helmikuussa sota?

ysktyttö

Mitä luuletteko että uskaltaako helmikuussa israelissa liikkua turvallisesti, tai tekeekö lomamatkat sillon ollenkaan matkoja sinne kun siellä on se "sota". Olisi kiva kierrellä israelia muutenkin vaikka vuokra-autolla, vaikka eilatissa hotellimme sijaitseekin. Kiitos, jos valaisisit asiaa.

9

1241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • make

      Niin, tehdäänkö helmikuussa matkoja ? Tuohon kysymykseen vaikea vastata, näillä näkymillä kyllä tehdään.
      Turvallisuudesta liikkua, sama kuin edellä, tällä hetkellä on kyllä, kunhan välttää tietenkin Gasan aluetta, samoin länsirannan. Eli Eilatista pääsee liikkumaan vuokra-autolla ympäri Israelia nuo edellä mainitut alueet välttäen.
      Uskon, ja toivon että helmikuussa tilanne on jo rauhoittunut tämän hetkisestä.
      Hyvää matkaa !!
      Make

    • sotaa tai ei

      Jos vain saat rahasi takaisin sotaan vedoten, on kaikki syyt olla lähtemättä. On vain ajan kysymys, koska muslimit iskevät Eilatin lomakohteeseen.

      Toisaalta tässä tilanteessa, jossa Israel on verrattavissa natseihin moukaroidessaan muslimitapaan siviilejä, olisi eettisesti pirun väärin viedä Israiliin yhtään ainotta turistieuroa.

      Olen joskus itse käynyt Eilatissa. Sieltä liikkuminen ympäri Israelia ei ole sama,kuin Kanarialla kiertely. Et häviä mitään, jos jätät Eilatin näkemättä.

      • kannattaa harkita

        On nimittäin aivan upea paikka ja sen verran kaukana (eilat) gazan alueesta että sen isompaa riskiä kuin yöllä steissilä tuskin on ja turvallisuus kysymyksethän israelin pojat kyllä osaa hoitaa, sattuneista syistä.Asuttiin apt. hotellissa ja tehtiin safkat itse.16 päivää ihanaa kuivaa lämpöä, hien sai ainoastaan juoksemalla, aavikkoilmasto on aivan mahoton 30 päivällä ja yölläkin yli 20, merivesi aina yli 20, punainen meri kirkkaimpia vesiä.Kävelymatka Jordaniaan ja Egyptiin.Jerusalemiin kivasti myös bussilla, autot aikatauluissa eikä maksa pal mittään.Kuollut meri tosi kuollut.


    • turvallista

      Eilatissa ja retkillä on todella turvallista liikkua, vuokra-autollakin varmasti. Eiköhän gaza-tilanne ole jo helmikuuhun mennessä rauhoittunut, ja vaikka ei olisikaan niin se ei vaikuta Israeliin, kun vaan Länsirannalta poissa pysyy. Itselläni aivan ihana matka takana. Retket ovat mielenkiintoisia, esim. Jerusalemiin. Lähtö oli aikaisin aamulla, saatiin mahtavan runsaat eväspaketit hotellilta mukaan ja nautittiin niistä (vain osan jaksoi syödä) matkanvarrella Kuolleenmeren rannalla. Meressäkin oli aikaa käydä kellumassa. Ikimuistoinen päivä kaikenkaikkiaan tiiviine ohjelmineen. Ja koko viikon matka oli todella mukava! Mm. uiminen ja snorklaaminen on ihanaa kirkkaassa lämpimässä vedessä. Palaan kyllä uudelleen! :)

    • lomalla haluaa "rauhaa...

      Meillä on matka varattu maaliskuun alkuun, mutta tulimme siihen tulokseen ettemme osaisi nauttia reissusta ja jotenkin ahdisti viedä pienet lapset tuommoiseen maahan mistä ei tiiä milloin sota laajenee.. joudumme maksamaan toimistokulut mutta muuten rahat palautetaan.. Nyt etsimään uutta kohdetta :)

      • tarkkoja

        Valitkaa tarkasti, Espanja, Kreikka, Thaimaa, Englanti, Turkki, nämä ainakaan ei teille käy. Jos ei näistä jossain ole terrorismin vaaraa, niin sitten maan johto polkee asukkaidensa perusoikeuksia.
        Suosittelen Ahvenanmaata.


      • Hohhoijaaa
        tarkkoja kirjoitti:

        Valitkaa tarkasti, Espanja, Kreikka, Thaimaa, Englanti, Turkki, nämä ainakaan ei teille käy. Jos ei näistä jossain ole terrorismin vaaraa, niin sitten maan johto polkee asukkaidensa perusoikeuksia.
        Suosittelen Ahvenanmaata.

        Tiesinkin että jotain tälläistä "palautetta" tulee mutta luettelemistasi maista vain Englanti on meiltä käymättä (tosin mies on käynyt sielläkin). Joten VARMASTI löydämme jonkin mukavan matkan :) Ja Israelkin toki kolutaan kunhan siellä hieman rauhoitutaan :)


      • matkoo
        Hohhoijaaa kirjoitti:

        Tiesinkin että jotain tälläistä "palautetta" tulee mutta luettelemistasi maista vain Englanti on meiltä käymättä (tosin mies on käynyt sielläkin). Joten VARMASTI löydämme jonkin mukavan matkan :) Ja Israelkin toki kolutaan kunhan siellä hieman rauhoitutaan :)

        ...


    • Moifgfdg

      sattuuhan noita iskuja muuallakin esim. Egyptissä tai Thaimaaseehan iski tsunami!

      Ja jos reissusi aikana sattuu isku todennäköisyys, että se koskee sinua on noin 1/200 000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1448
    4. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1131
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1128
    6. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1120
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1081
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe