Atk-tuki

NiNah

Se päivä oli todella hankala. Vähän häpesin kiihottuneisuuttani. Olin käynyt kädellä työpaikan vessassa jo kaksi kertaa, mutta olo ei tuntunut rauhoittuvan. Mitä ihmettä? Miehethän tämmöisiä runkkareita ovat, eivät naiset.

Olin sekavassa mielentilassa, kun atk-tukihenkilö Jaakko tuli huoneeseeni. Olin aina ollut Jaakkoon vähän ihastunut, sillä hän oli hauska ja aina hyväntuulinen, hyväkroppainen taistelulajien harrastaja.

- Tulin asentamaan tulostinta, onko nyt hyvä hetki? Jaakko sanoi.
- Joo, ihan hyvä, tule vaan, sanoin.

Jaakko joutui tulostimen asennusta varten ryömimään ahtaan työhuoneeni pöydän alle. Firmassamme oli jokaiselle omat huoneet, vaikka kaikki napisivat aina maisemakonttorin perään. Minä olin tosin tuona päivänä ollut tyytyväinen omasta huoneesta. Miten avokonttorissa olisin voinut surffata seksinovellisivuilla kenenkään huomaamatta?

Nousin pöytäni äärestä ja kävin painamassa oven kiinni. Painoin oveni liikennevaloihin "varattu" valon palamaan, sillä en halunnut huoneeseen nyt ketään.

Istahdin pöytäni reunalle ja kysyin, kestääkö Jaakolla vielä kauan.

- Olen nopea, Jaakko sanoi ja naurahti.
- Ai nopea kaveri, se on hyvä - ja huono, kiusoittelin.

Nostin kapean kynähameeni reunaa hieman, jotta pääsin istumaan pöydälle paremmin. Tunsin stay up -sukkien reunan olevan aivan lähellä hameen reunaa. Jos Jaakko nyt nostaisi katseensa, hän näkisi sukat varmasti.

Jaakko nousi pöydän alta polviasentoon, suoraan jalkojeni väliin. Hän katsoi minua kysyvästi, ja asetti miehekkään kätensä reidelleni, aivan hameen reunaan. Ohjasin nopeasti hänen kätensä hameen alle.

Jaakko kohensi asentoaan polvillaan hieman, minäkin ryhdistin asentoani. Nostin tiukan hameeni reunaa vielä ylemmäs. Ihonväristen stay upien pitsiset reunat näkyivät nyt kokonaan. Jaakko henkäisi, ja painoi päänsä reisieni väliin. Nostin hameen kokonaan vyötärölleni.

Jaakko riisui pikkuhousuni varovasti, ja asetti ne pöydälle. Hän ei noussut reisieni välistä kertaakaan, vaan vei kasvonsa lähemmäs pilluani.

Värähdin ja huudahdin hieman, kun tunsin hänen kielensä klitoriksellani. Pilluni oli aivan märkä ja avoin, mutten jaksanut hävetä sitä. Jaakko työnsi kielensä pilluuni. Siitä kuului maiskahtava ääni.

Katselin alaspäin ja pidin Jaakon tummatukkaisesta päästä kiinni. Hänen takaraivonsa keikkui hauskasti hänen työskennellessään kielellään pillussani. Minä ístuin niin lähellä pöydän reunaa kuin pystyin, jotta hänellä olisi mahdollisimman hyvä työskentelymahdollisuus.

Äkkiä ovelta kuului lyhyt koputus ja ovi aukesi raolleen. Jaakko ei kuullut sitä, vaan hänen päänsä jatkoi keikkumistaan jalkojeni välissä. Hän oli selin, minä kasvot oven suuntaan.

Tulija oli lähettipoika, noin 25-vuotias Niko. Hänellä oli kädessään pieni paketti, jota hän heilutteli sekunnin verran, kunnes hänen katseensa nauliutui tapahtumiin jalkojensa välissä.

- Tule sisään ja napsauta ovi lukkoon, sähähdin Nikolle hetken mielijohteesta.

Niko toimi työtä käskettyä, mutta jäi sitten neuvottomana katselemaan minua ja Jaakkoa. Jaakko lopetti työnsä, ja nosti päätään hömistyneenä ja katsoi Nikoa.

- Jatka vaan, tuntuu ihanalta, sanoin Jaakolle, joka teki kuten halusin.

- Niko, tulepas vähän tänne, sanoin ja avasin niukkaa paitapuseroani, jonka alla rintani olivat jo pakahtumaisillaan kosketuksen kaipuusta.

Niko hyökkäsi yllättävän tomerana, ensi järkytyksestä selvinneenä, rinnoilleni ja otti vastaan paisuneen rinnan, joka tursusi mustan pitsiliivin reunan alta.

Kaivoin toisenkin rinnan liiveistä. Se oli helppoa, sillä rintani tuntuivat äkkiä liian suurilta rintaliiveihini. Pitelin rintojani molemmin käsin Nikon kasvojen edessä. Hän ahmi niitä kuin ei olisi koskaan aiemmin päässyt sitä tekemään. Vaikka selvästkään hän ei ollut ensimmäistä kertaa asialla. Hän näykki, nuoli, imi ja puri niin taidokkaasti, että olisi saanut minut tulemaan pelkästään sillä.

Tulin voimakkaasti Jaakon suuta vasten, ja samalla painoin toista nänniäni Nikon hampaita vasten. En kuitenkaan ehtinyt orgasmin jälkeen palautua lepotilaan, kun Jaakko nousi pöydän alta ja käänsi minut voimakkailla käsillään vatsalleni pöydän päälle. Hän laski farkkunsa ja levitti sormillaan häpyhuuliani ja työntyi sisään.

Minä parkaisin hieman ja olin tyytyväinen, että tapanani oli pitää radiota auki huoneessani.

Hetken työntelyn jälkeen tunsin tokenevani saamastani orgasmista ja kehotin Nikoa tulemaan työpöytäni toiselle puolelle. Hän tulikin ja avasi itse kuluneet farkkunsa. Näykin hänen terskanpäätään pitkään, ennen kuin työnsin kullin kokonaan syvälle suuhuni.

Niko tuli sen jälkeen lähes välittömästi. Nielin kaiken nuoren miehen spermasta, ja tunsin Jaakon työntöjen muuttuvan rajummiksi. Jaakko tuli sisältäni ja käänsi minut pöydälle selälleni. Hän tuli sisääni edestäpäin. Nostin molemmat jalkani hänen vahvoille olkapäilleen ja nautin hänen voimakkaista, selkeistä työnnöistään.

Jaakko ei ollut mikään Niko, vaan hän jaksoi huomattavasti pidempään. Niko kumartui rintojeni ylle ja otti käsittelyyn vasemman rintani. Hän läiski sitä kämmenellään ja ärsytti kovana jöpöttävää nänniä. Tällainen tuntui aivan ihanalta, varsinkin kun samalla Jaakon työntely muuttui kovatahtiseksi rynkytykseksi. Sain yhtäaikaisen vagina- ja nänniorgasmin. Vaikersin hiljaa Jaakon kullin sylkiessä spermat tasaisin sykäyksiin sisääni ja Nikon kielen ja huulten imevän nänniäni voimakkaasti.

1

13775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuon hetken kanssasi

      ja sitten piti käydä asentamassa muitakin tulostimia. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe