Online Poker Rigged or not?

The Answers Are Here!

Elikkäs, kun nykyään kovasti puhutaan, että onko nettipokeri rigged, eli ns. "huijausta" niin päätinpä itsekin vähän ottaa asioista selkoa.

Kovaa väittelyä käydään kaiken maailman keskustelupalstoilla, niin täällä kotimaisilla, kuin ulkomaisillakin.

Olen lukenut useita asiallisia ja "isojen" keskustelupalstojen kirjoituksia, mutta nyt löytyi yksi parhaimmista tähän mennessä!

Elikkäs käykääpäs checkkaamassa toi seuraava linkki ja lukekaa ajatuksella ja rauhassa läpi ja kommentoikaa mitä mieltä noitten ihmisten kommenteista.

http://www.cardschat.com/f13/online-poker-rigged-investigation-70058/

4

870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...........

      että online pokeri ei ole rigged. Mutta vain idiootti väittää, että se on rigged, koska oma ylpeys estää myöntämästä (ainakaan julkisesti), että on häviävä pelaaja. Ja kun säännöllisesti häviää, niin idiootin mielestä syy on tietysti jossain muualla kuin omissa pelitaidoissa. Ja tämä on se aasinsilta, johon "online pokeri on rigged" väitökset perustuvat.

    • Unloaded gun

      Jos jatkuvasti tulee vastaan tilanteita, joita et voi hyväksyä, nosta rahasi ja poistu saitilta. Etsi uusi pokerihuone ja ryhdy pelaamaan siellä.

      Pelattuani saitilla A useiden kuukausien ajan maksimissaan 50 euroa voitolla tai tappiolla sain siitä tarpeekseni reilun puolen vuorokauden aikana pelatuista käsistä johtuen. Hävisin useita käsiä siten, että en enää uskonut saitin pokeriin.

      Ensin sain käteen AQo. Aiemmasta asemasta korotettiin muutama blindi, minä reissasin ja kaveri maksoi. Tämä kaveri oli ollut ansiokkaasti mukana useissa käsissä ja tuplannut stäkkinsä lyhyessä ajassa. Floppiin tuli 345 samaa väriä kuin ässäni. Flopin jälkeen korotuksia tuli siten, että mentiin all in minun stäkkini mukaisesti. Kaveri esitti 88, joka kesti loppuun saakka. Outteja oli runsaasti ja siksi johdin flopilla noin 57 %:n voittotodennäköisyydellä.

      Myöhemmin sain useita mainioita aloituskäsiä (AA, KK, QQ, AK, AQ) lyhyessä ajassa, mutta ensimmäisenä korottajana en saanut vastapeliä. Kukaan ei lyönyt edes silloin, kun istuin isossa blindissä. Sitten sain käteeni AA myöhäisessä asemassa. Edestä tulee korotus, jota reissaan. Iso blindi maksaa, puolivälin kaveri myös. Floppiin kolme pataa, minkä jälkeen all in siten, että kaikki ovat showdownissa mukana. Iso blindi esittää KK ja puoliväli TT.

      Neljäs kortti on pieni risti, jolla kuitenkin muodostuu pöytään pari. Viidentenä pöytään tulee K. Tällä isolle blindille muodostuu täysikäsi ja puolivälin kaverille väri. Minulle jää kaksi paria. Flopin jälkeen todennäköisyyteni voittaa oli noin 50 %, turnilla 74 %.

      Seuraavana aamuna sain ensimmäiseen jakoon JJ, jolla reissaan jakajan maksua. Floppiin tulee A, mutta päätän lyödä. Saan korotuksen vastaani ja lyön all in. Jakaja esittää AA, joten game over. Minulle jää stäkkiä jonkin verran. Pari jakoa myöhemmin sain käteen KK. Kukaan ei korota edeltä, mutta tuo sama kaveri limppaa. Lyön all in, jolloin iso blindi luopuu ja tuo kaveri maksaa. Hän esittää jälleen AA, joka kestää. Hän siis slouvasi kaksi kertaa AA lyhyen ajan sisällä.

      Jo aiemmin minulle oli muodostunut käsitys, jonka mukaan runsaasti pelaavia (useissa pöydissä ja/tai moniin käsiin osallistuen) henkilöitä oli vaikea voittaa showdownissa. Minulle riitti se, että reilut viisi lyöntiä hyvillä aloituskäsillä ei johtanut vastapeliin ja että saatuani hyvillä aloituskäsillä vastapeliä hävisin kaikki suuret potit.

      Vaihdoin saittia ja seuraavalla hävisin ainakin viidesti peräkkäin samantyyppisissä jaoissa showdownissa olennaisen potin siten, että johdin flopin jälkeen ja turnilla, mutta vastustaja sai ohittavan kätensä valmiiksi riverillä. Kertaakaan vastustajalla ei ollut riittäviä kertoimia, mutta niin he vain maksoivat kaikki lyöntini. Viimeisellä kerralla vastustajalla oli ennen riveriä outteina vain 2 * 8 ja 3 * 2, joten voittotodennäköisyyteni oli 88 %. Riverillä tuli pöytään 2.

      Tällä saitilla tuli myös kaksi settiä. Ensin minulla oli kädessä 55 ja floppiin osui 5. Vastapeliä löytyi ja kaveri esitti TT. Flopissa oli myös T, joten hävisin. Hieman myöhemmin toisessa pöydässä sain käteen TT ja floppasin setin. Vastapeliä löytyi jälleen ja tämä kaveri esitti QQ. Flopissa oli kolmas Q. Game over tässäkin.

      Näiden tapahtumien jälkeen nostin kytkintä ja etsin kolmannen saitin. Noilta kahdelta saitilta toin pois sen, minkä veinkin. Tällä kolmannella saitilla olen pelannut viikon. Mikään olennaisen potin sisältänyt käsi ei tuntunut kestävän. Pahin bad beat tuli tilanteessa, jossa vastustajalla oli riverillä vain kaksi outtia. Muutamia jakoja hävisin 60 - 80 prosentin keulasta. Oman ohivetoni sain vasta tänä iltana, jolloin voitin riverillä kolmella outilla.

      Tällä saitilla olen lyönyt ja katsonut liian aggressiivisesti juuri ohivedoista johtuen. Olen siis pelannut myös huonosti. Kenties olen hävinnyt 60 - 80 prosentin keulasta ehkä 200 isoa blindiä. Todennäköisyyksien perusteella tappion olisi kuulunut olla 60 isoa blindiä. Erotus on siis 140 isoa blindiä. Minun kuuluisi olla siten tasatilanteessa, mutta olen erotuksen verran tappiolla.

      Tällä saitilla olen valmis häviämään tallettamani pienen summan, mutta reloadaamaan en ryhdy. Lisäksi olen valmis pelaamaan vielä neljännellä saitilla katsoakseni, haihtuvatko kaikilla saiteilla suuret potit lähes aina toisiin taskuihin.

      Pidän järjettömänä väitteitä, joiden mukaan nettipokeri ei ole missään rigged. Sitä en tiedä, johtuuko kokemani huonosta tuurista, mutta tällä ei ole merkitystä. Minun on tehtävä johtopäätökseni toteutuneiden käsien valossa. En tule hyväksymään sitä, että en voi voittaa putkeen, mutta voin hävitä bad beateilla putkeen. Samalla tavalla on järjetöntä, jos bad beatit voivat iskeä esimerkiksi viisi kertaa ja sinä aikana ei tule yhtään good beatia. Näidenhän pitäisi esiintyä suurin piirteiin samalla todennäköisyydellä.

      • vaikuttaa enemmänkin

        siltä että sun aivot on rigged.


      • Antonius 2
        vaikuttaa enemmänkin kirjoitti:

        siltä että sun aivot on rigged.

        Joo, ton sun kertomukses mukaan alan uskoo et nettipokeri tosiaan on rigged. En voi uskoo miten hyvä pelaaja vaan häviää muuten kun että olisi rigged. Isoilla ammattilaisilla on varmasti jotkin sopimukset pokeriohjelmien kanssa kun ne voittaa joka sivustolla ja paljon!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe