Hyvä lääkärinovelli ?

-Helmut-

Millainen on mielestäsi hyvä lääkärinovelli? Millaista tarinaa haluaisit lukea? Haluatko kenties realistista kuvausta kuten tosielämässä vai enemmän fantasiaa ja konkreettisista seksiä itse tutkimustilanteessa?

Onko kahdenväliset tilanteet mielestäsi parempia kuin tilanteet, joihin osallistuu useampia henkilöitä.

Käynnistetään keskustelu, olkaa hyvä.

-Helmut-

21

23971

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sellainen tarina

      jossa naislääkäri tutkii nuoren miehen tai pojan, tutkimuksessa lopuksi edetään sukuelimien alueelle. Siellä naislääkäri kiinnittää huomiota pitkään ja hiemaan ahtaaseen esinahkaan ja suosittelee sen ympärileikkaamista. Hän myös tutkii kivekset huolellisesti ja sanoo, että ne ovat oikein hyvin kehittyneet. Peniksen tutkimuksessa esinahkaa venytellään ja vedeytään taakse, jolloin tulee erektio ja lopuksi, yllättävän helposti siemensyöksy.

    • ..ajatuksia.

      Vastavalmistunut (nais)lääkäri, joka joutuu tekemään ehkä jonkun tutkimuksen, johon ei ole tottunut tai on muuten ammatillisesti hieman epävarma ja siksi ujohko. (Mies)asiakas on hieman "ronskimpi" kieleltään ja kiusottelee tahallaan kun huomaa lääkärin epävarmuuden.

      Asiakas ei kuitenkaan suoraan ehdottele "naitaisko", vaan sujuvasti rivien välistä ja saa lääkärinkin pikkuhiljaa innostumaan.

      Noista lähtökohdista voisi löytyä mielenkiintoista luettavaa ja pituutta täytyy olla, eli hitaasti hyvä tulee, ei suoraan asiaan.

      Ja miksei siihen joku toinenkin lääkäri tai hoitsu voisi liittyä, mutta tahtoo sotkea koko kuvion.

    • minulta

      Mieslääkäri tutkimassa naista hieman kovakouraisesti. Paljon kaikkia tutkimuksia, näytteiden ottoa yms., mutta ei seksiä. Voi siinä olla useampikin henkilö: hoitaja avustamassa tai kandi harjoittelemassa.

      • mä vaan

        Nuori nainen suhtautuen hieman pelokkaasti tutkimuksiin, jotka "voisivat" sattuakkin. Hoitajia ja opiskelija (vaikka nainenkin) lisäämässä noloutta ja hermostuneisuutta.


      • ljkkjh

        Mieslääkäri tekisi todella kivuliaita ja inhottavia tutkimuksia ja vaikka mitä nuorelle naispotilaalle.. (myöskin eioikeafeikkilääkäri ihan pakola pakolla tutkisi jotain nuorta naista oikeilla välineillä tietysti..)kiihottaisi toella! Ei seksiä loppuun! Myös se, että potilasta kutsuttaisiin jokin ihminen pitämän kiinni kun niin on vastahankainen! Tuo feikkilääkäri voisi myös ottaa kuvia ja vieoita, joita nainen vastustelisi? Myös kandiryhmä katselemassa vastahankaista nuorta naisasikaista!!


    • Kylpysuola

      Novellissa mieheltä mitattaisiin peräsuolesta lämpö, tuseerattaisiin (jonka aiheuttamana otettaisiin spermanäyte), tehtäisiim colonic-hoito ja peräsuolen tähystys.

      Naishoitaja voisi auttaa potilaan rauhoittumisessa ja potilaan pysymisessä oikeassa asennossa aloillaan.

      Potilas olisi novellissa lämpöä mitattaessa kyljellään sängyllä, tuseerauksen aikana seisoisi sänkyä vasten nojaten ja muuten olisi konttausasennossa.

      Novelli voisi sijoittua inttiin.

      • Psa.

        samaa toivon minäkin novelilta -eli tuseeraus olisi mukana (lääkäri/hoitaja:nainen - potilas:mies)!.


      • tanja.
        Psa. kirjoitti:

        samaa toivon minäkin novelilta -eli tuseeraus olisi mukana (lääkäri/hoitaja:nainen - potilas:mies)!.

        iso kandiryhmä harjoittelemassaa neitsyellä. Paljon testejä ja myös ongelmallisia tilanteita. Myös hieman kipua ja vastaanhangoittelua.


    • t490tusfnsoeif

      Tuo kallen kutsuntatarkastus on ainakin minun mieleeni. Sen tyyppiset on jees.

    • lkk

      Hyvä lääkärinovelli on sellainen mikä fantasiaa ja ehdottomasti mies potilaana ja naislääkäri on yksin tutkimassa ja tietenkin homma päättyy seksiin.

    • jkjkjkjk

      Miksi ei koskaan hammaslääkärissä..
      Potilas tuolissa, hammaslääkäri hajareisin potilaan pää melkein sylissä.. hoitaja auttaa tai sitten ei ole paikalla....

    • jotka sattuvatkin

      Olen sen verran sm-henkinen, että hyvässä lääkärinovellissa tehdään nuorelle naiselle perusteellinen tutkimus. Hänelle tehdään myös toimenpiteitä, jotka sattuvatkin. Esim. erilaisten pistosten antamista eri kohtiin. Nuoret naisethan usein ovat kauhuissaan neuloista ja pistämisistä ja yksityiskohtainen kuvaus siitä, miten ruiskun neula upotetaan tytön peppuun tai reiteen ja kirvelevä aine painetaan kudokseen on kiihottavaa luettavaa. Juuri siksi, että toimenpide kuuluu "pakolla" tutkimukseen ja hoitoon ja se on tehtävä. Mitä nuorempi ja pelokkaampi kohde, sen kiihottavampi lukea.

      • harrastajaDOC

        Mulla olisi tällä hetkellä mielessä semmoinen juttu jossa nuori hoitaja tulee töihin röntgenin ja vähän ajan kuluttua hänelle itselleen tehdään varjoainekuvaus rintoihin, että hoitaja tietäisi miltä potilaasta tuntuu. Nuoren hoitajan rintoihin ruiskutetaan varjoaineet paksuilla neuloilla pariinkin kertaan. Vanhemmat hoitajat pitelevät kiinni ja lääkäri pistää. Pieneen rintaan sattuu kovasti.


      • blääh

        sä oot sairas


    • joku

      Sun viestit Helmut on tunnetusti aivan parhaita.

      Mä en ole lukenut paljoakaan tarinoita poikien tarkastuksista yläaste- tai lukioiässä. Se kuitenkin on se mun omien fantasioitteni ikuinen lähde.
      Niissä olisi naislääkäri tietysti ja nolous ja pieni nöyryytys sekä myös virallisuus olisi siinä se pointti. Kaikki vain kuuluisi asiaan. Olen siis aika pervo...
      Joutuisi riisumaan odotushuoneessa ehkä parin muun kanssa (sekä tyttöjä että poikia) alusvaatteilleen kunnes terkkari tulee hakemaan tarkastukseen yksitellen. Siellä kuitenkin olisi ajan puutteen vuoksi edellinenkin vielä sisällä. Siellä mitattaisiin perusjutut jonka jälkeen viereiseen huoneeseen lääkärin vastaanotolle. Taas näkyisi edellisen tarkastuksesta osa. Sitten olisi vaikka oho-tilanne, kun ovi aukeaisi ja esim. ala-asteen terkkari tulisi pahalla hetkellä sisään mutta tilanne olisi muka aivan tavallinen edelleen. Hän tuijottaisi seisokkia tms. Joutuisi vähitellen riisumaan ja lääkärillä olisi hame ja sukkahousut päällä. ->kiihottuminen. Kivekset ja penis tietty tarkastettaisiin vähitellen oikein tarkasti. Sitten ei mitään naimista koko tarkastuksessa, siinä menee maku.
      Poikana olisi ujo ja hiljainen mutta kehittynyt tapaus...
      Eli hyvin realistista kuvausta mutta hieman pervompaa kuin todellisuudessa! Oikeastikin on sattunut kaikenlaista, eihän sitä tarkkaan tiedä miten tarkasti joku haluaa kaiken tarkistaa!

      • kirjoitus

        Juuri noin. Ja lisäksi vielä niin, että sellanen 16 v poika osoittautuu, ettei ole kehittynyt normaalisti ja hänelle tehdään tarkempi tutkimus ja otetaan spermanäytekin.


    • tyt-tö-

      Olen lukenut kerran oikein kiihottavan lääkärinovellin. Se oli TÄYSIN epärealistinen. Koska haluaisin vielä joskus lukea jotain samantyyppistä, tiivistän tässä novellin kulun.

      Mies tulee vastaanotolle rangaistavaksi, koska hän on häirinnyt seksuaalisesti nuorta naisalaistaan. Asemalla kaikki työntekijät ovat naisia, jotka tekevät miehelle mitä kummallisimpia tutkimuksia / rankaisevat häntä. Sidontaa, lämmön mittausta, lähitutkimusta ym. Naiset sattuvat olemaan erittäin seksikkäitä, ja mies on todella kiihottunut tilanteesta, mikä koventaa rangaistuksia entisestään.

      Jaahh, enpä tiedä onko kyseessä perinteinen lääkärinovelli, mutta ihan sama. Kiihotuin.

    • janonyym97

      Sellainen olisi hyvä realistinen jossa olisi 18-19 vuotias nuori hyvännäköinen ja ujo lukiolaistyttö tulee terveystarkastukseen jossa paikalla on 4 nuorta mieskandia ja mieslääkäri potilas joutuu riisutumaan kaikkien edessä sitten häneltä kokeiltaisiin rinnat tehtäisiin perän tähystys ja gynegologinen tarkistus ja mitattaisiin kuume takapuolesta ja kaikki kandit ja lääkäri tekisivät sen hänelle eli 5 kertaa se olisi erittäin häpeällistä ja nöyryyttävää ja etenkin kun hän tuntisi jotkut kandeista varhaisemmasta nuoruudestaan ja gynekologisissa tarkastuksessa hän saisi useita orgasmeja koska kokeilioita on useita ja hän olisi todella häpäissään jos saisi orgasmin
      kiitos toivon näkeväni joskus tälläisen noveellin

    • kotilääkäri

      Mieluiten todellinen mutta ei välttämättä yks yhteen aito ja erittäin tarkkaan kuvailtu yksityiskohtainen tutkimus jollekin vähintään 18 mutta maksimissaan 30 täyttäneelle mieluiten jo erikoistumassa olevalle naispuoliselle lääkäriopiskelijalle. Tekijänä vois olla vaan joko miespuolinen hieman tutkittavaa vanhempi lääkäri yksin tai sitten myös just kriittisellä sisään tulevia aloittaneita mies- ja naispuolisia opiskelijoita mukana.

      Eikä liian pitkää alkua ennen toimintaa eikä mielellään toisensa etukäteen tuntevia ellei kyse ole korkeintaan samaa tarhaa tai ala-astetta aikanaan käyneistä jotka ovat vuosien saatossa ajautuneet eri teille ja ehkä eir paikkakunnille tai jopa eri maihin mutta nyt erilaiset sattumat tuovat porukan yhteen...
      Loppu on omissa käsissäsi!

      • -Helmut-

        Kiitos vinkistä, kotilääkäri. :)

        -Helmut-


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe