Minulla oli 2 tiliä Windows Livessä. Oli hotmail, joka kerran perustettiin kurssilla. Ja toinen, jossa varsinainen Messengerkin oli. Kun M.liven aukaisi, se ehdotti molempia sähköpostiosoitteita. Ajattelin, että laitan pois näkyvistä sen vanhimman. Siinä oli jotain "poista minut muistista". Napsautin sitä ja kas, koko helahoito sillä sähköpostiosoitteella katosi. Olisin kuitenkin odottanut, että kysyy vielä, että haluatko varmasti poistaa. Vaan eipä kysynyt. Siinä meni kaikki ystävien sähköpostiosoitteet. Tietääkö joku, onko ne jossain vielä saatavilla, vai poistuiko ihan kokonaan? Roskakorissa ei ainakaan ollut.
Aivan
liian helposti!
2111
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 2
Vanhimmat
Ei se varsinainen tili minnekään kadonnut. voit kirjautua poistetuilla tunnuksilla edelleen hotmailiin tai meseen.
kiitos!