miten mennä ankkurihississä laudalla?(:

minä vaan

oon lautaillu jo monta kautta mutta mulla töppää aina ankkurihissiin meneminen.. kyllä mä siinä joskus pysyn mutta mua nolottaa jos kaadun ja kaikki nauraa..): oisko mitään neuvoja siihen?? ja ankkurin ottaminen on myös tosi vaikeeta!!! se joko osuu aina päähän tai kaadun jos yritän ottaa sitä ja kukaan ei ole antamassa sitä mulle... minkälaiset hissit ylläksellä? sinne ois tarkotus mennä huomenna(: ja hermostuttaako teitä jos ootte ite jo osaavia laskijoita ja joku kaatuilee hississä ja hidastelee?? KIITOS JOS VASTAATTE!! JA EI TURHIA KOMMENTTEJA(:

13

9419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voihan nenä

      LOL oot kyl yks toope :)

    • Ddor-

      Ei näin! Ei kannata ajatella että kun kaadut niin muut nauraa ja sitten nolottaa! Ensinnäkin, siitä ei pidä välittää jos joku nauraa moiselle asialle. Siinä ei ole mitään naurun aihetta, koska ovathan kaikki kokeneemmatkin olleet joskus aloittelijoita.

      Ankkurin ottamista et tule oppimaan millään muulla keinolla kuin harjoittelemalla. Ei se loppujen lopuksi ole ollenkaan vaikeaa kunhan sen aluksi oppii. Rohkeasti vain kokeilemaan. Muista hississä mennessäsi että et yritä pitää lautaa turhan jäykkänä, vaan annat sen olla rennosti ja jos se vähän heiluu siinä, anna sen heilua. Kaadut jos yrität pistää vastaan.

      Ei, ei itseäni ainakaan hermostuta millään tavalla jos joku kaatuilee. Yleensä jos joku yrittää ottaa itse hissiä eikä sitä osaa, niin hissimies tulee paikalle. Jos taas ei tule, se ei ole laskijan vika vaan hissimiehen.

    • .....

      Ite olin vk:lla 2 ylläksellä ja siellä on gondoli ja sompahissejä, mutta pääasiassa kuitenkin ankkurihissejä.
      Se hissin ottaminen ei loppujenlopuksi ole vaikeaa. Kukaan ei naura sulle. Ja tyhmiä ovat jos nauraa! Jokainen on joskus alottanut laskettelun eikä se aina ole kovin helppoa. En usko että maailmassa olis ketään, joka EI olis kaatunu kertaakaan.
      Sitäpaitsi ite olin tänään lautailemassa ja kaaduin hississä vaikka olen lautaillu nyt 8 vuotta. Ja tänää menin ekan kerran elämässäni laudalla sellasesta isommasta hyppyristä. Ekat kerrat kaatusin AINA alastulossa, mutta sitten alkoi sujua.
      Jos tuntuu vaikeelta se hississä oleminen ja jos pelottaa että kaatuessa jää hissiin kiinni, niin pidä sitä siinä takana, ikäänkuin olisit suksilla. Kun se alkaa sujua, voi sen yrittää laittaa siihen haarojen väliin.
      Toivottavasti tästä oli edes jotain apua! (:

    • treep

      Sanonpahan minä :)
      Siis hissi jalkojen väliin ja tasapaino pysyy paremmin ku jossain perhanan somppahississä.. :) Siis ite tykkään eniten ankkurihissistä. Useissa paikoissa on hissityyppi auttamassa. Olet valmiina ja napaat sen hissin. Älä panikoi! Emmä välitä siitä jos joku kaatuilee ku itekin oon aikoinaan kaatuillut.. Älä hermoile, lauta suorassa äläkä ajattele että olisit hississä :)

    • treep

      Joskerta laskettelemaan olet menossa, etkä hississä taho pysyä niin toki voit kävellä mäet ylös kuin itsekin joskus vuosia sitten ku en hississä pysynyt :DD

      • Anonyymi

        Hyvä idea


    • lautailija-

      "rentona vaan" sano mun lautailuopettaja kun opettelin hissiin menoa :)kun tuon oivalsin, alkoi nousut sujua hyvin!! olin itse ylläksellä viimeviikon ja siellä oli kyllä hyvin hissimiehiä auttamassa niiden ankkureiden kanssa. muista vaan hississä pitää paino etujalalla (koko jalkapohjalla) ja yrittää pitää kroppa rentona: jos on jäykkänä tasapaino menee varmasti kun lauta alkaa heilua myötäilessään nousuladun uria. rentous on siis avainsana! jos nousu ei tahdo sujua, pääsee gondolilla ylläsvuoren puolelta hyvin myös useimpiin rinteisiin!
      Oikein hauskaa reissua sinulle! :)

    • muistamuista

      naurajille kantsii haistattaa paskat ja näyttää kesoo :D

    • nobo

      nämä auttoivat ainakin minua kiitos

    • Hiukan avuton

      Tiedän, ettei muiden avaamiin keskusteluihin saisi laittaa uusia kysymyksiä, mutta kysyn nyt kuitenkin.

      Osaako joku selittää, että miten ankkurihissiin pitäisi mennä laudan kanssa? Pitääkö ottaa jalkojen väliin vai nojata jotenkin siihen? Kun itse olen vasta aloittanut lautailun ja käyttänyt vain "tatti hissejä" :D.

      Eikä naurajista pidä välittää. Ihan tuoretta kokemusta on kaatumisesta :). Välillä menin hissillä hyvinkin puoleen väliin matkaa ja sitten olinkin takamuksellani. Eihän siinä voi kuin nauraa itselleen naurajien mukana :D. Ei pidä hävetä omia virheitään, joista voi sitten myöhemmin olla iloinen oppimisen kannalta.

    • skyfallier

      No ei mulle kukaa mitää sanonu ku en aluks saanu sitä ankkuria ja sit ku sain pääsin hyvi puoleen väliin mut sit jotenki jalka luiskahti siitä siteestä ja muksis vaa eikä kukaa nauranu ees sillon ku se hissi rupes raahaamaa mua....koska kaikki lautailijat tietää mite vaikeeta se on. Mun mielestä ois helpompi jos ois suksikaveri siin vieres tasapainottamassa sitä ankkuria. Ja ite harjottelen sillee et laitan sen kapulan takajalan taakse et ei haittaa vaikka kaatuu. Uuestaa ja uuestaa kyl se sit onnistuu joskus!

    • kuikkel

      Just niinkun kaikki on sanonu, kannattaa pysyä rentona. Kylki menosuuntaan päin, takakäsi vapaana kyljellä. Jos yrittää laittaa painoo sille ankkurille (niinkun mä tyhmänä tein aikoinaan ku harjottelin) niin ihan varmasti kaatuu. muistaa vaan pitää jalat suht suorina niin hyvin menee.

    • harjoittelia

      Itsekkään en osaa vaikka olen harjoittellut tosi paljon..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe