Osaisiko joku vastata tähän. Kirjauduin ulos gmail.com:sta ja suunnilleen seuraavanlainen ilmoitus tuli näytölle:
Sinun täytyy tietoturvasyistä kirjautua uudelleen sähköpostiisi sisään ja sitten uudelleen ulos, koska joku toinen käyttäjä on kirjautunut juuri samaan aikaan tietokoneellesi. Mitä tämä tarkoittaa? Ainoa käyttäjähän olen minä. Onko joku etäkäyttäjä siis päässyt koneelleni?
Sinun täytyy tietoturvasyistä kirjautua uudelleen sähköpostiisi sisään ja sitten uudelleen ulos, koska joku toinen käyttäjä on kirjautunut juuri samaan aikaan tietokoneellesi. Mitä tämä tarkoittaa? Ainoa käyttäjähän olen minä. Onko joku etäkäyttäjä siis päässyt koneelleni?
Vastaukset 2
Vanhimmat
Jos pienikin epäilys, niin eikö ainoa looginen toiminta olisi irrottaa verkkokaapeli ja ruveta putsaushommiin?
Onko netistä saatavissa ilmainen ohjelma, jolla voisi tehdä tämän putsauksen?