Vaimon seikkailut 4

Eräs vainen

Miesten lähdettyä mökin pihasta kuulin ylämökin oven kolahtavan. Vaimon miesystävä astui ulos mökistä pelkissä uimahousuissaan. Näin hänen puhuvan naureskellen kännykkäänsä ja lähtevän kävelemään saunarakennusta kohti. Saunarakennuksen ikkunasta näin, kuinka vaimo siisti itseään kosteuspyyhkeellä ja puki ylleen valkoiset pikkuhousut. Hän näytti etsiskelevän jotain pukuhuoneen lattialta pylly pystyssä, kun mies astui sisään leveästi virnistäen. Vaimo katsoi miestä hämmentyneenä ja kuulin hänen sanovan "taisit järjestää tämän tahallasi". Mies vain naurahti, että "pitihän ne ruuat nyt jotenkin maksaa ja sinullahan oli pojille ihan käypää valuuttaa".

Mies asteli vaimon eteen ja suuteli tätä intohimoisesti. Kuulin vaimon sanovan katkonaisesti "älä, ei nyt", kun mies tarttui määrätietoisesti vaimon pikkuhousuihin ja veti ne nilkkoihin. Huomasin miehen uimahousujen pullistelevan uhkaavasti. Mies nousi taas suutelemaan vaimoani puristellen samalla hänen paljasta peppuaan.

Hän tarttui vaimoa hartioista painaen tämän eteensä kyykkyyn lattialle. Selkeästi äskeisistä ruuan maksutapahtuman mielikuvista kiihottuneena mies pudotti omat uimahousunsa lattialle. Jäykkä elin ponnahti näkyviin, kun mies tarttui vaimon niskaan sanoen "imehän nyt kiltti tyttö vaihteeksi kotimaistakin". Näin vaimon hamuavan miehen terskaa huuliensa väliin ja seuraavalla hetkellä uppoavan hänen suuhunsa. Mies tarttui hellästi vaimon pään sivuilta molemmilla käsillään ja alkoi naida hänen suutaan. Lopulta vaimo päästi miehen terskan suustaan ja alkoi nuolla tämän miehen kivespusseja samalla kalun vartta runkaten.

Mies tarttui vaimoa olkapäästä ja talutti tämän vuodesohvalle kylkiasentoon makaamaan. Hän paneutui myös kylkiasentoon makuulle vaimon alastoman vartalon taakse ja näin hänen nostavan vaimon vasenta jalkaa koholle. Mies suuteli jälleen kiihkon vallassa vaimoni niskaa ja näin hänen hyväilevän toisella kädellään vaimon suojatonta jalkoväliä. Mies hieroi vaimon klitorista ja suuteli häntä samalla hellästi. Vaimo näytti vastaavan miehen suudelmiin ja näin miehen tarttuvan kivikovana seisovaan elimeensä. Muutaman hitaan runkkausliikkkeen jälkeen mies alkoi sovitella asettaan vaimon pyllyvakoa vasten. Näin vaimon nytkähtävän, kun kova elin upposi taas, ties monennenko kerran, hänen pyhimpäänsä. Mies alkoi nussia vaimoa rauhallisesti takaapäin samalla häntä suudellen.

Mies nopeutti tahtiaan ja näin tummien pussien läiskyvän yhä ahnaammin vaimon pyllynposkia vasten. Lopulta mies vetäytyi ja käänsi vaimon vatsalleen, laittaen samalla sohvatyynyn tämän vatsan alle. Näky oli rivo, kun kaunis vaimoni makasi parikymmentä vuotta vanhemman rakastajansa edessä pylly koholla ja mies hänen takanaan suurehko kalu voimakkaasti erektiossa sojottaen.

Mies levitti vaimoni jalkoja ja tarttui uudelleen kaluunsa ohjaten sen tottuneesti takaapäin vaimoni pilluun. Mies nojasi eteenpäin käsiensä varassa ja alkoi naida vaimoani takaapäin. Kuulin vaimon voihkinan ikkunan taakse asti, kun mies kiihdytti tahtiaan ja takoi vasten tämän peppuaan yhä vaativammin. Lopulta mies huokaisi ja voihki ääneen ja arvasin hänen laskevan siemenensä vaimoni sisuksiin. Mies lysähti voipuneena vaimoni päälle, johon hän jäi hetkeksi lepäämään.

Sitten mies vetäytyi ja kuulin heidän keskustelevan hiljaa jotakin. Molemmat nousivat vuodesohvalta ja menivät ulos pukuhuoneesta. Nurkalta katsoin vielä, kuinka he käsi kädessä kävelivät kohti uimarantaa. Silloin päätin lähteä takaisin kotiin odottamaan vaimoani. Kävelin taas metsän kautta autolleni ja lähdin sekavin tunteina ajamaan kohti kotia.

8

14555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se vanha

      huora Tukholmasta, nyt tunnistin sinut T...hah

    • a.l.l

      Jatka tarinaa ihmeessä, vaikka niin että nainen on todella monen miehen kanssa yhtäaikaa

    • Vaimo vieraille

      ja ihan hienosti kuvattu naimisen tahteja. Nyt vain et voi koko ajan mennä taustalle vaan voisitko jälkikäteen nauttia naidusta ja pehmitetystä vaimostasi? Tai avustaisit työntämällä vieraita kulleja vaimosi sisään?
      Itse en tyydy vain katselemaan salaa....

      • hopihopi

        Täällä jo odotellaan että tarina saisi jatkoa, todella hyvä oikeesti.Nyt vaimo koville useamman miehen voimin.


    • Toivottavasti saamme kuulla lisää ja vaimosi saa myös lisää.

    • a.l.l

      Tarinalle jatkoa ja pian.

      • Eräs vainen

        ..tuota jatkoa voisi harkita..


    • tommi_j

      jatkuu edelleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe