Hypnoosineuvos

väiskille tiedoksi

Miksi jätit kotisivujesi lähdekoodiin edelleen maininnan "hypnoosineuvos", vaikka et ole enää mikään hypnoosineuvos. Ole hyvä ja poistata se kotisivujesi lähdekoodista.



hypnoosineuvos Väinö Pertamo














 

Väinö Pertamo
Vastaanotto
Yrttikuja 7, 02770 Espoo (Espoon keskus)

puh. (09) 805 64 94.
sähköposti: [email protected]

- Yleisterapiaa hypnoosin keinoin (ei NLP)
- Hypnoosi- ja rentoutuskoulutusta
- Tupakoinnista vierotusta
- Synnytysvalmennusta




 

34

1702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ?!?!?!?!

      Ja millä valtuuksilla annat poistomääräyksen? Onko yhteisönne kumonnut tuon itse myöntämänne arvon, josta käytyä asiakeskustelua muistelen täältä poistatetun? Väinö Pertamon kohtelu ja hypnotismin erikoinen verkkotoiminta ihmetyttävät sivustakin seuraavia: kotisivujen tietorekenteita avataan, lainvalmistelua kommentoida tietovuodon (!!!) pohjalta, järkiperäisiä tai faktoihin perustuvia kirjoituksia poistetaan ilman perusteluja, kunniajäseniä erotetaan.

      • määräysvaltuuksia

        Kansalaisten vapaalle nimimerkkipalstalle kirjoittavalla EI ole minkäänlaisia poistattamisvaltuuksia eikä sensuuri- tai valvontaoikeuksia. On edelleenkin selvittämättä, miten palstan ylläpitäjä tai seriffi saatiin toteuttamaan vuoden vaihteessa systemaattisesti erottamista, Väinö Pertamon kirjoituksia ja hypnologiaa koskevien asiallisten arvioiden ja mielipiteiden puhdistus.

        Toivottavasti tällaista toimintaa ei ole harjoitettu eikä edes harkita harjoitettavan muiden medioiden keskustelufoorumeilla tai suhteessa tiedotusvälineisiin.


      • Ihmettelevä pulliainen

        Tapani Henttonen-niminen kirjoittaja pyysi tajunnanyhteisö SHY:tä avaamaan "salaisuuksien verkostoaan" (Henttosen "Avoin kysymys Petelle ja Ristolle"). Ulkopuolisiakin kummastuttaa tilanne. Tulisiko jostakin vastauksia näihinkin täällä heitettyihin kysymyksiin!?

        "Kysymyksiä yksilönoikeuksista": 29.1.2009
        >"... pitävätkö seuraavat täällä esitetyt väitteet paikkansa. Jossakin hypnoosiliikkeistä olisi siis
        - lakkautettu toistuvasti sähköpostilistoja ja varattu niitä vain johdon tiedottamiseen?
        - perustettu kaikille jäsenille avoimen foorumin rinnalle rinnakkainen suljettu keskustelu jäsenistöä kuulematta?
        - lakkautettu jäsenfoorumi johdon toimesta?
        - erotettu kunniajäsen toisinajattelun, yhdistystä koskevien tiedustelujen tai alaa koskevan yhteiskunnallisen ja ammatillisen keskustelun välittämisen vuoksi?
        - esitetty toistuvasti keskustelun vaientamismielessä tai sananvapautta rajoittavassa tarkoituksessa perusteettomia uhkauksia oikeustoimilla?
        - esitetty liikkeen omassa lehdessä loukkaavia, perättömiä tai vääristyneitä väitteitä terveydenhuollon viranomaisista, arvostetusta terveydenhuollon ammattikunnasta, valtioneuvoston jäsenen puheesta tai yhdistyksen opiskelijoista?"

        >"Luulisi minkä tahansa yhteisön ymmärtävän, että lainsäädännön ja viranomaistoimien valmisteluun ja terveys- ja koulutuspolitiikkaan eivät voi osallistua kuin sellaiset tahot, jotka kunnioittavat yksilönoikeuksia, mukaan lukien viestintäsalaisuus ja sananvapaus. Lahkomaiset yhteisöt, jotka eivät salli oppiensa tarkastelua järjen valossa tai toimitsijoidensa järjestötoimien kritiikkiä, päätyvät kummeksunnan ja paheksunnan kohteeksi."


    • neuvos-titteleitä

      Nyt tarvittaisiin faktaa neuvos-arvosta.

      Tyhjänpäiväisen trollauksen sekä Väinö Pertamon ja jopa ulkopuolisten näykkimisen lisäksi ei voi olla ihmettelemättä keskustelua verkkotoiminnasta, tiedotusvälineiden ja ylläpitäjien ohjaamisesta fakta- tai asiaviestien poistamiseen. Onko tuollainen toisen kotisivujen rakenteeseen puuttuminen sitä "verkonkudontaa".

      http://keskustelu.suomi24.fi/terveys_show.fcgi?category=97&conference=4500000000000468&posting=22000000041696647

      http://keskustelu.suomi24.fi/terveys_show.fcgi?category=97&conference=4500000000000468&posting=22000000041525236

      • Maallikkomuori

        tapauksen, jossa kaapattiin erään henkilön sähköposti ja sieltä lähetettin sen henkilön nimissä loukkaavia ja täysin perättömiä viestejä. Ja tämä on tapahtunut hypnoosipiirissä. Nämä ip-numeroiden kaappaukset ja muut tietokonesabotaatiot ovat yleisiä tajunnan maailmassa.
        Olkaa siis varovaisia


      • lpåo¨¨p
        Maallikkomuori kirjoitti:

        tapauksen, jossa kaapattiin erään henkilön sähköposti ja sieltä lähetettin sen henkilön nimissä loukkaavia ja täysin perättömiä viestejä. Ja tämä on tapahtunut hypnoosipiirissä. Nämä ip-numeroiden kaappaukset ja muut tietokonesabotaatiot ovat yleisiä tajunnan maailmassa.
        Olkaa siis varovaisia

        Huolestuttavia ilmiöitä. Varovaisuus "tajunnan maailmoissa" on tarpeen, myös viestinnässä.

        Tälle palstallehan kirjoitti pari vuotta silloin tällöin Väiskin ja Varpun kouluttama suggestoterapeuttitäti susirajan takaa, mutta sittemmin on tainnut samankaltaisia nimimerkkejä. Niin, oletkohan ollenkaan sama "maallikkomuori"? Tiedä häntä, ei ehkä tärkeää, anonyymipalstalla ja erityisesti hypnoosipiireissä voi tapahtua kaikenlaista. Ainakin Väinö Pertamon ja muiden asiakirjoittajien viestien poistattamiset, kunniajäsenen erottminen, ajoittainen trollaaminen ja aika oudot lausumat Hypnologia-lehdesssä ovat tosiasioita.


      • !!!!!
        Maallikkomuori kirjoitti:

        tapauksen, jossa kaapattiin erään henkilön sähköposti ja sieltä lähetettin sen henkilön nimissä loukkaavia ja täysin perättömiä viestejä. Ja tämä on tapahtunut hypnoosipiirissä. Nämä ip-numeroiden kaappaukset ja muut tietokonesabotaatiot ovat yleisiä tajunnan maailmassa.
        Olkaa siis varovaisia

        Kirjoitit: > "...kaapattiin erään henkilön sähköposti ja sieltä lähetettin sen henkilön nimissä loukkaavia ja täysin perättömiä viestejä. Ja tämä on tapahtunut hypnoosipiirissä. Nämä ip-numeroiden kaappaukset ja muut tietokonesabotaatiot ovat yleisiä tajunnan maailmassa."

        Törkeältä kuulostaa, vaikka "sabotaatio" onkin ihan uusi sana. Listaan netin hypnoosi-ilmiöistä voi vielä liittää kotisivujen koodin urkkimiset, trollaamiset nimimimerkkejä näpsimällä, provoilemalla ja loukkaamalla, seriffien painostukset, omavaltaiset sensuroinnit jne.


    • kysymystä

      Kuuluuko tietoliikenteen ja internetin seuranta verkonkutojien tehtäviin?

      Miksi Suggestomedian verkonkutoja Peter von Harpe ei ole tehnyt perusteltua ehdotusta itse keksimänsä ja järjestämänsä neuvostunnustuksen peruuttamiseksi?

      Lue alla Peter von Harpen perustelut neuvostunnustukselle, joka tuli minulle yllätyksenä ja jonka otin vastaan SHY:n, sen jäsenten ja opiskelijoiden kiitoksena SHY:n hyväksi tekemästäni monivuotisesta työstä:

      Väinö Pertamo
      ==================================

      Hypnologia 3/2000

      Suomen ensimmäinen
      HYPNOOSINEUVOS

      Suomen Hypnoosiyhdistys ry haluaa 30-vuotisjuhlavuotenaan osoittaa kiitoksensa ja kunnioituksensa henkilölle, jonka ansiot yhdistyksen toiminnan kehittämisessä ja hypnoositietouden lisäämisessä Suomessa ovat selkeät ja mittavat.

      Yhdistyksen hallitus keskusteli monessa kokouksessa menettelyn muodoista. Moni perinteinen tapa, esimerkiksi kunniajäseneksi valitseminen, on hieno ja hyvä, mutta yleensä näissä menettelyissä henkilö menettää normaalit yhdistyksen jäsenoikeudet. Hallitus halusi luoda uudenlaisen menettelyn, mikä on arvokas ja ainutlaatuinen ja missä kunnianosoituksen saanut henkilö säilyttää kaikki täysivaltaisen jäsenen oikeudet.

      Näin syntyi idea SHY:n oman arvonimen HYPNOOSINEUVOKSEN luomisesta. Hallitus päätti, että tämän arvonimen haltijoita voi olla kerrallaan Suomessa vain yksi.

      SHY:n hallituksen päättämien kriteerien mukaan hypnoosineuvos -arvonimi voidaan myöntää henkilölle, jonka ansiot SHY:n kehittämisessä ovat selkeät. Henkilön tulee myös nauttia yleistä arvostusta alan ammattilaisten keskuudessa ja toivottavaa on, että hypnoosineuvos on selkeästi edistänyt alan koulutustoimintaa ja julkaissut alaa koskevaa kirjallisuutta tai artikkeleita.

      Kriteerien hahmottuessa selkeni hyvin nopeasti kuka on tuleva Suomen ensimmäinen hypnoosineuvos.

      Hypnoosineuvos Väinö Pertamo

      SHY:n hallitus päätti yksimielisesti myöntää hypnoosineuvoksen arvonimen yhdistyksen kouluttajalle, suggestoterapeutti Väinö Pertamolle.

      Väinö Pertamo, 'Väiski', on ollut luomassa yhdistyksen, suggestoterapian koulutusta sen aloittamisesta lähtien. Hän on ollut mukana kehittämässä yhdistyksen toimintaa, aktiviteetteja ja koulutusta aktiivisesti yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Samanaikaisesti Väinö Pertamo on ollut turvallinen ja rakentava 'yhdistyksen selkäranka' SHY:n välillä tuulisenkin historian aikana. Erityisen merkittävänä SHY:n hallitus piti Väinö Pertamon halua ja taitoa jakaa pyyteettömästi omia tietojaan ja taitojaan suggestoterapeuttina. Kouluttajana Pertamolla on menossa 14. SHY-kurssi ja ote kouluttamiseen on rautainen ja aktiivinen,

      Suomen Hypnoosiyhdistys ry:n valtuuttamana kiitän Väiskiä yksiselitteisesti KAIKESTA ja yhdistyksen puolesta nimeän hänet SHY:n hypnoosineuvokseksi ja luovutan hypnoosineuvosdiplomin.

      Helsingissä Finlandiatalolla 19. elokuuta 2000
      Peter von Harpe, SHY:n puheenjohtaja

      • kkopo

        Väinö pertamo: >"Pari kysymystä. Kuuluuko tietoliikenteen ja internetin seuranta verkonkutojien tehtäviin?"
        > "Miksi Suggestomedian verkonkutoja Peter von Harpe ei ole tehnyt perusteltua ehdotusta itse keksimänsä ja järjestämänsä neuvostunnustuksen peruuttamiseksi?"

        Kiitos, Väinö Pertamo. Kysymykset verkonkudonnasta ovat tärkeitä. Sivustojen koodien purkaminen on yhtä käsittämätöntä toimintaa kuin asiaviestien poistattaminen, kunniajäsenen perusteeton erottaminen, perusteettomat käräjäuhkailut tai eri mieltä olevien leimaaminen. Tietenkään Peter von Harpella tai SHY:n hallituksella ei ole ollut toimivaltuuksia perustaa ja jakaa neuvoksen arvoja, mutta sinulla on ollut oikeus ottaa vastaan jäsenten tunnustus. Tittelin omavaltainen perustaminen ja ehkä taka-ajatuksien kera kertoo jotakin SHY:n johdon asiantuntemuksesta ja harkinnan puutteesta. Peter von Harpen perusteltua aloitetta tunnustuksen peruuttamiseksi odotellaan varmasti monella taholla.

        Väinö Pertamo: >"Lue alla Peter von Harpen perustelut neuvostunnustukselle, joka tuli minulle yllätyksenä ja jonka otin vastaan SHY:n, sen jäsenten ja opiskelijoiden kiitoksena SHY:n hyväksi tekemästäni monivuotisesta työstä: Väinö Pertamo"
        ==================================

        Hypnologia 3/2000

        "Suomen ensimmäinen
        HYPNOOSINEUVOS

        Suomen Hypnoosiyhdistys ry haluaa 30-vuotisjuhlavuotenaan osoittaa kiitoksensa ja kunnioituksensa henkilölle, jonka ansiot yhdistyksen toiminnan kehittämisessä ja hypnoositietouden lisäämisessä Suomessa ovat selkeät ja mittavat. Yhdistyksen hallitus keskusteli monessa kokouksessa menettelyn muodoista. Moni perinteinen tapa, esimerkiksi kunniajäseneksi valitseminen, on hieno ja hyvä, mutta yleensä näissä menettelyissä henkilö menettää normaalit yhdistyksen jäsenoikeudet. Hallitus halusi luoda uudenlaisen menettelyn, mikä on arvokas ja ainutlaatuinen ja missä kunnianosoituksen saanut henkilö säilyttää kaikki täysivaltaisen jäsenen oikeudet. Näin syntyi idea SHY:n oman arvonimen HYPNOOSINEUVOKSEN luomisesta. Hallitus päätti, että tämän arvonimen haltijoita voi olla kerrallaan Suomessa vain yksi. SHY:n hallituksen päättämien kriteerien mukaan hypnoosineuvos -arvonimi voidaan myöntää henkilölle, jonka ansiot SHY:n kehittämisessä ovat selkeät. Henkilön tulee myös nauttia yleistä arvostusta alan ammattilaisten keskuudessa ja toivottavaa on, että hypnoosineuvos on selkeästi edistänyt alan koulutustoimintaa ja julkaissut alaa koskevaa kirjallisuutta tai artikkeleita. Kriteerien hahmottuessa selkeni hyvin nopeasti kuka on tuleva Suomen ensimmäinen hypnoosineuvos."

        "Hypnoosineuvos Väinö Pertamo

        SHY:n hallitus päätti yksimielisesti myöntää hypnoosineuvoksen arvonimen yhdistyksen kouluttajalle, suggestoterapeutti Väinö Pertamolle. Väinö Pertamo, 'Väiski', on ollut luomassa yhdistyksen, suggestoterapian koulutusta sen aloittamisesta lähtien. Hän on ollut mukana kehittämässä yhdistyksen toimintaa, aktiviteetteja ja koulutusta aktiivisesti yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Samanaikaisesti Väinö Pertamo on ollut turvallinen ja rakentava 'yhdistyksen selkäranka' SHY:n välillä tuulisenkin historian aikana. Erityisen merkittävänä SHY:n hallitus piti Väinö Pertamon halua ja taitoa jakaa pyyteettömästi omia tietojaan ja taitojaan suggestoterapeuttina. Kouluttajana Pertamolla on menossa 14. SHY-kurssi ja ote kouluttamiseen on rautainen ja aktiivinen. Suomen Hypnoosiyhdistys ry:n valtuuttamana kiitän Väiskiä yksiselitteisesti KAIKESTA ja yhdistyksen puolesta nimeän hänet SHY:n hypnoosineuvokseksi ja luovutan hypnoosineuvosdiplomin. Helsingissä Finlandiatalolla 19. elokuuta 2000
        Peter von Harpe, SHY:n puheenjohtaja"


      • NLP-tajuntaisia...

        Väiski: "Kuuluuko tietoliikenteen ja internetin seuranta verkonkutojien tehtäviin? Miksi Suggestomedian verkonkutoja Peter von Harpe ei ole tehnyt perusteltua ehdotusta itse keksimänsä ja järjestämänsä neuvostunnustuksen peruuttamiseksi? Lue alla Peter von Harpen perustelut neuvostunnustukselle, joka tuli minulle yllätyksenä ja jonka otin vastaan SHY:n, sen jäsenten ja opiskelijoiden kiitoksena SHY:n hyväksi tekemästäni monivuotisesta työstä"

        Taisi joku sinun viime aikaisista kirjoituksista nyt kirpaista jotakuta kun otetaan käyttöön tälläset "rajuotteiset" aseet: paljastetaan lähdekoodeja ja annetaan poistomääräyksiä! Eivät enää ilkiä poistattaa kirjoituksiasi koska pelkäävät maineensa lopullista menetystä. Pelleilyksi on mennyt nyky-Shyn valtauho!!!!


      • nimitysoikeuksista

        Hyvä että asian toinenkin puoli tulee nyt esille.
        Eikö tuo julkisessa lehdessä julkaistu teksti joutunut täällä taannoin myös puhdistettujen joukkoon? Oletettavasti sisällön takia: Sinun panostasi arvostettiin perustelujen kera.

        Tietenkään SHY:llä tai sen puheenjohtajilla ei ole oikeutta perustaa mitään laillisesti suojattuja arvonimiä eikä myöntää sellaisia. Sellainen kuuluu eduskunnan ja tasavallan presidentin toimivaltaan. Mitään oikeutta ei myöskään kenelläkään puuttua siihen, jos tällä palstalla viitataan julkisen rekisteröidyn yhdistyksen päätöksiin, lehdessä olleisiin kirjoituksiin tai muihin julkisiin lähteisiin. Myös SHY:n kokouksesta 29.12.08, jossa Sinut erotettiin, on lupa kirjoittaa ja esittää arvioita.


    • shystä eroava

      Oletko verkonkutojia ja millä oikeudella julkistat toisen kotisivun lähdekoodia? Neuvoksen tittelistä vinoilu osuu omaa nilkkaan kun Shyssä on parikin omilla titteliluetteloilla ratsastavaa "multiasiantuntijaa". Nolottavaa. Sitä paitsi neuvoksen arvon kekkasi Pete. Eikö mies enää seiso omien sanojensa takana? Saisi sitten peruuttaa ne julkisesti.

      • verkottavat?

        Mutta ketkä ovat niitä "verkonkutojia"? Ja mikä on heidän paikkansa ja roolinsa tajunnantaitajien yhteisön verkossa? Ei liene salaisuus. Jos on niin, miksi?


    • whats next?

      Aloitusviesti on lapsellista provoilua, alkeellista psykoterroria tai keskenkasvuista huumoria. Kotisivujen html-skriptin julkaiseminen ei sinänsä ole big deal, mutta miten se on ongittu. Se on toinen kysymys. Tasapuolisuuden vuoksi ei sitten pidä sensuroida viittauksia julkisiin lähteisiin, kuten täällä on tapahtunut, jos itse harjoitetaan tällaisia "paljastuksia".

    • tuohon kysymyksien kera

      Tuosta ketjun ensimmäisestä kirjoituksesta tulee mieleen muutama kysymys, joihin jokainen asiaa seurannut löytää helposti luultavan vastauksen:

      -Mikä taho on niin ärsyyntynyt Väiskin saamasta tunnustuksesta, että vaatii nyt sen poistattamista.

      -Kuka on kykenevä kaivamaan kirjoituksen "tietokonetekstin" esiin ja näkee tuon vaivan arvoiseksi.

      -Onko joku uusimmista viestiketjuista saanut jonkun / jotkut käymään niin kuumana, että pitää kaikin keinoin yrittää halventaa Väiskin aikanaan SHY:n hyväksi tekemän työn arvostusta.

      -Onko kyse siitä, että kun enää ei oi poistattaa SHY:tä ja sen oppeja arvostelevia kirjoituksia niin ruvetaan mustamaalamaan Pertamoa.

      -Kokeeko SHY:n hallitus ja sisäpiiri olevansa niin ahtaalla, että Pertamon törkeä erottaminen ei enää riitä.

      Itse kävin SHY:n koulutuksen 80-luvun alussa mm. Väiskin ohjauksella. Mistä vieläkin suuri kiitos!
      Ja silloin puhuttiin nimenomaisesti hypnoosista eikä nykyisistä lieveilmiöistä. Taisivat tajunnanopit olla vielä tuolloin pikku itiöinä Santavuoren pöksyissä:)

      Mikäli ns. verkonkutojilla ei ole "munia" tulla avoimesti vastaaman kysmyksiin, niin katson että vaikeneminen on myöntymisen ja paniikin merkki!

      T. Tapani Henttonen

      • tärkeitä

        Tapani Henttosen kysymykset ovat tärkeitä. Mini meistä ulkopuolisistakin haluaisi niihin vastauksia. niin hurjalta meno ja méininki vaikuttavat hypnoosipiireissä. t. Yksi Ulkopuolisistä

        ............
        Tapani Henttonen: "Muutama kommentti tuohon kysymyksien kera 16.2.2009
        >"-Mikä taho on niin ärsyyntynyt Väiskin saamasta tunnustuksesta, että vaatii nyt sen poistattamista.
        -Kuka on kykenevä kaivamaan kirjoituksen "tietokonetekstin" esiin ja näkee tuon vaivan arvoiseksi.
        -Onko joku uusimmista viestiketjuista saanut jonkun / jotkut käymään niin kuumana, että pitää kaikin keinoin yrittää halventaa Väiskin aikanaan SHY:n hyväksi tekemän työn arvostusta.
        -Onko kyse siitä, että kun enää ei voi poistattaa SHY:tä ja sen oppeja arvostelevia kirjoituksia niin ruvetaan mustamaalamaan Pertamoa.
        -Kokeeko SHY:n hallitus ja sisäpiiri olevansa niin ahtaalla, että Pertamon törkeä erottaminen ei enää riitä."
        >"...Mikäli ns. verkonkutojilla ei ole "munia" tulla avoimesti vastaaman kysmyksiin, niin katson että vaikeneminen on myöntymisen ja paniikin merkki! T. Tapani Henttonen"


      • Tapani Henttoselta

      • faktoja peliin

        Nyt vain pitäisi saada tietoa Risto Santavuoren opin taustasta. Mikä on miehen tutkimus-, hypnoosi- ja työtausta? Mikä on tämän Peter von Harpen tutkimus-, hypnoosi- ja työtausta? Näiden Riston ja Peten nykyiset roolit suggestoalan yhdistys- ja yritysverkostossa? Entä keitä ovat verkonkutojat?


      • odotellaan...

        Kirjoitit: "Muutama kommentti tuohon kysymyksien kera 16.2.2009
        > "Mikäli ns. verkonkutojilla ei ole "munia" tulla avoimesti vastaaman kysmyksiin, niin katson että vaikeneminen on myöntymisen ja paniikin merkki! T. Tapani Henttonen".

        Eipä kuulu vastauksia "verkonkutojilta" Tapani Henttosen kysymyksiin. Ei edes t"ajuntalaisten" kommentteja, joita voisi heittää nimimerkillä anonyymipalstalle. Onko "vaikeneminen myöntymisen ja paniikin merkki"?


      • yu78900++
        faktoja peliin kirjoitti:

        Nyt vain pitäisi saada tietoa Risto Santavuoren opin taustasta. Mikä on miehen tutkimus-, hypnoosi- ja työtausta? Mikä on tämän Peter von Harpen tutkimus-, hypnoosi- ja työtausta? Näiden Riston ja Peten nykyiset roolit suggestoalan yhdistys- ja yritysverkostossa? Entä keitä ovat verkonkutojat?

        Santavuori valmistui kurssilta numero 9. suggestoterapeutiksi. Ainakin muutama vuosi sitten teurasti lampaita kirkkonummella.On tietääkseni toimunut myös opettajana.


      • tietoa
        yu78900++ kirjoitti:

        Santavuori valmistui kurssilta numero 9. suggestoterapeutiksi. Ainakin muutama vuosi sitten teurasti lampaita kirkkonummella.On tietääkseni toimunut myös opettajana.

        "Kuka on kukin" tiedoille täydennystä. SHY:n 2008 koulutuskalenterissa Santavuori kertoo itsestään: Ohjaava kouluttaja, FK, suggestoterapeutti SHY, kulttuuripedagogi: historian ja kulttuuritutkimuksen peruskoulutus, peruskoulun yläasteen erityisopetusta (1981-1994), ihmislähtöisen ohjauksen ja oppimisen koulutus- ja kehittämishankkeita (1996-) mm. tajunnallisen ohjauksen, kansanperinteen, erityistaiteen, varhaiskasvatuksen alueilla.
        On kuulemma lopettanut niin opettajan hommat kuin lampaiden teurastuksen eikä ole koskaan aktiivisesti tehnyt terapiaa.


      • lisää faktoja
        tietoa kirjoitti:

        "Kuka on kukin" tiedoille täydennystä. SHY:n 2008 koulutuskalenterissa Santavuori kertoo itsestään: Ohjaava kouluttaja, FK, suggestoterapeutti SHY, kulttuuripedagogi: historian ja kulttuuritutkimuksen peruskoulutus, peruskoulun yläasteen erityisopetusta (1981-1994), ihmislähtöisen ohjauksen ja oppimisen koulutus- ja kehittämishankkeita (1996-) mm. tajunnallisen ohjauksen, kansanperinteen, erityistaiteen, varhaiskasvatuksen alueilla.
        On kuulemma lopettanut niin opettajan hommat kuin lampaiden teurastuksen eikä ole koskaan aktiivisesti tehnyt terapiaa.

        kirjoitit: "Täydentävää tietoa:
        SHY:n 2008 koulutuskalenterissa Santavuori kertoo itsestään: Ohjaava kouluttaja, FK, suggestoterapeutti SHY, kulttuuripedagogi: historian ja kulttuuritutkimuksen peruskoulutus, peruskoulun yläasteen erityisopetusta (1981-1994), ihmislähtöisen ohjauksen ja oppimisen koulutus- ja kehittämishankkeita (1996-) mm. tajunnallisen ohjauksen, kansanperinteen, erityistaiteen, varhaiskasvatuksen alueilla."

        - Onko näistä jostakin referenssiä? Julkaisuja, muita kuin omakustanteita tai Hypnologian juttuja? Ketkä ovat olleet yhteistyötahoina?


      • ghu79976
        lisää faktoja kirjoitti:

        kirjoitit: "Täydentävää tietoa:
        SHY:n 2008 koulutuskalenterissa Santavuori kertoo itsestään: Ohjaava kouluttaja, FK, suggestoterapeutti SHY, kulttuuripedagogi: historian ja kulttuuritutkimuksen peruskoulutus, peruskoulun yläasteen erityisopetusta (1981-1994), ihmislähtöisen ohjauksen ja oppimisen koulutus- ja kehittämishankkeita (1996-) mm. tajunnallisen ohjauksen, kansanperinteen, erityistaiteen, varhaiskasvatuksen alueilla."

        - Onko näistä jostakin referenssiä? Julkaisuja, muita kuin omakustanteita tai Hypnologian juttuja? Ketkä ovat olleet yhteistyötahoina?

        Tuon täydennyksenkin jälkeen fakta on että Santavuoren hypnoosiosaaminen rajoittuu lähinnä Pertamon vetämään hypnoosikoulutukseen.Ns.Santavuorelaisuus perustuu Santavuoren omaan pohdintaan, mielipiteisiin ja näkemyksiin hypnoosista. Ne on sinällään tietysti ihan ok. ja näkemyksia siinä kuin jotkin muutkin näkemykset. Mutta ne on kuitenkin pääasiassa yhden miehen aatoksia. Ymmärrykseni mukaan Hänen näkemyksensä ovatkin herättäneen jonkinverran keskustelua esim. tieteellisen hypnoosin piirissä.


      • hypnoosi ry
        ghu79976 kirjoitti:

        Tuon täydennyksenkin jälkeen fakta on että Santavuoren hypnoosiosaaminen rajoittuu lähinnä Pertamon vetämään hypnoosikoulutukseen.Ns.Santavuorelaisuus perustuu Santavuoren omaan pohdintaan, mielipiteisiin ja näkemyksiin hypnoosista. Ne on sinällään tietysti ihan ok. ja näkemyksia siinä kuin jotkin muutkin näkemykset. Mutta ne on kuitenkin pääasiassa yhden miehen aatoksia. Ymmärrykseni mukaan Hänen näkemyksensä ovatkin herättäneen jonkinverran keskustelua esim. tieteellisen hypnoosin piirissä.

        Tieteellisen hypnoosin sivuilta löytyy PsT Sakari Kallion analyysi Risto Santavuoren ajatuksista. Lääkärilehdessä julkaistiin 22.2.08 Santavuoren Tajunnan taito -kirjan ruumiinavaus. Ovatkohan SHY:n jäsenet ja opiskelíjat saaneet Kallion ja Lauerman santavuorelaisuusanalyysit? Saisivat lukea ja pohtia. Ihmettelen miksi Santavuori ei ole vastannut mitenkään hänen ajatustensa analyysiin ja Tajunnan taito -kirjan arvosteluun?


      • mitä???
        tietoa kirjoitti:

        "Kuka on kukin" tiedoille täydennystä. SHY:n 2008 koulutuskalenterissa Santavuori kertoo itsestään: Ohjaava kouluttaja, FK, suggestoterapeutti SHY, kulttuuripedagogi: historian ja kulttuuritutkimuksen peruskoulutus, peruskoulun yläasteen erityisopetusta (1981-1994), ihmislähtöisen ohjauksen ja oppimisen koulutus- ja kehittämishankkeita (1996-) mm. tajunnallisen ohjauksen, kansanperinteen, erityistaiteen, varhaiskasvatuksen alueilla.
        On kuulemma lopettanut niin opettajan hommat kuin lampaiden teurastuksen eikä ole koskaan aktiivisesti tehnyt terapiaa.

        Liitos tiedosta. Alla olevaan ei voi sanoa kuin "suurenmoista, mahtavaa, luovaa, hyvin luovaa". Mutta kuka kertoisi mitä nämä maailmoja syleivät hankkeet todellisuudessa ovat?

        "SHY:n 2008 koulutuskalenterissa Santavuori kertoo itsestään: Ohjaava kouluttaja, FK, suggestoterapeutti SHY, kulttuuripedagogi: historian ja kulttuuritutkimuksen peruskoulutus, peruskoulun yläasteen erityisopetusta (1981-1994), ihmislähtöisen ohjauksen ja oppimisen koulutus- ja kehittämishankkeita (1996-) mm. tajunnallisen ohjauksen, kansanperinteen, erityistaiteen, varhaiskasvatuksen alueilla."


      • kkökölk
        hypnoosi ry kirjoitti:

        Tieteellisen hypnoosin sivuilta löytyy PsT Sakari Kallion analyysi Risto Santavuoren ajatuksista. Lääkärilehdessä julkaistiin 22.2.08 Santavuoren Tajunnan taito -kirjan ruumiinavaus. Ovatkohan SHY:n jäsenet ja opiskelíjat saaneet Kallion ja Lauerman santavuorelaisuusanalyysit? Saisivat lukea ja pohtia. Ihmettelen miksi Santavuori ei ole vastannut mitenkään hänen ajatustensa analyysiin ja Tajunnan taito -kirjan arvosteluun?

        Tärkeä aloite. Tieteellinen hypnoosi ry:n analyysit Santavuoren opista pitäisi saada SHY:n opiskelijoiden ja jäsenten luettavaksi. Mies saisi itse kommentoida ja vastata niihin!


      • Jo irrottautunut
        yu78900++ kirjoitti:

        Santavuori valmistui kurssilta numero 9. suggestoterapeutiksi. Ainakin muutama vuosi sitten teurasti lampaita kirkkonummella.On tietääkseni toimunut myös opettajana.

        Kornia, aí sellainen ekspertiisi.

        Entä opiskelijat? Kantaako kukaan huolta SHY:n opiskelijoiden kohtaloista, "tajuntojen ohjauksen" vaikutuksista ryhmissä tai erityisen herkässä elämänvaiheessa oleviin opiskelijoihin?


      • ei-tajuntainen
        ghu79976 kirjoitti:

        Tuon täydennyksenkin jälkeen fakta on että Santavuoren hypnoosiosaaminen rajoittuu lähinnä Pertamon vetämään hypnoosikoulutukseen.Ns.Santavuorelaisuus perustuu Santavuoren omaan pohdintaan, mielipiteisiin ja näkemyksiin hypnoosista. Ne on sinällään tietysti ihan ok. ja näkemyksia siinä kuin jotkin muutkin näkemykset. Mutta ne on kuitenkin pääasiassa yhden miehen aatoksia. Ymmärrykseni mukaan Hänen näkemyksensä ovatkin herättäneen jonkinverran keskustelua esim. tieteellisen hypnoosin piirissä.

        Entisiä ja nykyisiä opiskelijoita kohtaan tuntuu jotenkin epäreilulta että tajunnantaidon luoja ei itse esiinny SHY:n terapeuttilistalla, vaikka on hypnoosikouluttaja.

        Jotenkin tulee mieleen eräs Grimmin veljesten ja eräs Andersenin satu. Arvaat varmaan mitkä.


      • sadut?
        ei-tajuntainen kirjoitti:

        Entisiä ja nykyisiä opiskelijoita kohtaan tuntuu jotenkin epäreilulta että tajunnantaidon luoja ei itse esiinny SHY:n terapeuttilistalla, vaikka on hypnoosikouluttaja.

        Jotenkin tulee mieleen eräs Grimmin veljesten ja eräs Andersenin satu. Arvaat varmaan mitkä.

        Grimmin veljesten Hamelnin pillipiipari ja H.C. Andersenin Keisarin uudet vaatteet.


      • eyry8
        ei-tajuntainen kirjoitti:

        Entisiä ja nykyisiä opiskelijoita kohtaan tuntuu jotenkin epäreilulta että tajunnantaidon luoja ei itse esiinny SHY:n terapeuttilistalla, vaikka on hypnoosikouluttaja.

        Jotenkin tulee mieleen eräs Grimmin veljesten ja eräs Andersenin satu. Arvaat varmaan mitkä.

        Jospa hän on enempi teoriamiehiä.


      • opiskelijoita
        eyry8 kirjoitti:

        Jospa hän on enempi teoriamiehiä.

        Santavuori antaa opinto- ja työnohjausta SHY:n terapeuttiopiskelijoille, myöskö näiden "hoitoihin" eli "ohjauksiin"?


      • ei löydy
        eyry8 kirjoitti:

        Jospa hän on enempi teoriamiehiä.

        Risto Santavuorelta ei löydy asiantuntija-, tutkimus- eikä tiedejulkaisutietokannoista vertaisarvioituja artikkeleita eikä tutkimuksia hypnoosista, tajunnantiloista, kasvatustieteestä eikä hypnoositerapioista.

        Jos löytyy, niin linkatkaa!


    • vai mitä???

      Järkyttävä kirjoitus. Pelottelua, keskustelun häirintää, harhaanjohtavaa trollausta, erotetun jäsenen painostamista, teleurkintaa? Vai mitä?

      Mahdollinen Lex Nokiakaan ei tule antamaan teleurkintä- tai häirintäoikeuksia millekään verkonkutojille tai hypnootikkoliikkeille.

      • pian poliisin puheille shy....

        entisille jäsenille, tarkkailunne jatkuu...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1945
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1423
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe