editoimaan

ajuri hukassa

Videokamerani on Sony DCR-HC30E. Yritin pitkästä aikaa editoida, mutta kun tietokone oli vaihtunut, ei onnistunutkaan. Uudessa koneessa on Windows Vista (32-bittinen) -käyttöjärjestelmä. Sonyn sivuilta löytyi jonkunlainen ajuri, mutta kone ei ottanut sitä vastaan. Mistä löytyisi sopiva ajuri selkeine asennusohjeineen?

4

1008

  Vastaukset

  • Minulla on Sony DCR- HC42E ja sama ongelma. Ennen oli Windows XP ja siihen kameran sai ongelmitta, mutta nyt Vista 64 bittiseen ei sitten millään, siis usb:n kautta. Yritimme todellisen asiantuntijan ( ammattilaisen) kanssa löytää ajuria, joka kelpaisi, mutta ei.
   Firewiren ja jonkin editointiohjelman kautta pääsee kyllä kaappaamaan ja editoimaan kamerasta, mutta usb:llä ei. Toivottavasti joku muu on löytänyt ratkaisun.

   • Mikä se sellainen "todellinen ammattilais asiantuntija" on, joka ei tajua, että usb on tarkoitettu valokuville ja firewire videon siirtoon tietokoneelle.

    PS. Harmi, kun tähän uuteen foorumiin ei pysty liittämään linkkiä vastauksen yhteyteen.   • asiantuntija... kirjoitti:

    Mikä se sellainen "todellinen ammattilais asiantuntija" on, joka ei tajua, että usb on tarkoitettu valokuville ja firewire videon siirtoon tietokoneelle.

    PS. Harmi, kun tähän uuteen foorumiin ei pysty liittämään linkkiä vastauksen yhteyteen.

    Tuo sääntö pätee DV-kameroihin, mutta uudemmissa kovalevy ja muistikortti kameroissa voi videot kyllä siirtää jo täysilaatuisena USB:tä pitkin, tai muistikortinlukijalla mikäli kyseessä on muistikorttikamera. Ja vieläpä nopeammin, kun DV-kameran reaaliaikaisella siirrolla !


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,296 koronatapauksta ja 54 kuollutta. Alunperin Norjassa oli enemmän koronatapauksia kuin Ruotsissa mutta muutama päivä sitten Ruotsi ohitti Norjan. Ilmeisesti ei siis pidä paikkaansa että Ruotsi kulkisi koronassa Norjaa etuajassa. Suomen osalta tilanne voi olla toinen.

   243
  • Kuinka heikoksi maan taloustilanne

   menee, ennenkuin tilalle astuvat taas Suomea kuntoon laittaneet PS, Kokoomus ja Keskusta?

   129
  • Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta näiden sadonkorjuu hoituu koneellisesti eikä niissä tarvita suurtakaan työvoimaa.Ei ole mitään järkeä laittaa koronriskin takia työpaikoiltaan pois joutuneita työntekijöitä ja kouluista pois joutuneita oppilaita, ahtauttaa ja pakkauttaa heitä jonnekkin maatiloille.

   296

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   239
   8488
  2. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   291
   4580
  3. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   106
   2114
  4. Kuinka heikoksi maan taloustilanne

   menee, ennenkuin tilalle astuvat taas Suomea kuntoon laittaneet PS, Kokoomus ja Keskusta?
   Maailman menoa
   122
   1531
  5. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   19
   1068