Rouvat Laivalla

Nectar

Hei

Onko kellään samanlaisia kokemuksia:
Lähet laivalle ja tutustut siellä keski-ikäiseen rouvaan ja ilman ihmeempiä suostutteluja rouva on reva levällään ja persepystyssä lopun matkaa. Sovitte että voisihan tätä jatkaakin mutta ihan ilman ihmeempiä sitoumuksia.

Rouva tietysti vannottaa sulle että ei saa kertoo sen ukolle kun heidän suhteensa on ihan ok. Vaihdatte kumminkin sähköposti osoitteet ja matkan jälkeen lentää ehdotuksia kumpaankin suuntaan...
Satut suostumaan kiimaiseen hotelli pano ehdotukseen ja tapaatte hotellilla/mökillä/rouvan kotana mutta itse asiassa sessio on pettymys kun muija antaumuksellisen imutuksen ja muutaman panon jälkeen toteaa että haluaisi ruveta viettämään enempi aikaa kanssasi (romanttinen päivä silloin tällöin) eli selkeesti alkaa sitoutua... No ihan vaan tipauttaaksesi rouvan maan pinnalle pistät ehdoksi että jos rouva romantiikkaa kaipaa niin saa narttu myös toteuttaa sun fantasiasi ja olla tottelevainen orjasi ja ottaa mukisematta kyrpääsi missä sä haluut ja mihin sä haluut ilman rajoja...

Ei muuten mutta kun mulle tota on sattunu jo kolme kertaa ja joka kerta on ollut tosi vaikee päästä rouvista eroon kun niitä tuntuu todella kiihottavan suunnattomasti toi alistumis leikki. Kaikki rouvat on ollut ihan mukavan näköisiä perheen äitejä (lapset 4-18 vuotiaita) jotka ainakin omien sanojensa mukaan ei halua tuhota suhdettaan.

Itseäni on alkanut kiinnostaa psykologia moisen käyttäytymisen takana.. kaksi nartuistani jopa tietävät etteivät ole ainoita joita käytän hyväkseni. Kolmannelle aion asian kertoa kuvien kera seuraavalla koulutus sessiolla.

Riippumatta siitä mitä mä pyydän niin nää nartut pyrkii yleensä tekeen pilkulleen niinkuin toivon, jos ei muuten niin sitten lisäten kommentin: okei mutta ethän ikinä kerro mun miehelle...

Yksi jopa halusi valita anaaliseksin itselleen rangaistukseksi asioista joita ei pystynyt mun toivomusten mukaan järjestemään.

12

42738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on hyvin

      hyvin tuttua..ja luulisen sen olevan sidottu jotenkin siihen että antaa liika hyvää käsittelyä sängyssä..?

      • Nectar

        Itse en kyllä koe olevani mikäänmestaris rakastaja. Luulisin asian sivuavan enempi alistamista ja jaännityksen hakua ja siihen koukkuun jäämistä kun sitä hiukan onmaistanut vrt. esim kolikkopeli addiktio mummoilla.


    • Pate

      Syynä saattaa olla sama syndrooma mutta päinvastoin kuin valtaa pitävillä miehillä kuten johtajat ja poliitikot. Ko. miekkoset hyvin usein maksullisen seksin ollessa kyseessä ottavat alistujan roolin eli päin vastoin kuin heidän rooli elävässä elämässä.

      Nythän saattaa olla niin, että mihin vain suostuvat kotirouvat ovat perheen se osapuoli, joka sanoo kaapin paikan ja dominoivat muutenkin. Vastapa(i)noksi he ottavat päinvastaisen roolin ja haluavat alistusta vallan alle. Roolileikkejä...

      • Anonyymi

        Tästähän nimenomaan on kyse. Nykyäänhän nainen on varsinkin lapsiperheissä se ehdoton pomo. Vieraissa sitten alistutaan alfauroksille. Oma vaimonikin on kertonut että näin se kuvio toimii.


    • miesvaillamenneisyyttä

      tuota...

      tuo kuulosti liiankin tutulta!! Saako tiedustella nimeäsi?? Olin kerran laivalla, ja siellä rakastelin koko yön mielestäni kaunista rouvaa, ja minulla oli mukavaa. Sen jälkeen emme ole tavannut!

      Kuinka kauan tästä tapauksesta on?! Et välttämättä ole se sama rouva, mutta minä ja vaimoni olemme eronneet, ja minusta vain tuntui siltä että olisi mukava saada yhteyttä siihen yhden yön naiseen!

      Ymmärrän jos et halua esim. mailailla tai paljastaa olleesi rakastelemani nainen... mutta kunhan yritin! =)

      • Nectar

        Hmm tota jos luet postini huolellisesti huomaat että en ole naispuolinen eikä kyseessä ollut lesboilu :) ... tarkkuutta peliin .


      • miesvaillamenneisyyttä
        Nectar kirjoitti:

        Hmm tota jos luet postini huolellisesti huomaat että en ole naispuolinen eikä kyseessä ollut lesboilu :) ... tarkkuutta peliin .

        voih...

        en lukenut kuin alun sillä olin niin kiimainen kuullessani että...

        joo, no antaa olla.


    • Voisin kommentoida

      Ei se aina niin yksinkertaista ole.
      Joskus tulee kännissä sekoiltua. Helpoimmalla siitä yleensä pääsee kun antaa suhteen jatkua aikansa kunnes miehen mielenkiinto häviää... älkääkä jumankauta kertoko että pelkäätte oman miehenne saavan tietää... siitä seuraa vaan lisää häpeää ja alistusta kun miehellä on jotain millä kiristää itselleen milloin hän itse haluaa.

      • -n-

        ?

        Tyhmä akka


      • Minulle kävi juuri näin.
        Kännisekoilua tuntemattoman Mosse nimisen miehen kanssa. Jälkikäteen häpeää ja katumusta. Menin vannottamaan ettei mieheni saisi missään nimessä tietää siitä.
        Ei kauaa kun tuli puhelu ja seksi tapaamiseen ehdotus ja lopulta vaatimus kun en ollut ensin suostuvainen.
        Siitä seurasi lisää nyt jo rankkaa häpeää alistuksesta ja häpäisemisestä rakastavan miehen komennossa, kenen mielestä pettäjä vaimot ansaisevat siitä rangaistuksia ja ovat kuin luotuja yleiseen käyttöön.
        Kuvat ja videot joita minusta otti, toimivat tehokkaasti kiristyskeinona varsinkin kun minun täytyi kirjoittaa niistä miehelle täysi omistus ja julkaisuoikeus.

        Peittelin jälkiä joita oli jatkuvasti ympäri kroppaani mutta lopulta mieheni ne näki. Ero ja yksinhuoltajuus nyt kahden pojan äitinä.
        Kun mies alkoi vaatia että minun on tarjottava seksiä pojillenekin en kestänyt enää. Sanoin julkaiskoot tallenteet mutta se on nyt loppu.
        Mosse ei heti antanut periksi mutta pikkuhiljaa luovutti.
        Onneksi ei ole pornoa minusta tietääkseni minnekään foorumeille levittänyt. Oikeasti en olisi kestänyt sitä ja olin jo hetken antamassa miehelle periksikin mutta nyt hän tuntuisi jättäneen minut rauhaan.

        Tuollaisen psykopaatin mielikuvituksella ei ollut mitään rajaa tavoille, joilla hän minua nöyryytti ja komensi tekemään.
        Jos Mosse joku päivä yllättäen ottaakin vielä yhteyttä, pissaan varmasti säikähdyksestä ja pelosta housuihini!


    • Anonyymi

      Laivaristeily naisporukassa kerran vuodessa tarjoaa juri sen verran viihdettä kuin on tarpeen. Sopiva tanssitaidoton ukkomies on paras vaihtoehto - ei todennäköisemmin kanna tauteja eikä halua pysyvää suhdettä. Homma jää siihen yhteen laivaristeilyyn. Tai joskus mahdollisesti vuoden kuluttua uusinta. Ei ole kenestäkään tullut riippakiveä. Ja näin on hyvä!

      Rouvakolmikko Hämeestä

      • Anonyymi

        Pari nuorta rouvaa oli laivalla, lipsahti ilta kaikkien yllätykseksi kolmen kimpaksi. Tapaillaan silloin tällöin maissakin, rouvilla on nykyisin yhteinen salaisuus :)


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1817
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1119
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe