Rehellistä?

Ajattelija2009

Aluksi sanon että toivon tästä viestistä alkavan ketjun olevan asiallinen. Ei mitään pään aukomista, eikä LOL tekstejä kiitos.

Olen aika kauan epäillyt pokerisaittien rehellisyyttä. Joskus kirjoitin aika pitkänkin viestin siitä, miksi sitä epäilen ja miksi väitän ettei rehellisyyttä/epärehellisyyttä oikeasti voida mitenkään todistaa. Kirjoitin myös seuranneeni tiettyjä pelaajia, jotka aina voittavat lähes kädellä kuin kädellä. Siitä saatiin aikamoinen väittely aikaan ja väitän ettei vieläkään kukaan ole kumonnut oikeasti väitettäni.

Tämänkertainen kysymys liittyy kuitenkin toisenlaiseen epärehellisyyteen. Kysyisin, kuinka monella on vastaava kokemusta kuin minulla. Kun aloitatte pelaamaan millä tahansa uudella sivustolla, niin ensimmäiset pari tuntia rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Voitat korteilla kuin korteilla ja pääosin saat huippuhyviä kortteja. Sama pätee jos palaat jollekin sivustolle jossa et ole aikoihin pelannut. Kuitenkin jos tästä pelaamista jatkat, niin kortit muuttuvat erittäin surkeiksi. Saatat pelata vaikka 3h saamatta edes suurta paria kertaakaan.

Tiedän että nyt kaikki kirjoittavat että on kyse normaalista jakaumasta. Itse kuitenkin hieman epäilen sitä. Miksi AINA aloittaessani uudella saitilla, kortit ovat mielettömän hyviä. Voisiko olla kyse siitä että sivusta "koukuttaa" sinut pelaamaan. Jos samantien häviäisit satasen niin että pamahtaa, niin tuskin niin helpolla laittaisit toista satasta peliin. Kun kuitenkin aluksi voitat, niin sinulle tulee paljon suurempi "onnistumisen" tunne, mikä vahvistaa riippuvuutta ja laitat sisään sen toisenkin satasen.

Älkää nyt tyrmätkö tätä vain sanomalla että olen paska pelaaja. Toivon että joku hieman vaivautuisi pohtimaan näitä erillaisia pieniä ja suurempia huijauskeinoja, joista joskus aikaisemmin kirjoitin enemmänkin. Itse väitän, että aika pienelläkin jakojen modifioinnilla, pokerihuoneet tienaavat valtavasti suurempia summia, kuin aivan rehellisillä jaoilla.

Minä en ole pokerissa juurikaan häviöllä, enkä siis omien rahojeni perään itke. Mielestäni on vain mielenkiintoinen ilmiö, miten sokeasti suuri määrä ihmisiä nykyään uskoo nettipokeriin, vaikka sivustojen huijaaminen siinä olisi niin suunnattoman helppoa. Kuten silloin sanoin, kautta maailman historian, jos huijaaminen on ollut mahdollista, niin sitä myös on tehty. Miksi pokerisivut olisivat poikkeus?

Älkää vedotko trackereihin, niillä ei voida todistaa kuin oma hölmö pelaaminen, tämän perustelin joskus eikä sitä kukaan ainakaan silloin kyennyt kumomaan.

16

1496

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • olen

   sanonut että nettipokeri on täyttä huijausta ja sanon edelleenkin.

   • TheSharkie

    se, että tahkoan voitollista peliä jo kolmatta vuotta, oli saitti mikä tahansa tai pelimuoto mikä tahansa. Puolen vuoden "voitoton" putki oli jossain välissä, mutta huomasin peliini tulleen lukuisia "leakeja", jotka paikattuani alkoi voittokäyrä kivuta kohti koillista. Eli siis tämä puolen vuoden kuiva kausi johtui yksinkertaisesti siitä, että pelasin kuin apina, vaikka sitä en siinä tilanteessa tiedostanutkaan... Missäköhän minua vedätetään,kun sivustot jakavat minulle taas nykyisin kasoittain rahaa?


   • myös....
    TheSharkie kirjoitti:

    se, että tahkoan voitollista peliä jo kolmatta vuotta, oli saitti mikä tahansa tai pelimuoto mikä tahansa. Puolen vuoden "voitoton" putki oli jossain välissä, mutta huomasin peliini tulleen lukuisia "leakeja", jotka paikattuani alkoi voittokäyrä kivuta kohti koillista. Eli siis tämä puolen vuoden kuiva kausi johtui yksinkertaisesti siitä, että pelasin kuin apina, vaikka sitä en siinä tilanteessa tiedostanutkaan... Missäköhän minua vedätetään,kun sivustot jakavat minulle taas nykyisin kasoittain rahaa?

    Minullekin on tullut suhtkoht muhkeita voittoja "aktiivi" urallani eli mitä tässä lomautettuna ollut 3kk niin olen hankkinut pokerissa enemmän kuin rakennuksilla olisin hankkinut. Mitä tuohon huijaukseen tulee, voihan se varmaan joissain sivustoissa olla mahdollista, kukapa sitä oikeasti tietää? Mutta jos sitä pelkää, niin kannattaa välttää isoja pöytiä, kukapa rupeaisi huijaamaan 1-2 centin pöydissä että minäpä vien nyt erkin 2 taalaa taskuihini kjiäh kjiäh!


  • tai edes kuullut

   keneltäkään ennen että noin olisi.. mitä jos yhdessä pöydässä olisi pelkkiä enskertalaisia? voittaisko ne kaikki? miten? ehe.. kelaa hiukan mitä sävellät poju.. ai niin, LOL!

  • äshhhhhh

   Siis oikeesti ketä kiinnostaa huijaako pokeri saitti, jos pelaat voitollista pokeria, hyvä. Jos taas tappiollista mutta kuitenkin teet sitä vain ajanvietteeksi ja tiedostat asian, niin mitä sitten.

   Jos sä olet päätellyt että pokerisaitit huijaa, nii helv.tin hyvä asia, lopeta sitten se pokerin peluu tai älä välitä, miksi sitä pitää itkeä foorumeilla että ne huijaa kun valmiiksi tiedät vasta reaktion.
   Pidä se omana tietona tai mene jonnekkin jossa ollaan samaa mieltä, miksi pitää ärsyttää harrastelijoita tahallaan?

   PS. Tällä hetkellä pokeri on halvin harrastukseni, muihin harrastuksiini on mennyt monia tuhansia euroja mutta pokeriin vain muutama satanen jotka ovat vieläkin pankrollini perusta.

  • The Rat

   > Aluksi sanon että toivon tästä viestistä alkavan ketjun olevan asiallinen.

   Kiitettävä toivomus.

   > Olen aika kauan epäillyt pokerisaittien rehellisyyttä.

   Noin kauan se sitten kesti.

   Kyllä. Väitteesi siitä, ettei epärehellisyyttä voi havaita, on kumottu. Jos se ei näy tilastoissa, sitä ei ihan aikuisten oikeasti ole olemassa. Ihan totta. Usko pois.

   Mitä tulee tämäkertaiseen kysymykseesi, näyttäisi olevan sama trolli, joka on pyörinyt palstalla vakituisesti ties kuinka kauan. Vastataan: ei ole mitään tuonnnepäinkään olevaa kokemusta. Reilun vuoden pelikokemuksella up- ja downswingiin eivät rahojen sijoittelut vaikuta. Viimeksi kun rahaa laitoin, nousin ensin noin 30% voitolle, sitten tipuin noin 20% tappiolle, nyt olen taas 5% voitolla, jne...

   Olen sanonut aiemminkin ja sanon uudestaankin. Jos sinusta tuntuu, että sinua kusetetaan jossain verkossa, vaihda verkkoa. Jos tuntuu, että kaikki verkot kusettavat, vaihda lääkitystä.

   • Kerrankin tuli

    rotan suusta asiaa! ja kunnolla.

    pakko vielä lainata:

    "Jos sinusta tuntuu, että sinua kusetetaan jossain verkossa, vaihda verkkoa. Jos tuntuu, että kaikki verkot kusettavat, vaihda lääkitystä."

    toi oli hyvä!


   • Ajattelija2009

    Sinun kanssa (ja non kämplerin) taisinkin kinastella viimeksi asiasta. Tuo mitä tässä viestissä väitin, että aluksi voittaa, on vain minun persetuntumaani, enkä sitä niin vakavasti ole tutkinut/pohtinut. Siksi kysyin onko muilla samoja kokemuksia.

    Mitä sen sijaan tulee sivustojen huijaamiseen, te ette viimeksi pystyneet kumoamaan sitä, että sivustot pystyvät huijaamaan helposti rahaa.

    Todennäköisyyslaskennan ja tilastotieteen avulla kukaan ei voi todistaa sitä, huijaavatko sivustot, tai jakavatko ne rahat oman päänsä mukaan. Olen sentään lukenut yliopistotasolla todennäköisyyslaskentaa sekä tilastotiedettä melko hyvillä arvosanoilla, joten enköhän asiasta ainakin jotain ymmärrä.

    Todennäköisyyslaskennalla/tilastoilla voidaan vain todistaa, onko ne jaot joissa loppujenlopuksi olet kortit nähnyt, ovat menneet oikein. Sen sijaan pottikokoja ei voida laskelmissa mitenkään huomioida, sillä kyse on inhimillisestä päätöksenteosta, ei todennäköisyydestä. Näin ollen rahasummia on helppoa liikutella kenelle tahansa pelaajalle, mikäli sivusto näin haluaa. Tämä itseasiassa aiheuttaa sen, ettei kukaan pysty todistamaan, ovatko kortit manipuloituja vai ei. Kortit voivat mennä täysin todennäköisyyslaskennan mukaisesti, niin että sama pelaaja kuitenkin voittaa isoja potteja ja häviää vain pieniä potteja.

    Miksi sitten näin tehtäisiin. Huoneilla saattaa olla omia pelaajia/koneita, jotka voittavat rahaa huoneille. Turha väittää että se olisi pientä bisnestä, helposti kymmeniä miljoonia vuodessa yhdelle huoneelle. Toisaalta, paljon pelaavia henkilöitä kannattaisi suosia, sen sijaan että suosittaisiin satunnaispelaajia. Saittihan tienaa sitä enemmän, mitä enemmän joku pelaa.

    Kun kerran The Rat ei osa asiallisesti keskustella, niin minäkin heitän takaisin. Myös WinCapitalaiset pitivät hulluina ihmisiä, jotka systeemiä epäilivät. Loppujenlopuksi, ketkä ovat hulluja, Capitalaiset vai "salaliittoteorioita luovat epäilijät"? Capitassa huijaus nyt oli päivänselvää jokaiselle täysijärkiselle, pokerissa se nyt ei niin itsestäänselvää ole.

    Mutta edelleen haluan ainakin KYSEENALAISTAA asiaa. Kuten olen monesti todennut, minulla ei ole mitään keinoa todistaa olevani oikeassa. Tässä onkin se koko homman juju. On uskomatonta, miten sinisilmäisesti ihmiset laittavat rahojaan käytännössä täysin tuntemattomaan suohon ilman epäilyksen häivää. Kuten jo mainitsin, maailma ei tunne bisnestä, urheilua tai kilpailua jossa ei huijattaisi. Kautta aikain ukapelit lienevät se bisnes jossa on eniten rahaa huijattu, miksi ei siis nettipokeri? Siinä kun huijaaminen on ehkä helpompaa kuin koskaan aikaisemmin yhdessäkään bisneksessä.

    Hyvä niille jotka ovat voitolla. En itsekään ole häviöllä, mutta silti rehellisyyttä epäilen. En ymmärrä sitäkään, miksi pelaajat ottavat sen niin henkilökohtaisesti, jos joku saitteja epäilee. En minä teitä mistään syytä, muutakuin sinisilmäisyydestä. Minä en myöskään täällä ole "itkemässä". Yritän vain herättää ajatuksia ja keskustella. Se kai on näiden sivujen ideakin?


   • kas siinä pulma..
    Ajattelija2009 kirjoitti:

    Sinun kanssa (ja non kämplerin) taisinkin kinastella viimeksi asiasta. Tuo mitä tässä viestissä väitin, että aluksi voittaa, on vain minun persetuntumaani, enkä sitä niin vakavasti ole tutkinut/pohtinut. Siksi kysyin onko muilla samoja kokemuksia.

    Mitä sen sijaan tulee sivustojen huijaamiseen, te ette viimeksi pystyneet kumoamaan sitä, että sivustot pystyvät huijaamaan helposti rahaa.

    Todennäköisyyslaskennan ja tilastotieteen avulla kukaan ei voi todistaa sitä, huijaavatko sivustot, tai jakavatko ne rahat oman päänsä mukaan. Olen sentään lukenut yliopistotasolla todennäköisyyslaskentaa sekä tilastotiedettä melko hyvillä arvosanoilla, joten enköhän asiasta ainakin jotain ymmärrä.

    Todennäköisyyslaskennalla/tilastoilla voidaan vain todistaa, onko ne jaot joissa loppujenlopuksi olet kortit nähnyt, ovat menneet oikein. Sen sijaan pottikokoja ei voida laskelmissa mitenkään huomioida, sillä kyse on inhimillisestä päätöksenteosta, ei todennäköisyydestä. Näin ollen rahasummia on helppoa liikutella kenelle tahansa pelaajalle, mikäli sivusto näin haluaa. Tämä itseasiassa aiheuttaa sen, ettei kukaan pysty todistamaan, ovatko kortit manipuloituja vai ei. Kortit voivat mennä täysin todennäköisyyslaskennan mukaisesti, niin että sama pelaaja kuitenkin voittaa isoja potteja ja häviää vain pieniä potteja.

    Miksi sitten näin tehtäisiin. Huoneilla saattaa olla omia pelaajia/koneita, jotka voittavat rahaa huoneille. Turha väittää että se olisi pientä bisnestä, helposti kymmeniä miljoonia vuodessa yhdelle huoneelle. Toisaalta, paljon pelaavia henkilöitä kannattaisi suosia, sen sijaan että suosittaisiin satunnaispelaajia. Saittihan tienaa sitä enemmän, mitä enemmän joku pelaa.

    Kun kerran The Rat ei osa asiallisesti keskustella, niin minäkin heitän takaisin. Myös WinCapitalaiset pitivät hulluina ihmisiä, jotka systeemiä epäilivät. Loppujenlopuksi, ketkä ovat hulluja, Capitalaiset vai "salaliittoteorioita luovat epäilijät"? Capitassa huijaus nyt oli päivänselvää jokaiselle täysijärkiselle, pokerissa se nyt ei niin itsestäänselvää ole.

    Mutta edelleen haluan ainakin KYSEENALAISTAA asiaa. Kuten olen monesti todennut, minulla ei ole mitään keinoa todistaa olevani oikeassa. Tässä onkin se koko homman juju. On uskomatonta, miten sinisilmäisesti ihmiset laittavat rahojaan käytännössä täysin tuntemattomaan suohon ilman epäilyksen häivää. Kuten jo mainitsin, maailma ei tunne bisnestä, urheilua tai kilpailua jossa ei huijattaisi. Kautta aikain ukapelit lienevät se bisnes jossa on eniten rahaa huijattu, miksi ei siis nettipokeri? Siinä kun huijaaminen on ehkä helpompaa kuin koskaan aikaisemmin yhdessäkään bisneksessä.

    Hyvä niille jotka ovat voitolla. En itsekään ole häviöllä, mutta silti rehellisyyttä epäilen. En ymmärrä sitäkään, miksi pelaajat ottavat sen niin henkilökohtaisesti, jos joku saitteja epäilee. En minä teitä mistään syytä, muutakuin sinisilmäisyydestä. Minä en myöskään täällä ole "itkemässä". Yritän vain herättää ajatuksia ja keskustella. Se kai on näiden sivujen ideakin?

    Olen itse sitä mieltä tuota huijausta voisi tapahtua, mikäs ihme se olisi jos huijauksia tapahtuisi. Mutta uskon että se koskee vain harvoja sivustoja, en usko että ainakaan isoimmat sivustot olisi semmoisessa mukana. Ja se huijaus keskittyisi vain suhtkoht isoihin pöytiin koska mitä hyötyä olisi huijata erkki pekalta pari dollaria 10 centin pöydissä.

    Pitäkää varanne..


   • Ajattelija2009
    kas siinä pulma.. kirjoitti:

    Olen itse sitä mieltä tuota huijausta voisi tapahtua, mikäs ihme se olisi jos huijauksia tapahtuisi. Mutta uskon että se koskee vain harvoja sivustoja, en usko että ainakaan isoimmat sivustot olisi semmoisessa mukana. Ja se huijaus keskittyisi vain suhtkoht isoihin pöytiin koska mitä hyötyä olisi huijata erkki pekalta pari dollaria 10 centin pöydissä.

    Pitäkää varanne..

    Ajatelkaas nyt kaksi kertaa noita sivustoja. Pienissä ja keskisuurissa pöydissä niitä huijauksia luultavasti tapahtuu, jos tapahtuu. Kyse ei ole kertaluontoisesta sadan tonnin kusetuksesta, tällöin yleisön mielenkiinto heräisi aivan varmasti.

    Siitähän saitit rehellistä voittoakin tekevät, kun pienissä pöydissä hinkataan pienillä rahoilla, kunhan näitä pieniä pöytiä on paljon. Pienistä puroista kasvavat suuret meret, tämä pätee myös pokeriin.

    Jos suurella sivustolla muutamassakin kymmenessä pöydässä jatkuvasti vedätetään keskimäärin sata erkkiä tunnissa, niin laskekaapa kuinka suuret tulot tulevat vuodessa. Turha väittää, että kyse olisi pienistä rahoista. Kasassa olisi äkkiä verotonta tuloa parikymmentä miljoonaa euroa vuodessa. Eikä tällaista huijausta kukaan ikinä huomaisi.


   • kelailija2009...
    Ajattelija2009 kirjoitti:

    Ajatelkaas nyt kaksi kertaa noita sivustoja. Pienissä ja keskisuurissa pöydissä niitä huijauksia luultavasti tapahtuu, jos tapahtuu. Kyse ei ole kertaluontoisesta sadan tonnin kusetuksesta, tällöin yleisön mielenkiinto heräisi aivan varmasti.

    Siitähän saitit rehellistä voittoakin tekevät, kun pienissä pöydissä hinkataan pienillä rahoilla, kunhan näitä pieniä pöytiä on paljon. Pienistä puroista kasvavat suuret meret, tämä pätee myös pokeriin.

    Jos suurella sivustolla muutamassakin kymmenessä pöydässä jatkuvasti vedätetään keskimäärin sata erkkiä tunnissa, niin laskekaapa kuinka suuret tulot tulevat vuodessa. Turha väittää, että kyse olisi pienistä rahoista. Kasassa olisi äkkiä verotonta tuloa parikymmentä miljoonaa euroa vuodessa. Eikä tällaista huijausta kukaan ikinä huomaisi.

    ei sulla ole mitään pelkoa että sua kustas silmään yhdelläkään isommalla saitilla. et sillei hei!

    katsos poika kun kerron sinulle että jokaisen tunnetun saitin softat on tarkistettu useimpien kolmansien osapuolien toimesta jotta sinä ruikuttaja sekä muut vainoharhaiset toverisi saisitte rauhassa pelailla. et sillei hei!

    tutustu ihmeessä asiohin ennen ku alat jauhaa mitää skeidaa pelle. et sillei hei!


  • jakkejasepi

   Sä et täällä saa kunnon keskustelua aikaan etkä oikeastaan yhtään huomiota kirjoituksellesi.

  • sehat

   olen myös kahlannut lähes kaikki ja tilasto-mahdottomuudet arki-päivää jopa ray,llä.aivan sama onko yks outtinen jos kattoo mun reissun niin tulee varsinkin pkr kusettaa ja rajusti,väitän kohta tulee veikkauksen loppu,esim bingo,siellä sätti jossa olevat oikeat ihmiset eivät voita juuri koskaan,vaikka laskin että 20% pitäisi mennä heille n 100 kierroksen otanta antoi yhden rivivoiton sättääjälle vaikka 20 olisi n pitänyt,ihminen on sellainen jos mahdollista tehdä rahaa ja paljon niin tekee..

  • todennäköisesti

   ajattelijan kanssa täysin samaa mieltä. 15.4.2011. Full tilt poker, pokerstars, absolut Poker, . Muistuuko mieleen mitään ? Fbi otti haltuunsa yhtiöiden .com domainit. Yhtiöitä syytettiin pankkipetoksista ja rahanpesusta !Lopulta yhtiöt ja usa saivat sovittua, että syytteistä luovutaan , kunhan pelien tarjoaminen Yhdysvaltojen kansalaisille lopetetaan. Jäädytetyiltä saiteilta palautettiin rahat pelaajille !

   Suuria , Suuria yhtiöitä. Näin rehellistä se peli on. Totta kai Raha on ainoa joka ratkaisee. Mietipä mietipä tekevätkö kasinot rigged jakoja , kun ne ovat sekaantuneet jo rahanpesuun ja pankkipesuun. Ei ei kai, eihän raha mitään merkitse niille !

   tällästä ajattelemisen aihetta !

  • todennäköisesti

   Tarkoitin pankkipetoksiin.

  • Kuzetusta_joo

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   89
   2922
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   297
   2471
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   141
   1900
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1394
  5. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   414
   1379
  6. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   66
   1329
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1010
  8. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   812
  9. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   806
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   141
   795
  Aihe