mies ja naiset

moniko nainen

tulee kysyneeksi mieheltään sitä, onko hänen kulttuurissaan ihan normaalikäytäntö, että mihellä voi olla omansa rinnalla myös toinen nainen ja jopa lapsia hänen kanssaan?

Kysyn siksi, koska Suomessa tämä ei ns. kuulu kulttuuriin ja suomalaiset naiset ovat sitten itkukurkussa kun tällainen tule julki.

Eräskin nainen kehuskeli sillä, että joo on ne vähän erilaisia kuin suomalaiset juntit ja ettei enää moisia juntteja itsellen ottaisi.
Itkua väännetään ja riitaa pukkaa kun onkin käynyt selville, että se oma kullannuppu, joka niin vannoo rakkauttaan vain häneen, onkin siittänyt maailmaan heidän suhteensa aikan toiselle naiselle lapsen. Ja jota naista on tapaillut koko ajan.

Ollaanko sitten valmiita kantamaan tällaiset kultuurieroavaisuudet ja rakastaa toista vaan sen takia, että on helvetin hienoa sanoa kavereille ja sukulaisille, että mies on ulkomaalainen eikä tavallinen suomi-tavis?

Itse olen tällainen toinen nainen ja ihan tietoisesti osaani alkanut.

5

1209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osastasi?

      Kylläpä sinulle riittää vähä. Et oikein taida arvostaa itseäsi. Ehkäpä olet ylikiloinen ja muutoinkin ruma. Ainakaan itsetuntosi ei ole normaaleissa kantimissa, mikä kyllä kieliikin siitä ettet Suomalaiselle miehelle ole kelvannut tasavertaiseksi kumppaniksi, etkä lastensa äidiksi.

      • ja seurasta ei ole

        puutetta. Sain kauniit lapset ja ilmaisen hoitajan aina kun sitä tarvitsen. Opsikelen yliopistossa niin menoja riittää...


      • satunnainen kävijä
        ja seurasta ei ole kirjoitti:

        puutetta. Sain kauniit lapset ja ilmaisen hoitajan aina kun sitä tarvitsen. Opsikelen yliopistossa niin menoja riittää...

        Kaikkea sitä... On naiset vajonnu alas.


    • ihmettelevä suomalainen

      "Itkua väännetään ja riitaa pukkaa kun onkin käynyt selville, että se oma kullannuppu, joka niin vannoo rakkauttaan vain häneen, onkin siittänyt maailmaan heidän suhteensa aikan toiselle naiselle lapsen. Ja jota naista on tapaillut koko ajan."

      Miksi ihmettelet, että nainen itkee ja on pettynyt, kun hänen miehensä on pettänyt häntä törkeästi? Mitä väliä sillä on, missä kulttuurissa on kasvanut, mutta jos on luvannut yksiavioisuutta, niin eikö tuon lupauksen rikkominen ole petos ja valehtelua?

      Sinulla ei tietenkään ole syytä osaasi itkeäkään, koska olet tietoisesti sen valinnut. Sinulle ei kukaan ole luvannutkaan yksiavioisuutta ja ruusutarhaa, vaan olet valinnut osasi tietoisena siitä, että olet kakkonen. Mutta samaa ei voi sanoa näistä kritisoimistasi naisista. He ovat petettyjä, naisia joille luvattiin ihan jotain muuta kuin mitä annettiin. Eikö ole täysin ymmärrettävää, että tuossa tilanteessa ihminen on surullinen ja pettynyt?

      Miksi pohdit sitä, miksi niin harva suomalainen nainen kysyy ulkomaalaiselta mieheltään onko aviollinen uskottomuus normaalia hänen kulttuurissaan? Mikset yhtään ihmettele sitä, että nämä miehet eivät itse moista vaivaudu mainitsemaan sille ykkösnaiselleen?? Mikset vaadi omalta mieheltäsi samanlaista rehellisyyttä sitä vaimoa kohtaan, kuin hän on osoittanut sinua kohtaan? Miksi syytät naisia, mutta et sanallakaan ihmettele petturimiesten käytöstä??

    • saa siittää

      niin paljon kuin kerkiää, ei sitä laki kiellä. Siksihän tänne suomeen kai ovat tulleet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe