Shoppaus

Joopajoopajoo

Missähän kannattaa shoppailla vaatteita? Ajatuksena oli ostaa Polon -vaatteita, joita kuulemma saa hyvään hintaan.

Lisäksi mielessä kävi teettää puku tai pari. Ovatko miesten puvut laadukkaita ja missä hintataso liikkuu?

Onko olemassa jotain isompia ostoskeskuksia tai outletteja, joissa kannattaa käydä? Tarkoituksena ei ole kulkea koko lomaa kaupoissa vaan käydä parhaissa paikoissa ja nauttia lämmöstä. Hotelli sijaitsee flic en flac:ssa.

Kiitos jo etukäteen

4

2571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuus on

      Täällä tehdään kylläkin merkkivaatteita, mutta tilaa se pukusi Thaimaasta.

    • Just palannut

      Moi,

      juuri Mauritiukselta palanneena voin sanoa, että aikamoinen pettymys olivat nuo edulliset "merkkivaatteet", tai lähinnä niiden kopiot. Saarella saatetaan valmistaa joidenkin merkkivaatteiden aitoja malleja vientiä varten, mutta nämä vaatteet ovat Suomen hinnoissa, osa jopa kalliimpia (aidot Ralph Lauren Polo paidat n. 100 EUR, kun SuomessaStoccalla ja MODAssa saa saman ja varmasti "aidon" 70 Eurolla).

      Taksikuskit vie pyynnöstä näihin vaate outletteihin, mukamas tehtaanmyymäliin, jossa pitäisi olla "halpoja" vaatteita, toki tinkivaraa on, 30-50%, mutta en silti maksa selvästä Armani Jeansin feikki T-paidasta 20 euroa kun aidon saa Suomesta 35 euroon.

      Liikeiden omistajat puhuu siellä ummet ja lammet sulle, mutta harva tuote on silti aito ja lisenssillä valmistettu. Nykyään kun nuo aitous-hologrammitkin pystytään väärentämään.

      Rannalla ja Mahebourgin maanantaimarkkinoilla saa Polon paitoja 200-300 rupialla (n. 6-7 EUR) mutta paidat istuu kohtuu huonosti, leikkaukset on vähän ihmeelliset, M ja L koolla ei ole mitään eroa. Jos noita haluaa ostaa tuomisiksi niin mikäs siinä. Samat ja yhtä huonot kopiot lähtevät Thaimaasta eurolla.

      Suurin osa esim. naisten D&G tai Versace kopiosta on niin kökköjä ja selviä, että tyhmäkin näkee tuotteen kopioksi.

      Pukua en teettänyt, niitäkin kauppoja on siellä ja täällä, puku tehdään 24 tunnissa ja toimetaan sulle hotellille, joten se varmaan kannattaa. Osa kankaista oli kyllä aika huonolaatuisia, kun niitä selasin...

      Suosittelen laittamaan aivot narikkaan ja menemään rentoutumislomalle Mauritiukselle, ostospaikaksi siitä ei ole. Valitettavasti massaturismi on iskenyt jo Maurituksellekin, joten turistia koitetaan jossain tapauksissa vähän naruttaa (mm. yhdellä taksimatkalla kuski sanoi yhtäkkiä, että ilmastoinnin käytöstä tulee lisämaksua, mihin me ei tietenkään suostuttu, vaan sanottiin, että hinta on se mikä on sovittu tai kävellään ulos maksamatta mitään ja kyseessä oli virallinen taksi, jonka hotelli oli tilannut).

      • mauritiukselle matkaava

        Eli nuo shoppailuhommat kannattaa siten jättää kokonaan....sitä olemmekin pohtineet että jätetäänkö se pois kun monilta sivuilta saa lukea ettei siellä mitään merkkivaatteita halvalla saa.

        Aikamoinen pokka taksikuskilla! Luin joltain sivulta miten, olikohan se syvänmeren kalastus-reissuista, yritettiin pyytää paljon kovempia hintoja silloin kun ei vielä ollut ruskettunut. Hinnat laski loppuviikkoon mennessä kun oli saanut vähän rusketusta pintaan! =)

        Pitää siis olla tarkempi noiden hintojen kanssa.


      • Flic en Flac
        mauritiukselle matkaava kirjoitti:

        Eli nuo shoppailuhommat kannattaa siten jättää kokonaan....sitä olemmekin pohtineet että jätetäänkö se pois kun monilta sivuilta saa lukea ettei siellä mitään merkkivaatteita halvalla saa.

        Aikamoinen pokka taksikuskilla! Luin joltain sivulta miten, olikohan se syvänmeren kalastus-reissuista, yritettiin pyytää paljon kovempia hintoja silloin kun ei vielä ollut ruskettunut. Hinnat laski loppuviikkoon mennessä kun oli saanut vähän rusketusta pintaan! =)

        Pitää siis olla tarkempi noiden hintojen kanssa.

        Mauritius on lomakohde mihin mennäänn yleensä kahdeksi viikoksi. Jättäkää kaikki ostokset toiselle viikolle, on pelkkää säästöä. Silloin teillä on laajempi tietämys hinnoista, ja rusketus kertoo että teillä on tietoa.
        Ihme homma muutes tuo taxien ilmastointi! Yxikään ei pistänyt omaaloitteisesti sen päälle, vasta pyynnöstä. Ajetaan ikkuna auki 32° kuumudessa, mitä siinä säästää?
        Vaateostoksista, tutustuimme paikalliseen vaatemyymälän pitäjään, kävimme hänen luonaan illallisella ja tuli juttua kaupanteosta. Melkoista stoorya. Hänen liikkeestä ostettiin tuttavahintaan Billabong merkkkisiä t-paitoja, paitoja ja shortseja. Näin jälkeenpäin täytyy sanoa, en tunne merkkiä, mutta yhtä laadukkaita tuotteita en ole pitkään aikaan löytänyt, suosittelen.
        Siitä kalastuksesta, eka viikolla meille tarjottiin viiden tunnin kalastusretki hintaan 450€. Toisella viikolla sama mies möi meille retken hintaan 250€. Eli tinkimisen varaa on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1492
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1278
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      162
      1113
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      896
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      800
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      794
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      681
    Aihe