Huoneessani aave miten näkyviin?

Miten saada hänet esiin?

Elikkäs huoneessani kummittelee. Tavarat vaihtavat paikkaa,tavaroita pudotetaan pöydiltä,koputuksia,askelia jne.
Myös muissakin huoneissa sattunut paranormaalia.
Olin vessassa eräs aamu. Kuulin kun sisko huusi huoneestansa "älä lönträä sitä vettä!"
huusin että en. Koira on joka aamu käynyt katsomassa kun sisko lähtee kouluun ja alkoi peloissaan haukkumaan hänen huoneeseensa.
Avasin ja ei ketään! koirakin oli todella hämmästynyt. Se mitä kuulin oli varma ja tosi.
Kummitukset osaavat matkia toisia kuten varmaan tiedätte. Kysymys kuuluukin kuka hän on?
kuollut isoäitini? kuollut setä?
voisitteko antaa vinkkejä kuinka saada hänet esiin/kertomaan kuka hän on?
Spiritismin kautta? jotkut kertovat että siinä otetaan Saatanan henkiin yhteyttä kyllä siinä voi kutsua heitäkin mutta myös vaikka kuolleita sukulaisia.

44

5009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • James Randi

      paikalle toteamaan tavaroiden siirtymiset ja kuittaa iso palkinnto.

      • palkinnolla

        voit ostaa niin hienot instrumentit, että mörkö saadaan varmaan näkyviin.


    • vielä ei....

      olisikaan oikeesti henkiä niin spritismi
      istunnon jälkeen VARMASTI on. Suosittelen..
      ÄLÄ kokeile esiin kutsumista ,haet itsellesi
      pahoja vaikeuksia!!!!!!!

      • lainata

        pari loistavien blackmetal artistien metalliäänitettä, niin katsotaan sitten reaktioita.T Hevari


      • HaamujaEiOle
        lainata kirjoitti:

        pari loistavien blackmetal artistien metalliäänitettä, niin katsotaan sitten reaktioita.T Hevari

        lol


    • Siskot

      Voit pyytää haamua tai aavetta tulemaan esille ja jos se tulee sano ettet tahdo hänelle mitään pahaa tai voit kokeilla pimeässä tai taskulampun valossa automaatti kirjoitusta koska valossa se pelkää näyttäytyä. Voisit kokeilla... Meidänkin huoneessa kummittelee ja on outoja tapauksia.Ymmärrämme miltä se tuntuu.

    • paranormal3

      Yliluonnollinen kokemukseni jonka kerron nyt teille koska on samantapainen kuin teillä muillakin.
      Eli; olen kokenut paranormaaleja asioita jo pienestä pitäen. Aloin ymmärtämään tätä asiaa nyt vasta vähän vanhempana. Yhen kerran olen mielestäni nähnyt aaveen joka meidän talossamme kummittelee. Harjasin hiuksiani peilin edessä ja viereeni ilmestyi poika. Hiusten harjaus tietysti stoppasi sihen paikkaan kun säikähdin kuollakseni. Poika oli hyvin surumielinen, blondi ja yllään hänellä oli punaruutuinen flanellipaita. Tämä aave oli vieressäni vain pari sekuntia ja katosi. Katsoin monta kertaa taakseni ja peiliin ja vetäydyin peloissani keittiöön. Huomioikaa että olin yksin kotona. No sitten sen jälkeen en ole kyllä aaveita niinkään nähnyt mutta läsnäolon olen tuntenut. Saunassa ollessani, ovi aukenee ja paiskautuu kovalla voimalla kiinni. Suihkussa ollessani tunnen kuinka joku tuijottaa...tämän takia olen muuttunut aika araksi :D joten vietän saunahetket äitini kanssa. Heräsin yhtenä yönä siihen että siskoni kiljui. Huoneemme ovi oli auki ja siskoni istui sänkynsä päädyssä. Istuuduin hänen viereensä ja kysyin mikä oli hätänä. Siskoni vastasi itkien että oli nähnyt punasilmäisen naishehenkilön tuijottamassa juuri häntä. Huoneemme on pieni vinttikamari ja talomme hyvin vanha. Luulin tietäväni kaiken tämän talon historiasta mutta olen näiden kokemuksien perusteella hyvin vahvasti sitä mieltä että talon historiassa on jotain hämärää mitä minä en tiedä. Kokemuksiani on vielä vaikka kuinka mutta jätän ne suosiolla kertomatta, kun tällekin viestille tullut jo pituutta aika lailla.

      • samanlaista

        mullekkin on siskon kanssa tapahtunut samantapaisesti mutta henkilö oli ollu miespuolinen mustahahmo


      • etwetwet

        Punasilmäinen henki on AINA demoni! Ei ole vainajan henki.


      • pureacidhell

        ei se internetti pitkistä jutuista kulu


      • Ghostbuster4843
        etwetwet kirjoitti:

        Punasilmäinen henki on AINA demoni! Ei ole vainajan henki.

        Vai onko hahahahahahahahhaha..


      • OotKuollutta

        Ole varovainen koska nyt olet saanut elämääsi demonin ja demonit posaavat pelotella viisaasti ja älä ärsytä demonia demoni saa siitä lisää enegias!! Kuvitellaan näin demonin virtapalkki on polessa välin mutta sitten kun se on täynnä demoni on valmis riivaamaan sinut ja ottaa sinun henkesi valtaan pyydä kotiasi siunaamaan pappi ja joku demoni alan asian tuntia että saataisiin selville demonin läsnäolo


    • Helmu

      Se, että vedät mutkat suoriksi ja uskottelet itsellesi koiran haukunnan viittaavan kummittelevaan isoäitiin on loogisesti aika himmeää.

      Siskollesi on oikein mukavaa, että uskot kummituksiin. Eipä tarvitse selitellä, että tuli lainattua tavaroitasi. Myös äideillä on taipumus penkoa lastensa tavaroita.

    • Varoituksen sana viestin luojalle:

      Tiedät näistä "kummituksista" yhden aika merkittävän seikan:

      "Kummitukset osaavat matkia toisia kuten varmaan tiedätte."

      Se on totta, että ne kykenevät imitoimaan toisen ihmisen persoonallisuutta; huijatakseen meitä, kiusatakseen meitä, jopa henkisesti kiduttaakseen meitä.

      Mutta sinun sopii tietää, ettei kyseessä ole "kummitus", eikä myöskään mikään edesmennyt ihminen. Harkitset tällä hetkellä suorastaan sitä, mitä ne - eli demonit - toivovat, että tekisit; ottaisit aika suuren askeleen niitten äärelle. Spiritismin kautta annat demoneille luvan tulla elämääsi. Vaikket sitä sen yhteydessä välttämättä haluaisikaan. Ja tuo tapahtuu sen takia, koska astut tietoisesti liian syvälle, todella pimeään. (Eikä sillä ole tässä vaiheessa merkitystä, että oletko tietoinen siitä.) Spiritismin yhteydessä luot läheisen kontaktin pahojen henkien kanssa, eikä seurauksista ole aina helppo päästä eroon. Tunnen liian monia, jotka ovat kokeneet näitten henkien kanssa todella traumaattisia juttuja. Yksi heistä pääsii pahoista hengistä eroon sen takia, koska eräs nuorisopastori sattui olemaan lähellä ja sinuasi tämän. Toiselle tuttavalleni ei käynyt mitenkään erityisen hyvin. (Tämä ei ollut uskovia ihmisiä.) Tiedän hänestä vain sen verran, että tämä joutui mielisairaalaan, kohdatessaan pahan hengen. En kuullut hänestä koskaan enää sen jälkeen.
      Totuus on se, että ihminen ei omin voimin pärjää demoneja vastaan. Niitä vastaan pärjää ainoastaan niitten Luoja, eli Jumala. Jeesuksen puoleen kääntyminen muuttaa asioita ratkaisevasti.

      Käy lukemassa blogiani. Tutkin aihetta Raamatun pohjalta. Pian on tulossa lisää:

      http://demoninmetsastajanpaivakirja.blogspot.fi/

      • pureacidhell

        tuossa ysikyt luvun alussa minä ja ystäväni,- silloin muodissa olleen Black Metallin ja siihen liittyvien harrastusten parissa puuhastelevina reippaina nuorina miehinä-, päätimme eräänä yönä yrittää sitten sillä Ouijaludalla tuota Saatanaa, demoneita ja henkiä kutsua.. dramatiikan ja tehokkuuden lisäämisen toivossa koimme tarpeelliseksi asiaan kuuluvat kasvonaamiot ja rituaalisen veren vuodatuksen. tausta musiikiksi valitsimme Beheritin H418ov21.C, nimisen kummallisen saatanallisen rituaali levyn. ja voi poijjaat arvatkaapa mitä kuulkaas tapahtui? no kuulkaa ette kyllä varmaan ikinä usko tätä, mutta ei tapahtunut kertakaikkiaan yhtään mitään!!! oli varmaan motivaation puutetta taijjotain.


    • pikkuukko

      - onks nyt varmaa ettette tilluttele siellä punaviinia joka ilta ,meinaan ?

    • Varovaaraa

      Asialla on selkeästi nettikummitus joka yrittää tekeytyä siskoksesi!!

    • JaakkoTietäjä

      Ne saa lähtemään henkisellä käskyllä. Kynttilän valo on niille liian kirkas ja eivät tykkää. Sama vaikutus myös salvia yrtin lehtien savulla.

    • itse6665544

      Kaikki ns. paranormaali on mielenjärkkymistä. Et ole yksin tässä tilanteessa, mutta kuitenkin kaikki on vain mielessäsi.

    • raamattu4life

      Näin kerran illalla lenkillä ollessani kummitukse jolla oli punaset silmät ja nenästä ja suusta tuli savua.Omituisinta tässä on se että hän tuoksui voimakkaasti pilveltä. Polttavatko kummitukset/aaveet pilveä?

    • liekösatuolento

      Suomessa kuulemma OIKEASSA avuntarpeessa oleva nuori irakilaismies... MITEN NÄKYVIIN?

    • vanhaviisaskansa

      Heh, teidän kirjoituksia. Itse elän ja olen elänyt vuosikymmenet paranormaalien ilmiöiden kanssa, siis ihan normaalia. En ole koskaan ollut kiinnostunut mistään yliluonnollisesta, mutta se ei tunnu nyt mitenkään haittaavan näitä ilmiöitä. Ne eivät ole demoneita, eivätkä pahoja - päinvastoin. Tapahtuu hyviä, yliluonnollisia asioita, joista monta kertaa saan olla isosti kiitollinen. Voi, niitä on satoja, varmaan tuhansia - mietin, että minkä sanoisin esimerkiksi. Runsauden pula. Enkä halua pilkattavaksi, se tuntuu tosi pahalta. Ehkä kaikki alkoi siitä, kun löysin tietee ytimen ja ryhdyin tutkimaan aivotoimintaa. Mietin, että mitenkähän pitkälle pääsi niiden avulla. Sitten - kun oli jo käynyt kaikki lävitse neurobiologiasta lähtien kognitiivisiin dentriittijuttuihin - löysin aivojen takaosasta oven. Se oli heittäytymistä, luottamista, uskomista oikeudenmukaisuuteen. Sitten vain joku alkoi kantamaan, tuomaan eteeni sen mitä kaipasin - vaikka puoli tyhjään jääkaappiin maidon, kun olin juuri lähdössä kauppaan sitä hakemaan. Isompiakin asioita. Tuli aivan mahdoton nöyryyden tunne: miksi minulle, olenko todella sen arvoinen? Sitten jätin ihmettelyt arvot ja koitin vain sopeutua. Minua harmitti, että sain mitä halusin, mutta harvemmin se tapahtui muille, vaikka olisin heille jotakin kuinka halunnut. Siksi toiseksi - ja ihan oikeasti - on kurjaa elää maailmassa, olkoonkin minulle vaikka kuinka auvoinen, joka fyysikan lakeineen on ihan mitä sattuu. Se on vanhan kansan ennustustenkin mukaan maailmanlopun meininkiä, jos valkoinen hanhi muuttuu mustaksi ja kivi kelluu ja höyhen uppoaa. Kai se sitten vain on menoa. Jonnekin, en minä tiedä, että minne.

      • kukillaonluonteensa

        En minä tiedä haluatteko te kuulla enempää. Maailma on täynnä mielipiteitä, minä en ymmärrä miksi niitä kerrotaan, eikä tämä ole mielipide, vaan kokemus. Eikö ole mielekkäämpää kokea todellisuus kuin olla siitä jotakin mieltä? Jos rajoitamme ajattelumme, aivomme, niiden kapasiteetin, niin silloinhan me myös rajoitamme niiden toiminnan johonkin määrättyyn raamiin ja järjestykseen. - Miksi emme anna niiden toimia niin, että itse kuljemme vain mukana. Ne ovat meitä viisaampia ja niillä on yhteys johonkin, josta meillä on vain kalpea aavistus, eikä meidän tarvitse sitä tietää, ainoastaan luottaa. Otapa kasvin lehti käteesi, kun se on kasvissa kiinni. Älä revi sitä, älä irroita. Laita kätesi lehden alle, pidä vain paikallaan tai silitä kevyesti sen lehtiruotia päältä. Tunnet miten se elää ja miten se reagoi kosketukseesi. Puhu sille - jonain päivänä huomaat, että miten se reagoi puheeseesi. Ei ensin, se on varovainen, aivan aiheestakin pelkää, mutta kun kesytät sen kuin villieläimen, se alkaa luottamaan sinuun. Näet tapahtuvan ihmeen. Kuule kun linnun puhuvat sinulle. Ne tuovat viestejä, ja ovat ystäviä - jos vain annat niille mahdollisuuden. Ruokit, lähestyt varovasti, kunnioittavasti. Sitten huomaat jotakin erittäin merkillistä. Ne ovat ihmisen parhaita ystäviä!
        Älä katso pahuutta, älä näe sitä, niin sekään ei näe sinua. Te voitte elää eri maailmoissa, ja jätän paha niille ihmisille, joita käyttää alhaiset tunteet. Vain he tietävät, tuntevat ja näkevät demoneita. Minulta on pyydetty apuakin. Eräs vanha rouva, jonka nimen vain tiesin, oli huolissaan, kun häneltä jäi ikkunalle suuri kasvi, joka ei kestä valoa - oli kesä tulossa - ja se pitäisi siirtää varjoon. Hän ei voinut sitä itse tehdä, koska oli kuollut. Oli työnsä löytää tuo suuri kasvi, ja saada se lopulta siirrettyä vanhan rouvan toivomalla tavalla turvaan. Mutta asia hoitui ja ilman pilkkaa. On helppoa ymmärtää ja hyväksyä, että ihmiset eivät ymmärrä, mutta pahinta mitä tiedän - ja typerintä - on se, että ihminen ei ymmärrä, ettei ymmärrä. Ei ymmärrä omaa vajavuuttaan ja rajoittuneisuuttaan, kun itse ei sitä koe eikä näe. Se on jotenkin surullistakin.


    • AaveenEtsijä

      Suosittelen, ettet yritä ollenkaan saada tuota aavetta esiin!

    • Buuuuuu

      Pistä suolaa nurkkiin !

    • Apple_osaa

      Helppo homma. Lataat netistä appsin "Ghost Radar" (Kummitus tutka suomeksi). Sitten vain alat katsella ruutua, ja se näyttää missä kummitukset ovat. Ihan siis paikan missä kohtaa kummitukset ovat. Just kahvilassa olin äsken ja kokeilin siellä. Samat kummitukset seurasivat kahvilaan, jotka kotonakin minua seuraavat.
      Arvaan että kyseessä on esi isiä tai äitejä.

    • en.suosittele

      Spiritismin kautta siihen huoneeseen pääsee lisää, mutta pahoja henkiä, haluatko kestää niitä? Sen takia en suosittele.

    • Paha_tilanne
    • betoniinvaletturuumis

      Kirjoitin tuossa edellä... Ja nyt tuli mieleeni, että mitähän tässä osiossa tapahtuu.

      Kerroin omista paranormaaleista ilmiöistäni edellä, jotka ovat siis ihan normaaleja. Minun mielestäni. Uskomatonta, että ketjua oli nostettu, joten kerronpa jotakin ihan oikeaakin asiaa.

      Meidän kotimme on raunioina ja siellä kummitteli. Eikä ihan vähän, vaan paljon. Usein juuri silloin, jos paikalla oli muita ihmisiä. Omituinen juttu. Ei se kummittelu, vaan se, että se joutui asumiskieltoon erään remonttiasian vuoksi, jonka piti olla kunnossa; yht äkkiä tuli vain määräys - ei saa asua, kaupunki katkaisi veden ja sähköt. Me menetimme kaiken. Ja se oli sitten siinä. Siitä on nyt puolitoista vuotta aikaa, ja asumme kyllä aivan lähellä vuokralla. Käyn kotoa vain hakeamassa - sieltä pölyn ja kosteuden keskeltä - jos jotakin tarvitsen.

      En todella tiedä, että miksi näin tapahtui, mutta sen tiedän, että naapuri oli kaiken takana - hän oli vainonnut meitä jo 14 vuotta, jonka talossa asuimme, mutta en ymmärtänyt miksi.

      Sitten tuli itselleni tuntematon ihminen, joka halusi ostaa erään tekemäni taulun. Sanoin, että se on toisessa asunnossa, mutta voimme noutaa sen sieltä, jos hän haluaa sen. Niin me menimme kyseiseeen asuntoon. Ateljeeni on yläkerrassa ja portaiden puolivälissä hän pysähtyi. En kertonut hänelle, että miksi asunto oli siinä kunnossa kuin olin - sanoin jotakin vain, että remontti on kesken, ja asumme väliaikaisesti muualla. Hän pysähtyi portaiden puoliväliin ja sanoi, että täällä haisee ruumis.

      Tiesin sen hajun - se ei ollut voimakas, mutta outo, ja olin ihmetellyt sitä itse tuon 14 vuotta. Hän kertoi tehneensä työtä ruumiiden kanssa, ja hän oli varma asiasta. Sanoin, että jos hän on varma, niin minun on sitten otettava yhteyttä poliisiin ja asia on selvitettävä.

      Niin minä tein. Menin eräänä päivänä poliisilaitokselle ja kerroin, että mitä oli tapahtunut. Minuun suhtauduttiin erittäin fiksusti ja vakavasti. Poliisi sanoi, että asia on tietysti tarkistettava. Korostin, että kyse ei voi olla mistään uudesta asiasta, koska tuon 14 vuoden aikana ei ole voinut tapahtua mitään niin, etten tietäisi.

      Asia ei ollut aivan yksinkertainen, mutta lopulta asuntoon tehtiin tarkistus. Minulla ei ole tietoa, että mitä tapahtui tai mitä löydettiin, mutta hajun lähde ei joka tapauksessa ollut meidän asuntomme, sen tiedän. Sitten luin kolmen päivän päästä eräästä lehdestä, että eräästä asunnosta on remontin yhteydessä löydetty betoniin valettu ruumis.

      En ole sen jälkeen käynyt koko talossa. En tiedä mitä ajattelisin. Uutisessa ei ollut mitään mikä viittaisi juuri meidän taloomme. Sattumaako?

      • enkatsokaansinnepäin

        Kun menimme taloon poliisien kanssa, se haisi kuin Edenin puutarha, sinne oli rappukäytävään laitettu sellaiset hajusteet, ettei ole tosikaan. Poliisit sanoivat "Ohoh, jopas täällä tuoksuu!". Miten naapuri tiesi, että olemme tulossa? Vai oliko sekin sattumaa? Poliisit kävivät kysymässä naapurilta hajusta, onko sellaista, ja hän oli vastannut, että hajusteet on sen vuoksi, koska hissin jarrut haisevat niin pahalle. Haisevatko ne?! Oliko se ruumis siellä hissikuilussa? Viimeiset poliisin sanat olivat, että he aikovat ratsata sen koko hissikuilun.


      • selvitä.asia

        "Sitten luin kolmen päivän päästä eräästä lehdestä, että eräästä asunnosta on remontin yhteydessä löydetty betoniin valettu ruumis."

        Siis milloin ruumis löytyi? Mikset kysy lehden toimituksesta? Tai jos homma tapahtui nykyaikana, niin ota asia puheeksi keskustelupalstalla.


      • selittäneehiemanongelmaa
        selvitä.asia kirjoitti:

        "Sitten luin kolmen päivän päästä eräästä lehdestä, että eräästä asunnosta on remontin yhteydessä löydetty betoniin valettu ruumis."

        Siis milloin ruumis löytyi? Mikset kysy lehden toimituksesta? Tai jos homma tapahtui nykyaikana, niin ota asia puheeksi keskustelupalstalla.

        No, poliisi ilmoitti sen löytyneen kolmen päivän päästä - teki siis ilmoituksen. Tapahtui nykyaikana, mutta ei Suomessa.


      • lisätietoakinoli

        Ei taida hautaaja olla kovin innoissaan löydöstä?! Siinä oli yksi kommentti lehtiartikkelin ohessa: "Tämä oli vain pelin 1. osa."


    • vanha_konsti

      Yksi konsti on soittaa kauneinta klassista musiikkia. Häiriköt pitää nimittäin raskaammasta musiikista, kuten hard rockista.

      Jos se ei tuolla poistu, niin se voi olla kuollut mummosi, joka pitää vaikka virsistä. Herttaisista mummoista ei kyllä haittaakaan pitäisi olla :)

    • konstit_on_monet

      Toinen kummituskarkoitin on lukea ääneen oikein siirappisia kauniita satuja ja tarinoita. Siirappia ääliökummitukset ei todellakaan jaksa kauaa kuunnella.

    • tlo

      Laitoin paketti autoon uusia vanereja taka ovesta sivuoven ollessa auki josta näkyi portaille keskelläpäivää, näin läpinäkyvän tulijan sisältä talosta joka muistutti vaimon juuri kuollutta veljeä, menin auton kuskin puoleista kylkeä vastaan ei mitään. Oletan nukkuminen tai jotakin, nyt muutaman vuoden päästä vaimo huusi suihkusta mitä sä teet siis minä ja säikähti kun en ollut lähellä jokin koputti selkään noh voi olla joku ramppi ei viellä ole uusintunut. Myöskin sairaalassa kun äitini teki kuolemaa niin kaksi veljestä jotka olivat kuolleet olivat käyneet hänen luonaan, epäilen vahvasti morfiinia mutta. On jotain varoituksia saatu, ovat ehkä muistista kerättyjä tietoja. Mutta näin

      • opettajaremmilä

        ota lääkkees ja opettele kirjottaa perslöyhkä


    • Lihat_lätisemään

      Siskosi on luultavasti lesbo. Pane sitä! Lähisukulaisten välinen lihallinen rakkaus lopettaa paranormaalit ilmiöt.

      • tahiL_näämesitäl

        isoksiS no itsavatluul obsel. enaP ätis! netsialukusihäL neniläv nenillahil suakkar aattepol
        tilaamronarap töimli.


    • MirandaUusi

      Mulle on tapahtunut vieläkin pelottavempii!!!

      • adnariMisuU

        elluM no tunuthapat nikäleiv ipmevattolep!!!


      • inniik.apruT
        adnariMisuU kirjoitti:

        elluM no tunuthapat nikäleiv ipmevattolep!!!

        !naaprut aus nädeV !uttiv atsiaH


    • Anonyymi

      en oikeen usko aaveisiin mutta yöllä oon huoneessa yritän nukkua mutta juuri kun yritän niin joku tönäsee mua sormilla olka päähän laitan valot päälle ja ei ketään missään ei ääniä ei ketään (sos)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe