Peltosaari ja tositarina

Hikinen saari

Täällä puhuu nyrkki!”



”Tuntee todella elävänsä, kun pääsee pois Riihimäeltä.”



Riihimäki (ei ruotsinkielistä nimeä, koska riihimäkeläisten mielestä kaikki ehdotukset kuulostivat niin idioottimaisilta, että he vetivät nimienkeksijöitä porukalla turpaan). Riihimäki on luokiteltu maailman tylyimmäksi kaupungiksi, ja yleisesti ihan vitun tylsäksi paikaksi. Useiden mielestä syynä on, että kaupunkilaiset eivät välitä ulkopuolisista pätkääkään. Toisten mielestä syynä on juuri se, että he välittävät, ja se osoitetaan usein käsi-päivää-nyrkki-silmään-metodilla.




Historia

Riihimäki perustettiin vuonna nyrkki ja silmä riihimäkeläisten ajanlaskun mukaan. Sen perustaja oli mies nimeltä Harald Amadeus Andersin. Anders rakensi aluksi yksin rautatien Pietarista Helsinkiin ja pystytti tämän jälkeen muutaman kaupungin matkan varrelle. Saapuessaan nykyisen Riihimäen paikalla sijaitsevaan kestikievariin Amadeus Anders päätti haastaa paikallisen heimopäällikön, H.G. Paloheimon, kädenvääntöön ja voitti. Tästä raivostuneena kievarinpitäjä veti Amadeusta Andersia turpaan. Siitä Amadeus Anders raivostui niin, että nosti molemmat miehet suorin käsin ilmaan, pyöräytti pari kertaa ja heitti molemmat päin peruskalliota. Anders julistautui kolmesta talosta koostuvaan Riihimäen herraksi, julistautui itsenäiseksi Hausjärvestä ja teki valloittamastaan kestikievarista tukikohtansa.

Riihimäki rakentui tämän baarin ympärille. Baarin jälkeen rakennettiin panimo, jotta alkoholipitoisia juomia (riihimäkeläisiä panimotuotteita ei voi verrata mihinkään olemassaoleviin alkoholijuomiin) ei tarvitsisi hakea jostain hevonhelvetistä (Liekö Chuck Norris ne sinne potkaissut?). Koska Riihimäen alueella ei kasva mitään, kukaan ei tiedä, mitä riihimäkeläiset siihen käyttävät. Arvailuja ei uskalleta tehdä, koska riihimäkeläiset saattavat loukkaantua ja vetää arvailijoita porukalla turpaan. Panimon jälkeen rakennettiin kuntosali, joka säilyi ennallaan vuoden 1891 katastrofiin asti. Kuntosali oli Riihimäen turpiinvetotutkimuskeskusinstituutti, jossa turpaanvetoteknologia hiottiin huippuunsa. Seuraavaksi rakennettiin stadioni, jossa uhrattiin nörttejä turpiinvedon jumalalle. Kun autot keksittiin, riihimäkeläiset alkoivat tuunaamaan niistä isompia, näyttävämpiä, ja turpiinvetävämpiä.

Vuonna 1891 tapahtui Riihimäen historian suurin katastrofi. Juoma oli loppu. Näin ei ollut koskaan ennen päässyt käymään. Se sai kaikki raivon partaalle, ja kaikki alkoivat tapella keskenään. Koko kaupunki meni sileäksi. Kun tappelu oli ohitse päättivät riihimäkeläiset rakentaa kaupungin uudestaan, mutta sitä ennen he kävivät juomassa alkoholia lähikylässä. Juoma ei miellyttänyt riihimäkeläisiä ja kylä meni tasaiseksi.

Kun Suomen valtio sai tietää Riihimäen olemassaolosta, se päätti perustaa paikkakunnalle varuskunnan. Nykyään varuskunnassa suorittaa asepalvelustaan Suomen armeijan vetelin aines: viestimiehet. Kun puolustusministeri sai kuulla, kuinka pitkälle riihimäkeläiset olivat hioneet turpiinvetoteknologiaa, tämä sanoi heille suorat sanat. Riihimäkeläiset taas antoivat hänelle suoran nyrkiniskun suoraan naamaan.

Samoihin aikoihin alkoivat ihmiset valittaa, että nörttejä ei ole uhrattu pitkään aikaan. Pian läheisen Peltosaaren kaatopaikan lähettyviltä löydettiin joukko jätteidensyöjänörttejä. Riihimäkeläiset telkesivät ne taloon ja odottivat, että ne lisääntyisivät. Tästä kuultuaan ihmisoikeusministeri viestitti ärtymyksensä riihimäkeläisille uhkauskirjeen muodossa. Riihimäkeläiset välittivät hänelle vastauksen kirjepommin muodossa. Samoihin aikoin MTV3 osti Riihimäeltä oikeudet asentaa taloon kamerat ja seurata nörttien elämää.

Riihimäen rikastuttua MTV3:n ansiosta on kaupunki sulkeutunut täysin muulta maailmalta, tietoa sen nykytilasta ei ole.


* Riihimäkeläisiä juomia on erittäin vaikea kuvailla, osittain siksi että ne näyttävät, haisevat ja luultavasti myös maistuvat niin pahalle ettei niitä voi verrata mihinkään tunnettuun juotavaan.
* Kukaan ulkopuolinen ei ole vielä maistanut riihimäkeläistä juomaa ja selvinnyt, tosin eräs ehti todeta juoman olevan yllättävän hapokasta ennen karmeaa kuolemaansa.



Riihimäen asukkaat eli riksulaiset ovat suomihiphopin suurkuluttajia ja seuraavat muotia kymmenen vuoden viiveellä. Pojat ovat köyhiä ja joutuvat käyttämään polvissa roikkuvia housuja, koska kaikki rahat menevät tyttöjen roiskeläppiin. Lempparikauppa on H&M. Heissä kaikissa on yhteistä se, että jos heiltä kysyy tyhmiä, he vetävät turpaan. Kaupungilla saa olla varuillaan ketä katsoo ja mitä tekee. Väärälle ihmiselle moikkaus tai vahingossa tönäseminen saattaa johtaa sairaalareissuun.

Peltosaarelaiset ovat Riihimäen lähistöllä Peltosaaren kaatopaikalla asuvia nörttejä, hulluja, ja muutenkin omituisia ihmisiä, jotka syövät riihimäkeläisten jätteitä. Heidät tunnistaa yleensä siitä, että he ovat mahdollisimman vähän riihimäkeläisten näköisiä ja yleensä aivan helvetin laihoja sekä yltäpäällä mustelmissa ja haavoissa. Jos joku peltosaarelainen kutsuu itseään riihimäkeläiseksi, niin aidot riihimäkeläiset tulevat ja vetävät kaikkia peltosaarelaisia turpaan. Useimmat peltosaarelaiset asuvat hylätyssä koulussa, joka on rakennettu uudelleen todella monta kertaa (joka kerta huonommin). Peltosaari on lähiö jossa Romanit ja kaupungin vuokra-asunnoissa asuvat ihmiset kohtaavat toisensa. Peltosaareen menoa koskaan välillä 22-00 ei suositella.

Jos menet Peltosaareen 22-00 välillä, et palaa takaisin Riihimäkeen. Olet vainaa.


Peltosaari on Riihimäen hengenvaarallinen lähiö, jonka perustivat työttömät, juopot, narkkarit ja muut ulkomaalaiset. Lähiö perustettiin vuonna 1850 kun paikalle sattui harmaita ja harmaampia kerrostaloja ihannoiva itsemurha-hakuinen arkkitehti ja ensimmäinen mies joka olisi puhaltanut 100%o. Yhdessä he alkoivat suunnitella kaupunkia vuonna 1851. Juoppo kuoli huomenna, mutta arkkitehti vei työn päätökseen yksin. (valitettavasti)


Uhkolassa asuvat muistuttavat melko paljon peltosaarelaisia, mutta asuvat kauempana kaikesta. Sen takia aluetta kutsutaankin viinamaaksi peltosaaren takana. Siellä ei kannata liikkua (illalla).

Faktoja

* Peltosaari tunnetaan myös nimellä Inferno tai "siel haisee"
* Peltosaaressa ei kannata liikkua 00:00 - 00:00 välisenä aikana.
* Yhdessä osassa Peltosaarta käydään edelleen Toista Maailmansotaa, ja tämä selittää laukaukset joita kuulee toisinaan.
* Peltosaari on toiminut inspiraationa jokaisessa post-apocalyptisessa elokuvassa.
* Suurin osa Suomen itsemurhista tapahtuu Peltosaaressa. Ei ihmisten henkisen tilan takia, vaan talojen suunnittelun.



Jos ikinä aiot matkustaa Riihimäelle (äiti, lääkäri ja KukkaHattuTäti_RY eivät suosittele) tässä nähtävyyksiä joita pällistellä.

* Painonsyöjänpatsas – Patsas kuvaa entistä kaupunginjohtajaa syömässä 50 kg:n painoa oltuaan nälkäläkossa osoittaakseen, että tosimies kestää ilman makkaraakin. Myöhemmin hän myönsi syöneensä käsipainon jälkeen jopa banaanin lievittääkseen makkarantarvettaan!

* PalaHeimo! Oy:n muistopatsas – Tämä patsas sijaitsee juna-aseman lähellä. Se pystyttettiin muistomerkiksi siitä kun PalaHeimo! Oy:n perustaja Niilo Antero Palmi suuttui veljeensä Heimoon ja heitti tätä polttopullolla. Siitä hän päätti perustaa PalaHeimo! Oy:n Riihimäelle. Patsas hönkii tulta tasatunnein.

* Nörttifarmitalo – Talo Myllykadulla, jossa Riihimäkeläiset kasvattavat nörttejä uhreiksi ja MTV3n suosikkisarjan "Nörtit lukkojen takana" tapahtumapaikka. Monet ihmisoikeusjärjestöt ovat yrittäneet saada taloa lopettamaan toimintansa. MTV3n mielestä asia on aina ollut näin eikä luonnon tasapainoa sovi häiritä. Riihimäkeläisten kommentti asiaan oli murahdus ja nyrkki silmään.

* Sakon Asetehdas – Koko maailman suurin asetehdas, jossa valmistetaan enemmän aseita päivittäin kuin Counter_strikessa kuuluu "headshot" tai "Fire in the hole" ja RuneScapessa skämmätään unkarilaisia.

* Riihimäen Stadioni – Paikka, jossa on jo muinaisista ajoista asti uhrattu nörttejä riihimäkeläisten turpiinvedon jumalalle. Stadion oli paikallaan vuoteen 1991 asti, kunnes se muutui portiksi kaupungin keskusta-helvetti. Helvettiin on myös suora kuilu Riihimäen aseman pihalla, mutta se on tällä hetkellä tukittu hajun takia. Siis Saatanan toimesta.



http://hikipedia.info/wiki/Riihim%C3%A4ki

11

3867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tavis tallaaja

      Sussahan ois ainesta vaikka kirjallisuuden Finladia -ehdokkaaksi! JESS! Jatka uraasi niin pääset vielä pitkälle!

      • sdgdfgdgfdfgdg

        hikipediasta


      • muuttomahdollisuutta odottaen
        sdgdfgdgfdfgdg kirjoitti:

        hikipediasta

        Etenkin riihimäkeläisten perusluonteen kuvaus osuu valitettavan paljon oikeaan.


      • sivustaseuraaja
        muuttomahdollisuutta odottaen kirjoitti:

        Etenkin riihimäkeläisten perusluonteen kuvaus osuu valitettavan paljon oikeaan.

        Riihimäellä voi joutua tekemisiin ihmisten kanssa, jotka katsovat karsaasti ulkopuolisia, esimerkiksi muilta paikkakunnilta muuttaneita, varsinkin jos nämä eivät heti sulaudu osaksi riihimäkeläistä yhteisöä. Kuten usein on, valtaväestö ei yleensä halua puuttua tähän millään tavalla. Lienee ymmärrettävää, että kokemukset tuen puutteesta ja yksin jäämisestä saavat hyljeksinnän kohteeksi joutuneen tuntemaan katkeruutta.


    • Lee Cooper..

      ..on hommannut tietokoneen =D

    • annskattoo

      Kerrankin kunnon wikiblogi.

    • Faktoja

      Leecooberin muisto kirjoitus )::

    • 563h47

      copy & paste!! yeah.... mutta tottahan tää on jokatapauksessa...

    • bronxilainen

      ei täälä nyrkki puhu , peltosaari on bronxsi , radan toisella puolella on RIIHIMÄKI sielä se vast nyrkki heiluu, täälä bronxissa kaikki tulee toimeen keskenään . mut joo jos tulee noit rixsulaisii tänne niin , ei voi tietää

    • kokenutsentietää

      Kyllä Riksussa edelleen turpiin tulee keskustassakin. Ei tarvi pahoinpitelijän käsiään liata, kun käytössä on e-aseet. Viimeksi tänä aamuna pantiin veri lentään nenästä.

      • Salp.2.2

        Todella ikävää


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe