Kylpyhuoneremontin tekijä Tampereelta?

Rico-79

Voitteko suositella pätevää kylpyhuoneremontin tekijää Tampereen seudulta? Rusthollia ei kannata ehdottaa, sen tarjous on kuultu ja se hipoi pilviä.

Hommaan kuuluisi vanhojen laattojen ja muovimaton poisto, lattian tasoitus ja lattialämpökaapeleiden asennus, uudet urat sähkökaapeleille seiniin, lattian ja seinien laatoitus, katon panelointi ja uudet putket kalusteille ja uusien kalusteiden asennus jne...

Tagit: kylpyhuoneremontti tampere urakka

11

3751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeqa
    • Lenis

      Ei kannata ainakaan ottaa TMG-Housea. Työn jälki huonoa, sovitusta ei pidetä kiinni ja vesieristyskin meinasi mennä perseelleen. Ei mitään hyvää sanottavaa siitä firmasta, vaikka hienolta aluksi näytti ja paljon lupailivat. Suuri pettymys!

    • Vältä TMG

      Samanlaista kokemusta TMG Remontit / TMG Remontti nimisestä firmasta: Saumaukset laatoissa sutta, kävivät korjailemassa mutta eihän sitä laatua saa korjaamalla enää. Ilmeisesti ihan perusosaamisessa ongelma etteivät tajunneet että laattojen saumaukseen kuuluu myös niiden rätillä pesu ja saumojen siistiminen milloin myös lisäsaumataan kolot samalla. Skippasivat sen työvaiheen vaan läpi. Eli nyt on sitten epäkuranttia laattaa asennettuna seinät ja lattiat. Pelottaa nyt että mitä vesieristyksissä on skippailtu.

      • Tiia

        Kallis eikä ainakaan vaikuttanut että tulisi edes kivannäköistä kun esittelivät suunnitelmaa joka vielä maksoi 150,00 eikä ollut mistään kotoisin.


    • Niina

      Oiskohan ollu firman nimi MTAremontti tai jotain. Voi suositella, tehnyt useamman remontin meidän tutuille ja kohta tehdään meillekkin.

    • Trinket

      Meille WC:n remontin teki Tmi Talosta Koti:n Tuomas Jäkkö. Ammattitaitoinen tekijä ja hyvää jälkeä tuli. Voin suositella, tekee käsitykseni mukaan myös kylpyhuoneiden remontteja.

      Helppo oli suunnitelmia hiukan muutella alkuperäisestä, kunhan tarpeeks ajoissa oltiin liikenteesä. Laattoja valittiin hiukan yhteistoimin. Kehtas onneksi sanoa myös jos huomasi jotain puutteita ja sanoi suoraan, jos jokin ei onnistunut niin kuin aateltiin.

      • Odottelen edelleen

        Kaveri ei vastaa yhteydenottoihin, jotka lähetetty sähköpostilla.
        Töitä olisi tarjolla, mutta ei taida ehtiä.


    • tati123

      Voin suositella yksityishenkilöä. Tekee hyvää jälkeä. Ja hyvin.

    • Tuoltaotettiin
      • Parasmahdollinen

        Ari- Pekka tuli mukaan laattakauppaan valitsemaan laattoja. Valitsimme Bauhausin hinta- laatusuhteeseen vuoksi. Saimme täysin räätälöidyn kylppärin ja saunan, joka käänteessä saimme vaikuttaa väreihin, muotoihin ja materiaaleihin. Ei tarvinnut itse käydä rakennustarvikekaupassa, vaan Ari- Pekka lähti mukaan. Olisimme voineet ulkoistaa Ari- Pekalle myös materiaalin valinnat, mutta tahdoimme itse nähdä laatat, seinäpaneelit ja lauteet ennen asennusta.

        Jos haluat räätälöidyn saunan juuri omaan makuun edulliseen hintaan, voin suositella kylppäritkuntoon.comia. Meillä oli sellainen diili, että maksoimme itse kaiken rakennusmateriaalien ja AP laskutti vain tekemästään työstä. Hän antoi edullisen urakkatarjouksen, jonka hyväksyin ja homma oli sillä selvä. Hän laski urakan väärin ja joutuikin tekemään viikon ylimääräistä työtä, mutta ei laskuttanut siitä, koska oli jo sopinut urakasta. Mainostan Ari- Pekkaa täällä juuri kiitollisuudenvelasta jota koen hänen tekemäänsä työtä kohtaan.


    • Nokian

      Ari-Pekka Wallenius on toden totta paras koko Pirkanmaalla. Laskuttaa vain työstä ja on tunnollinen ja tarkka. Saa itse valita, teettääkö työn tuntitöinä, vai sopiiko kiinteän urakkasumman työlle. Ari-Pekka on niin tunnollinen, että suosittelen urakkaa. Laatoitustyön lisäksi hän tekee kaikki timpurintyöt muuallakin talossa. Meille tuli kylppäri ja sauna sekä takkahuoneen maalaus ja uusi laattalattia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe