Ukkohallan rinteet

TiriTomba

Onko kenellä kokemuksia Ukkohallan rinteistä ja muutenkin tästä hiihtokeskuksesta. Kannattaako viikoksi mennä niitä rinteitä laskemaan ja latuja hiihtämään?!
nimim.Rukalla viime keväänä

12

2889

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Pari kertaa käynyt

   Rinteet on kohtuulliset, mutta mielestäni paremmat ja hieman suuremmatkin rinteet löytyy Paljaksta, johon Ukkohallasta on matkaa vajaat 30 km.
   Ladut Ukkohallan alueella on sen sijaan varsin hyvät niin maisemallisesti kuin latujen laadunkin puolesta. Valaistua latua tosin löytyy vain muutaman kilometrin verran Ukkohallan laelta, jonne pääsee ja on järkevintäkin mennä autolla ihan perille saakka.

  • broot_84

   Ukkohalla on hyvä paikka jo pelkästäänkin,, mutta vielä paremman siitä tekee sijainti, etelästä ei ole pitkä matka ja läheltä löytyy Paljakka, Vuokatti ja Iso-syöte, joihin voi hyvin ajaa kuhunkin päiväksi. Näin saa laajennettua helposti valikoimaa ja kun käyttää Ski.fi-korttia niin säästää huomattavan summan, vaikka polttoainetta menee enemmän, mutta kun saa laskettua 2 yhden hinnalla kerta talveen/keskus, niin kannattaa ajaa.

  • reke121

   ukkkohallasta on kokemuksia.netissä hienoja mainoksia mutta paikkana ihan höpö
   kun vertaa muita lähellä olevia laskettelu paikkoja.menee varmaan 10 vuotta tällä menolla jos meinaa pysyä lähelläkään muitten keskusten tasoa

  • Skisis

   Ukkohalla on kiva paikka lapsiperheille ja aloittelijoille, mutta itse en viihtynyt siellä pari talvea sitten kokonaista päivää. Paljakassa on sitten jo vähän laskettavaakin (ei ehkä enempää rinteitä, mutta mukavampia laskettavia). Latuja en ole käynyt katsomassa.

   • pettynyt3

    Ukkohalla oli kiva paikka aikoinaan, tosi hyvä asiakaspalvelu, hyvin hoidetut rinteet, siistit tilat ravintolassa, vessoissa ja kaikin puolin ammattitaitoista porukkaa. Uskoimme löytävämme taas saman ihanan lomanviettotunteen, kun päätimme jälleen mennä perheemme kanssa Ukkohallaan, mutta pettymys oli suunnaton. Ensin odottelimme infossa, että joku vaivautuisi palvelemaan...45 min. siinä meni, että saimme mökkimme avaimet. Ravintola oli myös pettymys, ei tarjoilijoita tarpeeksi, lattiat likaiset, pöydät täynnä likaisia astioita, wc:ssä ei paperia ja missä lienee ollut se vanha asiakaspalvelu??? Ei hymyn hymyä nykyisten tarjoilijoiden kasvoilla näkynyt. Sitten vielä vuokraamo, ei ollut enää niitä virkeitä hymyileviä työntekijöitä, jotka olivat nopeita ja tosi ystävällisiä. Koko alue oli täynnä vain hapannaamoja. Se oli viimeinen Ukkohallareissu se!


  • Porvoo7432

   Jos olet laskenut Rukalla Levillä tai yms. niin elä missään tapauksessa mene Ukkohallaan. Rinteet noihin verrattuna "pulkkamäkiä". Oltiin perheen kanssa viime talvena niin pari tuntia jaksoin laskea.

  • Kiitosjahyvästi

   Kurja lukea, että vuosia sitten palvelu ym on ollut huonoa, sitä se on tänäkin päivänä.

   Opasteet rinteillä surkeat, hissien juurella pitäisi olla isot taulut, josta pääsee lukemaan millaisia rinteet on. Ei auta se yksi taulu vuokraamorakennuksen seinässä.

   Vessoissa ei ole saippuaa, roskikset ihan täynnä roskia ja lattiat epäsiistit.

   Ravintolassa ruokana iltapäivällä enää rasvassa tiristettyä ranskalaista ja kebabia tai hampurilaisia.

   Työntekijät kyllästyneitä hommiinsa.

   Lastenrinteeseen ei ole panostettu ollenkaan. Jos ei tietäisi sitä lastenrinteeksi, niin ei poikkea mitenkään muista.

   Ennemmin Vuokattiin, siellä on sentään panostettu em. asioihin.

  • SkiBum

   Ukkohallan rinteet ovat olleet hyvässä kunnossa ja profiileiltaan samaa tasoa kuin muutkin kotimaan keskusten rinteet. Ollaan viimeiset kolme hiihtolomaa vietetty Ukkohallassa ja nyt pääsiäinenkin ja ollaan viihdytty hyvin. Perheille hyvä paikka, ei jonoja missään ja hyvät ja leveät hiihtoladut. Tuolihissit olisi hyvä lisä tähän keskukseen.

  • liikeellä

   Suosittelen Paljakkaa tosi kivat rinteet, ei jonoa ja todella ystävällistä asiakaspalvelua. Paljakassa on myös lapsille- sekä aikuisille järjestettyä tapahtumaa. Rauhallinen meno rinteillä saa meidät palaamaan kerta toisen jälkeen Paljakkaan. Vuokatissa on hurjaa lännen toimintaa. Lasketaan päälle, etuilua hissijonossa yms. Lapsiperheen loistopaikka Paljakka!!!

  • Anonyymi

   Täysin alaarvoista palvelua 1000 e hinta 2 vrk ja pari teiniä hommissa. En ikinä toiste hävetkää sano marinkin aikoinaan.

  • Anonyymi

   Ukkohalla on ihan loistopaikka. Kauniit maiset, ei muluajia, kivat rinteet, mutta ennenkaikkea mahtavat murtomaahiihtoladut (jos vertaat leveää baanaa vaikka Rukan kapeikkoihin). Sinne ilman muuta. Nautinto on huipussaan

  • Anonyymi

   Hei tietääkö kukaan että kuuluuko laskettelulasit laskettelusettiin mukaan??????

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   428
   6099
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   4036
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2581
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2442
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2352
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2156
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1667
  8. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1228
  9. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   86
   1224
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   47
   1129
  Aihe