Epoxin kuivuminen?

Hei liimasin kaksi muovin palaa vastakkain ( lennokin suksien alapinta telineen muoviseen osaan) Kuinkahan kauan kestää ennenkuin epoxi on kuiva ja kestää rasitusta? Pakkausessa ei lukenut kuivumisaikaa ja kyseessä on tavallinen kaksi tuubia sisältävä super epoxy liima. Tällä hetkellä ollut tunnin liimauksessa kylpyhuoneen lämpöpatterin päällä (lämmin paikka)
Kiitos

3

3281

  Vastaukset

  • Epoksi ei kuivu vaan kovettuu reaktion seurauksena.
   Lämpötila on ratkaiseva asia reaktion alkamisessa.
   Alle kymmenen asteen ei normaalisti kovetu.
   20 asteessa normaalisti 1 vrk 110 asteesa 10 min.
   On myös pika epoksia joka kovettuu 5 minuutissa mutta lujuus on paljon heikompi.

  • Kiitos, Sonyn kuulokkeista katkesi kuppiin tuleva kiinnike. Annan nyt 2 pvää olla ja uskaltaa käyttää :) (HD700W) Ihmeellistä että 400e luureihin käytetään halpamuovia ja Sonyn mielestä kyse on normaalista kulumisesta. Onneksi on näitä liimoja!

   • Sonyn laatu on muutenkin tainnut lähteä menemään alaspäin, omalla kohdalla eräs Sonyn cd-soitin heitti pelaamasta alle vuoden vanhana. Takuuseen sai kyllä uuden tilalle mutta epäilys jäi kalvamaan mieltä että kauankohan tämä korvaava laitekaan kestää...
    Ensimmäinen vehjas koskaan mulla mikä lopettaa toiminnan alle vuoden vanhana.


  SEISKA.FI

  • Miehet ahdistelivat Erika Heliniä kikkelikuvilla - joutui poistamaan suositun somekanavan nopeasti: "Todella oksettavaa!"
  • Oho, BB-Janica palasi julkisuuteen rehellisellä tukkapaljastuksella: "Vähän 'kuraveden' värinen" - kuva!
  • Turkulaisnainen tykkäsi heti! Jethro Rostedt tuli vastaan Tinderissä – kiusaantunut Jeti rykii selitykset Seiskalle: ”Viestejä pukkaa ovista ja ikkunoista”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut