Setä ja tyttö jatkuu

Ukkomies42hki

Tosi kertomus ukkomiehen seikkailuista nuoren naisen kanssa. Jatkoa edelliseen.

Olin "Löytänyt" Kristan netistä ja ensimmäinen tapaamisemme oli päätynyt hurjaan nussimiseen autossani.
Olimme molemmat tyytyväisiä ja sovimme, että tapaamme uudelleen.

Pari viikkoa edellisestä kerrasta tunsin jälleen halua ja levottomuutta. Päätin laittaa Kristalle tekstarin ja ehdottaa tapaamista.
Sain vastauksen välittömästi ja sovimme, että tapaamme parinpäivän päästä klo 13.00.

Järjestin keskustasta hotelliin päivähuoneen ja olin valmiina tapaamiseen.
Hotelli on aseman lähellä ja Kristan oli helppo tulla sinne kävellenkin.

Olin jo aamupäivällä ihan kiimassa kun tiesin mitä odotan ja niinpä kyrpäni oli puolikovana kokoajan.
Tiesin, että jos näin jatkuu niin lasti lentää jo ennenkuin saan kyrvän sisälle.
Ei auttanut muu kuin duunissa vessaan ja nautinnollisesti runkkasin Kristaa ajatellen itselleni kunnon orgasmin.
Helpotti ainakin hetkeksi.

Olin jo hyvissä ajoin hotellissa ja Krista laittoi tekstarin, että hän on aikataulussa ja tulee hieman ennen sovittua aikaa.
Kun hän saapui näin hänet ensimmäisen kerran "Päivänvalossa" koska ensimmäisellä kerralla oli koko ajan niin pimeätä ja sateista, etten ollut häntä näin hyvin nähnytkään.
Hän oli todella kaunis nuori nainen, pitkät tummat hiukset, tummat silmät ja muodokas vartalo. Rinnat pyöreät isohkot ja perse sellainen pyöreä ei niinkään leveä vaan juuri sellainen kun mistä minä eniten pidän.

Juttelimme niitä näitä ja kumpikaan ei jännittänyt niinkuin ensimmäisellä kerralla.
Tunsin kuinka kaluni rupesi kovenemaan kun katselin Kristaa ja ajattelin, että kohta nussin työtä tyttöä.
Pyysin Kristaa viereeni sängylle ja kun hän tuli suutelimme varovaisesti, hyväilin samalla hänen rintojaan.
Suuteleminen kävi kiihkeämmäksi ja painoin Kristan sängylle selälleen. Avasin paidan napit ja laitoin käden hänen paljaalle rinnalleen.
Kristan käsi hieroi kyrpääni housujen päältä, kyrpäni oli aivan kivikova ja työntelin lantiotani häntä vasten.

Avasin Kristan housujen napit ja työnsin käteni pikkuhousujen sisään, sormeni ulottuivat pilluun asti ja tunsin kuinka märkä ja turvonnut se oli.
Riisuimme kumpikin ja näin hotellihuoneen hämärässä kuinka ihanan pyöreä Kristan perse oli.
Makasimme nyt alastomina sängyllä ja levitin Kristan jalat aivan levälleen ja hieroin glitorista ja työntelin sormin Kristan pillua.
Kristan huohotti silmät kiinni ja minä siirryin hänen jalkojensa väliin ja näin uskomattoman kauniin ja kiimasta kiiltävän pillun edessäni.
Painoin kieleni pilluun ja aloitin hitaan nautinnollisen nuolemisen. tunsin kuinka Krista veti jalkansa koukkuun, jotta pillu tulisi paremmin nuoltavaksi. Nuolin ja nain kielellä tuota 19 vuotiaan tytön ihanaa pillua. Krista inisi, huohotti ja painoi päätäni pilluaan vasten. Työsin samalla pari sormea Kristan pilluun ja työntelin samalla kun imin ja nuolin häntä, tuntui, että hän räjähtää...nuole, nuole, nuole setä, setä, setä,,,,,,,,,,,nuole, nuole,,,,,.

Ja minähän nuolin ja nussin sormilla minkä pystyin vaikka Krista heittelehti ja vääntelehti kokoajan kovempaa, kunnes hänen selkänsä nousi kaarelle ja minun päätäni molemmin käsin pilluaan vasten painaen hän sai mahtavan orgasmin. Vähitellen hän rentoutui ja hänen hengityksensä tasaantui.

Annoin hänen levätä kainalossani hetken kaikessa rauhassa.
Krista sanoi hiljaa, että olipa ihana orgasmi, että häntä ei oltu koskaan nuoltu niin pitkään, että hän olisi ehtinyt laueta. Sanoin naurahten, että minä voin nuolla häntä niin paljon kuin hän vaan haluaa.
Krista laittoi kätensä kyrvälleni ja sanoi, että hän haluaa myös maistaa sitä.
Nousin Kristan rinnan päälle siten, että kyrpäni oli helppo ottaa suuhun.
Kyrpäni oli ollut kokajan kovana ja sen päästä tihkui kiimantippoja kun Krista otti sen suuhun ja aloitti ihanan imemisen.
Hän imi ihanan pehmeästi ja hellästi samalla runkaten sitä.

Olin niin kiimassa, että tunsin kuinka orgasmi lähestyi. Sanoin Kristalle, että kohta tulee mutta hän vain kovensi ja nopeutti tahtiaa.
Kun sperma lähti yritin vetää kyrpäni pois Kristan suusta mutta hän piti vain kiinni siitä ja runkkasi sitä orgasmin sykkeen tahdissa. Oli aivan uskomattoman ihanaa laskea koko lasti tuon ihanan tytön suuhun ja näin kuinka hänen suustaan valui ulos hieman spermaa.

Olin aivan poikki ja tärisin orgasmin jälki tilassa kun laskeuduin Kristan vierelle ja suutelin häntä, tunsin oman sperman maun hänen suussaan.

En tiedä kauanko olimme jo huoneessa touhunneet mutta huomasin, että emme olleet vielä edes nussineet oikeasti ja kumpikin oli saanut mahtavan orgasmin.

Krista naurahti kun sanoin hänelle, että eikös meidän pitänyt nussiakin tällä kertaa, johon hän tuumasi, että kyllä me vielä nussitaankin usko pois.

Kristan piti käydä vessassa ja makoilin sängyllä ja ajattelin, että kuinka uskomaton tuuri minulla oli käynyt kun löysin tuollaisen nuoren ihanan tytön kaverikseni. Todellinen lottovoitto.

Kävin vessassa pesulla Kristan jälkeen ja kun tulin sieltä istui Krista sängyn reunalla katselle tv:stä MTV musiikki kanavaa.
Menin hänen eteensä ja painoin hänen päänsä vatsaani vasten ja tunsin kuinka hän otti kalustani kiinni ja ohjasi sen suuhunsa.
Taas hän imi kaluani, joka koveni hetkessä ja työntelin sitä hänen suuhunsa samalla kun hän hyväili pallejani.

Halusin nussia häntä ja kysyin Kristalta, että missä asennossa pikkutyttö haluat saada sedältä kyrpää. Näin kuinka hän heti kiihoitui kun mainitsinkin vain sanat tyttö ja setä.
Tyttö haluaa kontallaan hän sanoi ja siirtyi sängylle kontalleen perse minuun päin.
Levitin pillun huulia ja painoin kyrvän hitaasti pilluun se liukui aivan uskomattoman ihanasti tuohon pehmeään samettiseen liukkaaseen reikään.
Työntelin aivan hitaasti ja levittelin samalla Kristan pakaroita kovakouraisesti. Katselin kuinka kyrpäni liikkui liukkaassa pillussa kiiltävänä ja suonikkaana, voi mikä uskomattoman kiihoittava näky.

Kovensin hieman tahtiani ja läpsin Kristaa perseelle samalla ja kysyin, että onko pikkutyttö ollut tuhmana. Krista huokaili ja hoki, että on, on, pikkutyttö on ollut tuhmana, oikein tuhmana. Sitten sedän pitää antaa kyrpää tytölle kunnolla, että tyttö oppii olemaan kilttinä ja samalla aloitin niin kovan naimisen kun vain pystyin. Rynkytin kunnolla ja läpsin Kristan persettä ja toistin että, pikkutytölle kyrpää, pikkutytölle kyrpää. Krista hakkasi persettään lantiotani vasten kokoajan kovenpaa ja hoki, että setä nussii, setä nussii, setä nussii ja huohotti aivan kiimassa. Välillä meno oli niin kovaa, että kyrpä luiskahti ulos mutta samalla tuli Kristan käsi vatsan alta ja ohjasi kyrvän nopeasti oikeaa paikkaan ja niin meno jatkui. VIttu oli aivan liko märkä ja saatoin vain hakata ja painaa niin kovaa kuin pystyin.

Huorittelu, sedättely, tytöttely ja nussimien jatkuin monta minuuttia ja tunsin kuinka Krista äkkiä menetti tahdin ja puristi jalkansa yhteen niin, että kyrpäni jäi vittuun sisälle samalla hän urisi matalalla äänellä ja hänen selkänsä meni aivan punaiseksi ja hän jäykistyi paikalleen, tärisi ja huohotti kuin viimeistä päivää.

Annoin Kristan rauhoittua ja rentoutua hetken ja pyysin häntä sitten kääntymään selälleen.
Hän kääntyi ja levitti jalkansa. Painoin kyrvän sisään tuohon uskomattoman liukkaaseen pilluun ja aloin naimaan hitaasti lähetyssaarnaajassa.
Suutelimme samalla ja Krista veti jalkansa koukuun niin, että pääsin kunnolla lykkimään, eikä minun kauaa tarvinnut naidakaan kun tunsin, että nyt tulee.
Nousin kontalleen ja vedin kyrvän ulos runkkasin ja ruiskutin spermat Kristan vatsalle ja pillun päälle samalla kun hän hyväili ja puristeli palleja.

Olin aivan poikki mutta niin oli tuo nuori nainenkin. Lepäilimme hetken ja kävimme molemmat suihkussa.
Pestessäni kaluani tunsin kuinka hellänä se on.

Olen tähän ikään nussinut paljon ja monessa paikassa mutta kyllä tämä tyttö on ollut yksi aivan parhaista panoista mitä minulla on ollut.
Kertakaikkiaan uskomaton nainen vaikkei ole kuin 19 vuotias.

Pukeuduimme ja juttelimme hetken kaikessa rauhassa ja päätimme olla taas yhteydessä kun "Tarve" vaatii. Nauraen erosimme huoneen ovella kun Krista lähti ensin.


Tv
Setä

Ps. Kyllä tosi elämä aina tarun voittaa.

Kommentoikaa ihmeessä, vaikka tuskin tästä nobelia irtoaa.

16

23504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täyttä

      Ja sitten heräsit ja päästit kissan ulos,hikinen nörtti.

    • Litoris

      Mikään muu ei vie niin varmasti tarinasta fiilistä kuin se, että naisen 'napukkaa' nimitetään miehekkäästi glitorikseksi!
      Siinä lässähti tunnelma.
      Miten ois jos vasta kirjottasit senkin ihan oikein? Katso sanakisrjasta jos et muuten tiedä...

      • Huolestunut

        No on sinullakin ongelmat...
        Ehkä noin pienestä psyykkisiä ongelmia saavana sinun kannattaisi kääntyä psykiatrin puoleen?


    • Otto

      höpisee, hyvä juttuhan tämä oli

      • unto

        hyvä minustakin, ja mitä nuo pikkujätkät höpisee, ne on sellasia minuutin munia. :-)


    • Kisha

      En ole ikinä ennen saanut orgasmia yhdynnässä, mutta eilen kun muistelin stooriasi poikaystävän naidessa mua takaapäin, sain vihdoinkin!!!

      Joten ainakin tällä tapaa annoit kyllä orgasmin tytölle... ;)

      Jatka kirjoittamista, voisi olla peppupanoakin. Tykkään siitä kovasti.

    • lollypop

      yks parhaimmista seksinovelleista mitä mä oon koskaan lukenu.. *alkkarit ihan märkänä* kiitos "setä" ;)

    • laura

      tuo oli ihan hyvä mutta jos saa huomauttaa se on kiltorinen eikä giltorinen...

      muuten hieno! =)

    • Stefan

      Täytyy kyllä sanoa että olet päässyt toteuttamaan joka miehen unelman, mitä sitä enempää vois vielä toivoa. Yleensä tommosesta vaan unelmoidaan..:) mutta joo, täytyy istuskella vielä vähän aikaa ennen viittii tästä nousta ja lähteä duunista kotiin..puristaa meinaan farkkuja niin perkeleesti

      • usko?

        Ette kai te ressukat tosiaan usko tämän tyypin fantasioita todella tapahtuneiksi!? Ei kuulkaa tämmöistä tapahdu,kuin päiväunissa ja b-luokan pornokuvissa! Hyvä ihme sentään!


      • Juha
        usko? kirjoitti:

        Ette kai te ressukat tosiaan usko tämän tyypin fantasioita todella tapahtuneiksi!? Ei kuulkaa tämmöistä tapahdu,kuin päiväunissa ja b-luokan pornokuvissa! Hyvä ihme sentään!

        Älä ole aina vastarannan kiiski. Ihan mahdollista on että tämä on tapahtunut vaikka sedällä on käynyt uskomaton tsägä. Kuitenkin oli yks parhaista novelleista mitä ainakin meikäläinen on täällä lueskellut oli sitten totta tai ei.


      • Ukkomies42hki
        Juha kirjoitti:

        Älä ole aina vastarannan kiiski. Ihan mahdollista on että tämä on tapahtunut vaikka sedällä on käynyt uskomaton tsägä. Kuitenkin oli yks parhaista novelleista mitä ainakin meikäläinen on täällä lueskellut oli sitten totta tai ei.

        Moikka rakkaat lukijat
        Kiitos kommenteista.
        Näyttää siltä, että totta vai tarua väittely on se mikä monia kiinnostaa vaikka se ei mielestäni ole edes oleellista jos tarina on hyvä.


        Lähinnä kai kyse on henkilöistä, joilla tuuri ei ole käynyt ja katkeruus on vallanut mielen.
        Älkää ottako niin tosissaan vaan yrittäkää kovasti niin kyllä lopulta lykästää.


        Kateellisille voin vain valitettavasti todeta, että tarinat "Sedästä ja tytöstä" ovat 100% tosia.
        Itseasiassa paljon vaisumpia kuinka oikeat tapahtumat olivat ja se johtuu vain kirjallisen ilmaisuni rajallisuudesta.
        En olisi missään tapauksessa jaksanut kirjoitella fiktiota.


        Joskus elämä vain on tarua ihmeellisempää.
        Kiitos lukijoilleni ja jos vain vielä saan energiaa kirjoitan vielä yhden tarinan Kristan ja minun taamisista koska minulla on siihen valtavasti materiaalia. Siitä kiitos tuolle ihanalle nuorelle naiselle.

        Tv
        Ukkomies42hki


      • jussi...
        Ukkomies42hki kirjoitti:

        Moikka rakkaat lukijat
        Kiitos kommenteista.
        Näyttää siltä, että totta vai tarua väittely on se mikä monia kiinnostaa vaikka se ei mielestäni ole edes oleellista jos tarina on hyvä.


        Lähinnä kai kyse on henkilöistä, joilla tuuri ei ole käynyt ja katkeruus on vallanut mielen.
        Älkää ottako niin tosissaan vaan yrittäkää kovasti niin kyllä lopulta lykästää.


        Kateellisille voin vain valitettavasti todeta, että tarinat "Sedästä ja tytöstä" ovat 100% tosia.
        Itseasiassa paljon vaisumpia kuinka oikeat tapahtumat olivat ja se johtuu vain kirjallisen ilmaisuni rajallisuudesta.
        En olisi missään tapauksessa jaksanut kirjoitella fiktiota.


        Joskus elämä vain on tarua ihmeellisempää.
        Kiitos lukijoilleni ja jos vain vielä saan energiaa kirjoitan vielä yhden tarinan Kristan ja minun taamisista koska minulla on siihen valtavasti materiaalia. Siitä kiitos tuolle ihanalle nuorelle naiselle.

        Tv
        Ukkomies42hki

        kun on vastaavaa myös omalle kohdalle sattunut ja useamman kerran. Hyvä ja onnistunut kirjoitus.


      • mimmi nyt jo 35v
        jussi... kirjoitti:

        kun on vastaavaa myös omalle kohdalle sattunut ja useamman kerran. Hyvä ja onnistunut kirjoitus.

        Kaksikymppisenä tapasin yli 40v:n miehen ja samankaltaiset tapaamiset. Hämmästyin kun luin novelliasi. En edes tiennyt hänen oikeaa ikää mutta mahtavaa oli.Tavattiin aina milloin missäkin oli mahdollista, hän järjesti paikan. Hän osasi käsitellä tyttöä ja samalla oli ns.hellävarainen, ei niin kuin silloin ikäiseni pojat. Hyvin kiihottavat muistot jäi. Kiitos!


    • Likka

      Muistiko setä pestä kullinsa hyvin?
      Pitää aina pestä myös esinahan alta, ettei yhdynnässä mene bakteereja naisen elimistöön.
      (meillä on alkanut uutena oppiaineena koulussa terveystieto, ja sen kyllä huomaa...)

    • Kiva on tarina

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5369
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4785
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3036
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1653
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe