JÄNNITTEESTÄ????

Miten???

Olemme lähdössä toukokuussa Meksikoon ja nyt mietimme jänniteasiaa. Miten onnistuu esim.kännykän lataus(nokioita 3 kpl), tai esim. hiustenkuivaajan käyttö. Millaiset pistorasiat siellä on? Eli siis tarvitsemmeko jonkin erilisen muuntajan suomi-laitteillemme? Ja mistähän semmoisia sitten saa jos on tarpeen...

7

1031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virtaska2

      Täältä kotomaasta saa ostaa adapterin. Ostimme oman useampi vuosi sitten marketista ja sillä on pärjännyt idässä ja lännessä.Saa ostaa varmasti myös Meksikosta.Pistorasiassa oli muistaakseni kaksi litteää reikää, mutta sillähän ei ole väliä kun ostat sen adapterin niin saat sovitettua sen kyllä melko monenlaisiin variaatioihin
      Kännykän lataus onnistuu hyvin, joku sanoi että vähän hitaammin lataisi, mutta me emme sellaista huomanneet.Vain 3-taajuus puhelimet toimii eikä kaikki operaattorit. Elisa toimi hyvin.Kannattaa selvittää oman operaattorin toimivuus.Soittaminen on kallista, mutta sieltä voi ostaa puhelinkortteja automaatteihin joka on edullisempaa, jos nyt lomalla tarvii soitella.
      Hiustenkuivaajani toimi hieman vaimeammin kuin normaalisti ja kiharrin ei juuri lainkaan, voi olla että uudemmat laitteet toimii paremmin omani kun on jo muutaman vuoden vanha.

    • hmmh

      Kyllä tarvitsee välikappaleen.Paikan päältä kannattaa ostaa,en muista nyt hintaa mit maksoi.Keskustassa olevat tavaratalot ainakin myyvät niitä,Pelicano ja Wall Mart.Mukavaa matkaa,meillä 7 päivää lähtöön.

    • Jyde

      Tuota meksikon 127V jännitettä ei vaan mikään adapteri nosta. Laturit näyttäisi toimivan 100-240V:n jännitteellä, joten ne ei tuota ongelmia, mutta kihartimen teho jää ~1/4 suunnitellusta. Hienompia vehkeitä ei kannata sinne pistorasiaan työntää ennenkuin varmistuu että ne toimivat myös 127V/60Hz verkossa.

      • Steffo

        Minulla on aina ollut mukana matkoilla pieni vedenkeitin. Nyt se taitaa kuitenkin jäädä kotiin, kun siihen pitäis olla 220V. Pitäsköhän pakata kaasukeitin? Luulisi Meksikossakin olevan niitä pieniä retkikaasupulloja.


      • ....
        Steffo kirjoitti:

        Minulla on aina ollut mukana matkoilla pieni vedenkeitin. Nyt se taitaa kuitenkin jäädä kotiin, kun siihen pitäis olla 220V. Pitäsköhän pakata kaasukeitin? Luulisi Meksikossakin olevan niitä pieniä retkikaasupulloja.

        Miksi ihmeessä jaksat kantaa vedenkeitintä mukana?

        Mikset vain soita huonepalveluun ja pyydä heitä tuomaan kuumaa vettä tai kahvia/teetä/yms?

        Usein tuo täysin maksutonta, tai jos maksaa, niin se muutama peso ei juuri tunnu kassassa.


    • Tarvitaan

      Jos aiot käyttää sähkölaitteita joissa ei tuota jännitteen liukumavaraa ole, tarvitset muuntajan. Joka tapauksessa tarvitset adapterin, kun pistorasian reiät on erilaiset kuin Suomessa. Päätimme, että mies ajaa partansa höylällä, itse päätin olla kihartamatta. Huoneessa oli kylppärin vakivarusteena kuitenkin kuivaaja.
      Kokeilimme pientä aurinkokennolaturia lataamaan kännykkää, minun kännyni ainakin latautui hyvin. Toisaalta jos ei paljon soittele ja kirjoittele, pärjää pari viikkoa täyteen ladatun vara-akun avulla. Kolmitaajuuspuhelin tarvitaan, itse ostin nelitaajuusmallin - toimii vaikka Guatemalassa. Ja tarkista operaattorisi yhteistyökumppani Meksikossa eli toimiiko yhteys.

      • Pelikaaniukko

        Wal Mart on Playa del Carmenissa ainoa isosmmista tavarataloista, joista adapterin saa. Siellä on vain yksi yleisadapteri eli helppo valita oikea ;)

        Wal Mart sijaitsee 30 Avenuella.

        Lisäksi joistakin sähköliikkeistä löytyy ja 4-5 tähden hotelleista niitä saa lainaksi. Kolmen tähden hotelleista ja hostelleista ei taida saada.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe