Rangaistus

raiskaajalle?

Siis jouduin raiskatuksi jokin aikaa sitten. Asia on ollut minulle todella vaikea käsitellä, saatikka päästä yli. Olen pelännyt ihan saatanasti pelkästään kaupassa käyntiä, katsomasta ihmisiä silmiin, jokaista kolahdusta kotonani. Nukutuksi saan pillereiden avulla. Eli olen ollut aikalailla hermoraunio. Rauhoittavilla olen elänyt pari vkoa ja saikkua reilu kuukausi.. Jotenkin tästä olo on alkanut kohentumaan, kiitos tukijoukkojen, läheisille, kenelle olen voinut avautua ja ketkä ovat viettäneet öitä tukenani, jotta selviän seuraavaan päivään.

Poliisikin on tietoinen asiasta ja juttua tutkitaan. Muutaman kerran olen poliisilaitoksella käynyt ja saanut aika vähättelevän kuvan tapahtuneesta.. Jos sitä nyt edes on tapahtunut.. Olen miettinyt, millä tavalla se, että kyseinen "setä" saisi rangaistuksensa, auttaisi minua. Auttaisiko se, että hän saa sakkoja tai ehkä ehdollista, minua pääsemään asian yli ja olisiko se todellakin sen arvoista, että joudun kohtaamaan hänet vielä oikeussalissa. Siis jos tämä edes oikeussaliin edes vie. Tänään laitoksella käydessäni, ei olo ollut kovin toiveikas. Päinvastoin. Vaikka tuomiot Suomessa seksuaalirikollisille ei ole kummoiset, toivoisin virallisen tahon ottavan minut vakavissaan ja kuuntelevan, mitä tämä mies on minussa teollaan saanut aikaan. Mutta elättelenkö turhia? Kiinnostaako se edes ketään?

Toipumiseni on edennyt sen verran, että olen alkanut tuntea vihaa (itseni lisäksi) myös tätä miestä kohtaan. Ja minua pelottaa, kuinka suureksi tämä viha kasvaa. Ja se, että mitä teen, kun se paisuu niin suureksi, että en enää kykene pitämään sitä sisällä.

Lähipiirissäni on ihmisiä, kenellä on tapana jakaa "oman käden oikeutta". Ja heillä on kavereita ja heidän kavereita, kellä on myös tapana toteuttaa tällaista toimintaa. Huomaan harkitsevani peseväni käteni pois tästä jutusta ja olla kuulematta mitä sen jälkeen tapahtuu. Tiedän, että nämä miehet, eivät pelkää vasikoimista, ja heistä tuskin vasikoidaan, mutta omalle moraalille tämä on nyt todella ristiriitainen kysymys. Tiedän, että oman käden oikeuden toteuttaminen on väärin, mutta toisaalta haluaisin sen miehen, kuka minulle näin teki, tietäisi mitä on elää häpeän ja itseinhon kanssa, pelätä kotoa lähtemistä, pelätä, että joku kutsumaton on ovella ja tietäisi, mitä on herätä kesken yön täydestä kauhusta hikoilevana ja tärisevänä (nämä näin aluksi).

Jos joku tämän lukeva, joka tiedät omasta kokemuksestasi, mitä tarkoitan, mikä sinulle riittäisi? tai sinulle, kenen vaimolle/tyttöystävälle/siskolle/muulle läheiselle ystävälle olisi näin tehty, mikä sinusta olisi riittävä rangaistus?

En nyt todellakaan kaipaa mtn moraalisaarnoja, että oman käden oikeus on väärin, minä tiedän sen jo. Enkä välttämättä ole tekemässä mtn, mutta haluaisin tietää muiden ajatuksia asiasta. Olisiko teidän navetan takana vielä tilaa?

1

646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .......

      Raiskaushan on sellainen rikos, missä harvoin on todistajia. Siksi raiskatun pitäisi osata toimia teon jälkeen oikein, etteivät indiisiot eli todisteet katoaisi.
      Jos raiskattu on sössinyt todisteet, niin eipähän poliisikaan niitä enää mistään pysty taikomaan, siksi poliisikaan ei raiskatun näkövinkkelistä tunnu oikein jutusta kiinnostuvan.
      Poliisi ei kuitenkaan voi raiskatulle tutkinnan ollessa kesken, totuutta kertoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2089
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      201
      1773
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1685
    5. 80
      1155
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      272
      1034
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      126
      984
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe