ahdas esinahka

faaaaaaathrur

olen 14 vuotias poika ja mul on ahdas esinahka silleen että se ei mene terskan päältä. Tulehdusta ei oo tullut ikinä ja muutenkaan toi esinahka ei häiritse minua ja pelkään leikkausta jos semmonen pitäisi tehä ja olen yrittänyt venyttää sitä mutta ei auta. Mitä haittaa kireessä esinahassa on seksissä??? vai onko mitään, onko syytä huolestua?

92

15889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitään

      suurempaa haittaa. Mutta peniksen ollessa levossa se pitäisi saada vedettyä ihan taakse asti. Oot kuitenkin vielä sen verta nuori, että voi muuttua parissa vuodessa.

      • adadaddda

        No eise kyllä mihinkään helpotu iän myötä. Ja sitte ihan tiedoks että peniksestä voi myös tulla herkempi ton leikkauksen jälkeen. Eikä sitä esinahkaa leikata todellakaan pois kokonaan terveydellisistä syistä, vain sen verran että mahtuu liikkumaan paremmin.


      • tiukka pippeli

        oon 14- vuotias poika ja mulla on aika vähän mutta kuitenki aika ahdas esinahka... lepotilassa sen saa vedettyä taakse mutt erektiossa ei koivnkan helposti . onko normaalia?


      • Anonyymi

        Mulla kans kans sama onkelma ku se seisoo


      • Anonyymi

        Ei kai siskona vai tu lapaI se pani ilma kumia?vai koska näkyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla kans kans sama onkelma ku se seisoo

        Yleine vaiva kun stondis mu äiti juuri autto


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla kans kans sama onkelma ku se seisoo

        Ei muute satu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla kans kans sama onkelma ku se seisoo

        Äiti tilaa ajan lääkärii


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleine vaiva kun stondis mu äiti juuri autto

        TEE ITE PARI KERTAA KÄSIS MITE ÄITIS KYLLÄ ESINAHKA VENYY


    • ''''''

      näin sanoo väestöliitto:

      "Ahdas esinahka

      Esinahka on ahdas / kireä silloin, kun sitä ei saa vedettyä taaksepäin niin, että koko terska tulee näkyviin. Tällöin ei yleensä myöskään pesu onnistu kunnolla. Esinahan alta tulisi saada pestyä aina terskavaon kohdalta saakka. Jos esinahan alta ei saa pestyä kunnolla, voivat tuloksena olla toistuvat esinahan tulehdukset. Ahdas esinahka aiheuttaa usein myös kipua mm erektiossa ja virtsatessa. Jos kireä esinahka ei aiheuta kipua eikä tulehduksia ole ollut, ei asialle tarvitse tehdä mitään.

      Ahdasta esinahkaa voi yrittää venytellä rasvan tai öljyn avulla. Rasvaa levitetään esinahkaan ja terskaan, ja esinahkaa venytellään rasvan avulla niin pitkälle kuin se menee. Tätä venyttelyä pitää tehdä päivittäin muutaman viikon ajan. Yleensä vähän kiristävä esinahka antaa periksi ja venyy, ja mahdolliset kiinnikkeet saavat venytyksellä riittävästi joustoa. Itsetyydytyksen yhteydessä venyttely on kaikkein mukavinta. Esinahkan venyttäminen ei saa tehdä kipeää. Jos se on kivuliasta, pitää venyttely lopettaa ja kääntyä lääkärin puoleen.

      Jos vaiva ei venyttelemällä parane, voi olla aiheellista tehdä ympärileikkaus. Ympärileikkaus tarkoittaa esinahan leikkaamista pois. Ympärileikkaus tehdään aina sairaalassa. Yleisin syy ympärileikkaukseen on ahdas esinahka. Ympärileikkaus saatetaan tehdä myös uskonnollisista syistä, jolloin se tehdään jo pienelle vauvalle.

      Ympärileikattu penis näyttää hieman erilaiselta kuin penis, jossa on esinahka. Ympärileikkauksen jälkeen terskaa peittävä limakalvo paksuuntuu jonkin verran ja tuntoherkkyys saattaa vähentyä. Ympärileikkaus ei vaikuta millään tavoin muihin sukupuolielimiin, karvoitukseen, tai itsetyydytyksen ja yhdynnän onnistumiseen."

      itse ympärileikattuna voin sanoa, että minulla tuo tuntoherkkyys sen sijaan lisääntyi, toisin kuin tuossa v:liiton tiedotteessa sanotaan. muita hyviä puolia on se, että pesu helpottuu ja tulehdusvaarat vähenevät huomattavasti.
      mitä itse leikkaukseen tulee, siinä ei ole mitään pelättävää. se hoidetaan joko paikallispuudutuksella tai nukutuksessa päiväkirurgisena toimenpiteenä, mikä tarkoittaa, että pääset kotiin samana päivänä heti kun olet kusaissut onnistuneesti.

      • ....

        Niin että minkälaista rasvaa tuohon sitten pitäisi laittaa?


      • dfhdfhdfasdasd

        Mulla ainaki herkkysaste terskassa laski... Mutta siitä ei ole ollut haittaa, itsetyydytyskin on minusta ehkäpä paremman tuntuista kun sillon ku oli esari... Ja muutenkin paljon helppohoitosempihan toi on ilman esaria...


      • Anonyymi

        Ohi o vähä sattu veli näytti


    • varovainen ettei

      se esinahka jää sitten jumiin sinne taakse. Esim yhdynnässä voi tapahtua. En muista mitä termiä siitä käytetään, mutta se on sitten vakava juttu jos niin käy. Eli verenkierto terskaan loppuu ja syntyy kuolio muutamassa tunnissa (tiedät varmaan mikä on lopputulos). Joten älä väkisin yritä saada sitä vedettyä, ja jos näin käy ja terska alkaa muuttua siniseks ni se on ambulanssin paikka. Näin varoituksena vain sillä itselläni kävi todella lähellä.

      • dfgdfhf

        lämpimässä suihkussa veden alla venyttelet sitä, kyllä se siitä venyy nimimerkillä kokemusta on. menee jonkin aikaa mutta kyllä se siit. ja kasvatkin vielä niin muutut. tsemppiä.


    • ftttth

      mulla on kans kiree esinahka..ja oon 17 löysänä se menee taakse jos venyttelee muutaman minuutin mut sit en meinaa saada sitä pois sieltä terskan takaa

      • kuoreton nakki

        Kannattaa vaan kerätä rohkeutensa ja mennä urologin juttusille. Elämä ei lopu ympärileikkaukseen, elämänlaatu voi siitä jopa parantua jos saat apua tukalaan tilanteeseen. Kyllä ilman sitä esinahkaa ihan hyvin pärjää. Tietysti näyttää erilaiselta kuin "tuppikulli" mutta toimii hyvin. Sitäpaitsi ehkä 10%:lla miehistä on semmoiset kalut että niissä on terska paljaana vaikkeivat olisikaan ympärileikattuja. Että ei kannata pelätä leimaantumista tai kiusallista huomiota yleisissä pukuhuoneissa tms. paikoissa. Toivottavasti saat asian hoidettua kuntoon, se nostaa itsevarmuutta ja voit olla hyvillä mielin.


      • fjgjsrdt

        Joo kannattaa tossa tapauksessa käydä juttelee jollekui...,, Autta a vaan ja site o paljon mukavampaa ku on saatu pis alta.


      • ....
        kuoreton nakki kirjoitti:

        Kannattaa vaan kerätä rohkeutensa ja mennä urologin juttusille. Elämä ei lopu ympärileikkaukseen, elämänlaatu voi siitä jopa parantua jos saat apua tukalaan tilanteeseen. Kyllä ilman sitä esinahkaa ihan hyvin pärjää. Tietysti näyttää erilaiselta kuin "tuppikulli" mutta toimii hyvin. Sitäpaitsi ehkä 10%:lla miehistä on semmoiset kalut että niissä on terska paljaana vaikkeivat olisikaan ympärileikattuja. Että ei kannata pelätä leimaantumista tai kiusallista huomiota yleisissä pukuhuoneissa tms. paikoissa. Toivottavasti saat asian hoidettua kuntoon, se nostaa itsevarmuutta ja voit olla hyvillä mielin.

        Kiitti toi nosti itse varmuutta


    • leikattu

      Olen 14 v poika (15 v 11.6 ! :D) ja minulla on juuri viikko sitten tehty säästävä esinahan leikkaus. Esinahkaan tehdään viilto jolloin sitä pitää venytellä kunnes esinahka ei ole enää haitaksi. Sanonpa kuule kokemuksesta (ja tuoreesta sellaisesta) että kyllä kannattaa rohkeasti sanoa vanhemmille tai kouluterveydenhoitajalle tilanteestasi!

      • asdwa

        onko siitä mitään haittaa jos saan muuten esinahkan venytettyä normaalisti mutta jäykistyneenä en saa sitä kunnolla terskan taakse,esim vaikka johonkin yhdyntään vaikuttaako se siittämisen onnistumiseen tai mitään?


    • eitarvi leikata

      mul ei haitannu seksis yhtää tuntu kaikin puolin hyvälle

    • että näin

      moro! mä oon 15-vuotias poika ja mulla on ainakin puoliks ahdas esinahka. saan esinahan vedettyä terskan taakse peniksen ollessa levossa ja erektiossa, erektiossa vähän nipistää. Pystyn siis pesemään kuitenkin terskan ihan kunnolla. Ongelmana on vain se että esinahka ei nouse takaisin terskan päälle peniksen ollessa levossa. esinahka pysyy terskan takana ja saan sen silleen jännästi vetämällä sieltä pois. ja ei tämäkään olisi ongelma muttä terska on niin älyttömän herkkä! kuuluuko Terskan olla niin herkkä että sattuu ihan '*aatanasti kun sen sivuihin koskee ? tai ylipäätänsä minnekkään :o

      • 14wwwpoika

        Terska on herkkä luonnostaan, niinkuin kuuluukin olla! Mutta jos tämä vaivaa niin ala runkkaamaan useammin lievittääksesi herkkyyttä, toimii mainiosti.


    • ?

      Terskani on ihan reunoilta tumman väirinen ja se on vähän levinnyt terskan alapuolelle. Onko tämä normaalia ? Se on ollut n. 2-3 viikkoa sellainen.
      Lähteekö itsestään pois ?

    • 95

      joo itel on kans ollu vähän kiree esinahka. muistan ku muutama vuos sitte tuntu siltä etten saanu sitä mitenkään vedettyy terskan taakse. mut nyt oon päivittäin (melkein) tehny silleen et vetelen sitä sillain varovasti esim. suihkussa tai sit ihan muutenki sitä terskan "juurta" kohti. niin pitkälle ku se sillai helposti venyy. väkisin ei tosiaankaan kantsi yrittää vetää sitä kokonaan pois päältä jos on kiree nahka. mut jos sillain pikkuhiljaa yrittää vetää sitä pois niin kyl se siit alkaa löystyyn ajan myötä vähäsen. ainaki itellä on toiminu. nyt liikkuu jo terskan puoleen väliin iha hyvin. tietty voi olla et kaikilla tämäkään ei toimi mut aina voi yrittää :) tsemppii itelleni ja teille!

    • löysä on

      Anna äidin venyttää se löysäks äidit osaa sen

    • 14-vuotias

      Juu oon jo puol vuotta yrittäny vähä venytellä omaani ku on vähä kireä ja tänää vihdoinkin sain sen lepotilassa terskan päältä, mutta pelästyin kun oli vaikea saada takaisin. Kun on erektiossa niin ei oo mitää saumoi vetää esinahkaa pois! Haittaako se yhdynnässä jos kuitenkin siemenneste valuu ulos?? Kipuja ei ole ollut toistaiseksi.

      • 74788383

        Runkkaile nahkas löysäksi rauhassa, kyllä se siitä alkaa luistaa kun ahkerasti venyttelet sitä! :)


    • 14-vuotias

      Kiitos pikaisesta vastauksesta!

      ajattelin jutella isoveljen kanssa asiasta. Mutta entä kun penikseni alkaa kasvaa ja esinahka jää pieneksi mittasin juuri mitalla niin erektiossa 9cm!

    • ..

      Olen 14 vuotias poika ja on hieman kireä esinahka menee ilman kipuja terskan taakse ja ei haittaa mitään erektiossa (13cm) onkin vähän hankalampi juttu esinahka ei mene terskan taakse ja terska on kosketusherkkä.

      • holmesinjonttu

        Runkkaa sitä nahkaas löysemmäksi, eli siis venyttelet sitä seisokissa löysemmäksi. Kyllä se siitä alkaa toimia. Esim suihkussa voi testata,
        märkänä liikkuu helpommin. Muutamana päivänä kun vetelet niin
        luulisin että alkaa toimia! :) Ihan OK mittanen ton ikäselle.


    • ..

      jees no on tultuu runkattuu kyllä kohtuu paljo, mut ei se oo paljoo löystyny on se tietysti vähä (:

    • nompemään

      Jos ei kerran esari omin konstein löysty nii mee ympärileikkaukseen. Jengi pelottelee nettipalstoilla siitä mut kyl lääkärit hommansa osaa hoitaa. On sit kiva jatkaa elämää kun ei esari ahdista ja seksi onnistuu helpommin :)

    • Ahdas

      mulla on ahdas esinahka saan vedettyy ehk puol välii onko sil mitää välii yhdynnäs jos ei saa vedettyy kokonaa terskan alle?? ja mite kannattaa kokeilla venyttää esim suihkussa?D: on ollu 2kertaa tulehus mut joskus pienempänä..

      • Kokemusta on

        Lämpimässä suihkussa vedät pikkuhiljaa ittees päin mut älä heti väkisin revi. Itellä näky terskaa aluks vaa alle 1/4 mut viikos tuli kuntoon


    • perttu 9v =)

      mistä te puhutte????? onko esi nahka jotain ihoo????? =O

      • jepssz

        Esinahka on se pippelin ympärillä oleva nahka


    • ...

      ite oon 12v saan velttona sen terskan taakse ei tee kipeetä mutte erektiossa en saa sitä terskan taakse mikä auttas??

    • yäk.

      Ap on nainen, vakkarihempukka täällä, kuten tarkkaavaisimmat jo huomasivatkin ;DD

    • ufoukko10

      mul o normaali kyrpä oon 16v noin 16 cm pitkä ja ympärysmitta 8 cm muijat haluutteko ottaa poskee ilmotelkaa !

    • 13v

      Mun terskasta ei näy kuin nuppineulan nupin kokoinen alue ( vähän pienempi). Mitä teen ?? Pitääks mun mennä lääkäriin ja siellä ne sit hoitaa sen vai ? Sattuuko se ympärileikkaus? En saa sitä väännettyy taaksepäi ilman kipua. Kerra väänsin kunnolla ja esinahka vähä repes rupee tulee verta ja kun kävin kusella se sattu ihan h*lvetisti. Sen jälkee en oo väännelly voimalla. Tämä tilanne on ollut jo 1,5 vuotta. 1,5 vuotta sitten se oli normaali. Sitten se aina vain liimautui enemmän ja enemmän terskaan kiinni. Mitä minä nyt teen? Vai meneekö se ajanmyötä ohi?

    • huolestunut nuori

      mulla on vähän samaa ongelmaa, velttona menee vaivatta terskan päältä. erektiossakin saan terskan kokonaan näkyviin, mutta nahka ei meinaa pysyä terskan alla vaan se valahtaa heti takaisin terskan päälle. onko ongelmaa yhdynnässä? tarviiko terskan olla paljaana? haittaako kondomin käyttöä?

      • doctorman

        Normaali esinahka menee terskan harjan taakse erektiossakin ja tulee harjan takaa helposti myös pois erektiossa.
        Tiukka esinahka ei suoranaisesti haittaa seksissä, seksiä voi harrastaa mutta jos seksissä alkaa tuntua kipua niin on mahdollista, että esinahka on silloin niin tiukalla että vaara esinahan kuroutumiselle kasvaa.

        Esinahan tiukkuus on hyvin yksilöllistä ja se miten siihen suhtaudutaan on sekin yksilöllistä.
        Esinahan pituudella on suuri merkitys siihen venyykö esinahka terskan päällä vai tarviiko sitä venyttää erikseen.
        Pitempi esinahka ja normaali tilassa surkastunut penis aiheuttaa riskin ettei esinahka veny itse vaan tarvitsee venytystä.
        Suosittelen sinun tapauksessa venytystä.
        Silloin hygieenia helpottuu kun nahan saa helposti taakse,
        eikä tule paniikkia että nahka jäisi terskan koronan taakse jumiin.

        Venytystä sinun tapauksessa kannattaa tehdä.

        Kondoomin käyttö voi olla haasteellista jos esinahka valuu voimakkaasti terskan päälle vaikka penis on erektiossa. Yritä venyttää.


    • 12v

      Hei joo mulla on toi sama ongelma että esinahka on hieman kireä (löysänä saan esinahan suurilte osilteen pois) mutta se huonompi juttu on se että terska on kosketusherkkä. Olen silti kuitenkin vasta 12v. Ehtii se siitä vielä kehittyä..? Onko syytä huoleen.

      • doctorman

        Kosketusarka eli herkkä, herkkyys vähenee terskalta ikäsi myötä. Herkkyys
        vähenee terskalta kun pidät nahkaa terskan takana, eli pidät terskan näkyvillä.
        Itsetyydytys vähentää myös herkkyyttä.

        Ei ole syytä huoleen.


    • nuori urjo123

      olen 17 vuotias, esinahkani menee hyvin terskan taakse löysänä, kovettuneena saan sen terkani taakse, mutta ens saa siitä sitten vedettyä paljoa taakse, haittaako tämä yhdynnässä? kiitos ja hyvät joulut!

      • doctorman

        Ei se haittaa, suosittelen silti venyttämistä jos esinahka menee taakse mutta
        erektion ollessa päällä niin nahka lukituu terskan taakse.


    • 16 vee

      Esinahkaa ei kannata väkisin kiskoa taakse jos se ei helposti onnistu. Parempi on venytellä sitä eteenpäin, eli ikään kuin venyttäisi koko kalua. Samaten sivusuunnassa voi venytellä kaksin käsin. Tulokset eivät näy päivässä mutta vuoden verran kun venyttelee, saa jo paljon aikaan. Mulla oli 13-vuotiaana sillä lailla ahdas, että sen sai juuri ja juuri vedettyä taakse jos kalu oli velttona, ja takaisin saamiseksi piti käyttää liukastetta (sylki on erinomainen liukaste). Nyt 16-vuotiaana saan nahan helposti taakse erektiossakin.

      Huomasin kyllä että tämä on vanha ketju, mutta aihe näyttää kuitenkin olevan ikuinen.

    • doctorman

      Esinahkaa ei pidä väkisin vetää, muuten se voi vaurioitua. Liukastetta on järkevää käyttää.

    • rf797f

      Jos sanot että tarkkari ja lääkäri ei saa kattoo sun kullii nii ei ne kato, mut ehkä kantsii, ne vois antaa sulle jotai rasvaa minkä kans runkatessa se nahka löytyis. Onko sulla kulli jo alkanu kasvaa? Meinaa ku se kasvaa ja runkutat varovasti sitä nahkaa nii se siitä luonnostaa löystyy :D Kortsuja saa ostaa vaikka minkä ikänen :D Nii toi ku kuvailit sun esinahkaa, kyllä se siitä runkuttamal löystyy. Kantsii sit aina pestä kullista mällit pois myös nii ei ala haisee :D

    • huohh!

      mulla on sama ongelma olen 13v poika :( tosi ahdistava tilanne

      • ahdas esinahka on aika yleinen vaiva monella pojalla. venyttelyä kannattaa kokeilla mahdollisimman kauan aikaa (muutaman kerran kokeilu ei juurikaan auta). mutta jos venyttelystä ei ole mitään apua, voi pieni leikkaus olla ainoa vaihtoehto. ei leikkausta kannata sinällään pelätä, se tehdään paikallispuudutuksella ja jo muutaman tunnin kuluttua pääset kotiin (hoito-ohjeet saat mukaan).
        joku kysyi mitä rasvaa venyttelyssä voi käyttää. vastan, että melkein mikä ihovoide vaan käy (esim Nivea, erioil, agualan, novalan tms), myös ns vauavöljyä voi käyttää. noita kaikia saat ihan lähikaupan hyllystä.


    • 13v

      Oon 13v aika vanha palsta mut mikä on jos esinahka ei aukee kokonaan tai silleesti et se nahka jää vähän siihe kiinni ja siinä on ihan pieniä valkosia täpliä muutama ja sitte kun runkkaa nii ei lennä mällit ja runkkauksen jälkee kun oottaa vähän aikaa nii peniksestä tulee paksu keskeltä ja on vaikee sen jälkee venyttää esinahkaa mut sitte kohta se palautuu... onko normaalia?

    • eikä

      sama mulla oon 11v täytän 12 mutta mulla sattuu esinahan päähä kun se on märkä ja siihe koskee ja ku on käyny kuseesni kuistä housut takas enkä saa sitä trr

      • eikä

        siis terskaa ei näy yhtään


      • eikä
        eikä kirjoitti:

        siis terskaa ei näy yhtään

        enkä uskalla kertoo kellekkää


      • hboy
        eikä kirjoitti:

        enkä uskalla kertoo kellekkää

        Minkä ikäinen oot?
        Koulun terkkarille voi kertoo mitä vaan,niillä on salassa pitovelvollisuus.

        pitäskö seee olla salassapito velvolissuus...vittu mä en koskaan opi suomen kieltä.


    • 14v

      Moi mä oon 14v poika ja mulla on ahdas esinahka. Haluaisin tietää että haittaaks kun virtsaan niin esinahka pullistuu ja esinahka ei liiku yhtään, mutta tämä ei satu pitäiskö mun tehä jotai ku pelottaa mennä puhuu aikuisille.

      • Cut13

        Rohkeesti vaa juttelee siit vanhemmil ja terkkaril tai lääkäril ni saa hoidettuu kuntoon.


    • neuvo tässä

      Näytä äitille sehän on pelannut isän esinahkan kanssa kuinka toimitaan.

    • Vilpero

      No nyt on jo aika vanha keskustelu mutta edelleenkin ajankohtainen. Eli mulla menee esinahka vaan puoleen väliin terskaa velttona, mutta taas erektiossa 1/3. Kauanko pitäs venytellä että alkais liikkuu?

    • jonne1239

      Moi oon 14 v ja on vähän ahdas esinahka, ja ohjeita on tullu venytellä suihkussa mut joo ajattelin kysyä et vaikuttaako peniksen asento housuissa esinahan venymiseen?

      • Onko.muuta.tietoa

        EI vaikuta. Suurempi terskan koko vaatii yleensä venytyksen, koska esinahka ei kehity usein samaa tahtia kuin penis kasvaa murrosiässä. En ole koskaan kuullut, että pienen terskan omaavan olisi tarvinnut venytellä. Peniksen pituus ei ratkaise terskan kokoa. Isona kokona voisi pitää 4 cm ja sitä suuremmat terskat.


    • No mul oli kiree mut se vaan katos

      • mulolikisakiree

        Se oli kai kisa kiree?:D


    • Ympäri_poikki

      Sen voi klipsaista poikki siitä terskan takaa. Mutta sillä tylpällä trömpillä voi aikuisena paneminen olla hankalaa.

    • HuolestunutPoika

      Olen 12 ja en nää terskaani ollenkaan. Esinahka menee taaksepäin paitsi ihan peniksen päästä. Eli en saa terskaa näkyviin YHTÄÄN. Kusen ihan normaalisti ja ei satu mutta mietin että haittaako jos se esinahka ei liiku alaspäin peniksen päästä

    • Taavetti69

      Juu onneks se venyminen kasvaa oon nimittäin 13 v ja joulukuussa syntynyt joten...

    • Anonyymi

      Mulla näkyy niiku 1x1cm ympyrä siinä päässä mut ei mitään muuta, en muista millon ois sen viimeks saanu auki, joskus 10v siin oli vaan jonkun neulan kokone reikä mut nyt se on vähä isompi. mitäköhä täsä nyt tekis. oon 15v ja noin.
      t. anonyymi

      • Anonyymi

        vittu nyt on hyvää suomenkieltä, menenkö suoraan sairaalaan kuolemaan vai hoituuko tää nyt ihan itekseen kotioloissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vittu nyt on hyvää suomenkieltä, menenkö suoraan sairaalaan kuolemaan vai hoituuko tää nyt ihan itekseen kotioloissa?

        Lääkärille jos siitä on vaivaa ja haittaa elämällesi.


      • Anonyymi

        Venaat pari vuotta täysi-ikäisyyttä, niin päätät itse mitä kehollesi teet.
        Minä marssin aikoinaan lääkärille ja pyysin lähetteen ympärileikkaukseen.
        Leguri katsoi että onhan tuo vähän ahdas, ja kirjoitti paperin. No problemo.
        Jos pystyt puhumaan vanhemmillesi kaikesta, ei pitäisi olla ongelmaa alaikäisenäkään.


    • Anonyymi

      Sisko autto mun eka kerta

    • Anonyymi

      Teräketjuöljy ja uuttera tumputus auttavat.

    • Anonyymi

      Ei tartte huolestuu paitsi ku Seisoo ja sattuu mä kävin koulun terkkali ja nii ei saa puhuu käski varas aja lekurille?⁰⁹

      • Anonyymi

        Etis murrosikä palstalta sillane ketju, vaikka googlella ku: "Apua esinahan kanssa!"


    • Anonyymi

      Mites aukee sanokaa

      • Anonyymi

        Mitä meinaat niinku?


    • Anonyymi

      Olen 12 vuotias poika ja minun esinahkani on kireä eikä se avaudu jos yritän vetää sitä terskan taakse niin onko haittaa esim haittaa seksissä tai josain muussa kannattaako alkamaan venyttelemään sitä koska en haluaisi millään leikkaukseen

      • Anonyymi

        Kannattaa alkaa venyttelee joka päivä koska kohta kun sun penis alkaa kasvaa kunnol nii se vaa sattuu viä enemmän eli jos et oo viä alkanut venyttää esinahkaa nii nyt kannatta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa alkaa venyttelee joka päivä koska kohta kun sun penis alkaa kasvaa kunnol nii se vaa sattuu viä enemmän eli jos et oo viä alkanut venyttää esinahkaa nii nyt kannatta

        Voi olla et esinahan venyttely ei auta jos esinahka on ahdas on sen verran kokemusta, muistan hyvin miten esinahka ei auennut vaikka ahkerasti vedin esinahkaa taaksepäin, on eri asia jos esinahka edes vähän aukeaa ja menee terskan yli ehkä silloin voi olla hyväkin päivittäin venytellä vaikka laittamalla kosteusvoidetta terskaan saa paremmin liukumaan ja venyttely on helpompaa ja onnistuu paremmin vaikka olisi ahdas ja tiukka.


    • Anonyymi

      Mulla ei tule sitä liilaa vaikka penis oisi lepotilassa tai mikä se ikinä onkaan

    • Anonyymi

      Minun peniksessä ei näy sitä liilaa tai mikä se ikinä onkaan

    • Anonyymi

      Minun peniksessä ei näy sitä liilaa tai mitä se ikinä onkaa vaikka se oisi lepotilassa

      • Anonyymi

        Jaa terska? Onko sulla jo alkanu penis kasvamaa ja onko karvoja? Sun pitää vaa alkaa venytellä sitä vaikka joka kerta ku käyt suihkussa, kyllä se yleensä sillä venyy :)


    • Anonyymi

      Sairasta tämä nykyajan esinahkojen leikkaaminen. Se ahdas esinahka on vaan luonnon tapa estää liian nuoria lapsia harrastamasta seksiä. Mullakin oli esinahka 17-vuotiaana vielä niin kireä, että sitä oli aika vaikea vetää alas, mutta parin vuoden päästä se toimi ihan normaalisti. Ei enimpien miesten tarvitse tehdä mitään leikkauksia vaikka se olisi ahdas, koska se venyy siitä luonnollisesti. Vai onko joillaki 14-vuotiailla niin kiire harrastaa seksiä, että pitää mennä leikkaamaan?

    • Anonyymi

      Hahaha amatöörit!
      Ite jo 8 vuotiaana sain venytettyä esarin löysäks pistin vähä oivariinia ja kyllä se siitä lähti liikkuu

    • Anonyymi

      Olin vähän yli kymmenen muistan miten penis alkoi olla erektiossa, esinahka oli tiukasti kiinni vain pieni pyöreä aukko. Silloin kun penis oli erektiossa se oli kuin pieni kuuraketti, tuntui, että venyttely ei auttanut jonkin ajan kuluttua huomasin pieni pyöreä aukko alkoi tulla isommaksi ja terska alkoi näkyä aina enemmän. Pienen ajan kuluttua esinahka oli vetäytynyt melkein terskan yli olin vähän alle kolmetoista, kun esinahka meni terskan vallireunan yli, esinahka oli siinä vaiheessa melko ahdas liikutellessa sitä terskan yli, jäi kyllä helposti terskan vallireunan taakse. Samoihin aikoihin sain kokea ensimmäise tietoisen siemensyöksykokemuksen.

    • Anonyymi

      Ilmeiseti suurella osalla pojista esinahka on tiukka eikä mene terskan yli minulla myös oli tiukasti kiinni vielä yli 12v , kun toisilla oli jo nuorempana terska kokonaan näkyvissä. En kuitenkaan kysynyt keltään asiasta olin ainoa poika tyttöjen joukossa, en olisi rohjennut kysyä äidiltä asiaa olin yksin asian kanssa, mut erään kerran huomasin terskan tulevan pikkuhiljalleen näkyviin, meillä kotona ei näistä asioista puhuttu saatikka kysytty miten minulla asia kehittyy. Tässä vaiheessa saunoin yksin ja jos olisin vielä siskojen kanssa saunonut tuskin hekään olisi kiinnittänyt veljen peniksen kehitykseen ehkä siinä vaiheessa kun esinahka oli mennyt terskan vallin yli ja penis alkoi helposti saunoessa seisomaan kun siskojen tissit oli terhakkaasti pystyssä ja pimpin karvoitus vomakkaassa kasvussa, mutta näin ei vain tapahtunut.Olin vähän alle kolmetoista siinä vaiheessa , kun esinahka meni terskan yli ja vaikka menikin esinahka oli melko ahdas vaikka sai liukumaan terskan yli, tilanne tuntui mukavan ihanalta ja silloin kun penis seisoi esinahka vetäytyi pitkälle terskan vallin taakse eikä jäänyt poimulle siinä vaiheessa. En tarkkaan tiedä miten muilla asia on edennyt muuta kuin mitä olen näiltä palstoita lukenut.

      • Anonyymi

        Siinä vaiheessa , kun terska tuli kokonaan näkyviin ja esinahka meni terskan vallin taa, niin peniksen seisoessa esinahan reuna menee pitkälle eikä jää poimulle vallin taa, siinä vaiheessa, kun penis seisoo en saa vedettyä esinahkaa takaisin terskan yli ennen kuin tilanne on normaali tilassa voi olla, että tilanne muuttu ajan myötä, mutta nyt seisokki on niin voimakas.


    • Anonyymi

      Kokkolan mies 38 tykkää.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe