Ovumia

Tapsuttelija

Kyselisin onko kukaan ollut palstalaisista hoidoissa Ovumia klinikalla Tampereella? Minkälaista hoitoa ja onko joutunut jonottamaan rankempiin hoitoihin? Kaikki tiedot ovat tarpeen. Olemme mahdollisesti hakeutumassa sinne hoitoihin lähiaikoina.
Kiitos jo etukäteen:)

13

4883

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kokemuksia???

   Eikö kukaan ole tosiaan käynyt tuolla Ovumiassa??? Olisin kovasti halunnut kuulla kokemuksia:( Jos nyt joku kuitenkin olis käynyt niin tulkaahan kertomaan.....

  • minä vaaan

   Me ollaan TAYSissa hoidossa ja ovumia hoitaa sielä juttuja.. Mutta onkos siis ovumialla joku yksityinenkin klinikka??

   • Tarja5

    Ovumia toimii yhteistyössä TAYS:sin kanssa mutta on kyllä ihan oma hedelmöitysklinikkansa. TAYS:sista laitetaan luultavasti lähete Ovumiaan jos TAYS:sin kautta olet sinne mennyt.
    Mutta siis nimenomaan yksityisnenklinikka Ovumia on ja hinnat kyllä valitettavasti myös sen mukaiset. Hyvä palvelu kyllä myös:)


  • Tampereella

   Ovumiassa on avoin yleisöluento tulevana maanantaina, katso lisätietoja Ovumian nettisivuilta. Josko sieltä saisit vastauksia kysymyksiisi?

   Itse olen julkisella puolella hoidossa (Tays), mutta toimenpiteet (ivf pas) on tehty siellä Ovumian tiloissa. Tays on vissiin ostanut sen palvelun Ovumialta tai jotain... Ainakin mukavaa henkilökuntaa siellä on. Ja positiivisen raskaustestin tein eilen, joten tulostakin ovat saaneet aikaan :)

  • inssiläinen

   Viestiketju on vanha, mutta ajattelin silti kirjoitella :) Ollaan hoidoissa ovumiassa puolisoni kanssa ja ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Koko henkilökunta vaikuttaa erittäin ammattitaitoiselta porukalta ja siellä ollessa tulee aina jotenkin hyvälle tuulelle, vaikka muuten olisikin allapäin. Suosittelen lämpimästi.

  • Inssistä

   Onko kenelläkään tarkempaa tietoa ovumian tämän hetkisistä jonoista? Meillä kaikki tutkimukset tehty ja ivf/icsi hoito pitäisi aloittaa. Julkiselle kolmen kk jonot tällä hetkelllä. Ei pitkä aika, mutta mietin ehtiikö ennen maaliskuuta yhden hoitokerran toteuttaa ovumiassa.

  • Anonyymi

   Tosi huono kokemus, väärä ohje lääken kanssa, epäystävällisiä ja huolettomia. Ei onnistu mitään. Harmi että emme lopettaneet heti kun huomasimme että toiset asiakas lähtivät vihaisia.

  • Anonyymi

   Mielenkiintoista lukea netin palsoilta näinkin negatiivisia kommentteja. Itsellä toistaiseksi pelkkää positiivista sanottavaa Ovumiasta, sain samalla lapsettomuushoitojen ohella sairaudelleni endometrioosille paljon tarkemman kuvauksen mitä julkiselle puolella vielä kertaakaan, vaikka useamman kerran käynyt heillä ultrassa. Taysissa vain kohauttelevat olkapäitään että on niin yksilöllinen sairaus, ettei voi mitään tarkkaa sanoa edes endometrioomien koosta, Ovumiassa sen sijaan näkivät millin tarkkuudella nuo endometrioomien koot.

   Ensin julkisella puolella meitä kohdeltiin kuin kakkosluokan kansalaisia, johtuen mieheni taustoista ja hänen mielenterveyden diagnoosistaan (hoidot mielenterveyden puolella kuitenkin sujuneet hyvin, ja hänen sen puolen lääkärinsä mielestä ei estettä lapsettomuushoidoille, julkisella puolella meidät käytännössä leimattiin jo etukäteen huonoiksi vanhemmiksi koska mielenterveyden diagnoosi, omasta mielestäni tämä meni jo syrjinnän puolelle). Yksityisellä (Ovumia Tampere) sen sijaan meidät on otettu ystävällisesti vastaan, kaikki lääkärit ja hoitajat olleet todella asiallisia ja ystävällisiä. heistä ei ole mitään negatiivisia kokemuksia. Hoitomme tosin ovat vasta alussa, joten toivottavasti säilyy tämä positiivinen kuva.

  • Anonyymi

   Todella huonoa palvelua. Töykeä henkilökunta. Tavattiin vissiin yksi kiva lääkäri joka kuunteli ja edes esitti kiinnostunutta.
   Meille luvattiin IVF-hoito lääkärin ja kahden hoitajan puolesta. Sitten tuli toinen lääkäri joka kumosi hoidon ja olisi halunnut että jatketaan inseminaatioita, vaikka niistä emme pääse haluttuun lopputulokseen.
   Viestintä surkeaa, kaikki puhuu eri asioita. Yksi lupaa sitä ja toinen tätä.
   Talousasioita hoitava henkilö myös aivan väärässä paikassa töissä, todella töykeä tyyli puhua ihmisille.

   Toivon sydämmenipohjasta ettei kukaan päädy ainakaan helsingin ovumiaan.

   Viimekerralla lääkäri koitti pelotella ivf-hoidoista sillä että kuulemma siitä voi joutua leikkauspöydälle ja saada komplikaatiota. Mistään muusta hän ei puhunut koko käynnin aikana.
   Onko tämä oikein, onko oikein puhua näin ihmiselle joka toivoo lasta mitä on yritetty pitkään. Ihmiselle joka koittaa maksaa yksityisen klinikan hoidot ja ihmiselle joka käy läpi rankkoja lapsettomuushoitoja.

   • Anonyymi

    Tämä...


  • Anonyymi

   Me ollaan Helsingin Ovumialla ja poika saatu jo aikaiseksi, nyt passeilla kokeillaan sisarusta. Kaikki hoituu aina nopeasti, hyvin ja iloisesti. Meidän lääkärillä aina aikaa tyhmillekin kysymyksille. Aina voi soittaa ja saa iloista ja asiallista neuvontaa tai sitten tarkistavat vielä ja soittavat takaisin. Ollaan todella tyytyväisiä ja priima poikanen tehtynä💕me coidaan ainakin suositella ❣️

  • Anonyymi

   Voitko kertoa kuinka paljon kustannukset olivat yhteensä?

  • Anonyymi

   Kuulin ettei Ovumia ota asiakkaakseen henkilöitä, jotka ovat parantuneet syövästä.
   Miten tällainen toiminta on lain mukaan mahdollista? Viimevuosien tutkimustulosten mukaan yksi kolmesta sairastuu syöpään elämänsä aikana. Esimerkiksi yksi nainen kahdeksasta sairastuu rintasyöpään, mutta siitä paranee yli 90 prosenttia, joten sen ennuste on todella hyvä.
   Kaksi kolmesta syöpään sairastuneesta yleisesti katsottuna paranee.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 4 vuotias kuollut, vanhempia epäillään

   Rantakylässä riihisärkänkadulla ilmeisesti tapahtunut.
   Joensuu
   160
   10544
  2. Lauri Tähkä raiskasi naisen

   Mikähän himo joillain on raiskaamiseen, Laurillekin taatusti bändäreitä riittäisi jonoksi asti vapaaehtoisina valmiina k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   4405
  3. KT: Ella Kanninen paljastaa vakavasta syöpäepäilystä: "Valmistauduin pahimpaan"

   Ella Kanninen on mm. Puoli seitsemän ja Ellan matkassa -sarjojen toimittaja-juontaja. Pari vuotta sitten hän sai järkytt
   Suomalaiset julkkikset
   33
   3455
  4. Joensuussa lapsen kuolema-Lieksalainen äiti

   Näin kirjoitellaan. Surullinen tapaus. Todella surullinen.
   Lieksa
   46
   2422
  5. Onko laastarisuhde ainoa keino päästä yli?

   Olisiko mitään ideaa aloittaa laastaritapailusuhde sellaisen ihmisen kanssa, jolle tietäisi myös itse olevansa laastari?
   Ikävä
   74
   1493
  6. Jos merkitsen sulle jotain

   Niin ujuta tänne joku pieni varma tunniste, jonka vain me kaksi voisimme tietää. Olen niin rikki ja epätoivoinen ilman
   Ikävä
   69
   941
  7. Leikki-ikäinen lapsi kuollut Joensuussa

   kirjoitti Iltalehti verkkosivuilla, että syyllinen on toinen vanhempi ja huoltaja. Karmeaa. Pitäisi sosiaalityöntekijöid
   Joensuu
   6
   867
  8. Porkka jaksaa jatkaa pridekeskustelujaan somessa

   Kyllä vetää tiukille pridepuheen pitämisen jälkeenkin. Kuinka ihminen voikaan olla noin huomion hakuinen? Somekanavilla
   Lieksa
   117
   788
  9. Tekisi mieli muuttaa

   Suosittele hyvää paikkakuntaa. Mä saan töitä mistä vaan. Mitä kauemmaksi pääsen yhdestä miehestä, niin unohdan varmasti.
   Ikävä
   131
   778
  10. En unohda sinua koskaan

   Tiedän vain ja tunnen sen sydämessäni, etten tule koskaan unohtamaan ja pääsemään yli sinusta. No, jos näin kovaa kolaht
   Ikävä
   44
   776
  Aihe