Opiskelijaelämää

Nimetön

Olen 24 vuotias hyväkroppainen ja kaunis neitokainen. Ja seurustellut melko pitkään kaukosuhteessa.

Opiskelu voi olla joskus puuduttavan tylsää, mutta minä olen päättänyt nauttia myös niistä mukavista asioista joita se tuo tullessaan.

Poikaystäväni on minua jonkin verran vanhempi ja ei mitenkään mustasukkaista tyyppiä. Itsekin aikoinaan vauhdikasta opiskelijaelämää eläneenä, hän ei estele minua lähtemästä ulos vapaa-aikanani. Enkä minä edes lupia pyytele.

Harmikseni koulussani ei ole montaa hyvännäköistä kundia. Onneksi yksi heistä, Jani, on sentään osunut luokalleni. Olen monesti havahtunut tunnilla haaveilemasta hänestä. Olen fantasioinut miten ihanalta kunnon pano lukuisine orgasmineen tuntuisi Janin kanssa.

Pitkään kuitenkin meni ennenkuin jotain todella alkoi tapahtua. Olimme pari kertaa aiemmin tanssineet flirttailevasti, mutta viimein uskalsimme mennä pidemmälle. Meillä oli ihan tavallinen opiskelijailta ja illan päätteeksi menimme yökerhoon koko joukko.

Minä olin pukeutunut tyypilliseen tapaan saappaisiin, sukkahousuihin ja lyhyeen hameeseen. Rintani ovat isot ja pidän siitä, kun miehet katselevat niitä, joten paidatkin valitsen sen mukaan. Tanssilattialla annankin sitten itsestäni kaiken irti ja niin tälläkin kertaa. Kohta huomasin Janin tanssilattian reunalla, ja annoinkin hänelle pienen vinkin saapua kanssani tanssimaan.

Tanssimme lähekkäin ja katsoin syvälle hänen silmiinsä. Hänen silmänsä harhailivat välillä silmissäni ja välillä hieman alempana. Tartuin häntä lanteilta ja vedin hänet ihan lähelleni. Samantien suutelimme. Olin superkiihottunut. Suutelimme kuin kuukausien padottujen tunteiden purkautuessa vain suudellaan. Hän painoi minut tanssilattiaa reunustavaa seinää vasten ja tunsin samalla, miten hänen jäykistynyt kalunsa painautui minua vasten ja alkoi hieroa vaateiden läpi minua. Halusin tuon mulkun sisääni nopeasti.

Siirryimme kotvan päästä takaisin muiden seuraan. Hän haki minulle juoman ja pyysi odottamaan hetken. Hän poistui paikalta ja tiesin että han lähti etsimään tyttöä, jonka seurassa hän aiemmin illalla oli ollut. Toivoin, että Jani tulisi pian takaisin. Olin aivan märkä ja valmis lähtemään naimaan.

Pian Jani saapui ja kysyi, että vieläkö juon juomaani. Kysyin miten niin. Hän sanoi, että oltaisiin jo lähdetty, jos olisin jo juonut juomani. Kaadoin juoman yhdellä kulauksella kurkkuuni. Kaikki huomasivat, että näin tämä varattu neitokainen lähti luokan komeimman kundin kanssa. Mutta se ei minua huolettanut. Olin haaveillut tästä jo tarpeeksi kauan. Nyt olisi aika toimia.

Nappasimme ravintolan pihasta taksin Janin asunnolle. Suutelimme koko matkan ja hänen kätensä olivat jo löytäneet tiensä haarojeni väliin. Poikaystäväni rakastaa haaroista auki olevia sukkahousuja, joten kuinka ollakaan minulla oli nytkin sellaiset ylläni. Näin hän pääsi heti kokeilemaan minun märkää ja hehkuvaa pilluani. Minä annoin hänen kalunsa olla vielä rauhassa, taksikuskin mieliksi.

Hänen kämpillään sen sijaan avasin hänen housunsa samantien, kun ovi sulkeutui perässämme. Kaivoin hänen ihanan kullinsa esiin ja aloin nuolla sitä. Hän nosti minut pian ylös ja talutti makuuhuoneeseensa. Jani riisui minun paitani ja rintaliivini nopeasti. Hän alkoi suudella rintojani ja jatkoi samalla klitorikseni hyväilyä sormillaan.

Olin räjähtää jo tässä vaiheessa. Rakastan seksiä humalassa, ja tämä tyttö oli tosiaankin humalassa. Mieleni ja ajatukseni oli täysin Janissa ja olin täysin unohtanut rakkaan poikaystäväni.

Kaivoin Janin kyrvän käsiini ja pyysin Jania työntämään sen sisääni samantien. Minulla olisi ollut kyllä kondomeita laukussani, mutta nyt halusin tuon ihanan paljaan kalun heti sisääni. Hän työnsi sen nautiskellen kostean liukkaaseen pilluuni. Olin aivan liian märkä, mutta en voinut sille mitään. Hän alkoi survoa kalua sisääni, niin että loiske kuului. Olin hetkessä valmis. Sain valtavan orgasmin ja minun oli pakko huutaa. Toivoin vain, ettei hänen kämppäkaverinsa olisi kotona.

Jatkoimme vielä pitkään ja sain monta orgasmia. Jani oli liian humalassa saadakseen orgasmin, joten aloimme lopulta nukkumaan.

Aamulla heräsin, kun Jani alkoi suudella niskaani. Se tuntui niin hyvältä. Käännyin ympäri ja hetkessä olimme taas matkalla kohti hekumaa. Hän suuteli hetken minun nätiksi ajeltua pimpsaani. Hän käytti kieltään tosi hyvin ja sainkin orgasmin melko nopeasti. Hän palasi ylemmäs ja työnsi sykkivän paljaan kalunsa jälleen sisääni. Rakastelimme edestä ja takaa. Alla ja päällä, kunnes hän kysyi voisinko tulla sisääni. Annoin luvan ja Jani alkoi työntää syvemmälle kuin kukaan aiemmin. Tulimme lähes samanaikaisesti ja äänekkäästi.

Aamu oli vielä varhainen, eikä kumpaakaan kiinnostanut lähteä kouluun. Jatkoimme unia.

Hieman myöhemmin puhelimeni soi. Se oli poikaystäväni. En tiennyt vastatako. Annoin sen soida hetken. Soiton loputtua, pyysin Jania olemaan hiljaa ja soitin takaisin poikaystävälleni. Kerroin, että olin oppitunnilla ja kysyin mitä asiaa hänellä oli. Hän tiedusteli joitain loppuviikon suunnitelmiani ja lopuksi kysäisi, että oliko minulla ollut hauskaa. Kysäisipä vielä, että oliko se komea luokkakaveri ollut eilen myös juhlimassa. Olin joskus maininnut Janista, mutta se oli aina ollut lähinnä sellaista vitsailua. Kai hän samalla halusi edes hieman testailla minua. No kerroin, että oli hän ollut, kuten kaikki muutkin kaverit. En voinut mitään, mutta minua kiihotti valehdella poikaystävälleni samalla, kun Janin spermat valuivat sisältäni lakanalle...

Käännyin ympäri ja aloin hakeutua Janin haaroihin. Nappasin hänen nopeasti jäykistyneen kyrpänsä huulieni väliin. Aikani otettuani suihin siirryin hänen päälleen ja rakastelimme vielä kerran.

Jani katseli hymyillen sängyllään, kun etsin vaateitani. Hän kehui vielä kerran rintojani. Puin päälleni ja tilasin taksin.

Näimme Janin kanssa vielä samana päivänä oppitunnilla. Molemmat hymyilivät salaperäisesti ja aloimme opiskella. Minä tosin lähinnä aloin haaveilla jo seuravaasta kerrasta Janin kanssa. Tällä kertaa en odottaisi kovin kauaa.

2

13030

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies.

      Lutka

      • luet

        näitä tekstejä syrjähypyistä jos et kestäsisältöä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe