Remontti

Bigitsu

Tarvitsisi remontoida kylppäri, onko kellään kokemuksia Ignatia Oy firmasta, tehnyt aikaisemmin nimellä Toiminimi Luomakoski?

49

5331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onggii

      Mainostoimisto

      • erik8

        vaan kyl se on rakennusliike?? Ja tosiaan sama nimihän sieltä näyttäisi löytyvän, Luomakoski.
        Luottotiedot on karua luettavaa Toiminimi luomakoskella.


      • erik8

        Samaan osoitteeseen näkyis menevän suht tuore pulju nimeltä Suomen Puuverhous Oy.


      • nrp67

        arveluttavaa näyttäis toiminta olevan, mutta näitähän tuolla rakennuspuolella taitaa riittää. Ihme kun Järvenpään Varastomaalin kaltainen rehellinen liike löytyy tuolta partnerilistalta??


    • protesteja trattoja

      karua on tuon "yritysryppään" kaikkien yritysten maksutiedot (Ignatia, suomen puuverhous, Luomakoski toiminimi). Trattoja paljon, useita kuukaudessakin. Mun mielestä se kertoo hyvin, että kannattaako ottaa tekemään remontteja. Otetaanko rahat suoraan käteen ja niinpä ei selvitä firman laskuista? mene ja tiedä.

      • Uutta kuviota

        Luomakosken nimi näkyisi olevan myös Suomen Kestoverhous Oy:n kotisivuilla jälleenmyyjänä. Puhelinnumero kumminkin Kestoverhouksen nimissä..


    • SeppoKalevi72

      Mä suosittelen www.rasa.fi - ovat tehneet meidän taloon linjasaneeraus - ja ostin myös sitten extra palveluita - ja tekivät hommat ihan älyttömän hyvin!

      • mummo_pakilasta

        putka konkurssissa, varokaa


      • Hallituksen_varajäsen

    • pula-ajan seppo

      Sepolla pulaa töistä

    • 1 1/2 x ins.

      Jussilla Lahdessa sisäremontit vähissä. Voin taata, että jälki on todella hyvää!!!

    • ABC Remontti Oy

      Teemme erilaisia remontteja aina pienistä kohteista suuriin vaativiin kokonaisuuksiin. Päätavoitteenna meillä on hyvä lopputulos ja tyytyväinen asiakas.Uusimaa. abcremontti.fi

      • hyvin menee

        näyttäisi olevan tuolla puuverhouksella yli 7000 veroja menossa ulosottoon (kauppalehdessä tieto) helmikuussa 2012. Ja Ignatialla melkein joka kuukausi n 300-700 euron edestä trattaa menossa. Että hyvin menee. Ja eikun uutta firmaa vaan perustamaan. Saa ainakin puhtaat paperit aina - mutta vain hetkeksi. Eli en ottaisi tekemään mitään remonttia.


    • huijari?

      mitä väliä jos on jotain vitun verovelkoja? olen harrastanut tuota (joka vuosi uusi firma) meininkiä eikä työn jäljessä ole mitään vikaa. en voi valittaa, talo espoossa ja bemari tallissa:) taitaa täällä vaan arvostella huomommin menestyvät kilpailijat.

      • joo, huijari.

        jos tekee hyvää työtä, oikealla moraalilla ja lain mukaisesti, ei tarvitse tehdä joka vuosi uutta firmaa.... ellei oikeasti halua laajentaa liiketoimintaansa. Mitä nämä eivät tee, koska jätetään kaikki maksamatta jne. Verot, ostolaskut, ehkä palkatkin. dorkaa kehua tuollaisella ^.


      • tyytyväinen asiakas.
        joo, huijari. kirjoitti:

        jos tekee hyvää työtä, oikealla moraalilla ja lain mukaisesti, ei tarvitse tehdä joka vuosi uutta firmaa.... ellei oikeasti halua laajentaa liiketoimintaansa. Mitä nämä eivät tee, koska jätetään kaikki maksamatta jne. Verot, ostolaskut, ehkä palkatkin. dorkaa kehua tuollaisella ^.

        Haloo. Työn jälki ja verovelat eivät kulje käsikädessä. Miettikää pizzerioita. Työnlaadussa ei ole välttämättä ikinä ollut mitään vikaa mutta ainakin 80% suomen pizzerioitten luottotiedot päin vittua. Ja täälä renkuttajat kuulostaa epäilemättä katkeroilta kilpailijoilta.


      • Jiihaa...cowboy

        Mielestäni yritys voisi ilmoittautua verottomaksi toimijaksi ihan vapaasti. Sitten vain kirjataan PRH tietoihin, että osakkaiden kakarat menee yksityiseen kouluun, toimari ei rieku julkisen sektorin ohitusleikkausjonoissa ja pitää turpansa kiinni kun tarvitsee viranomaisten palveluja. On totta, että kilpailija menestyy huonommin, kun maksaa veroja. Luuleeko tämä apina, että se on saatana vapaaehtoista. Näillä kollektiivimaksuilla katetaan myös ämpäriurakoitsijoiden pokien elinkelpoisuus viimeiseen maksuerään saakka.


    • kupla puhkeaa kohta

      ja silleen - on taas tupsahtanut Ignatialle hiukan yli 15 000 e verovelkoja. Ja nämä siis menossa ulosottoon. Kannattaa siis ottaa tekemään remonttia. Ja olihan siellä jotain muutakin ulosottoon menossa. Samat ihmiset, monia yrityksiä ja kaikki löytyy Kauppalehden sivuilta. Vau. Ilmaista mainostilaa saa tietty noin.

    • Haittaaks se

      Mikähän alkaa olla tilanne tuolla Suomen Kestoverhouksella, aikaisempia yrityksiä kun katselee niin tässä kohtaa alkaa olla aikas kuralla. Ei voi kuin ihmetellä miten tuota saa jatkaa, mutta mikäs siinä on mennessä kun muut maksaa viulut. Ei muuta kun velkojien taholta kunnon prässäystä ulosottoon niin eiköhän sieltä saa ainakin vähän kapuloita rattaisiin.

    • hieno mies

      Mitä väliä veroveloilla? Epärehellinen varas on epärehellinen varas, vie kyllä tavarantoimittajienkin rahat. Ja eikös sellasen ihanan bemun kk-erät vois olla just luokkaa 300-700? kannatta pitääkin siellä tallissa ettei oikea omistaja löydä ja vie pois...

      • kuplii

        Kiinteistörekisteristä näkee että kaverilla on puolittainen omistus isoon tilaan Irjalansaaressa Vihdissä..tuolla yrityksien seassahan on myös toimini jonka velkoja ei saa ilman syytä katsoa mutta ihme jos ei olis tila menossa jossain kohtaa.


    • tietty2

      Puoliksi. Luulee ettei vouti voi puolikasta myydä, tyhmä kun on. Nää on hienoja vesseleitä, huonommin menestyvä kilpailija taitaa olla se rehellinen jonka eitarvi kohta adua sossun kämpässä ja ajella jopolla pyykkipojat lahkeissa. Taas näkyy olevan ignatialla uusi protesti.....

      • minä vain

        Jippii,Finveralla saatavia Puuverhoukselta vajaa 60 tonnia(Kauppalehti 4.12.12) ja lisäksi samalta puljulta Lindorf perii reilua 4400e,et onnittelut erinomaisesti hoidetusta bisneksenpyörittämisestä taustajoukoille!


    • Verhous-verhous

      no, kohta pullahtaa taas joku öööö muoviverhous, vinyyliverhoushan on jo vissiin tuhottu nimi, ja tää puuverhous. Että kyllä sieltä uusia tulee... Suomen muovipussiverhous, Suomen paperiverhous, Suomen antaa-tuulen-puhaltaa-verhous. Verhous: sehän on hyvä nimi, sillä verhotaan todellinen toiminta.

    • Justnäin

      2010 perustettu, silloin liikevaihto 60t ja tappiota 40t. 2011 liikevaihto 39t ja tappio 9t. Tuossa tuskin enää kysymys huonosta bisneksenpyörittämisestä vaan taitavasta rahastamisesta. On todellakin ihme että tälläistä voi tehdä ja vieläpä saattaa selvitäkkin ilman seurauksia, tosin aika säikkynä saa varmasti olla kun kaikki jätetään maksamatta.

    • Tuulen huuhtomaa

      ja niinhän on myynnissä tämän pariskunnan paikka... Luomakoski Suutari-Jääskö Lerche - mikä ikinä nyt nimi onkaan. Myyvät ennenkuin vouti vie. Tämä oli siis niin nähtävissä noissa hommissa.

      • ampu tulee

        Hinnat on ainakin kohdillaan niillä tiluksilla-saahan sitä pyytää-hullu on joka maksaa! Mutta täytyishän sitä jollain saada vero- ym.velat maksettua että bisnekset ja Bemun renkaat pyöris-vielä vähän aikaa....


      • Anonyymi

        Mikä mahtaa olla tilanne nykyään,
        minkä nimisellä firmalla toiminta jatkuu?


    • ampu tulee ihan just

      Skumpat on jo jäähtymässä kun nämä "Yrittäjät" kaatuu velkoihinsa,joukolla juhlimaan,seurataan vain trattalistaa kun se kasvaa,kasvaa,kasvaa.....

    • SDGSAG632456

      Vähäjärkiset arvostelee...;)

    • Parasta etsivä

      Hei, onko kokemuksia Rakennus ja Saneeraus Rasa Oy:n tekemistä julkisivukorjauksista kerrostaloihin? Millaisia arvosanoja antaisitte - luotettavuus, aikataulut, työn jälki jne? Onko jokin urakoitsija mielestänne yli muiden?

      • Bubbizz

        Toimin aliurakoitsija heille. Pari tonnia saatavia. Ei saa mitään yhteyttä kyseisen firman henkilöstöön. Tais olla ilmaista hikeä.


      • Asukas87

        Tällä hetkellä Munkkiniemen Puistotien kohteessa näkynyt harvoin henkilöstöä. Työ on ~5 viikkoa jäljessä arvioidusta. Toinen puoli hiekkapuhallettiin ja toinen pestiin vedellä.

        Alihankkija tuli ja repi telineiden suojukset pois maksamattomien laskujen vuoksi. Jos oikein käsitin alihankkijaa niin ottavat myös rakennustelineet pois maksamattomien laskujen vuoksi. Mielenkiintoista sinänsä, koska julkisivu ei ole remontoitu loppuun. Parvekkeelta puuttuu kaikeet ja pinnoitteet.

        En voi suositella!


      • fuygkvkh

        ovat konkurssissa


      • 48hd

        saivatkohan järvenpään paatela työmaan tehtyä loppuun


      • Lasonen

        Paatela valmistui jo syksyllä. Kovasti Lasonen jo puuhailee uutta yritystä. Aika monta konkkaan jo takana mutta vielä jaksaa uutta yrittää. Taitaa olla aika monta sataa tuhatta alihankkijoille velkoja...........


    • prokura

      Prokuristi Lasonen. :D

    • säästää_

      Kannataa kilpailuttaa urakoitsijoita www.urakkamaailma.fi sivulla sieltä löytää hyvän urakoitsijan ja kilpailuttamalla urakoitsijoita säästää useita satoja euroja .

    • Sigxu

      Onko sama Lasonen kuin Hanmark Oy?

      • Maalarimestari

        Aivan sama veijari. Jotkut ovat vaan syntyneet yrittäjiksi.........


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe