pienet häät, musiikki?

minä vaan.....

Meillä on siis häät kesällä ja pappi sekä paikka varattu. Paikkana ns "seurakuntatalo" ja siis erittäin pienet häät kyseessä. Kysyisinkin nyt, että miten olette suunnitelleet häämusiikin kun häät ei ole kirkossa missä kanttori sen soittaa. Eli onko soitin, mistä joku musiikin laittaa päälle ja pois vai eikö musiikkia ollenkaan? Mitenkäs "alttari" eli onnistuuko että rakentaisi jonkinlaisen "hääkaaren" itse, ideoita sen rakentamiseen?

4

2726

  Vastaukset

  • Monilla seurakuntataloilla on piano tai seurakunnalla on sähköurut. Kanttori voi tulla soittamaan niitä sinne seurakuntatalollekin, jos asiasta hyvissä ajoin sovitaan.

   Löytyykö lähipiirissä soiton taitajia. Sekin käy.

   Papilta kannattaa kysyä sitä alttariasiaa. Yleensä riittää pöytä, joka peitetään valkealla liinalla. Siihen voi kai laittaa kukat/kynttilän. Hääkaaren voi toki rakentaa jos haluaa. Paikallisessa kukkakaupassa voi olla lainaksi kaaria.

  • Kaunista akustista kitaramusiikkia? Tai jousikvartetti?
   Tai tosiaan joku voi tuoda oman sähköpianon mukanaan ja soittaa ja laulaa, sekä säestää mahdollisen yhteislaulun tai virren.

   Ohjelmatoimistoista ja musiikkiopistoista kannattaa kysellä soittajia. Ohjelmatoimistotkin välittävät edullisia pieniä musiikkiesityksiä jättitapahtumien lisäksi.

  • A cappella -yhtyeemme Sopra sopisi hyvin myös pieniin häihin. Ohjelmistossamme on paljon tunnelmallisia ja kauniita häihin sopivia kappaleita. Olemme laulaneet vihkimisen yhteydessä alttarilla, ja halutessa myös hääjuhlassa esimerkiksi kahdessa varttitunnin setissä.

   Käy tsekkaamassa nettisivumme www.sopra.fi.

   Jos kiinnostuit, laita yhteydenottopyyntö kotisivuillamme olevan lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   145
   4339
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1121
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   201
   607