Ravintoloita New Yorkissa

tiude_80

Suositelkaas hyviä, mutta ei ökykalliita ravintoloita Manhattanilla. Tarkoitus on kokeilla esim. Chinatownin ja Little Italyn tarjontaa.Joka lomalla vedetty vähän liikaa stressiä ravintoloiden suhteen, kun tarjonta ollu niin laaja ja ei oikein tiedä, mihin kannattaa mennä...

7

3172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jorette

      ...niin Little I ja Chinatown ei ehkä ole ainakaan minun suosikkipaikkoja aloittaa. Liikaa turisteja, joten hinta-laatu on aika huono.

      Sen verran joustan, että Chinatownissa on muutamia hyviä kiinalaisia. Kannattaa googlata, ja katsoa mitä paikalliset suosittelevat.

      Noin oikeasti New York on kulinaristin paratiisi:

      - Lemongrass 34th st. between oliskohan Madison ja 3rd ave.
      Voit googlata.

      - Ihan vieressä oiskohan 3rd Ave betw. 34 ja 35
      On Patsy's pizza joka on toiseksi parasta pizzaa maailmassa.

      -Viereinen ovi on Go Sushi, joka on hyvää sushia edulliseen hintaan. Saman ketjun toinen paikka West VIllagessa on merkittävästi huonompi.

      - Pongsri thai ravintola joita on toinen Chelseassa (ehkä 23rd ja 7th ave) sekä toinen TImes Sq. lähellä (noin 59st. ja hmmm... 7th ave) Googlaa niin löydät

      - Suosikki-italialaiseni Bar Pitti 6th Ave ja Bleecker Streetin kulmassa. (Hyvä talon punaviini ja se Mussel soup...)

      - Live Bait Madison Square Parkin etelälaidalla mikähän se olis ehkä 21st vai onko se jo 23rd. Jos haluat kokeilla syvä-etelä ruokaa niin tämä on sinun paikkasi.
      Tällä hetkellä edessä on rakennustelineitä julkisivuremontin vuoksi, että kannattaa olla tarkkana. Muutenkin paikka on aika huomaamaton, eikä sinne turisteja eksy koskaan, sillä päälle päin näyttää arveluttavalta.
      PAikka on paikkallisten keskuudessa kuitenkin kuuluisa.
      Kokeile deep fried chickeniä. Hyvä jumala että on hyvää.

      Aloita vaikka noita silmäilemällä.

      J

      • Jorette

        ...Avenue Bronxissa, on muuten hyvin edullinen paikka syödä hyvää italia-ruokaa. Kuuluu myös yleissivistykseen käydä paikan päällä...

        Ei sellaista fine-dining hommaa, mutta hinta-laatu loistava. Aasia-ruokaa saa parhaalla hinta-laadulla Queensista, ymmärrettävistä syistä. Kannattaa Googlailla, ei tarvitse mennä minnekään Flushingiin asti, lähempääkin löytyy.

        Mitä tulee noista katukärryistä syömiseen, niin en kyllä suosittele. Ei niistä juuri kukaan muu syö kuin turistit ja asunnottomat... Jos haluaa hyvää turkki-lihaa, niin mieluummin esim. Yatagan kebab house MacDougal streetillä. Edullista ja tosi hyvää.


    • matkailija-x

      Hyvä sivusto on www.menupages.com, josta voi etsiä ravintolatyypillä, hintatason perusteella ja alueittain, sivuilla on ruokalistat ja asiakkaiden arvioita.

      Little Italy on nykyisin enää lähinnä pätkä Mulberry streetiä ja pari sen poikkikatua. Monet ravintolat ovat melko ylihinnoiteltuja. Little Italyn ravintoloista olen pitänyt Da Nicosta ja Caffe Napolista, parissa muussakin olen käynyt, mutta niissä ruoka ei ollut ihmeellistä.

      China Townista mieleeni on jäänyt New Yeah Shanghai Deluxe, ruoka oli hyvää, tosin valitsemamme annokset olivat aika rasvaisia.

      Parhaita pizzapaikkoja ovat olleet Lombardi's Spring ja Mott-katujen kulmassa sekä John's Bleecker streetillä. Jonot voivat lounasaikaan ja alkuillasta olla pitkät. Molemmat ottavat vain käteistä.

      Maineikasta New Yorkin juustokakkua kannattaa maistaa Junior's-ravintoloissa (yhdestä palasta riittää kahdelle tai useammallekin), Grand Centralin food courtissa ja Times Squaren Marriot-hotellin alakerrassa.

      Monien katujen kulmassa on ruokakärryjä, näistä kannattaa maistaa hotdogia tai shiskebabia (liha- tai kanavarras).

      Ketjuravintoloita kannattaa välttää, etnisistä ravintoloista ja dinereistä saa parempaa ruokaa yleensä edullisemmin.

      Monissa korkealuokkaisisa ravintoloissa on nyt "recession specials", http://nymag.com/daily/food/2008/11/recession_dining.html

      Ravintoloiden ruokalistojen hintoihin ei ole laskettu mukaan veroja 8,375% eikä tippiä 15-20% verottomasta hinnasta. Laskussa tippi saattaa olla laskettuna valmiiksi (tip, gratuity, service, service charge), tällöin ei tippiä tarvitse jättää.

      Vedeksi kannattaa pyytää kraanavettä (tap water), pullovesi voi maksaa jopa 15 USD. Kraanavesi on hyvälaatuista ja maku on ihan ok.

    • matkailijatar2

      Chinatownissa kävimme viime kesänä ystäväni kanssa Joe's Shanghai-ravintolassa, joka tuntui olevan jonkin sortin legenda. Ruoka oli hyvää ja edullista. Kaikki ravintolan asiakkaat söivät alkupalaksi "dumplings" ja meidät tietämättömätkin opastettiin (käytännössä pakotettiin, hyväntahtoisesti tosin) niitä ottamaan ja ihan maistuvia olivatkin. Ravintola oli muutenkin elämys... hauska ja mielenkiintoinen, vähän erilainen kokemus. Kannattaa kokeilla!
      SoHossa on tosi kiva ranskalaistyylinen ravintola Bistro Les Amis. Hieman "parempaan syömiseen", mutta ei silti mikään ökymesta. Todella hyvä ruoka ja erinomainen palvelu. Kyseinen paikka on Spring Streetin ja Thompson Streetin kulmassa. Enjoy!

    • -N-

      Tuossa tuli käytyä ihan little italyssa syömässä randomilla joka omasta mielestä oli hyvä paikka. Paesano ravintola 138 mulberry street. Pieni, mukava paikka. Lasagne oli ainakin erinomaista omasta mielestä, sitä suosittelen.

    • nykityttö

      Kävimme lokakuussa Nykissä ja käytiin syömässä sellaisessa paikassa kuin Paradou(8 Little West 12th Street). Se on Meatpacking Districtillä vastapäätä Pastis ravintolaa. Paikka oli pieni, mutta tunnelma todella tunnelmallinen ja ruoka oli hyvää!!

      • Patrick B.

        Yksi hyvä on Dorsia! Dorsia on ehkä hieman hip ollakseen niin pieni mutta silti aivan etnologisen loistava, varsinkin tunnelma...vaikeahko saada pöytää tosin mutta jos on sinnikäs niin....kokemisen arvoinen, ehdottomasti!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe