Ocf eli opel kerho

Panu kkk

Mitä mieltä porukka kyseisestä kerhosta?
On mennyt tosi rahastukseksi. Jokainen tapahtuma on nykyään maksullinen. Kalliiksi tulee kun ensin ajetaan pitkä matka , syödään ja juodaan. Sitten itse tapahtuma maksaa. Perus kaava tapahtumassa on ensin pyöritään autojen ympärillä ja kovimmat kiillottajat on konepelti pystyssä esittelemässä ajokkiaan. Siinä vaiheessa aletaan jo ottamaan viinaa sitten majoitukseen ja dokaillaan. Olihan kivaa.
Foorumilla auta armias jos mainitset jotain negatiivista kerhosta niin jo on jutut poistettu vaikka olisi ollut jotain rakentavaa asiaa.
Tapahtumissa käy 80 henkeä ja jäseniä 1200, mikäköhän mättää, ainakin hallitusessa on muutama itseään täynnä oleva tyyppi että oikein iljettää. Omat jutut ja oma auto on paras ,muitten ihan paskoja.

19

3135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jghyy

      Joskus mie olin jäsen mutta en enää viittinyt maksaa kun ei tapahtumissa ollut mitään ihmeelistä. Nykyään paljon muitakin autotapahtumia jotka koen paljon miellekkäämmiksi. Jäsen eduista en kyllä hyötynyt ollenkaan, saman alennuksen saa kun vähän tinkaa.

      • KunKUN

        Olin yhdessä opelkerhon kahvijutussa kerran kun mantaa laittelin ja oli viimeinen kerta. Joku omega kuski puhu koko ajan omia juttujaan muiden päälle ja muiden jutut ei paljon kiinostanut sitä tyyppiä. Oli sillä kuulemma kaiken maailman vehkeet, oikea kuningas. Ei jaksa tai tarvi huutaa kilpaa.


      • Jone jyskälästä
        KunKUN kirjoitti:

        Olin yhdessä opelkerhon kahvijutussa kerran kun mantaa laittelin ja oli viimeinen kerta. Joku omega kuski puhu koko ajan omia juttujaan muiden päälle ja muiden jutut ei paljon kiinostanut sitä tyyppiä. Oli sillä kuulemma kaiken maailman vehkeet, oikea kuningas. Ei jaksa tai tarvi huutaa kilpaa.

        Pyörin aika monta vuotta Opel kerhon jutuissa ja olin jäsenenä monta vuotta. Nykyään aivan paskaa touhua ja siksi jäin pois toiminnasta , samalla lähti moni muu kaveri. Opeli ei nykyään enää ole ja ei varmaan tulekaan. Muistan hyvin kun tämän kerhon hallituksen porukalle pistettiin aina parhaat mojoitukset ym. Kellä oli kallein ja hienoin auto niin varmasti oli hallituksen porukan frendi henkeen ja vereen. Noille messuille pitää aina saada autoja näytille ja sekin osaksi siksi että nämä pari leuhkaa sälliä pääsee sitten sinne patsastelemaan. Muuta automerkit kerhon muutama jeppe haukkuu aina pystyyn, vaikka ei olis paljon varaa. Höpö höpö touhua. 60/70 opele kerholla ihan eri touhua ja todella asiallista


    • opeli/bmw

      Mä olen pyörinyt lähinnä tuolla foorumilla ja ovat kinunneet muakin tohon liittymään, mutta eipä tosta paljoa hyödy saa auton takalasiin tarran ja muovikortin. Tapahtumatkin on aina jossain 200-300km päässä ei paljoa huvita tuollasia matkoja lähtee ajamaan turhantakia. Alkuaikoina kävin paikallis miitissä, parkissa oli alle 10 autoo joten ei muuta kun U-käänos ja äkkiä pois. Mä vaihdan muutenkin jossain vaiheessa opelin melko varmasti bemariin niin mitä tuota liittymään. Opeleissa ei ole kun muutama malli joilla kehtaa ajella suurinosa näistäkin on noita vanhempia malleja. -90-2010 ei mahdu kun kaks mallia joilla nyt vois ajaa toinen näistä on nyt alla.

    • 10+2

      Meikäläisellä ihan eri kuva, tosin lähinnä foorumilta. En ole kun kerran käynyt mallikohtaisessa miitissä ja siellä oli kyllä tosi kivaa.

      Asiallista ja asiantuntevaa apua saa foorumilta todella nopeasti, aiheesta kuin aiheesta (ei pelkästään Opeleista)

      • calibrallaojaan

        Onneksi olkoon omistat siis calibran.


    • Gessikadett

      Eipä ole meno muuttunut mihinkään kymmenessä vuodessa. Varsinaissuomen yhteyshenkilö pitää huolen siitä että en maksa jäsenmaksua enää.

    • Niimpä

      Se voisi kyllä siirtyä jo sivuun kerhosta. Pelkkä ylimielinen narsisti.

    • 4x4

      Ainahan tuo kerho on ollut kuuluisa sisäänpäin kääntymisestä mutta nykyään se pyörii pelkästään alle kymmenen hengen klubina mihin raha kyllä kelpaa mutta seura ei.

      • FinitoAlaMusika

        Jep ja näyttää sivut kaatuneen, kun ei sinne löydä ....


    • Omenabeetbo

      Kaikki tapahtumat on aina vähintään 400-600km päässä niin ei paljoa innosta tämä kerho enää. Koko kerho pyörii enää yhden perheen omana clubina ja tapahtumat aina lähellä heitä.. raha kyllä kelpaa mutta sen jälkeen annetaan selvästi ymmärtää ettet ole tervetullut porukkaan.
      Monta tapahtumaa meni kerholaisilta ohi viimevuona koska info kulkee vain tämän pienen sisäpiirin sisällä,kerhossa olisi potenttiaalia uuteen nousuun avoimuudella ja yhteen hiileen puhaltamisella.

    • Tyrävyö

      Koska kyse on autokerhosta niin eihän matkojen pitäisi ongelma olla, vai eikö ooppelit kestä ? ainahan omalla aktiivisuudella pystyy järjestämään lähellekkin tapahtumia , esimerkkinä vectra miitti keskisuomessa. Kannattaa vaan varoa ettei suututa näillä tapahtumilla hallituksen pyhää kolminaisuutta. Tietty helpotta kunhan muistaa kehua Turun sisäpiirin autoja ja muistaa rahoittaa heidän bileitä (koskateentätäpalkattapissis) siitä vinkuu ,sekä olla kiitollinen heidän pyyteettömästä panoksesta (heidän) kerholle.

    • Anonyymi

      Onko olemassa muuta opel-kerhoa kuin OCF? Ei tämä nykyinen meno palvele enää minun tarpeitani.

      • Anonyymi

        Vectra club on ainakin ja wanhemmille 60&70club, toivotaan ettei nämä tietyt henkilöt mädätä näitäkin tunkemalla toimintaan mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vectra club on ainakin ja wanhemmille 60&70club, toivotaan ettei nämä tietyt henkilöt mädätä näitäkin tunkemalla toimintaan mukaan.

        Tunkevat jo..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunkevat jo..

        Joka paikkaan tuo karavaani kuningas tunkee, seläntakana paskaa puhumaan muista.
        Ocf on varmaan ainut autokerho,jolla on oma ”varjo kerho” niille jotka kyllästyivät näitten *yrpien toimintaan.


    • Anonyymi

      Rahtarit jäävät pois Opelclubista !! Paras uutinen koskaan. Nyt voisi jopa harkita liittymistä

      • Anonyymi

        Meno muuten muuttui paljonkin paremmaksi. Se kaikki sisäsiittoisuus on nykyään poissa kun rahtari ja pitkäleukapissis poistui


    • Anonyymi

      Tuntuu lisäks olevan kovin tietämätöntä ja ammattitaidotonta porukkaa. Kai se on se lookki vaan tärkein ja tapahtumissa rälläys sekä naisilta huomion kerjääminen. Itsekin kyselin apua männännostimien uusimiseen ja hinta-arvioita niin kukaan ei osannut auttaa.

      Kuitenkin foorumilla monilla niitä yli 300 tkm ajettuja loiskuja et pakkohan niihin on ollut männännostimet jossain vaiheessa olla jo vaihdettu? Muuten kuullostaa jo ihan yliluonnolliselta ellei ole vaihdettu!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe