Aihe

Nettikiusaaminen

todella rasittavaa!

Nettikiusaamisesta on tullut paljon pahempaa, kuin perinteinen kiusaaminen. Uhrien tiedot tai kuvat ilmoitustauluissa, joista kävijät näkevät niitä kun taas neteissä ne leviävät nopeasti koko maailmalle! Sen takia jotkut uhreista ovat katkeria ympäröivään maailmaan.

6

853

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ***

   nettikiusaaminen on nopeesti pahentunut ongelma, vaan milläpäs sen saisi loppumaan? Millasia kokemuksia muilla?

   • harvemmin kuitenkin

    näillä yllytyksillä saadaan "kaukaisempia" tyyppejä kovin intensiivisesti toimimaan. Pari kertaa voi tulla ivallinen virnistys, mutta ei nuo alkeelliset vanhat vitsit jaksa loputtomiin kiinnostaa, kun tulee muuta päälle. Kannattaa keskittyä niihin kivoihin ihmisiin sitäkin enemmän.


   • kohta valmistuva nuorisotyö...

    Minulla ei varsinaisesti ole kokemusta nettikiusaamisesta, mutta teen parhaillaan opinnäytetyötä nettikiusaamisesta ja kuinka siihen voisi puuttua ja miten sitä voisi ehkäistä jne. Eli jos jollakulla olisi kokemuksia niin tarvitsisin työhöni aineistoksi nuorten kokemuksia esim. jos on ollut koulukiusaamistakin ja se jatkunut jollain tapaa netissä tai netissä tapahtuvaa häirintää tuntemattomien toimesta ym.

    jos joku haluaisi nimettömänä osallistua työhöni jakamalla kokemuksensa tarinan muodossa, toivoisin yhteydenottoja s-postitse, jolloin voisin kertoa enemmän työstäni ja sen tarkoituksesta sekä antaa ohjeet tarinalle :)

    merja.sevila@mail.mamk.fi


  • omarekisteri

   jossa ip/SP perusteella saisi porttikiellon kyseiseen osoitteeseen, irk galleeriat.kaverit.net ym jos toistuu pysyvästi pois.koska nimmanikkei helppo räätälöidä jatkoissa vanhemoien yhteystietoa mukaan jos netissä mollataan häiriköidään toistuvasti.,luvataan turpaan sitä voi kutsua uhkailuksi.maksullisiksi jatkossa.ylläpidon pitää heti puuttua varoituksilla,jopa poistettava käyttö oikeus kokonaan.

   • *minä*

    jotenkinhan näihin pitäs pystyy puuttumaan. Jos sitten rangaistukset auttas.


  • Anonyymi

   Ollaan erittäin vaarallisella tiellä jos kaikki kritiikki netissä kielletään ja nettiarvostelijoista tehdään rikollisia.
   Esim, suositut ns. tubettajat keräävät valtavat joukot seuraajia jotka kumartavat johtajaansa kuin lahkolaiset.
   Pahimmillaan nämä lahkonsa johtajat seuraavat kommentti kenttiään ja bannaavat kaikki negatiiviset kommentaattorit.
   Suosion kasvaessa pystymetsästä tullut somettaja alkaa itsekin kuvitella olevansa jotenkin erikoista jota pitää vain kiitellä ja jolle pitää lähetellä lahjoja.
   Koulukiusaajillakin on oma kängi turvana jonka turvin on helppoa huudella.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15804
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5616