Epäsiisti Hotel Savoy

koppis

Yövyimme neljä yötä hotellissa, joka toi pikemminkin mieleen kodittomien yömajat kuin kolmen tähden keskustahotellin. Palvelu oli tylyä. Olimme varanneet kahden hengen savuttoman huoneen parisängyllä, kirjoittauduimme sisään ja saimme tupakankatkuisen loukun. Pyysimme uutta huonetta, saimme kahden hengen huoneen erillisillä sängyillä, huonetta ei ollut siivottu. Uusi yritys, taas tupakanhajuinen loukku. Neljännen kerran kun kipitimme respaan, saimme huoneen kahdella pikkusängyllä, huoneessa oli muutamia koppakuoriasia, lämmitystä ei saanut pois päältä ja huone oli todellä kämänen!
Urppasimme taas respassa, joten saimme seuraavana aamuna suht siistin huoneen. En todellakaan suosittele, olen matkustellut maailmalla, eikä yhtään näin kamalaa huonetta ole tullut vastaan edes hostelleissa!

4

969

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi ei?

      No ikävältähän toi kuulostaa, mutta kai nyt Munchenin kokoisessa kaupungissa vaihtoehtoja olisi riittänyt. Noi luokitukset kaupunkihotelleissa on kieltämättä joskus mitä sattuu, mutta ei pidä tyytyä paskaan, jos parempaakin on saatavilla. Kustannuksissa se sitten tietysti tuntuu, mihin pitää varautua.

    • automatkailija

      Olen juuri varaamassa hotelleja kesälomalle ja katsoin arvostelut hotellistasi. HRS:n (www.hrs.de tai .com) kaikilta asiakkailta se sai 6,6 pistettä ja liikematkustajilta 6,1. Booking.com antoi yhteispistemääräksi 6,9. Maksimipistemäärä molemmilla on 10. Hotelli on tosi kallis pistemääräänsä nähden. Jos hotellin pisteet asiakasarviossa eivät ole päälle 7, minä en varaa niistä hotelleista huonetta. Hinta ja taso eivät muuten kulje käsikädessä. Pieni ja huokea hotelli voi olla erinomainen. Liikematkailijoiden antamat piteet ovat yleensä ne kaikista luotettavimmat. Mitä kautta varasit hotellisi ja maksoitko sen etukäteen? Etukäteen ei kannata maksaa millekään varaamolle vaan suoraan hotelliin. Eri asia on sitten hotelliketjujen varhaisille varaajille antamat halvat hinnat.

      • automatkailija

        En tarkoittanut, että hotellivaraamosta ei kannata varata. Tarkoitin, että hotelli kannattaa varata sellaisesta varaamosta, jossa sitä ei joudu maksamaan etukäteen. Monet hotellit antavat huomattavasti alle listahintojen huoneita hotellivaraamoille. Mutta ne huoneet on varattava todella paljon ennen matkaa, sillä matkustusajankohdan lähestyessä hinnat nousevat. Kun edulliset lennot on varattava hyvin ajoissa, niin kannatta samalla varata jo myöskin hotellihuone.
        Parempaa onnea seuraavalle matkalle!


    • eivät kerro mitään

      Munchenissa saa todella olla tarkkana hotellin kanssa - aulat voivat olla hienoja, huoneet vanhoja lääviä ja onpa nähty siivoojien nukkuvan liinavaatevarastossa lähes koko työaikansa.
      Viimeksi olimme Ibis Munchen Cityssä - rauhallinen hotelli 300-400 metriä rautatieasemalta. Perustarpeet: tv, ilmastointi, lämmintä suihkuvettä ja hyvät sängyt sekä aamiainen - toimivat. Hotellit ovat tietysti ketjun tyyliin samanlaisia steriilejä, mutta palvelu toimi ja siisteys erinomainen. Hinta 59 euroa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      113
      8650
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2342
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1213
    Aihe