HUIJARI LIIKENTEESSÄ!!!!

VIHAINEN VUOKRALAINEN

OLIMME ILMOITUKSEN LAITTANUT TÄNNE JA SAIMMEKIN YHTEYDENOTTOJA PALJON.SAIMME TODELLA HYVÄN TARJOUKSEN JA ELIMME SIINÄ TOIVOSSA ETTÄ MEILLÄ OLISI OLLUT RAISIOSSA OMAKOTITALO..MIES OLI LAITTANUT SOPIMUKSET VIIME PE POSTIIN JA ODOTIMME KOVASTI JO ETTÄ OLISI PERILLÄ MEILLÄ JOTTA VOISIMME SAADA TAVATA HÄNEN KOLLEGANSA TIISTAINA JA SAADA AVAIMET..MIEHESTÄ EI ENÄÄ KUULUNUT..MIES KERTOI OLEVANSA PYÖRÄTUOLISSA JA OMISTAVANSA KAKSI YRITYSTÄ TARJOSI PIMEETÄ TYÖTÄ TURUN SATAMASTA PAKKAAMO TYÖNÄ..MYÖS HÄN HALUSI KOVASTI PUHELIN SEKSIÄ JA KUVIA SAADA JA MAKSAISI 100E KIPALE,..HÄNEN LUONAAN ON KÄYNYT TAMPEREEN SEURAKUNTA SISAR VIIKOTTAIN AUTTAMASSA SEKSUAALISESTI JA HÄN ASUU TAMPEREELLA..TEIMME RIKOSILMOUTUKSEN ASIASTA JA MIES OLI TELEFINLANDIN LIITTYMÄLLÄ SOITTANUT..MUTTA ETSINTÄ JATKUU!!!ET PÄÄSE KUSIPÄÄ KARKUUN... MEIDÄN MUUT TARJOUKSET MENI JA ASUNTOKIN LÄHTEE TÄMÄN KUUN LOPUSSA!!!KIITOS..VAROKAA SIIS TÄLLÄISTÄ...MEILLÄ ON KIVA KUN NÄIN NOPEASTI PERHEEMME EI SAA UUTTA KOTIA JA EMME ENÄÄ TIEDÄ MITÄ TEHDÄ JA TOIVON SYVÄSTI ETTÄ OTTAKAA KAIKKI MAHD TIETO YLÖS MITÄ VUOKRAN ANTAJASTA SAA VAIN IRTI KUN HANKITTE TÄTÄ KAUTTA!!!TAI MUUALTA...ONNEA MUILLE OMAN KODIN SAAMISESSA..ÄLKÄÄ ULKO VIIME TINGAN PETETTYKSI...

7

1991

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erkki h.

      Koko Suomen alueella kun asunnon vuokrausta harjoitan, paljon joutuu puhelimitse, postitse ja sähköpostitse asioimaan eikä useinkaan vuokralaista näe missään vaiheessa ollenkaan.

      Useamman kerran pienellä aikaa on nyt käynyt kuitenkin niin, että vuokralainen on kyllä innokkaana pyytänyt lähettämään vuokrasopimuksen postitse, luvannut palauttaa toisen kappaleen allekirjoitettuna, luvanut maksaa vakuuden määräpäivänä tilille (ja sen jälkeen saada avaimen postitse).

      Siihen on sitten se into loppunut. Toista sopimuskappaletta ei tule allekirjoitettuna minulle takaisin, vakuutta ei makseta sovitusti, mitään ei vuokralaisesta kuulu.

      Sopimushan toki purkautuu automaattisesti, kun vakuutta ei makseta ajallaan, mutta silti tuollainen harmittaa. Kun soittelen asiasta kysyäkseni, vuokralainen selittelee milloin mitäkin tai ei vastaa puhelimeen ollenkaan.

      Ja monelle asunnon tarvitsijalle on siinä välillä tullut turhaan myytyä ei-oo :ta.

      Eli parannettavaa on vuokralaistenkin käytöstavoissa.

      • kyllästynyt lähettämään

        valokuvia ja tietoja kodistamme sähköpostitse. Eivät vaivaudu vastaamaan edes saatuaan haluamansa tiedot. Ei pitäisi olla liikaa pyydetty kirjoittaa vaikka, että on liian kallis tai ei pidä talon ulkonäöstä tai muuta vastaavaa. Sitä odottaa ja odottaa! Ehkä joka kymmenes on hyväkäytöksinen ja vastaa: ei kiitos.


      • asunnoton ihminen

        sopimuksemme oli että hän lähettää talosta tiedot ja sitten saamme avaimet ja koska minulla olisi ollut kaikki valmiina takuudet jne..mikään ei ollut huonosti mutta itse jäi panttaamaan ja ikinä ei papereita ole saapunut postiluukustani...


      • amatööriasuttaja

        Miten uskallat tehdä vuokrasopimuksia niin että et ole naamat vastakkain ?
        Ei ole käynyt enää mielessäkään !
        Nytkin on sattunut sellaisia kaiffareita jotka kyllä osaa selittää asiat mutta todellisuus on aivan eri asia.
        Luottotietojen tarkastus,työsuhde jne. - ei oikein onnistu sähköpostin välityksellä.
        Mihin ovat kadonneet A-luokan vuokralaiset ?
        Kaikki asuu nyt omissa asunnoissa ?


      • Nain meilla...

        Kuka idiootti haluaisi vuokrata asunnon, jota ei ole edes nahnyt tai allekirjoittaa sopimuksen ilman, etta saa sopimukselleen kasvot? Hullunhommaa tuollainen. Kylla jos asunnon haluaa saada vuokralle, on asunto vuokralaiselle naytettava ja kasvotusten sopimus allekirjoitetaan ja avaimet vaihdetaan.

        Itse en pistaisi nimeani mihinkaan, saatika lahettaisi mitaan rahoja ennen kun olisin nahnyt millaiseen asuntoon todellisuudessa olen muuttamassa.

        Sen verran on kiireisella vuokranantajallakin aikaa tai sitten voi hommata jonkun muun asuntoa nayttamaan ja avaimet antamaan yms.


      • molemminpuolin
        kyllästynyt lähettämään kirjoitti:

        valokuvia ja tietoja kodistamme sähköpostitse. Eivät vaivaudu vastaamaan edes saatuaan haluamansa tiedot. Ei pitäisi olla liikaa pyydetty kirjoittaa vaikka, että on liian kallis tai ei pidä talon ulkonäöstä tai muuta vastaavaa. Sitä odottaa ja odottaa! Ehkä joka kymmenes on hyväkäytöksinen ja vastaa: ei kiitos.

        Jep ja kun asuntonaytoissa ravaan ja vuokranantajat lupaavat ilmoittaa vuorokauden kuluessa sainko asunnon, kukaan ei koskaan soitakkaan. Luulisi sen verran voivan vaivautua kun pitkienkin matkojen takaa ravaan. Ja ihan oma-aloitteisesti tuo lupaus heitetaan ilmoille.


    • on mätää

      ja väärää hyväuskoisuutta sinunkin asenteessasi vuokranantajaa kohtaan, joka tekee "edullisen tarjouksen"; silloin pitäisi jo hälytyskellojen soida kun yleisestä vuokratasosta, jota sinä et näämmä ole valmis maksamaan, poiketaan ja alat tehdä kauppaa kiireellisellä aikataululla vain tämän edullisen tarjoajan kanssa. Tämä asunnonhakupalsta sisältää yli kymmenkertaisen määrän erilaisia yllätyksiä verrattuna perinteiseen vuokravälitystoimintaan, joka on kalliimpi vaihtoehto mutta ylläytksiä vähemmän sisältävä. Jos et osannut lopettaa heti, kun huoneenvuokrauksen yhteydessä aletaan puhua pimeästä työstä ja seksistä jms, voit ajanloppumisen kirjata kokonaan omaan piikkiin. Jos miehen puhelimen IMEI-koodi on operaattoreilla tuntematon ja liittymänä PRE-PAID, on jäljittäminen ja paljastuminen erittäin vaikeaa, lähes mahdoton. Jos on kiire, käytä varmempia asunnonhakukanavia, jos on aikaa ja seikkailumieltä, täältäkin voi löytyä käypänen asunto. Se on nyt vaan niin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      368
      3491
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      129
      2499
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      126
      1775
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1270
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1127
    6. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      49
      1117
    7. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      161
      1085
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      1053
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      289
      904
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      42
      836
    Aihe