Tekijänoikeutta ei saa olla olemassa

loppu ahneudelle

Millän, mikä ei ole syötävää tai konkreettista tavaraa kuten pölynimuri, ei voi olla eikä saa olla tekijänoikeutta. Elokuva, peli, tietokoneohjelma tai musiikkilevy ovat kulttuuria ja siten kaikkien yhteistä omaisuutta, johon kellään ei voi eikä tule olla tekijänoikeutta.
Tekijänoikeus on luovuutta, kulttuuria ja yhteisomistusta rajoittava tekijä, joka on poistettava. Kaikki, mikä on digitaalista muotoa, on vain bittivirtaa joka kuuluu kaikille. Piratismi on yhteisomistusta ilman hyötymistarkoitusta. Jokaisella on oikeus säästää rahaa piratisoimalla tarvitsemansa asiat piratebaysta.

Ylipäätään on niin, että kaupallinen järjestelmä tulee romahtamaan omaan mahdottomuuteensa. Niinpä olisi siirryttävä mahdollisimman nopeasti sosialismiin ja suunitelmatalouteen, jossa jokainen saa kohtuullisesti, mutta kukaan ei vie toiselta esimerkiksi tekijänoikeuden muodossa. Vaihtoehto on olemassa, se on kommunistinen puolue.

13

1187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • moneeey

      Kirjoitapas nyt oikein loistava kirja ja anna se mulle niin tahkoan rahaa. Sä voit sitten katsella vieressä ja miettiä että mitä tulikaan tehtyä kun et latiakaan saa

    • Miten kuvittelet kenenkään panevan kymmeniä tai satoja miljoonia elokuvan tekemiseen, jos kilpailija voisi vain kopioida sen ja myydä halvemmalla?

      • abdibabdi

        panevan heh heh...


    • Tietäjä...

      "Millän, mikä ei ole syötävää tai konkreettista tavaraa kuten pölynimuri, ei voi olla eikä saa olla tekijänoikeutta. Elokuva, peli, tietokoneohjelma tai musiikkilevy ovat kulttuuria ja siten kaikkien yhteistä omaisuutta, johon kellään ei voi eikä tule olla tekijänoikeutta.
      Tekijänoikeus on luovuutta, kulttuuria ja yhteisomistusta rajoittava tekijä, joka on poistettava. Kaikki, mikä on digitaalista muotoa, on vain bittivirtaa joka kuuluu kaikille. Piratismi on yhteisomistusta ilman hyötymistarkoitusta. Jokaisella on oikeus säästää rahaa piratisoimalla tarvitsemansa asiat piratebaysta. "

      Jos pelit, musiikki, kaikki tämä olisi vapaasti jaettavaa, millä pelien ja musiikin tekijät eläisivät ? Haloo, eikö yhtään järki päätä pakota. Mistä luulet heidän saavan elantonsa. Mikä kannustaisi heitä luomaan uutta musiikkia ja uusia pelejä ? Niin, ei mikään, ei tulisi enää pelejä tai musiikkia tai muutakaan viihdettä samalla tavalla kuten nyt.

      Epäoikeudenmukaisuuden poistamiseksi on erilaiset lait ja asetukset. Siinä ei ole mitään väärää, että tekemästään työstä haluaa korvauksen. Mitä väärää siinä muka on, kerro minulle ?

      "Ylipäätään on niin, että kaupallinen järjestelmä tulee romahtamaan omaan mahdottomuuteensa. Niinpä olisi siirryttävä mahdollisimman nopeasti sosialismiin ja suunitelmatalouteen, jossa jokainen saa kohtuullisesti, mutta kukaan ei vie toiselta esimerkiksi tekijänoikeuden muodossa. Vaihtoehto on olemassa, se on kommunistinen puolue. "

      Kommunistiset järjestelmät ovat aina kaatuneet omaan mahdottomuuteensa. Kaupallinen järjestelmä on kannustava, kannustava kehittämään jotain uutta. Kannustava tuottamaan musiikkia. Kilpailu on kaiken A ja O, jos halutaan kehittyä. Jossei ole kilpailua, eli jos kaikki saavat automaattisesti saman. Tulee suuret ongelmat yksinkertaisesti siitä että kannustimet puuttuvat, kaikki kehitys jämähtää siihen ja rappio alkaisi. Haluatko selittää, miten sitten toimittaisiin ? Sinäkö tosiaan haluat tätä ? Uskon ettet ole miettinyt asiaa läheskään loppuun.

      Kaikilla on kaupallisessa järjestelmässä mahdollisuus luoda omaa, menestyä hyvin. Suomessa kaikki saavat suunnilleen saman lähtöpisteen. Ilmaiseksi voit opiskella niin pitkälle kuin haluat. Kilpailujärjestelmä on kannustin, tekemään niin. Pitää olla jokin syy, jotain mitä tavoitella!

      Kommunistinen järjestelmä ei toimi, koska jos on ahkera, joka tekee työsnä hyvin. Hän saa saman kuin se, joka on laiska ja tekee vain puolet työstä, kuten varmaan sinä joka tätä haluat, jos haluat päästä niin helpolla. Ei se toimi sillä, ettei hyvästä suorituksesta palkita.

      Odotan saavani jotain vähän vahvempia perusteluja väitteillesi.

    • abdibabdi

      vitut tekijänoikeuksista piratismi ou jee!!!

    • kahenkilonsiikamies

      oot oikeessa abdibabdi harrastetaax sexii!!!????

    • abdibabdi

      joo harrastetaa ruåttalaista homopornoo isolla karva peniksillä!

    • PENISsiliini

      mä tuun mukaan ni tehä gangbang!

    • kahenkilonsiikamies

      joo llisää pepulle lisää lisää uuuuuuuuuuuuuuh!!!!!!!!!!!!!!! q p
      U

      • kahenkilonsiikamies

        q p
        U


    • PENISsiliiini

      kurrppa kyrrppä!

    • piraatti

      Piratismii,iii!

    • Anonyymi

      Samalla logiikalla asunto ei voi olla kenenkään omaisuutta, kun sitä ei voi kantaa mukanaan repussa ja omistus perustuu aina välilliseen todistuskeinoon - sopimus, osakkeet tai rekisteröinti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe