Viikko Filippiineillä

pikavisiitti

Hei. olisi tarvetta hyville neuvoille. Lennän Manilaan helmikuussa ja lomajärjestelyt iahn vaiheessa. Aikaa on noin viikko ja lento on Manilaan ekä vielä muita lippuja. Aikaa on todella vähän mutta koska olen Hong Kongissa niin ajattelin käydä nyt samalla reissulla.
ELi vihdoin se kysymys. Minne kannattaisi suunnata MAnilan "ympäristössä" jos kiinnostaa sukeltaminen ja vilkas yöelämä ja vilkkaalla en tarkoita tyttöbaareja. Luonto ja rannat kiinnostaa myös.
Onko vinkkejä Manilan hotelleista ja mille alueelle kannattaa itsensä roudata. Ilmeisesti eurot ovat "käypää" valuuttaa.

Kiitos etukäteen tiedoista, koska tämä on vähän soitellen sotaan.

4

1275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Balicasag

      Moi,

      Manilan ymparistossa on aika vahan mahdollisuuksia sukeltamiseen. Voit suunnata maata pitkin Batangas-kaupunkiin ja katsella netista sukellus-resortin. Batangaksessa ei vaan tuota iltaelamaa juuri ole tai tietysti paikallista menoa riittaa, mutta sinne on valkonaaman vahan paha paasta sekaan ilman paikallisia tuttuja.

      Voit myos jatkaa Batangaksesta veneella Puertto Galeeraan ja siella on jonkin verran yoelamaa. Sabang beachilla enemman tai vahemman noita tyttobaareja, mutta muutakin loytyy. Sabang beach ranta on kurjassa kunnossa, eika siella oikeastaan ole uimamahdollisuutta muuualta kuin rannan edustalla olevilta lautoilta. White Beach on ok, mutta ainakin low season aikana ei juuri yoelamaa, mutta ranta on ok ja taynna baareja, joten jos sattuu muutakin porukkaa, niin menoa varmaan riittaa.

      Sabang Beachilla voin suositella joko Atlantis hotellia, joka on hyvan tasoinen, mutta kallis (70-100USD). Big Apple halvempi, ihan ok, mutta ei samaa tasoa kuin Atlantis, (30-40USD). Big Applen Dive Shoppia hoitaa Britti Neil Carrol, yes tyyppi. Em. hotellit on ihan rannassa, kaytannossa vesirajassa. White Beachilla olen ollut hotellissa nimelta Marco Vincent. Hotelli on hyvan tasoinen, hintaa en muista, mutta kaikin puolin toimiva kokemus. Dive Shopin henkilokunta on todella ammattitaitoista ja saat ystavallista palvelua. Kysy Kuya Hoberttia.

      Matka tuonne Batngakseen kestaa liikenteesta, kaikesta muusta tohinasta ja kulkuneuvosta riippuen 2-3 tuntia ja jos jatkat Puerto Galeeraan tulee tunnin laivamatka lisaksi.

      Sukeltamaan ja yoelmaan paaset myos Subic-kaupungissa. Siella en ole kaynyt, mutta tarinoiden mukaan yoelamaa riittaa. Sukeltamaan paasee, mutta ei juuri nahtavaa ja luontokin on vahan niin ja nain.

      Puertossa voit suunnata sukelluksen lisaksi moneen kohteeseen saarella ja siella on todella kauniita paikkoja.

      Lentaen paaset edullisesti ja samassa ajassa moneen kohteeseen. Cebu, Boracay, Bohol, Palawan, Leyte etelassa ja Pohjoisessa 101 Islands, jne.

      Puertoon, Batangakseen ja Subiciin paasee paikallisilla busseilla, hotellin jarjestamalla autolla tai vuokrakyydilla. Hinnat Em. jarjetyksessa.

      Manilasta loytyy ok tasoisia hotelleja hintaluokassa 50-100USD. Katso netista.

      Sen verran muuta neuvoa, etta jos kaytat taksia Manilassa, muista pyytaa kuskia laittamaan mittari paalle, jos et tieda kuinka paljon kyydin pitaisi maksaa. Lisaksi Manilassa kannattaa pitaa matalaa proffilia, niin valtyt enemmilta hankaluuksilta. Eli kalliit korut ym. kallis roina kannattaa pitaa piilossa.

    • Steffo

      Koska aikaa on vain viikko niin suosittelen minäkin Sabangia. Kätevimmin sinne pääset kun käyt Ermitan Citystate Tower hotellin aulasta ostamassa yhdistetyn bussi-laivalipun. Tuossa hotellissa voi yöpyäkin, mutta huoneet eivät ole kovin siistejä. Lähellä on mm suosittu ruotsalainen G-Point pubi. Hyviä hotelleja sopuhinnoilla löydät Agodan sivulta.
      Sabangissa löytyy sukelluskeskuksia ja yösija joka kukkarolle. Sabang Oasis-hotelli on aika hyvä, vaikkei ihan rannassa. Kävelymatkan päässä on myös La Laguna beach jossa voi uida, ja on sielläkin hotelleja

    • Minä ottaisin lennon Palawanille Manilasta. Paikka olisi pääkaupunki Puerto Princesa (noin 2500 pesoa maksaa suora lento). Hotelleista ym. tietoa mm.

      http://www.visitpuertoprincesa.com/index.php

      Ihan halvinta budjettimajoitusta löytyy varmasti paikanpäältä.

      -Snoukkaboy

      • ...............

        Niin teepä päivän retki parin tunnin ajomatkan päässä Manilasta sijaitsevaan Hidden Valley-nimiseen ihanaan lomakeitaaseen. Pääsylippu on aika kallis, mutta sillä saa pulikoida trooppisissa vesilähteissä ja syödä buffasta niin paljon kun jaksaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      187
      7436
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4322
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2135
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2059
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1889
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1681
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe