Kun estää ja poistaa jonkun henkilön msn messengeristä yhteyshenkilöistä, miten se näkyy henkilölle joka on poistettu? poistuuko poistaneen henkilön tiedot automaattisesti myös poistetulta henkilöltä tiedoista vai jääkö osoite näkyviin vaikkei voi enää ottaa yhteyttä? tämä on todella hätä nyt..tarvitsee todella tietää..
:(
:(
Vastaukset 1
Vanhimmat
Jos poistat yhteyshenkilön mesestäsi ja lisäksi torjut, niin sä näyt vain harmaana hänelle et siis häivy automaattisesti häneltä pois.
Astuksista voi tarkistaa oletko hänen listalla vielä. Elikkäs vasemmalla lukee "Turva" klikkaa sitä.
Saat eteesi valikon jossa sallitaan ja poistetaan yhteyshenkilöitä.
Klikkaa hiiren oikealla sitä henkilöä jonka olet torjunut, jos näet "Poista" harmaana olet vieläkin hänen listalla, mutta jos "poista" on mustalla, niin hän on poistanut sinut listalta ja näin ollen sä voit itsekin lopullisesti poistaa hänet. ;)