ruotsalainen jenkeissä

ei pahalla svedut

ruotsalainen meni pieneen kapakkaan lousianassa. hän meni sisään mutta hätkähti koska lattialla makasi valtava alligaattori. "ei hätää se on ihan kesy" baarimikko sanoi. "voin todistaa sen" baarimikko käski alligaattorin avata suunsa ja työnsi sitten peniksensä eläimen suuhun. se ei purrut vaan piti suunsa auki minuutin ajan. sitten baarimikko otti kalunasa elukan suusta ja sanoi ruotsalaiselle: "nyt on sinun vuorosi. kokeile" "no kai minä voin kokeilla mutta ymmäräthän mitkä riskit tässä ovat?" "ole huoletta. ei se pure." ruotsalainen meni polvilleen maahan ja alkoi avata miehen sepalusta. "mutta minä puren"

11

6771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuinkas muuten

      Taas omatekemä.- Parempi olisi ollu, jos olisit itsesi laittanu sinne kontilleen.

    • teemu zanga-rängi

      maatalouskeskon talouspäällikkö meni navetan ovesta sisään ja huomasi että täällä on 30 lehmää kun papereissa oli 40. rauhalliseen tyyliinsä totesi että 10 on siten työpaikalla.

    • Alias91

      en ehkä allekirjoita noita "homo-svedu"viestejä

      • ------------------

        notaa oon niin isoosta taloosta,
        jotta naapurisaaki o 40 lehmää


    • mitä perskeles

      savolaiskundi pääsi kesätöihin Tukholman kadun rakennusosatolle.oli kuuma kesäpäivä ja kundille annettiin semmonen tärypora jolla porataan asfalttia.sitten maanantaiaamuna duuniin poraamaan.kaveri porasi hikipäässä ja ajatteli ompas paskoo hommoo,sitten paikalle tuli ruotsalainen keikari silkkipuvussa ja poltteli hajuveden tuoksuista röökii ja keikisteli ja pyllisteli.savolais kundi tuumaili että mitteehän tuoki tuossa vehtoo.tuli tiistai ja sama keikari taan paikalla.sitten savoliskundia alkoi jo vituttaan ja tuumaili että tuosko tuo taas tuossa vehtoo ja pyllistellöö.tuli keskiviikko ja torstai ja sama vehtoominen toistu joka päivä.sitten savoliskundi tuumas että jos epele vielä perjantaina tulloo minun työpaikalle niin sitten pärreet palloo.no perjantai tuli ja taas keikari paikalla.silloin savolaikundilta päre paloi ha huusi svedulle että jos et häivy niin lyön tämän täryporan perseesees.silloin svedulta silmät kirkastui ja huusi sä lupaat vaa säsanot vaa.

      • Kahesti kokeillut

        No etelän bleiboi rantautui lappiin ja sai houkuteltua lapin tytön jo samana iltana huoneeseensa. Tyttö kysyi, että kun nuo etelän tytöt kertoo peniksestä, niin että voisitko kertoa mikä se oikein on.No etelän bleiboi tietysti kerto että kyllähän se onnistuu. Minäpä näytän.Bleiboi avasi vyönsä laski housunsa alas. Tuohon lapintyttö, "No sehän on aivan kuin kulli, mutta paljon pienenmpi takkaa päin"


      • lähtekäätakaisinvenä

        Axel Olof Freudenthal (1836-1911) kirjoitti: Suomenkieliset suomessa ovat tuomittuja älyn hitauteen. Ei ole kykyjä kulttuurin luomiseen tai sen ylläpitämiseen kaikki sivistys on ruotsia puhuvan rodun varassa. Mietippäs sitä jos tunnet soomen historiaa ollenkaan.
        terv "hurri"


    • -jusa-

      A man limps into a bar with a cane and alligator. The bartender stops him and says "Hold on a second here - you can't bring that animal in here, they aren't allowed!" So the man says, "But my gator here does a really cool trick..."

      The bartender says "Well then, lets see!" So the man whips out his dick and shoves it in the gators mouth. He then takes his cane and starts bashing the gator in the head with it. A crowd gathers around and everyone is astonished when he pulls out his dick without a single scratch.

      He looks around at the crowd and says, "Does anyone else want to try?" An old lady raises her hand and says..."Sure, but don't hit me with that stick."

      • 89

        Hahaa


    • tu

      kiva muttavarmaan hei dig dog vähän vaikee muistaa

    • suomalainensuomessa

      Axel Olof Freudenthal (1836-1911). Suomenkieliset ovat Freudenthalin mukaan tuomittuja älyn hitauteen. Ei ole kykyjä kulttuurin luomiseen tai sen ylläpitämiseen. Kaikki sivistys on ruotsia puhuvan rodun varassa.
      terv "hurri" ja perseestä kaikki savolaiset.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe