Ovumia

Tapsuttelija

Kyselisin onko kukaan ollut palstalaisista hoidoissa Ovumia klinikalla Tampereella? Minkälaista hoitoa ja onko joutunut jonottamaan rankempiin hoitoihin? Kaikki tiedot ovat tarpeen. Olemme mahdollisesti hakeutumassa sinne hoitoihin lähiaikoina.
Kiitos jo etukäteen:)

14

6746

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemuksia???

      Eikö kukaan ole tosiaan käynyt tuolla Ovumiassa??? Olisin kovasti halunnut kuulla kokemuksia:( Jos nyt joku kuitenkin olis käynyt niin tulkaahan kertomaan.....

    • minä vaaan

      Me ollaan TAYSissa hoidossa ja ovumia hoitaa sielä juttuja.. Mutta onkos siis ovumialla joku yksityinenkin klinikka??

      • Tarja5

        Ovumia toimii yhteistyössä TAYS:sin kanssa mutta on kyllä ihan oma hedelmöitysklinikkansa. TAYS:sista laitetaan luultavasti lähete Ovumiaan jos TAYS:sin kautta olet sinne mennyt.
        Mutta siis nimenomaan yksityisnenklinikka Ovumia on ja hinnat kyllä valitettavasti myös sen mukaiset. Hyvä palvelu kyllä myös:)


    • Tampereella

      Ovumiassa on avoin yleisöluento tulevana maanantaina, katso lisätietoja Ovumian nettisivuilta. Josko sieltä saisit vastauksia kysymyksiisi?

      Itse olen julkisella puolella hoidossa (Tays), mutta toimenpiteet (ivf pas) on tehty siellä Ovumian tiloissa. Tays on vissiin ostanut sen palvelun Ovumialta tai jotain... Ainakin mukavaa henkilökuntaa siellä on. Ja positiivisen raskaustestin tein eilen, joten tulostakin ovat saaneet aikaan :)

    • inssiläinen

      Viestiketju on vanha, mutta ajattelin silti kirjoitella :) Ollaan hoidoissa ovumiassa puolisoni kanssa ja ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Koko henkilökunta vaikuttaa erittäin ammattitaitoiselta porukalta ja siellä ollessa tulee aina jotenkin hyvälle tuulelle, vaikka muuten olisikin allapäin. Suosittelen lämpimästi.

    • Inssistä

      Onko kenelläkään tarkempaa tietoa ovumian tämän hetkisistä jonoista? Meillä kaikki tutkimukset tehty ja ivf/icsi hoito pitäisi aloittaa. Julkiselle kolmen kk jonot tällä hetkelllä. Ei pitkä aika, mutta mietin ehtiikö ennen maaliskuuta yhden hoitokerran toteuttaa ovumiassa.

    • Anonyymi

      Tosi huono kokemus, väärä ohje lääken kanssa, epäystävällisiä ja huolettomia. Ei onnistu mitään. Harmi että emme lopettaneet heti kun huomasimme että toiset asiakas lähtivät vihaisia.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista lukea netin palsoilta näinkin negatiivisia kommentteja. Itsellä toistaiseksi pelkkää positiivista sanottavaa Ovumiasta, sain samalla lapsettomuushoitojen ohella sairaudelleni endometrioosille paljon tarkemman kuvauksen mitä julkiselle puolella vielä kertaakaan, vaikka useamman kerran käynyt heillä ultrassa. Taysissa vain kohauttelevat olkapäitään että on niin yksilöllinen sairaus, ettei voi mitään tarkkaa sanoa edes endometrioomien koosta, Ovumiassa sen sijaan näkivät millin tarkkuudella nuo endometrioomien koot.

      Ensin julkisella puolella meitä kohdeltiin kuin kakkosluokan kansalaisia, johtuen mieheni taustoista ja hänen mielenterveyden diagnoosistaan (hoidot mielenterveyden puolella kuitenkin sujuneet hyvin, ja hänen sen puolen lääkärinsä mielestä ei estettä lapsettomuushoidoille, julkisella puolella meidät käytännössä leimattiin jo etukäteen huonoiksi vanhemmiksi koska mielenterveyden diagnoosi, omasta mielestäni tämä meni jo syrjinnän puolelle). Yksityisellä (Ovumia Tampere) sen sijaan meidät on otettu ystävällisesti vastaan, kaikki lääkärit ja hoitajat olleet todella asiallisia ja ystävällisiä. heistä ei ole mitään negatiivisia kokemuksia. Hoitomme tosin ovat vasta alussa, joten toivottavasti säilyy tämä positiivinen kuva.

    • Anonyymi

      Todella huonoa palvelua. Töykeä henkilökunta. Tavattiin vissiin yksi kiva lääkäri joka kuunteli ja edes esitti kiinnostunutta.
      Meille luvattiin IVF-hoito lääkärin ja kahden hoitajan puolesta. Sitten tuli toinen lääkäri joka kumosi hoidon ja olisi halunnut että jatketaan inseminaatioita, vaikka niistä emme pääse haluttuun lopputulokseen.
      Viestintä surkeaa, kaikki puhuu eri asioita. Yksi lupaa sitä ja toinen tätä.
      Talousasioita hoitava henkilö myös aivan väärässä paikassa töissä, todella töykeä tyyli puhua ihmisille.

      Toivon sydämmenipohjasta ettei kukaan päädy ainakaan helsingin ovumiaan.

      Viimekerralla lääkäri koitti pelotella ivf-hoidoista sillä että kuulemma siitä voi joutua leikkauspöydälle ja saada komplikaatiota. Mistään muusta hän ei puhunut koko käynnin aikana.
      Onko tämä oikein, onko oikein puhua näin ihmiselle joka toivoo lasta mitä on yritetty pitkään. Ihmiselle joka koittaa maksaa yksityisen klinikan hoidot ja ihmiselle joka käy läpi rankkoja lapsettomuushoitoja.

      • Anonyymi

        Tämä...


    • Anonyymi

      Me ollaan Helsingin Ovumialla ja poika saatu jo aikaiseksi, nyt passeilla kokeillaan sisarusta. Kaikki hoituu aina nopeasti, hyvin ja iloisesti. Meidän lääkärillä aina aikaa tyhmillekin kysymyksille. Aina voi soittaa ja saa iloista ja asiallista neuvontaa tai sitten tarkistavat vielä ja soittavat takaisin. Ollaan todella tyytyväisiä ja priima poikanen tehtynä💕me coidaan ainakin suositella ❣️

    • Anonyymi

      Voitko kertoa kuinka paljon kustannukset olivat yhteensä?

    • Anonyymi

      Kuulin ettei Ovumia ota asiakkaakseen henkilöitä, jotka ovat parantuneet syövästä.
      Miten tällainen toiminta on lain mukaan mahdollista? Viimevuosien tutkimustulosten mukaan yksi kolmesta sairastuu syöpään elämänsä aikana. Esimerkiksi yksi nainen kahdeksasta sairastuu rintasyöpään, mutta siitä paranee yli 90 prosenttia, joten sen ennuste on todella hyvä.
      Kaksi kolmesta syöpään sairastuneesta yleisesti katsottuna paranee.

    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia. Kokoajan vain katsellaan ja odotellaan parempaa tilaisuutta. Ollaan käyty vaimon kanssa varmaan 4000e edestä pelkissä ultraäänitutkimuksissa, jotka kestää n.3min ja kustantaa sen kondomin, joka anturin päälle laitetaan, mutta osaavat veloittaa joka kerta siitä 200e. Lääkäri mittaa munarakkulan perjantaina sillain, että "ei ole valmis" ja käskee tulla maanantaina uudestaan. Maanantaina toteaa, että ei pysty hedelmöittään, kun on liian myöhäistä. Ja kuukauden taas päästä sama. Mulla alkaa epäilyttään ne mittaukset, kun olen ultraäänellä mittauksia katsellut työkseni, että he näyttävät mittaavan sellaisesta kohdasta, että munarakkulan koko näyttää varmasti alle 18mm perjantaina. Eivät siis ole viikonloppuna Tampereella auki.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe