auttaneet ! Selkäsärkyjä ei ole ollut, joista ennen kärsin päivittäin selkäleikkauksen läpikäyneenä ! Suosittelen, sillä itse olen saanut uuden ja paremman elämän Medilenkin avulla! Lääkkeet haisevat kalalle ja suosittelen laittamaan ne johonkin purkkiin heti ! Auringonpaisteista syksyä ja parempaa huomista kaikille toivon ! Hinnan suhteen onneksi jakaantuu 2 kuukaudelle ja näin ei ole niin hintava, hyötyyn nähden!

        En hyväksy mitään höpöhöpö natura lääkeitä - mutta - tämä Medilenk on ihmeellinen pilleri - polvet taas kunnossa - ei kipuja. Saa nähdä miten kauan tämä ilo kestää. Ja halpa huvi!!


    • mummu2

      Minä mummo 64v. Olen käyttänyt MediLenk natural.Muutaman kuukauden jälkeen hävisi jäykkyys kannattaa kokeilla.

    • Ei utopisti

      Minulla ihan oikesti on hyvä kokemus Medi Lenkistä. Polveni olivat ihan "sökönä" ja rappuset tekivät tenää. En uskonut luontaistuotteisiin, mutta aloin syödä, kun puoleen hintaan sain ja jo ennen ensimäisen pakkauksen loppua vaikutus tuntui.
      Kipu on poissa ja rappuset kävelen.

    • 67-vuotiasnainen

      Toinen pakkaus aluillaan.Vain positiivisia kokemuksia. Nivelet ja lihakset todella toimivat paremmin. Ennen oli aamuylösnousut vaikeita, jäykkyyttä ja kipua,rajoittuneita liikeratoja olkapäissä,kipua polvissa ja selässä, mutta tällä hetkellä kaikki on huomattavasti paremmin. Aion ehdottomasti jatkaa ja suosittelen lämpimästi,kannattaa kokeilla!

    • Pappa.101vuotta

      Ennen olin pyörätuolissa mutta nykyään pelaan jalkapalloa 1 divarissa, ihan mahtava tuote.

      • Anonyymi

        Minua kiinnostaisi tietää, että minkälaisia "kicksejä" nämä 'oman elämänsä somesankarit' kuten nimimerkki "Pappa.101vuotta" mahtavat saada asiattomista trollailuistaan. Mahtavatko kieriä naurusta lattialla hekotellessaan omille vitseilleen..., ovat toki ainoita, joita nuo jutut huvittavat, mutta kai se on sitten jonkinlaista henkistä itsetyydytystä.


    • pvt

      Häikäilemätöntä pakkomyyntiä maahantuojalla. Laitoshoidossa olevalle vaimolle tuli kaksi 120 kappeleen Medilenk pakettia ja lasku mukana.
      Palvelunumeroon soitettuani väitettiin että vaimoni on tilannut lähetyksen marraskuun aikana v-17. Tämä ei ole mitenkään mahdollista sillä väitetty tavarantilaaja on ollut suljetussa laitos hoidossa jo lähes puolivuotta vaikean muistisairauden takia ja on täysin kykenemätön hoitamaan mitään asioita. Hänen osoitteensa on toinen mihin tavaraa toimitettiin.
      Näihin faktatietoihin palvelunumerossa suhtaututtiin kylmän ivallisesti,-"mistäs me tämän voimme tietää." Palautin lähetyksen, mutta siihen meni 5 euroa, sillä muussa tapauksessa kuulemma seuraa pakkoperintä.
      Ps. Kirjautuminen tapahtunut joskus 10 vuotta sitten, jolloin yksi 15 euron lähetys tilattu ja maksettu.

      Varokaa näitä "rikollisia sankareita"

    • Nainenep

      Ei oo kokemusta vielä, kun oon syönyt niin vähän aikaa..mutta aivan järkyttävä haju leviää niistä koko huoneistoon jos jää rasian kansi auki...mistähän ainesosasta tuo haju on peräisin...

    • Kipuvex

      On ehdottomasti hyvä tuote. Olen käyttänyt monta vuotta, eikä ole kolotuksia, vaikka olen 70 v.

    • kaikkeajoskuskokeillut

      Asiahan on niin, että nivelrikossa on parempia ja huonompia vaiheita vuorotellen, ihan luonnostaan. Joten, jos muutaman kuukauden kuluttua on parempi vaihe, saattaa kuvitella sen johtuvan näistä hainrusto-inkivääri-kukonheltta-jne-tuotteista.
      Lääkäritkin taitavat tämän asian tietää...

      • nivelreuma

        Minua nuo eivät auttaneet yhtään mitään.


      • Anonyymi
        nivelreuma kirjoitti:

        Minua nuo eivät auttaneet yhtään mitään.

        Polven leposärky poistuu Medilenkillä. Jos pitää taukoa säryt alkavat taas.
        Vuosien kokemus! 😊


    • Anonyymi

      Mulla todettiin magneettikuvauksessa polvessa kierukan repeämä.  En pystynyt kunnolla laskeutumaan portaita ja kävely oli hankalaa.  Jäin leikkausjonoon melkein vuodeksi.  Aloitin syömään kahta eri hainevärustovalmistetta.  Toisessa oli vihersimpukkaa, toinen oli tämä norjalainen postimyyntituote.  

      Leikkausajan lähestyessä rupesin kummastelemaan, kun polvi ei enää vaivannutkaan. Aloin epäröidä koko leikkausta, lopulta peruin. Nyt on kulunut 5 vuotta eikä liikkumisen kanssa ole ollut enää mitään ongelmia. Polvi on kuin nuorena.

    • Anonyymi

      Minulle Medilenk-tuotteesta tuli yllättävä sivuvaikutus: Maksa-arvoni nousi yli 200: aan kun viitearvo on alle 35!
      Tämä tuli ilmi työpaikan terveystarkastuksessa. Kun lopetin tuotteen käytön, arvo alkoi heti laskea ja asettui pikkuhiljaa normaaliin lukemiin. Ei ehkä aiheuta kaikille samaa, mutta tiedoksi vaan, että näinkin voi käydä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe