Kiistämätön tosiasia

Kaikille on annettava oikeu...

En ota kantaa scientologiaan, mutta nykyisen kaltainen psykiatrinen järjestelmä todellakin tuhoaa ihmisiä henkisesti ja raunioittaa heidät kokonaan pois omilta perustuksiltansa!

Eli kyllä kaikki ihmiset on vapautettava psyykkisistä diagnooseista ja ihmisten on annettava olla omanlaisiaan. Kun ihmiset saavat olla omanlaisiaan ja yleisen terveydenhuollon piirissä, niin silloin kaikki yksilölliset leimat poistuvat ja ihmiset vapautuvat kahleistaan! On sataprosenttisen varmaa, että kun ihmiset saavat olla omanlaisiaan ja heitä kunnioitetaan omanlaisinaan, niin silloin heillä on myös oma persoonallinen pohja, jolle rakentaa omaa elämäänsä!

Mikäli kaikkia psykiatrisia tautiluokituksia ei poisteta ihmisten henkilökohtaisesta persoonallisesta olemuksesta (elämästä), niin silloin on vaadittava, että homous palautetaan yhtä lailla takaisin psykiatriseksi sairaudeksi ja katsotaan rikokseksi yhteiskuntaa vastaan! Eihän se käy, että jotkut tahot saavat vapauden psykiatrisesta ikeestä ja tulevat sitten yhtäkkiä yhteiskunnan suosituimmiksi henkilöiksi, joita kaikki mahdolliset tahot puolustavat!

Siis kaikki vapaiksi psykiatrian otteesta, tai sitten homous on palautettava takaisin psykiatrisen arvioinnin piiriin, joka yhteiskunnallisesti katsottiin rikokseksi vielä 30 vuotta taaksepäin.

Homot saattaisivatkin olla hirvittävässä paniikissa, kun heitä yhtäkkiä vaadittaisiinkin palautettavaksi takaisin psykiatrisen arvioinnin piiriin ja heitä alettaisiin hoitaa ”terveeksi homoudesta”. Nykyisinhän homoja on tullut ulos kaapeistaan jo aika joukko, eli ehkäpä vanhat laitokset olisi otettava käyttöön, jotta kaikki homot saataisiin vietyä parannettavaksi ”omasta homoudestaan” !

Homoilla ei voi olla eri oikeuksia muihin psykiatrisiin luokituksiin nähden, eli kaikki ihmiset vapaaksi psykiatrian otteesta, tai homot takaisin psykiatrian piiriin ”parannettavaksi”.

Meillä on jo ollut jonkun aikaa lukioissamme luokattomia luokkia, eli jokainen on saanut opiskella omaan tahtiinsa. Nyt olisi aika jo siirtyä psykiatriassa luokittelemattomaan terveydenhuoltoon, jossa jokainen saisi olla omanlaisensa ja jossa ihmisiä ei alistettaisi henkilökohtaisesti toisten asettamiin taakkoihin (kriteereihin), jota psykiatrinen diagnoosi edustaa. Kun psykiatriset diagnoosit jätetään vain yleisen terveydenhuollon käsitteiksi ilman henkilökohtaistamista, niin silloin ihminen saa säilyttää oman vapautensa ja voi alkaa tarkastella itseänsä itsenäisesti (omana itsenään) ja parantua näin omana itsenään – omaksi itsekseen!

10

673

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ACD

      ...Lasin palan aiheuttama tulehduds jalassaan henkilö kävelee irvistellen psykiatrin ohi. Psykiatri puuttuu asiaan todeten, että hänellä on paha mielen ongelma. Tavanomainen lääkäri tsekkaisi henkilön kehon ja löytäisi lasin palan ja tulehduksen hänen jalkastaan.

      Suurimmalta osaltaan "psyykkisien" diagnooseien taustalla on normaalin, periteisen lääketieteen piiriin kuuluva fyysinen vaiva.

      Kohdistuen ihmisen kehoon ja ollen 180 astetta väärä diagnoosi psykiatrisesta hoidosta voi tulla elinikäinen fyysinen vaiva.

      Jo kehoa kuivattavien ja happamoittavien lääkkeiden antaminen ihmiselle, joka ei paljoakaa juo puhdasta vettä, on virhe sinänsä.

      Huonossa ravintotilanteessa olevn kehon lääkiteseminen kemikaaleilla on iso virhe. Lääkkeet syövät loputkin ravintoaineet kehosta.

      • kemikalistiX

        Näihin tarvitset välitöntä hoitoa. Fobioista ja lääkkeistä löydät helposti omasi:

        Aikmofobia - neulojen ja muiden terävien asioiden pelko
        Akluofobia - Pimeänkammo
        Akrofobia - Korkeiden paikkojen kammo
        Anuptafobia - yksinäisyyskammo
        Atatsagorafobia - unohdetuksi tulemisen pelko
        Atykifobia - epäonnistumisen pelko
        Basofobia - pystyssäpysymättömyyden kammo
        Dentofobia - hammaslääkäri pelko
        Desidofobia - päätöksentekokammo
        Dystykifobia - onnettomuuksien kammo
        Enosiofobia - anteeksiantamattoman teon tekemisen kammo
        Fasmofobia - kummistusten pelko
        Filofobia - rakastumisen kammo
        Glossofobia - yleisön edessä puhumisen pelko
        Isolofobia - yksinäisyyden pelko
        Kakofobia - rumuuspelko
        Klaustrofobia - ahtaidenpaikkojen kammo
        Koulrofobia - klovnikammo
        Lokiofobia - synnytyskammo
        Lygofobia - pimeyden pelko
        Merintofobia - sidotuksi tulemisen pelko
        Pediofobia - nukkekammo
        Pupafobia - sätkynukkekammo
        Sarmassofobia - rakastumisen pelko
        Tafefobia - elävältä haudatuksi tulemisen kammo
        Virginitifobia - raiskatuksi tulemisen pelko
        Zelofobia - kateellisuuden pelko


    • Huhahhhei

      Kaappihomo ja propagandaministeri vauhdissa.

    • Siis tarkoitatko

      että ihmisille, joilla on tosi paha olla psyykkisen vaivansa kanssa, sanottaisiin vain ettei niissä mitään vikaa ole? Poistetaan luokitukset, niin vaivatkin katoavat? Suljetaan silmät, niin ongelmat katoavat näkyvistä?

      • ACD

        ...ovat tulleet psykiatrian virheellisen ihmiskäsityksen myötä. Eilisen hoito on tämän päivän vitsaus.


      • Varmasti luokittelua
        ACD kirjoitti:

        ...ovat tulleet psykiatrian virheellisen ihmiskäsityksen myötä. Eilisen hoito on tämän päivän vitsaus.

        on liikaa mutta moni on silti saanut avun lääkkeistä. Haluatko heittää lapsen pesuveden mukana?


      • ACD
        Varmasti luokittelua kirjoitti:

        on liikaa mutta moni on silti saanut avun lääkkeistä. Haluatko heittää lapsen pesuveden mukana?

        ...vuoksi ihmisen ei pitäisi juoda liattua vettä.


      • Kaikille on annettava oikeu...

        Kun joku ihminen tai taho katsoo tietävänsä toisesta ihmisestä ”kaikki”, niin silloin hänen (tai heidän) ei enää tarvitse uskoa tuohon toiseen ihmiseen. Kun toisen ihmisen persoonaan (olemassaoloon) ei tarvitse uskoa, niin silloin tuota toista ihmistä voidaan käsitellä pelkästään objektina halutun tiedon pohjalta (niin sanotun psykiatrisen tiedon pohjalta). Kun ihmistä ei tarvitse enää huomioida persoonallisesti kokevana ja tuntevana ihmisenä, niin silloin ihmistä voidaan käsitellä vain psykiatrisena tapauksena, josta kaikki voivat tietää kaiken lukemalla muutaman sivun lääkärikirjasta (joka voidaan ostaa mistä tahansa kirjakaupasta). Mikäli sinut jostain syystä diagnisoitaisiin yhteiskunnan vastaiseksi ei toivotuksi henkilöksi ja koko elämänsisältösi mahtuisi yhtäkkiä yleisen lääkärikirjan muutamalle sivulle, jonne olisi kirjoitettu millainen sinä olet pelkän diagnoosin perusteella, niin olisihan se sataprosenttinen vääryys ihmisyyttäsi ja koko elämääsi kohtaan.

        Ihmisiä ei voida määritellä minkään muutaman sivun uskomuksen mukaan, kuten psykiatria tekee. Siis lääketieteen (kuten tieteen yleensä) täytyy perustua faktoihin, eli jos ihmisen mieleen kajotaan ilman fyysistä näyttöä, niin se on mielivaltaista puoskarointia, josta jo keskiajalla puoskarit saivat kuolemantuomion!

        Eihän tarpeeseensa (nälkäänsä) varastanutta myymälävaraskaan voida tuomita loppuiäkseen myymälävarkaaksi, eli yksittäiset teot eivät voi olla peruste yhteiskunnalle määrätä ihminen jonkinlaiseksi persoonalliselta olemukseltaan, jota kaikki saavat kutsua varkaaksi ja roistoksi elämänsä loppuun asti! Kun tarkastelemme myymälävarkautta lähemmin, niin saatamme huomata, että yhteiskunnan byrokratia oli estänyt ihmistä samasta työttömyyskorvauksia ja lainaakaan pankista ei saanut, joten ainoaksi mahdollisuudeksi jäi varastaa tilapäisesti ruokaa kaupasta itselle ja pienelle perheelleen. Kuten huomaamme, niin myös muut tahot ovat osaltaan ”syyllisiä” myymälävarkauteen, eli valtio (byrokratiallaan) ja vapaa markkinatalous (rahan lainaamattomuudellaan). Syyt sai niskoilleen kuitenkin vain yksi taho, eli varkauden suorittaja! Kaksi tahoa pääsi kuin koira veräjästä, eli yhteiskunta ja markkinatalous jäivät tuossa tuomiossa kokonaan huomiotta.

        Toisinsanoen me olemme kaikki ihmiset tässä maailmassa samojen lakien ja voimien alaisuudessa, jonka vuoksi emme voi tuomita jotakin toista omista rikoksistamme syylliseksi antamalla tuomion vain myymälävarkaalle ja päästämällä yhteiskunnan ja markkinatalouden vastuusta vapaaksi (edellisen esimerkin valossa). Jotta myymälävaras saisi oikeutta, niin silloin yhteiskunta ja markkinatalous on tuomittava myös osallisiksi tuohon myymälävarkauteen, jolloin kaikki ovat yhtä syyllisiä tapahtumaan. Mikäli myymälävaras saa sairaan diagnoosin itselleen tuosta teostaan, niin silloin sama diagnoosi kuuluu myös yhteiskunnalle ja markkinataloudelle, eli tällöin kaikki kolme tahoa saavat saman sairaan diagnoosin. Mikäli joku kolmesta tahosta saisi itselleen vapauttavan tuomion, niin se olisi väärin kahta muuta kohtaan!

        Kun kaikki tunnustavat erheensä ja väärän menettelytapansa, niin silloin he voivat tulevaisuuteen nähden tehdä parannuksen elämässään ja koettaa hoitaa asioita omalta puoleltaan tulevaisuudessa niin, ettei kenenkään enää tarvitsisi varastaa nälkäänsä! Kun kaikki tahot tunnustavat oman syyllisyytensä, niin silloin mitään yksittäistä tahoa ei tarvitse syyllistää sairaan diagnoosin valtaan, vaan kaikki saavat kokea tunnustuksen kautta vapauden ja saavat näin itselleen puhtaat paperit ja uuden aloittamisen mahdollisuuden.

        Kun psykiatria syyllistää yksittäisiä ihmisiä koko maailman synteihin omilla diagnooseillaan, niin eihän sitä kukaan yksittäinen ihminen voi kestää! Siis hoidetaan toinen toisiamme yhteisvastuullisesti, eikä vain syyllistämällä joitain yksittäisihmisiä myymälävarkaan nimikkeillä tai psykiatrisilla diagnooseilla.


      • leimaamiseen
        Kaikille on annettava oikeu... kirjoitti:

        Kun joku ihminen tai taho katsoo tietävänsä toisesta ihmisestä ”kaikki”, niin silloin hänen (tai heidän) ei enää tarvitse uskoa tuohon toiseen ihmiseen. Kun toisen ihmisen persoonaan (olemassaoloon) ei tarvitse uskoa, niin silloin tuota toista ihmistä voidaan käsitellä pelkästään objektina halutun tiedon pohjalta (niin sanotun psykiatrisen tiedon pohjalta). Kun ihmistä ei tarvitse enää huomioida persoonallisesti kokevana ja tuntevana ihmisenä, niin silloin ihmistä voidaan käsitellä vain psykiatrisena tapauksena, josta kaikki voivat tietää kaiken lukemalla muutaman sivun lääkärikirjasta (joka voidaan ostaa mistä tahansa kirjakaupasta). Mikäli sinut jostain syystä diagnisoitaisiin yhteiskunnan vastaiseksi ei toivotuksi henkilöksi ja koko elämänsisältösi mahtuisi yhtäkkiä yleisen lääkärikirjan muutamalle sivulle, jonne olisi kirjoitettu millainen sinä olet pelkän diagnoosin perusteella, niin olisihan se sataprosenttinen vääryys ihmisyyttäsi ja koko elämääsi kohtaan.

        Ihmisiä ei voida määritellä minkään muutaman sivun uskomuksen mukaan, kuten psykiatria tekee. Siis lääketieteen (kuten tieteen yleensä) täytyy perustua faktoihin, eli jos ihmisen mieleen kajotaan ilman fyysistä näyttöä, niin se on mielivaltaista puoskarointia, josta jo keskiajalla puoskarit saivat kuolemantuomion!

        Eihän tarpeeseensa (nälkäänsä) varastanutta myymälävaraskaan voida tuomita loppuiäkseen myymälävarkaaksi, eli yksittäiset teot eivät voi olla peruste yhteiskunnalle määrätä ihminen jonkinlaiseksi persoonalliselta olemukseltaan, jota kaikki saavat kutsua varkaaksi ja roistoksi elämänsä loppuun asti! Kun tarkastelemme myymälävarkautta lähemmin, niin saatamme huomata, että yhteiskunnan byrokratia oli estänyt ihmistä samasta työttömyyskorvauksia ja lainaakaan pankista ei saanut, joten ainoaksi mahdollisuudeksi jäi varastaa tilapäisesti ruokaa kaupasta itselle ja pienelle perheelleen. Kuten huomaamme, niin myös muut tahot ovat osaltaan ”syyllisiä” myymälävarkauteen, eli valtio (byrokratiallaan) ja vapaa markkinatalous (rahan lainaamattomuudellaan). Syyt sai niskoilleen kuitenkin vain yksi taho, eli varkauden suorittaja! Kaksi tahoa pääsi kuin koira veräjästä, eli yhteiskunta ja markkinatalous jäivät tuossa tuomiossa kokonaan huomiotta.

        Toisinsanoen me olemme kaikki ihmiset tässä maailmassa samojen lakien ja voimien alaisuudessa, jonka vuoksi emme voi tuomita jotakin toista omista rikoksistamme syylliseksi antamalla tuomion vain myymälävarkaalle ja päästämällä yhteiskunnan ja markkinatalouden vastuusta vapaaksi (edellisen esimerkin valossa). Jotta myymälävaras saisi oikeutta, niin silloin yhteiskunta ja markkinatalous on tuomittava myös osallisiksi tuohon myymälävarkauteen, jolloin kaikki ovat yhtä syyllisiä tapahtumaan. Mikäli myymälävaras saa sairaan diagnoosin itselleen tuosta teostaan, niin silloin sama diagnoosi kuuluu myös yhteiskunnalle ja markkinataloudelle, eli tällöin kaikki kolme tahoa saavat saman sairaan diagnoosin. Mikäli joku kolmesta tahosta saisi itselleen vapauttavan tuomion, niin se olisi väärin kahta muuta kohtaan!

        Kun kaikki tunnustavat erheensä ja väärän menettelytapansa, niin silloin he voivat tulevaisuuteen nähden tehdä parannuksen elämässään ja koettaa hoitaa asioita omalta puoleltaan tulevaisuudessa niin, ettei kenenkään enää tarvitsisi varastaa nälkäänsä! Kun kaikki tahot tunnustavat oman syyllisyytensä, niin silloin mitään yksittäistä tahoa ei tarvitse syyllistää sairaan diagnoosin valtaan, vaan kaikki saavat kokea tunnustuksen kautta vapauden ja saavat näin itselleen puhtaat paperit ja uuden aloittamisen mahdollisuuden.

        Kun psykiatria syyllistää yksittäisiä ihmisiä koko maailman synteihin omilla diagnooseillaan, niin eihän sitä kukaan yksittäinen ihminen voi kestää! Siis hoidetaan toinen toisiamme yhteisvastuullisesti, eikä vain syyllistämällä joitain yksittäisihmisiä myymälävarkaan nimikkeillä tai psykiatrisilla diagnooseilla.

        ja luokitteluun mistä psykiatriaa syytät, kun sanot että psykiatria tekee sitä ja sitä. Onhan psykiatritkin erilaisia yksilöitä ja suhtautuvat asioihin eri tavoin. Jotkut suosii luokittelua enemmän kuin toiset. Suuntaus näyttää kyllä olevan se että lääkkeiden käyttö lisääntyy koko ajan. Ihmiset ovat turhautuneita ja masentuneita kun elämä on helppoa ja tylsää ja kenties yrittävät saada nopean avun lääkkeillä samoin kuin päihteillä. Ja psykiatrit/lääkärit määräävät masennuslääkkeitä kenties liian helposti, kun jottain tarvii tehä kun potilas valittaa eikä psykoterapiaan ole resursseja. Mutta monet muutkin lääketieteen alat kehittyvät koko ajan, joten emme ole muutenkaan pelkästään psykiatrian varassa. Ja B-vitamiineilla, Omega3:lla ym. voi helpottaa lieviä oireita.


    • Alllahhh

      Psykiatria on sama asia kuin scientologia?

      Scientologit kirjoittelevat tänne psykiatriasta, siis he pitävät sitä tälle palstalle kuuluvana, eli he laskevat sen scientologiaksi.

      Kirjoittavatko he psykiatriaa käsittelevälle palstalle scientologiasta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe