Natsi saksan UFO:t

uusi näkökulma vanhaan

Jokainen täällä varmaan tietää että natsi-saksa kehitti ufoja ja sai niitä jopa valmiiksi, mutta liian myöhään että niillä olisi ollut merkitystä sodan etenemiseen. Näitä kummallisia valopalloja nähtiin sodan loppupuolella tuhoamassa jopa liittoutuneittein lentokoneita (niistä on kuvia ja videoita).

Tiedetään(CIA:n mukaan) että natsi-saksa aloitti myös ensimmäisenä ns. UFO-tutkimuksen, eli he yrittivät ottaa kontaktia vieraaseen sivilisaatioon avaruudessa. Saiko he yhteyden, sitä ei tiedä kukaan, mutta monet olettaa että he saivat yhteyden. Saivatko he tietoa UFOjen tekniikasta, olisi mukava tietää.

Natseilla oli salainen tukikohta/tukikohtia etelämantereella. He olivat sen muodollisesti valloittanut ja tiputtanut valloutuksensa merkiksi tuhansia natsilippuja mantereelle lentokokeista "voiton merkiksi".

Ainakin yhdessä näistä tukikohdista oletetaan olleen kehitteillä korkean teknologian UFO.

Etelämantereelle kulki saksalaisia sukellusveneitä ja aluksia yhtenään. Näissä oleteteaan olleen mm. materiaalia UFOjen rakentamiseen.

Etelämanner ei ollut taktisesti tärkeä alue, se olisi hyvä vain siihen asiaan jos jotain halutaan kehittää salassa ja turvata se ettei vastustajan pommit iske kehitettävään teknologiaan.

Sodan lopussa, saksan häviön olevan jo varmaa, lähti viimeiset sukellusveneet kohti etelämannerta. Liittoutuneet huomasivat veneet, mutta he pääsivät karkuun. Lopulta, pitkän ajan jälkeeen veneet löydettiin, yksi oli mm argentiinassa.

Oletetaan että sukellusveneet veivät viimeisen lastin etelämantereelle.

Sodan jälkeen, USA ilmoitti pitävänsä sotaharjoituksen etelämantereella(mikä oli melko erikoinen paikkavalinta).
Sotaharjoituksen jälkeen USA ilmoitti että oli menettänyt mm. yhden sotalaivan ja paljon paljon muuta.... Oliko se sotaharjoitus, vai tapaaminen natsi saksan UFOjen ja viimeisen pataljoonan kanssa?

46

4221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysyypi hän

      Luuletko todella saavasi/löytäväsi tähän viinanhuuruiseen pohdiskeluusi vastauksen?

    • sotahistoriaa

      pari vuotta ja palataan sitten asiaan. Normaalisti vuosi riittäisi, mutta tarinasi on niin paksua, että järkiinsä tuleminen kestänee normaalia pitempään.

      Helvetti soikoon! Jos juttusi olisi puoleksikaan totta, miljoonien siviilien olisi pitänyt pimittää tietoja yli 60 vuotta. Vihtaasi on kustu.

      • Anonyymi

        Eihän sitä kukaan pimitä. Netistä löytyy useita aitoja suunnitelmia tällaisen aluksen rakentamisesksi Natsi-Saksassa. Saivat ilmeisesti yhden lautasen lentämään n. 100 metriä tai jotain. Mutta alus vei hirveästi energiaa, eikä sitä kehitetty eteenpäin. Minnekään etelämantereelle ei ole sellaisella lennetty.
        Saksalaisilla oli muitakin epätoivoisia yrityksiä saada aikaan jonkinlainen superase. Mutta mikään ei onnistunut. Ydinpommiakin kehitetttiin johonkin pisteeseen asti. Kun saksalaiset tiedemiehet loikkasivat Usaan operaatio paperclipissä, kehitystä jatkettiin ja tuloksena Hiroshiman ja Nagasakin pommit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän sitä kukaan pimitä. Netistä löytyy useita aitoja suunnitelmia tällaisen aluksen rakentamisesksi Natsi-Saksassa. Saivat ilmeisesti yhden lautasen lentämään n. 100 metriä tai jotain. Mutta alus vei hirveästi energiaa, eikä sitä kehitetty eteenpäin. Minnekään etelämantereelle ei ole sellaisella lennetty.
        Saksalaisilla oli muitakin epätoivoisia yrityksiä saada aikaan jonkinlainen superase. Mutta mikään ei onnistunut. Ydinpommiakin kehitetttiin johonkin pisteeseen asti. Kun saksalaiset tiedemiehet loikkasivat Usaan operaatio paperclipissä, kehitystä jatkettiin ja tuloksena Hiroshiman ja Nagasakin pommit.

        No, sen täytyy olla hitonmoinen yllätys Manhattan projektin tiedemiehille ja insinööreille, jotka kuitenkin olivat pystyttäneet maailman suurimman ydinreaktorikompleksin Hanfordiin niitä pommeja varten jo kaksi vuotta aiemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, sen täytyy olla hitonmoinen yllätys Manhattan projektin tiedemiehille ja insinööreille, jotka kuitenkin olivat pystyttäneet maailman suurimman ydinreaktorikompleksin Hanfordiin niitä pommeja varten jo kaksi vuotta aiemmin.

        Se varmaan tarkoitti kuulentoa, joka onnistui Saksan tiedemiesten avulla.


    • Me Again

      "Jokainen täällä varmaan tietää että natsi-saksa kehitti ufoja ja sai niitä jopa valmiiksi..."

      Natsit kyllä tavallaan saivat lautasensa valmiiksi, mutta niiden "kehittäminen" tapahtui vasta reilusti sodan jälkeen. Niiden tehtäväkin tunnetaan: Tarkoituksena herättää ihmisten kiinnostus, jotta heidät voidaan johtaa natsi-apologismin maailmaan.

      Näistä "salaisuuksista" aikanaan kirjoitellut herra "Christof Friedrich", joka paremmin Ernst Zundelina tunnetaan, ihan myönsikin 80-luvulla haastattelussa, mikä on/oli homman karttakeppi:

      "I realized that North Americans were not interested in being educated. They want to be entertained. The book was for fun. With a picture of the Führer on the cover and flying saucers coming out of Antarctica it was a chance to get on radio and TV talk shows. For about 15 minutes of an hour program I'd talk about that esoteric stuff. Then I would start talking about all those Jewish scientists in concentration camps, working on these secret weapons. And that was my chance to talk about what I wanted to talk about." "In that case," I asked him, "do you still stand by what you wrote in the UFO book?" "Look," he replied, "it has a question mark at the end of the title."

      Q.E.D.

      "Tiedetään(CIA:n mukaan) että natsi-saksa aloitti myös ensimmäisenä ns. UFO-tutkimuksen, eli he yrittivät ottaa kontaktia vieraaseen sivilisaatioon avaruudessa."

      Ahaa, vanha kunnon "U-13" tai "Sonderbüro 13" osasto, joka muka keräsi UFOmatskua. Sääli silti, että kyseinen osasto oli Henry Durrantin huvikseen keksimä vitsi. Sitä tosin levitetään muiden toimesta totena nykyäänkin.

      Reilusti tuoreempaa tuotosta ovat eräiden tiettyjen itävaltalaisten ja saksalaisten uusnatsien/okkultistien tehtailemat kirjat ja videot sakemannien avaruusmatkoista yhdessä Aldebaranin arjalaisalienien kanssa ja heidän odotetusta paluustaan Maapallolle jatkamaan toista maailmansotaa jossain vaiheessa vuosien 1992-2005 välillä. Köhm, ainakaan toistaiseksi ei ole kuulunut mitään...

      "Natseilla oli salainen tukikohta/tukikohtia etelämantereella."

      Eikö se tukikohta 211 hukkunutkaan mannerjäätikön sulaessa? Niin Pravdassa ainakin taannoin luki ja sehän on "Totuus"!

      Jos kiinnostaa oikea tutkimus natsien matkoista sukellusveneillä ja ilman, niin suosittelen jälleen kerran seuraavaa sivua ja sen artikkeleita:

      http://www.german-discs.net/context/expedition.php

      http://www.german-discs.net/evidence/submarines.php

      http://www.german-discs.net/claims/base211.php

      "Sodan jälkeen, USA ilmoitti pitävänsä sotaharjoituksen etelämantereella(mikä oli melko erikoinen paikkavalinta)."

      Operaatio Highjumpin tarkoituksena oli perustaa tukikohta ja testata uusia materiaaleja, kuten esmes näitä LVT3 Bushmastereita:

      http://www.amphibiousvehicle.net/amphi/L/LVT-3.jpeg

      "Sotaharjoituksen jälkeen USA ilmoitti että oli menettänyt mm. yhden sotalaivan ja paljon paljon muuta...."

      Operaatiossa menetettiin yksi Mariner lumimyrskyssä, jonka miehistöstä osa menehtyi ja lisäksi yksi ukkeli kuoli laivalla lastinpurkamisen yhteydessä sattuneessa onnettomuudessa. Todella tehokasta työtä, Adi!

    • Harmaa Susi

      Satuja ja tarinoita riittää. Heti sodan jälkeen syytettiin otsikossa mainittujen sukellusveneiden päälliköitä Schaefferia ja Wehrmutia Hitlerin ja Eva Braunin salakuljettamisesta milloin Etelä-Amerikkaan, milloin Etelämantereen "uuteen Berchtesgadeniin". Höpö höpö...

      Saksalainen tutkimusalus Schwabenland kävi Etelämantereella 1938 ja olihan Saksalla sääasema mm. Huippuvuorilla josta miehet haettiin pois vasta sodan jälkeen.

      Netistä tietty löytyy kaikenlaista mutta jos aihepiiri kiinnostaa suosittelen lukemaan em. Heinz Schaefferin kirjan "U-977" (Karisto 1978).

    • Zupaduu
      • ???

        onko näin ?


      • Anonyymi

        Toi luft46 on hyvä sivusto sieltä löytyy kaikkea.


    • kymmenen pistettä

      Tuossa olisi aineksia Hollywood leffaksi, tee ihmeessä käsikirjoitus ja lähetä ameriikkaan. Onko tämä ihan yleisesti tiedossa oleva tarina vai itsekeksimäsi? Ihan oikeasti hyvä tarina.

      • olli kivi

        Onko Oliver Stone kiinnostunut?


      • bsfgvgvggbka

    • videot
      • Me Again

        Mitähän tulisi jos Cook ja Witkowski risteytettäisiin?

        Olisipa myös kiinnostava tietää, vieläkö herra "historioitsija" Witkowski väittää tuota jäähdytystornin kehikkoa UFO-alustaksi? En ole ainakaan lukenut hänen myöntäneen pientä "erehdystään" tässä asiassa...


    • heikki

      Tämä ei oikein vastaa keskustelun standardeja, mitä tästä aiheesta poiki. Menee analysointi sitten liian
      tieteisfiktioksi tai sitten tyhjänauramiseksi.

      Itse uskon näin kaiken terveen logikaan nimimissä että on enemmän kuin todennäkoistä että näitä ufoja on kehitetty tai niiden kehittämistä tutkitaan, mikä on ihan todistettavissakin. typerää olisi ajatella ettei esim nasa olisi huomioinut "ufo" tekniikkaa tutkimuksissaan ja teknologiansa kehittelemisessä. varmasti on onko se sitten nimeltään ufo tekniikkaa on toinen asia kuten se miten paljon tuollaiset instituutiot julkaisevat julkiseksi tekemäänsä työtä, myöskin on huomioon otettavaa missä rahoitus tulee. ym kaikkia on sidoksissa kaikkeen. ja me näemme
      vain murto-osan siitä mite maailmassa tapahtuu sillä aikaa kun elämmä omaa arkeamme. todenäköistä on että jos silmäsi avautuisivat kaikelle sille mitä et tiedä se tuntuisi varmana aika fiktiiviseltä.

    • hyvin jännä

      Siis kyllähän saksalla oli teknologiaa ne keksi laittaa suihkukoneen hävittäjään ja yritti paljon muuta, mutta kyllähän ihmiset hyppi tähtitornistakin yrittäessään lentää. Mutta onhan toki faktojakin saksassa tuottettiin paljon elohopeaa ja laivoistakin löydettiin sitä lastina ja ns "foo fighters" :sien sanottiin olevan elohopea palloja joiden piti häiritä lentokoneita.

    • tä wooh wo?

      tyhmät läskit.

    • uusi illuminaatti

      saivat yhteyden

    • NESYÖMUNAIVOT!#=¤!#¤

      Natsit tietävät kaiken ufoista! Mutta he ovat saaneet tekniikan Rhyelin valaalta, joka on näkynyt taivaalla Norjassa. NE OVAT TULOSSA UUYDESTAAN! Maanjäristykset kertovat tästä. HAARP TUHOAA JO TIETÄJIEN VELJESKUNTAA!!!. Kanavoin eilen viestin leivänpaahtimestani: HITLER ON HERÄÄMÄSSÄ HENKIIN PIMEYDEN LIITON JOHTAJANA!!!!. Reptiliaanit kylvävät pian TUHOA!!!! Heillä on aseita ja fuuherin tietämys, illuminati tietää tämän ja tuottaa maanjäristyksiä HAARPILLA!!!

      MUTTA REPTILIAANIT YRITTIVÄT VIEDÄ MINUT PAKKOHOITOON KOSKA TIEDÄN ASIOISTA!!!!! AMPUKAA VALOPALLOJA HAULIKOLLA, MUUTEN NE VIEVÄT TEIDÄT!!!!

    • giganigga

      no meillä onkin tollanen U-13 ufo tossa pihassa ja sieltä tulee vihreitä miehiä. mitä te sönkötitte jostain nazi ufoista

      niin ja sitä että mitä tekisin kun nuo koputtaa jo oveen, ai ne tulikin vaan tuomaan joulu lahjat 2kk etu käteen no ei siinä mitään.

    • UFO nimimerkki

      "MUTTA REPTILIAANIT YRITTIVÄT VIEDÄ MINUT PAKKOHOITOON KOSKA TIEDÄN ASIOISTA!!!!! AMPUKAA VALOPALLOJA HAULIKOLLA, MUUTEN NE VIEVÄT TEIDÄT!!!! "

      Rauhoitu, tuo ei oo enää tänäpäivänä mahdollista vaikka oli ennen. Olin itekki joutua ruokalistalle mutta reptialinit eivät käytännössä kestä 4 ulottuvuutta enempää ja maapallo o jo ny 4 ulottuvuude ja 5 ulottuuvuude välillä ja ovat jo siirretty sivuu.

      http://www.youtube.com/watch?v=gjGx9hAqjJA

      http://www.youtube.com/watch?v=xtH4qVTmfU4

      Ollaa jo voito puolella.
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10225853

    • Wara

      Niin no soopaa sinne, soopaa tänne. Iltalehden tiedolla: Wanha rouva jäi auton alle itähelsingissä, tekee varmasti viellä enemmän.
      Ennenkuin väitätte natzien lautasia lentokyvyttömiksi tai muuten vain fuulaksi, niin kannataisi miettiä että koko oma aivorakenteemme perustuu ympäristöstämme imuroimaamme tietoon, oli se sitten pelottavaa tai iloista tietoa.

      Intiaania ei voi pelotella ydinaseilla, koska hänelle ei ole hoettu tai näytetty mitä tuhoa atomiaseet aiheuttaa. Suurinosa ihmisistä perustaa tietämättään tietonsa siihen ”oikeaan”, joka ei välttämättä ole oikea. Ah me ihmiset olemme maapallon lahja universumille! Oikea älyn siemaus ja keskittymä! Fysikaaliset ja matemaattiset lait pätevät kaikkialla! Vaikea käsittää asioita, jos ei tunne itseään. Suurin osa on kuitenkin ohjelmoituja robotteja, jotka uhkan havaittuaan lähtevät puolustamaan länsimaalaista egoaan agresiivisella hyökkäyksellä. Hyökkäys on paras puolustus ja rooma oli kova juttu(huoh)

      Esimerkiksi ihan perus luonto ja sen luomat olennot, kumoaa monet fysiikan lait mennen tullen, joten turha kuvitella että lait ja asiat olisivat yhdenmukaisia koko maailmankaikkeudessa. Ainoastaan ihminen on niin vinksahtanut tällä planeetalla, että jää hokemaan asiota kuten öljy, mahdotonta, miksi näin, ei voi olla totta ?

      Jos esim puhuvapapukaija tai sähköankerias olisivat kuoleet 1000 vuotta sitten sukupuuttoon, harva uskoisi tarinaa linnusta joka osaa puhua, saatikka madonnäköisestä kalasta joka antaa sähköä vedessä? Täh häh mitä? Ei paljon eroa esim lohikäärmeistä.. (jes jes ja tulen syökseminen on mahdotonta, bah!)

      Elämä tyhmentää! Suurin osa ihmisistä on niin hyvä uskoisia, että luulevat, toivovat ja odottavat että teknologiset innovaatiot tarjotaan heti peruskansalle. Pyh.

      On muutenkin hyvin vaarallista, että lähes koko maapallo nojaa avaruuddelisen ajattelunsa yhden NASA nimisen, sotilaallisen avaruusjärjestön mukaan. Pientä pimitystä ilmassa.

      Ai miksi, no siksi että pidetään herrat nyt valtaistuimella öljynvoimalla muutama sata vuotta. Se oli ja on helppo ja varma tapa nopeaan nousuun. Tänä päivänä öljystä kuitenkin tienaa kymmenkertaiset voitot verratuna 60-lukuun. Esitellään sähköautot uutena 2000luvun juttuna, vaikka sähkö auto oli ennen polttomoottori autoa. Miksi luopua vallasta tuomalla ihmeelliset freepower hainebu ja vrill projektit päivän valoon? Jos ja kun ne joskus julkistetaan niin mitään ei todellakaan saada ilmaiseksi!

      Jos asioiden availun aloittaa jostain muualta, kuin takertumalla g voimiin, niin asiasta voi jotain tajutakkin.

      Tarinat voi aloitta vaikka aiheesta:
      1946-1947 luvulla USA teki yhdysvaltalaisen upseeri Richard Byrdin johdolla suuren laivasto operaation nimeltä ”High Jump”[22] Etelämantereelle, johon osallistui mm. 12 sotalaivaa. Operaatio kohdistui kolmelle seuduille, yhden haaran tukikohta Little America. Yksi laiva upposi retkellä, ja kolme miestä kuoli silloin. Laajoja rannikkoalueita kartoitettiin. Seuraavana vuonna operaatio jatkui toisen komentajan johdolla nimellä ”Operation Windmill” 1947-1948.

      Upseeri Richard Byrdin tosiaan kohtasi antarktiksella jotain, josta hän myös puhui muutamaan otteeseen. Palattuaan ”sotaseikkailuilta” Hän varoitti yhdysvaltoja lentävistä lautasen muotoisista aluksista, jotka lentävät navalta-navalle uskomattomalla nopeudella.. Heitä vastaan siis iskettiin, yksi uponnut sota alus jne..
      Upseeri Richard Byrd pelästyi antarktiksella näkemäänsä niin paljon, että piti lehdistö tilaisuuksia.. Seuraavaan sotaretkeen vaihdettiinkin toinen henkilö ;) ”koomisen” asiasta tekee viellä se, että Richar Byrd säikähti ilmeisesti niin paljon, että vaati/ pyysi yhdysvaltain armeijaa perustamaan antarktisesta ydinaseiden testaus vyöhykkeen, ehkä hän toivoi sen lopettavan natzien salaiset lento projektit, mene ja tiedä. Oli niin tai näin, saksalaiset sukelusveneet huolsivat tukikohtia ja purjehtivat sinne minne muut eivät.

      p.s: Herr Hitlerin kuolemaa ei tue mikään muu, kuin hänen autokuskinsa/ palvelijan tarinat, jonka mukaan Hitler pisti lugeria kalloon. Hitlerin palvelija Heinz Linge ja Martin Bormannin eivät varmasti mitenkään voineet "keksiä" koko satua.
      Myöhemmin oikeudessa natzeja tuominnut tuomari sanoi että, on aivan yhtä toden näköistä että hitlerin kuoleman "nähneet" ovat voinneet sopia tarinan etukäteen, heitä ei nyt kuitenkaan erotettu eri poliisiautoihin jne..
      Ja neuvostoliitto, kuin myös nykyinen venäjä ei ole tuonnut hitlerin raatoa päivän valoon. Salailun aika ei ole ohi.

      Monet asiat on myöhemmin kumottu. Ehkä myös tämä tekstini.

      Kiitos ja ohi aiheen.

      Rauhaa!

      • ikyfgdciytd

        "Esimerkiksi ihan perus luonto ja sen luomat olennot, kumoaa monet fysiikan lait mennen tullen, joten turha kuvitella että lait ja asiat olisivat yhdenmukaisia koko maailmankaikkeudessa. "

        Annahan eds yksi esimerkki, missä luonto kumoaa fysiikan lait. Ja kyllä kotoinen korppimmekin oppii muutaman sanan.
        Juttusi fysiikan lakeja rikkovasta luonnosta freepowerin kautta Antarktiksen natsiufoihin olisi huvittava, ellet tuntuisi olevan tosissasi.
        Liikaa salaliittosivustoja ja liian vähän kriittistä realismia.


      • ikyfgdciytd kirjoitti:

        "Esimerkiksi ihan perus luonto ja sen luomat olennot, kumoaa monet fysiikan lait mennen tullen, joten turha kuvitella että lait ja asiat olisivat yhdenmukaisia koko maailmankaikkeudessa. "

        Annahan eds yksi esimerkki, missä luonto kumoaa fysiikan lait. Ja kyllä kotoinen korppimmekin oppii muutaman sanan.
        Juttusi fysiikan lakeja rikkovasta luonnosta freepowerin kautta Antarktiksen natsiufoihin olisi huvittava, ellet tuntuisi olevan tosissasi.
        Liikaa salaliittosivustoja ja liian vähän kriittistä realismia.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011101814590842_ul.shtml

        Onkos kukaan lukenut tuota kirjaa? Voisiko väitteissä olla perää?


      • KILoiiouio

      • KILoiiouio kirjoitti:

        Huovinen kirjassaan "Veitikka" totesi jo saman asian aikoja sitten.

        Vissiin sillä erolla kuitenkin, että Huovinen ei tarkoittanut sitä todesta otettavaksi vaikka niin sitten monen lukijan kohdalla kävikin. Siitä taisi jopa vähän tulla sanomistakin joissain piireissä.




      • Vieläon salaisuuksia

        Edelleen mysteeri on mihin Norjan rannikolle upotettujen sukellusveneiden sisältä löydetyt suuret elohopeasäiliöt olivat matkalla ja mihin elohopeaa oli tarkoitus yleensä käyttää,ei sitä huvin vuoksi mukana kuljetettu suuria määriä.
        Toinen mysteeri on lentävät volkswagen kuplat,"volkswaffet",mitä ne sitten olivat.Youtubessa jokainen voi käydä katsomassa niiden lentoja.
        Amerikoista löytyy,jopa niissä käytetty lentokorkeusmittari sekä lentokompassi,jota väitetään käytetyn vain lentävissä lautasissa.

        Vielä paljastettavaa riittää,hyvin ovat saksalaiset osanneet piilottaa tekniikat,kun nykypolvi ei tunnu tietävän näistä mitään.


      • Oiko
        Vieläon salaisuuksia kirjoitti:

        Edelleen mysteeri on mihin Norjan rannikolle upotettujen sukellusveneiden sisältä löydetyt suuret elohopeasäiliöt olivat matkalla ja mihin elohopeaa oli tarkoitus yleensä käyttää,ei sitä huvin vuoksi mukana kuljetettu suuria määriä.
        Toinen mysteeri on lentävät volkswagen kuplat,"volkswaffet",mitä ne sitten olivat.Youtubessa jokainen voi käydä katsomassa niiden lentoja.
        Amerikoista löytyy,jopa niissä käytetty lentokorkeusmittari sekä lentokompassi,jota väitetään käytetyn vain lentävissä lautasissa.

        Vielä paljastettavaa riittää,hyvin ovat saksalaiset osanneet piilottaa tekniikat,kun nykypolvi ei tunnu tietävän näistä mitään.

        Vitut se mikään "mysteeri" ole muille kuin asioista tietämättömille hörhöille: Elohopeaa tarvittiin räjähdyselohopean eli elohopeafulminaatin tekemiseen, ja tätä tuotetta taas tarvittiin ja käytettiin ammusten sytyttimissä ja nalleissa, ja Saksa kävi kauppaa tällä sekä avusti Japania saatavuuden suhteen. Tuossa rytinässä kun menikin pari nallia...

        http://en.wikipedia.org/wiki/Mercury(II)_fulminate

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Räjähdyselohopea


        "Lentävät kuplat" ovat sitten jo, ei enää edes väärinymmärrystä vaan silkkaa paskapuhetta.


      • .....
        Oiko kirjoitti:

        Vitut se mikään "mysteeri" ole muille kuin asioista tietämättömille hörhöille: Elohopeaa tarvittiin räjähdyselohopean eli elohopeafulminaatin tekemiseen, ja tätä tuotetta taas tarvittiin ja käytettiin ammusten sytyttimissä ja nalleissa, ja Saksa kävi kauppaa tällä sekä avusti Japania saatavuuden suhteen. Tuossa rytinässä kun menikin pari nallia...

        http://en.wikipedia.org/wiki/Mercury(II)_fulminate

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Räjähdyselohopea


        "Lentävät kuplat" ovat sitten jo, ei enää edes väärinymmärrystä vaan silkkaa paskapuhetta.

        oikeastaan natsisaksa yritti kehittää levitaatio aluksen elohopeasta niin sanotun "Ufon"


      • Anonyymi
        ..... kirjoitti:

        oikeastaan natsisaksa yritti kehittää levitaatio aluksen elohopeasta niin sanotun "Ufon"

        DIE GLOCKE


    • Ufot ovat maasta

      Maailman suurin ja toistaiseksi voimissaan oleva salaliitto ja juoni on nimen omaan UFOT.

      Avaruusolentoja on tietoisesti käytetty peitetarinana salaisille koneille joita testataan -> ihminen näkee vahingossa uuden tiedustelukoneen prototyypin ->
      Luulee alusta ufoksi ja näin ollen kehitteillä oleva alus pysyy salassa.

      Avatkaa ihmiset silmänne, teitä on onnistuneesti huijattu uskomaan avaruusolentoihin.

      • sitäennekippis

        Totta turiset koska maailman suurimman edelleen voimissaan olevan salaliiton juoni on nimenomaan UFOT.

        Mutta ihmiset eivät halua avata silmiään koska haaveiden ja unelmien maailmassa on mukava elellä sekä odotella parempia aikoja.

        Parempien aikojen ja eräänlaisen kultaisen aikakauden alku tulee tietysti olemaan se,että humikset ja valotyöntekijät ryhtyvät pelastushommiin.

        Ja kas, sitten maapallokin on osa sitä Valon Galaktista Liittoa!

        Milloin tällainen "uusi aika" alkaa riippuu tietysti siitä,että milloin kanavoijat ja henkioppaat vihdoin ja viimein pääsevät asiasta yksimielisyyteen.


    • tuloksettässä

      Tarkistin akashasta että Hitler kuoli bunkkerissa Berliinissä. Ei paennut esim. Argentiinaan. Nyt tutkii sotahistoriaa ja viettää aikaa astraalitasoilla.

      Jos kuussa on nähty natseja, niin ne on astraalinatseja. Ei fyysisiä tällä tavalla mitä me.

      • JawohlMeinHer

        Jawohl Mein Her!

        Veit jalat suustani koska asia on tismalleen niin kuten Akashassa kerrotaan.

        Ja on todellakin niin,että Aatukin on Kuussa astraalitasolla ja tapailee silloin tällöin toisella astraalitasolla olevaa Stalinia ja sitten he muistelevat yhdessä wanhoja hywiä aikoja.


    • HermanGöring

      Itte Aatu toimii yhden natsikuu-ufotukikohdan päällikikönä !

      • Naakutsit

        Todellakin niin että Aatu toimii yhden natsikuu-ufotukikohdan päällikkönä.Aatu on myös yhteyksissä maallisiin lajitovereihinsa!


    • AlikessunNatsat

      onksse ny sitten vaan natsi vai saksalainen natsi, natsi-saksaa, natsi saksalaisia vai natsi*****saksalaisia vai uffo-saksaa koo homma? Siansaksaa koko homma, suomea ainakaan. Natsaa, Prkl!

    • Anonyymi

      Kirjoja ja muita saksaa vastustavia kommenttaja turha lukea. Professorit ja "paljon tietävät" kaikkein pahimpia huijareita.

      Liittoutuneet salailleet niin paljon asioita ja dokumentteja. Historia on kirjoitettu voittaja valtioiden eduksi ja kaikkea totuutta ole missään vaiheessa totu julki ufoista yms.

      FBI vai CIA myönti jo avatuissa raporteissaan hitlerin menosta Argentiinaan. Täällä taas näitä "tietäjiä" pätemässä.

      • Anonyymi

        Totta. Miksihän Aatua piti suojella vai olisiko hänen elossaolon tieto ollut liian noloa voittajille?
        Tuota ihmettelen myös miksi Egyptin historiaa pitää vääristellä? Aikamääritykset on pitkälti vanhaa tietoa ja nykyistä valhetta. On selviä todisteita että tiettyjä kiviä ja osia pyramideista, pylväistä, temppeleistä ja kivisistä hautakirstuista ei ole voitu tehdä heppoisilla käsityökaluilla vaan niissä on merkkejä sellaisten timanttisahojen, tarkkuustyökalujen ja porien käytöstä joita kummempia meillä ei ole nykyäänkään. Pyramidien sisäosissa ei ole merkkejä soihtujenkaan tai lyhtyjen käytöstä. Millä siellä nähtiin kulkea ja työskennellä? Egyptin pääarkeologi on jarruttanut ulkopuolisia tutkijoita jo vuosikymmenet. Mitä siellä oikein salataan? Muualta tulleiden apua kenties salataan jottei niitä alettaisi palvoa epäjumalina?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. Miksihän Aatua piti suojella vai olisiko hänen elossaolon tieto ollut liian noloa voittajille?
        Tuota ihmettelen myös miksi Egyptin historiaa pitää vääristellä? Aikamääritykset on pitkälti vanhaa tietoa ja nykyistä valhetta. On selviä todisteita että tiettyjä kiviä ja osia pyramideista, pylväistä, temppeleistä ja kivisistä hautakirstuista ei ole voitu tehdä heppoisilla käsityökaluilla vaan niissä on merkkejä sellaisten timanttisahojen, tarkkuustyökalujen ja porien käytöstä joita kummempia meillä ei ole nykyäänkään. Pyramidien sisäosissa ei ole merkkejä soihtujenkaan tai lyhtyjen käytöstä. Millä siellä nähtiin kulkea ja työskennellä? Egyptin pääarkeologi on jarruttanut ulkopuolisia tutkijoita jo vuosikymmenet. Mitä siellä oikein salataan? Muualta tulleiden apua kenties salataan jottei niitä alettaisi palvoa epäjumalina?

        Pyramidit rakennettiin kerros kerrokselta. Ylin kerros oli aina avoin ja työ tehtiin päivällä, mihin siis soihtuja olisi tarvittu?

        Egyptistä en tiedä, mutta Inkojen Puma Punkussa on kiviä, joihin on porattu reikiä tarkemmalla laitteella, kuin timanttipora.

        Ja vielä yksi asia. Gizan Sfinksin alla saattaa olla jotain, mitä ei ole löydetty.


    • Anonyymi

      Tarinat sikseen, mutta saksa todella yritti tehdä lentävän lautasen kaltaisia häkkyröitä.
      Jäivät kuitenkin kokeiluiksi.
      Toinen vähemmän tunnettu asia on häivehävittäjä, joka todella lensi, mutta ei ehtinyt päästä sarjatuotantoon, eikä sotatoimiin. Puurakenteinen suihkuhone ja tutkasäteilyä imevällä maalilla maalattu.
      Amerikkalaisten kokeilujen peruteella ei englantilaiset olisi ehtineet vastaiskuun, niin paljon huonommin kone näkyi tutkassa.
      Yksi alkuperäiskappale on yhdysvalloissa.

      • Anonyymi

        HORTEN HO 229 lentäjän painepuku on aika vakuuttava, se jostakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1285
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      821
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      661
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      355
      650
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe